| Çok sevdiğiniz sözler | |
|
+29Rocìo del Nieves Marjory Lillian Ottilie Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Anitchka Tanja Glazkova Albert Sven Hallstad Amenhotep Busiris Arés Cârolos Hélèna Lacôme Maxielles Nicholas Ryan Scofield Franciné Widmore Euphoria Szôlôssy E. Niggle Borland Daphne Zoe Launy Marveille Croweix Acantha W. Psyche Felice Jade Mathé Andrea Rachel McBrayn Kristian Eivind Espedal Julius Carvellion Naerwéna Pansy Swéslent Rose Evelyn Constantine Azaleia Chloris Charlotte Alice Russell Issoria Lathonia Sidonia Scarlet Nicole Marissa Magdalene Stefan Dequarté Amortentia Cécile Derwent 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12104 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Paz 12 Nis. 2009, 11:37 | |
| * 'Bazı zamanlar, insan ruhunun bütün kapıları, yoldan geçen herkesi kabule hazır ucuz bir meyhane gibi hayata açılır, daha önce önemsenmeyen biri ya da bir başka vakit hiç fark edilmeyecek bir cümle, böyle günlerde insan ruhunun kapılarından içeri girip orada kendine önemli bir yer bulur, kapılar yeniden kapandığında artık orada o insan ve o cümle yerleşir kalır.' ~ İsyan günlerinde aşk - A. Altan
* 'Ölüyormuşum gibi olacak... Ama ölmeyeceğim! Lütfen izlemeye gelme, bu gece olacak...' ~ Küçük Prens - Antoine de Saint - Exupér
* 'Neden bu amaçsızca yaratılış; yok olacaksa her bir yaratılmış?' ~ Sofi'nin dünyası - Jostein Gaarder
* 'İnsanın hayatı; yenileceğinden hiç şüphe etmeksizin, var olmaya çalışmak için harcanmış bir çabadır.' ~ Arthur Schopenhauer
* 'Herkes kendinde eksik olanı sever.' ~ Arthur Schopenhauer
* 'Sevildiğimizden emin oluşumuz, sevdiğimize sahip olamayışımızın yerini tutamaz hiçbir zaman.' ~ Arthur Schopenhauer
* 'Körler düş görür mü? Görürler... Belki de asıl körlük, düşlerini yitirmektir.' ~ Yarim Haziran - Can Dündar
* 'Bütün hayvanlar eşittir, ama bazı hayvanlar daha eşittir.' ~ Hayvan Çiftliği - George Orwell
* 'Ölüm varken ben yokum, ben varken ölüm yok... O halde üzülecek ne var?' ~ Nietzsche
* An kopukluktu, zaman süreklilik. Zaman nizamdı, an düzensizlik. Akıl zamanın ellerinde yeşerirdi; sevgiyse anın. Şeytan anın efendisiydi, Tanrıysa zamanın. ~ Elif Şafak
* Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir. ~ Che
| |
|
| |
Franciné Widmore Dansçı & Sokak Müzisyeni
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11494 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Paz 12 Nis. 2009, 11:46 | |
| * Fikir, bağımsızlığa nasıl yol bulabilir ki ruhu düşünürken cesedi tasavvur ediyor? - Mehmet Akif // Safahat Çok hoşuma gitmişti bu | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/03/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Ptsi 13 Nis. 2009, 19:06 | |
| 'Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır.' - Albert Einstein
'Herkesin fikir birliğine vardığı bir akşam, kayıp bir akşamdır.' - Albert Einstein
'Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur.' - Albert Einstein
'Bugün hiç bir şey yapmadım deriz. Bir şey yapmadım ne demek? Yaşadınız ya.' - Montaigne
'Kırdım diyorsun zincirlerini; evet köpek de çeker koparır zincirlerini, kaçar o da uzaklara; ama halkalarını boynunda taşıyarak.' - Persius
'Sen yanmasan ben yanmasam biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.' - Nazım Hikmet Ran
'Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim.' - Ernesto Che Guevara | |
|
| |
Hélèna Lacôme Maxielles Yazar
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 62 Galleon : 11690 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Ptsi 13 Nis. 2009, 20:00 | |
| "Todo lo que sé, es que no sé nada-Tek bildiğim, hiçbir şey bilmediğimdir - Só sei que nada sei" Sócrates. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Cuma 24 Nis. 2009, 19:19 | |
| ' Fool me once, shame on you ; fool me twice, shame on me.'
