| Çok sevdiğiniz sözler | |
|
+29Rocìo del Nieves Marjory Lillian Ottilie Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Anitchka Tanja Glazkova Albert Sven Hallstad Amenhotep Busiris Arés Cârolos Hélèna Lacôme Maxielles Nicholas Ryan Scofield Franciné Widmore Euphoria Szôlôssy E. Niggle Borland Daphne Zoe Launy Marveille Croweix Acantha W. Psyche Felice Jade Mathé Andrea Rachel McBrayn Kristian Eivind Espedal Julius Carvellion Naerwéna Pansy Swéslent Rose Evelyn Constantine Azaleia Chloris Charlotte Alice Russell Issoria Lathonia Sidonia Scarlet Nicole Marissa Magdalene Stefan Dequarté Amortentia Cécile Derwent 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Çok sevdiğiniz sözler Salı 24 Mart 2009, 18:17 | |
| Sevdiğiniz sözleri burada paylaşabilirsiniz. ^^ | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 24 Mart 2009, 18:33 | |
| "Ölümün son iyiliği bir daha ölümün olmamasıdır." "Delilik, çok büyük acıların Lethe'sidir." | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 24 Mart 2009, 18:36 | |
| - Eugen Dwayne Russel demiş ki:
- "Ölümün son iyiliği bir daha ölümün olmamasıdır."
Kim söylemiş ki bunu? Bilinmezliğin ardında bir yok oluşun daha yatmadığını nereden bilebiliriz? | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 24 Mart 2009, 18:42 | |
| Friedrich Nietzsche söylemiştir ki Tanrı öldü diyen biri olarak kendi fikirleridir o. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 24 Mart 2009, 18:48 | |
| Çok sevdiğim bir filozof olmasına rağmen bu görüşüne katılmadım. Tabii felsefede doğru olmadığı için bireysel görüşleri de ancak eleştirebilir insan. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 24 Mart 2009, 18:53 | |
| Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur" Mark Twain | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 24 Mart 2009, 18:56 | |
| Bana yukarıdan bakarsanız bir ahmak görürsünüz, bana aşağıdan bakarsanız Tanrınızı görürsünüz lakin bana tam karşıdan bakarsanız kendinizi görürsünüz. Charles Manson | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 24 Mart 2009, 19:03 | |
| Parva leves capiunt animos. - Küçük şeyler küçük ruhları esir alır. (Ovid) | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11821 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 24 Mart 2009, 20:22 | |
| Neden beni hiç kimse anlamıyor, ama herkes beni seviyor. (A. Einstein) Ancak başkaları için yaşanan bir hayat yaşamaya değerdir. (A.Einstein) Açlıktan karnı guruldayandan dürüst politikacı olmaz. (A.Einstein)
| |
|
| |
Azaleia Chloris Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11513 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 01/03/09
| |
| |
Stefan Dequarté Büyücü
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Çarş. 25 Mart 2009, 17:31 | |
| ● Boş evden ölü çıkmaz. (Kalevala-Fin Destanı.) ● Bugün dünün öğrencisidir. (Publilius Syrus) Evett çok doğru. ● Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. ( Mustafa Kemal Atatürk.) | |
|
| |
Rose Evelyn Constantine Dırdırcı Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Perş. 26 Mart 2009, 17:00 | |
| Beni bir ben bilirim bir de Yaradan, bana bir ben lazımım bir de beni anlayan! [ANONİM]
Hayat algılayamayan için basit bi çiçek, algılayabilen biri içinse küçücük hücrelere dahi taş çıkartan bir karmaşadır. [Amca kızım]
Sen benim hayatımda "şah ve mat" yapmak için kullandığım basit bir piyonsun sadece. [benden] | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Perş. 26 Mart 2009, 18:55 | |
| İlk defa dediğin andan itibaren kendini yolun sonuna getirmiş oluyorsun. | |
|
| |
Naerwéna Pansy Swéslent
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 36 Kan statüsü : safkan Galleon : 11685 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Cuma 03 Nis. 2009, 15:10 | |
| Bir denizkabuğunun kendi kendisine açılmasını bekle. İşte o zaman içindeki inciye ulaşabilirsin. (Benden)
Bir insanın önyargılarını yok etmek atomu parçalamaktan daha zordur. (Einstein)
Öğretmenler, gelecek nesil sizin eseriniz olacaktır. (Atatürk) | |
|
| |
Julius Carvellion Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 30 Galleon : 11498 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Cuma 03 Nis. 2009, 16:54 | |