Testere'de geçiyordu sanırım.
' Kaderimde yazı olsan küstüm küstüm.. '
Bunu da Latif Doğan söylemişti.
' Dil ne tepkiseldir, ne de ilerlemeci. Dil sadece ve sadece faşisttir. Çünkü faşizm, konuşma yasağı değil, söyleme mecburiyetidir. '
Roland Barthes.
' Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant and vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified, and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition! The only verdict is vengeance; a vendetta held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V. '
' Her şey bir aldatmacadır: en az yanılmaya bakmak, normal ölçüler içinde kalmak, en aşırının peşinden gitmek. Birinci durumda ona ulaşmayı kendisi için kolaylaştırmaya çalışarak insan aldatır İyi'yi, ve eline yetersiz silahlar vererek aldatır Kötü'yü. İkinci durumda, dünyevi işlerde bile ele geçirilmeye uğraşılmadığı için aldatılır iyi. Üçüncü durumda ise, kendisinden olabildiğince uzaklaşılarak aldatılır iyi, ve en aşırıya vardırılarak güçsüz kılınacağı umulduğu için aldatılır kötü. Bunların içinden yeğlenebilir olarak ikinci durum görünüyor, çünkü her durumda iyi aldatılırken, hiç olmazsa bu durumda, en azından görünüşte, kötü aldatılmamaktadır. ' | |
|
| |
Arés Cârolos
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11375 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/04/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Ptsi 04 Mayıs 2009, 22:30 | |
| ' Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. ' - Charles Manson.
' İyi, basit; kötü ise çok yönlüdür. ' - Aristoteles.
' İyi bir taklit, kusursuz bir yaratıştır. ' - Voltaire.
' Karanlığa söveceğine kalk bir mum yak! ' - Confucius.
' Düşmanlarınızı sevin çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyleyebilir. ' - Benjamin Franklin.
' Her insan öfkelenir, bu kolaydır; fakat tam adamına, tam ölçüsünde, tam zamanında, tam yerinde ve tam usülünde öfkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydır. ' - Aristoteles.
' Güçlü olan, yenilmeyen yalnız azimdir. ' - Yahya Kemal Beyatlı.
' Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa. ' - Aşık Veysel.
' Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz. Ve gelecekte daha çok çocuğunuz ölmüş olacak. ' - Ted Bundy.
' Acı çekmek, ölmekten daha çok cesaret ister. ' - Napoleon.
' İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz. ' - David Smith.
Şimdilik xD
En son Arés Cârolos tarafından Salı 05 Mayıs 2009, 14:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Amenhotep Busiris Karikatürist
Mesaj Sayısı : 57 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11377 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/04/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 05 Mayıs 2009, 11:12 | |
| "In battle there is no law" - Bolt Thrower | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 05 Mayıs 2009, 13:23 | |
| "Konuşamadığın ve akıl yürütemediğin şeyler hakkında sus." - Ludwig Wittgenstein
"Dilimin sınırları, dünyamın sınırlarıdır." - Ludwig Wittgenstein
"Bir insan kilitli olmayan, ama içeriye doğru açılan bir kapıyı boyuna itiyor, çekmek aklına gelmiyorsa, odada hapistir." - Ludwig Wittgenstein | |
|
| |
E. Niggle Borland Ressam ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11682 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 05 Mayıs 2009, 13:54 | |
| Bazı erkekler kadınları anlamaya çalışır, diğerleri kendilerini daha basit konulara adarlar, örneğin görelilik kuramına. Albert Einstein | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 05 Mayıs 2009, 14:44 | |
| Hayır hayır, ayakkabı ve banyo falan istemiyorum, tek ricam kralım, oradan çekilir misinzi lütfen ! Güneş ışınlarının bana ulaşmasını engelliyorsunuz. Ben hiç kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim. Siz öğrettiniz. Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. Tabii ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız. İnsanların saadet kadar felakete de ihtiyacı vardır. Kimse senden iyi veya üstün değil. Aynı suda iki kere yıkanılmaz. Seit ich die Menschen kenne, liebe ich die Tiere. | |
|
| |
Anitchka Tanja Glazkova
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 257 Kan statüsü : Safkan, bu önemli mi? Galleon : 11306 Ekspresso Puanı : 9 Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Cuma 19 Haz. 2009, 11:58 | |
| Sevdiğiniz insanları düşünüyorsunuz, ama daha derine inin, sonunda sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz, siz bu sevginin içinizde yarattığı duyguları seviyorsunuz.
* "Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır.
*"Kuvvete dayanmayan adalet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir."
*"Düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum." | |
|
| |
Jake Nico Bellic Sihrin Uygunsuz Kullanımı Bürosu Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 23 Kayıt tarihi : 28/07/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Ptsi 03 Ağus. 2009, 03:14 | |
| Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim
Tek kurşun bitirebilse gari bu hayatı bari bin kurşun atın da gönlüm doysun ahali
Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü
Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin
Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım
Bi sigara versene şu kula yaksın Güneşe baksın sulansa dahi gözleri. Öylece. Geceyi beklemekten başka çare var mı?
Şansım yokmuş döndüm yoldan Kalbim tekler rap tek mektep Sağdan soldan gönder çek nigga Kaydır ayağımı kine boğulan Dünya bitter rap gönül ister Tekmele beni ben taklitçi oğlan Sana mister Şer sanat izler Lakin senin ilk kolpan (fuck you)
Ben kapanmış defterin ortasında solan kuruyan gülüm be gülüm…
Devamı gelecektir… | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 23 Kayıt tarihi : 28/07/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Ptsi 03 Ağus. 2009, 03:17 | |
| Aslında hayat bayat ekmek İlk fiill üsluplu düsünmek Buyrulan iki göze itaat etmek Son eylem olmali kin beslemek Hani diyelim toz pembe yasiyorum Koz bende biçimi takiliyorum Bozukluklarımı cebimde taşıyorum Saygım senin o...pun olsun Kaygın benim aşkım
En son Jake Nico Bellic tarafından Ptsi 03 Ağus. 2009, 14:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Awifor Radolph Korrigan Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Ptsi 03 Ağus. 2009, 10:36 | |
| Yunus Temmuz başı yol sonunda elde çiçek bekler Sensiz geçen her gün için kapıma çelenk gönder Kahır bu adamı yere devirdi kulaklarım sağır Hoş sesinle bana bağır, hafiflesin yüküm ağır..
Gözüm ağladıkça gamzelerim gülmemekte, Ruhum yıpranmadıkça kalemim hareket etmemekte, Nefesle inşa ettiğim sözüm kulaklarına hoştur Şeytan güvendiklerimi gömdü, lan ne iştir?
Ne olur üzme kendini güneş habercisi geceler Zorlasanda çıkmamakta ağızdan o kolay heceler, Hiç bilmediğim bi yerde en çok bildiklerimleyim Onları silmek isteyenlere karşı muharebelerdeyim.
Benim bir kitaptır arkadaşım muhabbeti yarım kalır Zaman sanığım olsa şimdi idam ederim adı kalır, Senden korkum olmasa kurşun kafama ellerim hediye alır Anlaman zor ya neyse ahım gider, vahım kalır.
Kötü insanları tanıma senesi Can çekişmekte adımın beş hanesi Yaşamdan soğumamın çoktur bahanesi Günden güne yırtılmakta kalbimin oniki perdesi korkutur cesaretimi iradesizlik sillesi... | |
|
| |
Marjory Lillian Ottilie Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11222 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Ptsi 03 Ağus. 2009, 13:17 | |
| Sevgiyi elde etmek için içinizi onunla öyle bir doldurun ki; sevgiyi çeken bir mıknatıs olun. [Albert Einstein] | |
|
| |
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 04 Ağus. 2009, 02:12 | |
| Bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat zindanında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda | |
|
| |
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 04 Ağus. 2009, 02:22 | |
| Methusena vesaire şerinde fai derime ter kokan bi veled sanki bakteriler hücum niyet Dağda patika gönderimde resim silik bayrak izme cennet benim evim tatlım sensizlik terbiye (bana..) Bugün deniz soluk bak bu isimlerse korunak bu rap içimde dokunak kemiklerimde acı vaar Sokakta içen bi bunak ve Şer bi cimri torun ak alnım ister aslında karakterini korumak Cümle alem huzur peşi ben bi sefil sabır taşı sen gidince üşür kışım sen gidince döner başım Zamanım çok niye hışım kaybedince çatık kaşım çok severdim istemezdim çünkü çook ufaktı yaşım Çok ufaktı yaşım çok ufaktı hüzün çok uzaktı derdi hiç akmamıştı gözyaşım Denize bakardı gri bi kondu penceresi sonra binalar diktiler karanlık ve dozer sesi...