| Dünüm yok, yarınım sır. *şarkı sözü, şebnem ferah. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 04 Nis. 2009, 08:41 | |
| ' Once something happened to me, I had internal bleeding. I continued to bleed, my heart had no more blood, my veins were nearly empty. Clinically seen, I was Dead. ' - Per Yngve ' Dead ' Ohlin
' I keep staring at the chromed .45, lying on the living room table. A moment of silence... ' - Kim Carlsson
' Sabri Bey ne yapıyorsunuz ? ' - Esra Ceyhan
' No one is anyone, one single immortal man is all men. Like Cornelius Agrippa, I am god, I am hero, I am philosopher, I am demon and I am world, which is a tedious way of saying that I do not exist. ' İn Törkiş :
' Kimse hiç kimse değildir, tek bir ölümsüz insan tüm insanlıktır. cornelius agrippa gibi tıpkı, ben tanrıyım, ben kahramanım, ben filozofum, ben şeytanım ve ben dünyayım, ki bu benim varolmadığımı söylemenin uzatılmış bir yoludur sadece. ' - Jorge Luis Borges
D.N : Diğerlerini çevirmeye üşendim. Zaten Borges'in sözünü de kitabı bulup geçirdim. Neyse. Öyle. | |
|
| |
Rose Evelyn Constantine Dırdırcı Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 04 Nis. 2009, 11:51 | |
| Unutmakk bazen ölüme gitmekten daha zordur. Bunu kolaylaştırmak ise insanın elindedir sadece.
Eğer dostuna aşık olursan bir gün sevgiisini kaybetmeye mecbursunuzdur | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 04 Nis. 2009, 13:02 | |
| Her lafa bir cevabım var. Ama önce lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
İnsan sevdiği herşeyden uzak kalınca kendini keşfediyor ( Made) You'll Never Be Good Enough (Evanescence) Never Sleep Never Die (Evanescence) Gerçek karakterimizi kişiliğimiz değil, yaptığımız seçimler belirler (Dumbledore) Zor olanı başarırım, imkansız biraz zaman alır (Demet Akbağ) İnsanların önyargılarını parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha güç (Einstein) Bu dünya bize miras kalmadı! Biz onu çocuklarımızdan ödünç aldık (Kızılderili ata sözü) | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11639 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 04 Nis. 2009, 14:20 | |
| Her şeyin bir ilki vardır. | |
|
| |
Acantha W. Psyche God's Devils ~ Elektro Keman
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11563 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 04 Nis. 2009, 16:13 | |
| Sonsuz aydınlık karanlıktır. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 04 Nis. 2009, 19:22 | |
| ' Bir zamanlar anlamadan yaşadığın şey, çok sonra değerini kazanır. '
' Kendini boşuna harcamış olur insan, dileğine ulaşıp da sevinç duymazsa. Yıktığın hayat kendininki olsun daha iyi, yıkmakla kazandığın yapmacık bir mutluluksa. '
' Güneş her zaman parlayacak. ' | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 04 Nis. 2009, 21:35 | |
| Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş. Birkaç sineğin ısırması, yarışı kazanmaya azmetmiş bir atı durduramaz(Beethoven) Deneyim, hatalarımıza verdiğimiz addır (Oscar Wilde) | |
|
| |
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 04 Nis. 2009, 21:41 | |
| Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin. -La Rochefoucauld Aşk hakkında herşey doğru, herşey yanlıştır. Hakkında söylenecek hiçbir şeyin saçma olmadığı tek şey aşktır. Chamfort Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. J.Harris Sevilmek umuduyla sevmek insanidir.Fakat sevmek için sevmek, meleklere özgüdür. Alphonse de Lamartin Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar. John Steinbeck | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 11 Nis. 2009, 08:14 | |
| " There is nothing to writing. All you do is sit down at a typewriter and bleed. ” - E. Hemingway
“All thinking men are atheists” - E. Hemingway | |
|
| |
E. Niggle Borland Ressam ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11682 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 11 Nis. 2009, 17:59 | |
| - Alıntı :
- Arif'e laf anlatmak lâl-ü mercan incidir. Cahil'e laf anlatmak, günde bin can incitir.
- Alıntı :
- Ölüm acıların sonu ve son acıdır.
- Alıntı :
- Sözcükler, yazarlarına ihanet etmez...
| |
|
| |
| Çok sevdiğiniz sözler | |
|