Kader kısmet işi gülüm sabret bekle beni Cicek solar acar yeni bahar gelir bugün seni Düşünmekten bi hal oldum hüzün benim reel duygum Çevremdeki herkes dio Şer'im biraz yüzün solgun..
Aac gözlerini Sarp icinde bi savaş var Betonarme yüreğimde şimdi sade talaş var Tesir etmemiş dua gülmek icin cekmem kura Mora calan göz altım artık değil müptela.. Ben ben ben kötü bi şaka evet Sen sen sen özlediğim dünüm ama Kimsem yook yanımda şu ara yook Geldim baak garip bi fukaraaa.. Aslında kumar oynamam rus ruleti dışında Hayat ellerimden akar gider beden yerdi dayak Bense dayanmıştım 21 yıl sakinlik ve susarak Sen anlarsın beni zaten üşüdüysen mumu yak Gözlerime bakman yeterli ısınırsın gülüm Benim dünyamın ağırlığını ölcememisti baskülün Nefes almak değil yaşam nefessizlik değil ölüm Prensesim sen ol söyle bense garip makdulün Kahkulünde percem percem mutluluk veren yüzün Döndüğünde dağ delen tavırların güzel yüzün Güzün bitince pamuk gibiydi yumuşak bugün Siyah beyaz bi tablo oldum sense güzel figürüm.. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 04 Ağus. 2009, 12:32 | |
| Aklımı kaçırmak üzereyim Ben çürük bi düzeneğin üzerindeyim Neyin beni beklediğini bilmemekteyim HER YERDE BİLİNMEZLİK VAR . | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 04 Ağus. 2009, 12:37 | |
| Begüüm Begüüm uuuu, kalbim seni ignore etti.
Aslında; Begüm'un toptan tüm sözleri de buna örnek olarak gösterilebilir. Mümkün. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 04 Ağus. 2009, 12:43 | |
| Oof . . Etti cana tak malesef yok çaresi yalnızlığın . Sen ve koparamadığın halatların yeter artık nazlandığın . Ağlama kıyamam ıslanır buklelerin . Aklına geldikçe uktelerin . Zaman makası ipleri keser . Sona kaç var? Pişmanlık için çok geç . Ama kabus için henüz erken .
En son Awifor Radolph Korrigan tarafından Paz 09 Ağus. 2009, 19:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Perş. 06 Ağus. 2009, 23:34 | |
| "Young men want to be faithful and are not; old men want to be faithless and cannot." -- “The Picture of Dorian Gray”
"The world is a stage, but the play is badly cast." -- “Lord Arthur Savile's Crime”
"Life is much too important a thing ever to talk seriously about it." -- “Vera, of The Nihilists”
"No man is rich enough to buy back his past."
Hepsi Oscar Wilde. Adamın bütün sözlerini seviyorum aslında ya. | |
|
| |
Anja Ida Järvinen Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler C.tesi 08 Ağus. 2009, 19:20 | |
| "Oha" İyi ki seneler önce birinin ağzından fırlamış bu söz. Hastasıyım. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Paz 09 Ağus. 2009, 17:51 | |
| " Ananın .mı oldu Ahmet. " - Kaptan Onur. Çok seviyorum. Özellikle sarhoşken bunu duymaya bayılıyorum. | |
|
| |
Adélaïde Bourque Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 30 Galleon : 11128 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Ptsi 07 Eyl. 2009, 23:50 | |
| *Fikirlerinizden nefret ediyorum. Ama onları savunabilmeniz için hayatımı feda etmeye hazırım.
Voltaire
*Bu dahil bütün genellemeler yanlistir.
Nietzsche | |
|
| |
Róża Szewc Piyanist
Mesaj Sayısı : 45 Galleon : 11117 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/09/09
| Konu: Geri: Çok sevdiğiniz sözler Salı 08 Eyl. 2009, 00:01 | |
| Ümit en son kötülüktür, çünkü işkenceyi uzatır. Seni seviyorsam, sana ne bundan? Tanrı öldü! | |
|
| |
| Çok sevdiğiniz sözler | |
|