| Film Tutkusu | |
|
+26Adélaïde Bourque Torgal Alp Berkay Adrian Gregory Cyprius George Bertrand Orwell Anja Ida Järvinen Samuel Bright Maximilian Wildstein Aurora Clayborne Erzsébet Dora Csézy David M. Hurwey Stefan Dequarté E. Niggle Borland Magnus Lars Hallstad Elizabéth Adrianna Malfoy Crestencia Ethél Fletcher Valencia Claudía Ruselló Helena Sofia Derjinov Cassidy van Brandt Nathaniel Philips Daphne Zoe Launy Nicole Marissa Magdalene Kristian Eivind Espedal Rose Evelyn Constantine Julie Annwyl Lovett Charlotte Alice Russell 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| |
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 05 Nis. 2009, 21:05 | |
| En son: I'm Reed Fish diye bir film izledim. Aslında uyuyordum sonalra doğru. Pek beğenmedim. İşte bu dediğim film ise Truman Show'dur. Hayatımda öyle bir film daha izlemedim xD | |
|
| |
Rose Evelyn Constantine Dırdırcı Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11638 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 05 Nis. 2009, 21:13 | |
| en son: salsa çılgınlığı işte bu dediğim: sokak dansı 2 | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 05 Nis. 2009, 21:13 | |
| 28 Hafta Sonra'yı izledim bu sabah tekrar. Hastasıyım. Hayatımın filmi diyebileceğim bir film... Kubrick filmleri olabilir, belki STALKER, belki Star Wars.. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 05 Nis. 2009, 21:16 | |
| Mahşerin Dört Atlısı herkesin sevebileceğini düşündüğüm kurgusu olan mükemmel bir film. | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 05 Nis. 2009, 21:45 | |
| En son Secret Window'u izledim. Muhteşemdi herkes izlesin... İşte budur dediğim ise Acayip Bi Film adındaki film | |
|
| |
Nathaniel Philips Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11510 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 05 Nis. 2009, 22:00 | |
| En son Marley and Me'yi izledim. Köpeklere karşı duyguları artık nefrete ulaşmış birine izletilecek film yani... Beklediğimden iyi çıktı gerçi. Benim sevdiğim filmler izleme zamanlarıma göre değişir. Ama Easy Virtue, Love Actually, Pride and Prejudice (1995), Uğultulu Tepeler... Aklıma ilk bunlar geldi O.o Sanırım aynı filmlerle kafayı bozmuşum | |
|
| |
Cassidy van Brandt Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11622 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Ptsi 06 Nis. 2009, 14:52 | |
| En son izlediğim film "Teksas Katliamı" Dün gece izledim. 'Deri Yüz' harikaydı !!
İş bu dediğim filmlerin başında "Koku" filmi gelir. İzlerken kendimden geçmiştim harika ötesi bir film. Şiddetle tavsiye edilir!! | |
|
| |
Helena Sofia Derjinov Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 411 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11829 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Ptsi 06 Nis. 2009, 18:58 | |
| En son izlediğim film; Doğmamış. Açıkçası pek beğenmedim, annem yarısında uyudu babamda sonunda 'Zaman kaybı' dedi. Yok lanetmiş şuymuş buymuş cıx sevmedim.
İşte bu dediğim Vampirle Görüşme ve Gizli Pencere'dir. 'Koku' hayatımı etkilenmiştir ama filmi ile değil neyse tamam kaçar ben. | |
|
| |
Valencia Claudía Ruselló Baş Şifacı ~ İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12264 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Ptsi 06 Nis. 2009, 19:54 | |
| En son "Sahtekâr"ı izledim, işte bu diyebileceğim film de, "Elizabeth-Star Dust-Sürüsüne Bereket ve Rose Red Konağı" diybilirim. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Ptsi 06 Nis. 2009, 21:11 | |
| En son Happy Endings diye bi film izledim... Bir filmin içine bu kadar da edilemez -_-" Gerçekten çok kötü bi filmdi. Kim kimin oğlu, kim kimin annesi, kim gay, kim normal anlayamadım. İşte bu dediğim filmler? Umm Donnie Darko kesinlikle. Sonundan pek bir şey anlamasamda kesinlikle mütiş bi filmdi *-* | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Çarş. 08 Nis. 2009, 12:45 | |
| En son geçenlerde Kral Arthur'u izledim. Britanya tarihini anlatıyordu ve güzeldi. Ve hayatımda işte bu dediğim film aslında birden fazla. Çünkü yetenekli bir çok yönetmen var ve flmlerin çoğu güzel çekiliyor. Ama şu üçlemeyi verecek olursam: Cesur Yürek, Boleyn Kızı, Yüzüklerin Efendisi üçlemesi.. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Çarş. 08 Nis. 2009, 14:54 | |
| Awake [Anestezi - Herkesin ölmeden izlemesini tavsiye ederim] Wicker Park [Romantik film sevenler için ciddi anlamda önerebileceğim bir film, alıştığımız romantik filmlere hiç mi hiç benzemiyor] The Other Boleyn Girl [Boleyn Kızı - Saray entrikalarını sevenler için çok başarılı bir film] John Tucker Must Die [John Tucker Ölmeli - Komedi ve gençlik filmi tarzında bir yapım. Sevenler için izlemesi gerçekten eğlenceli, tavsiye ederim] The Last Samurai [Son Samuray - Çok çok beğendiğim bir film, kesinlikle öneririm] Eagle Eye [Kartal Göz - Aksiyon tadında, ciddi anlamda yerinde duramayacağınız güzel bir yapım. Çoook tavsiye ederim xD ]
Şimdilik aklıma başka film gelmiyor fakat bugün The Machinist [Makinist] ' i izleyeceğim, onun hakkında da yorumumu yaparım daha sonra xD | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Çarş. 08 Nis. 2009, 18:55 | |
| Flood olacak ama kusura bakmayın *-*
Oha diyorum! Tabiki The Machinist'e! Önce Christian Bale'in film uğruna verdiği 25 kilo'ya, sonra da usta oyunculuğuna. Filmin son 10 dakikasına kadar hiçbir şey anlamamış ve rahatsız olmuş [kötü anlamda değil, filmin bana verdiği duyguydu bu] bir ifadeyle izlerken son 10 dakika da dumur oldum. Hem de sonunu tahmin etmeme rağmen ki tamamıyla tahmin ettiğim gibi çıkmadı tabi *-* Mükemmeldi, kesinlikle izlenmeli.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu Perş. 09 Nis. 2009, 00:20 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu C.tesi 18 Nis. 2009, 08:53 | |
| Sorstalanság / Fateless'ı izleyin, izlettirin. Bir Lajos Koltai başyapıtı. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu C.tesi 18 Nis. 2009, 17:31 | |
| Hard Candy'i izledim en son farklı bir psikopat katil tipi arayanların kesinlikle izlemesi gerek mütthişşşti Sihirbaz... hayatımın filmi, (Sihirbaz'ı izlemiş herkese ev ödevi: Prestij) Ve tabii ki kardeşimle hayatımızı değiştiren, her seferinde yerlere yatmamıza sebep olan film Shrek 2 Michael Haneke'nin iki başyapıtı 71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls ve Funny Games Son olarak bitanem Nicole Kidman'ın en iyi filmlerinden biri olan Diğerleri şiddetle tavsiye edilir | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Film Tutkusu C.tesi 18 Nis. 2009, 19:20 | |
| - Helena Sofia Derjinov demiş ki:
- En son izlediğim film; Doğmamış. Açıkçası pek beğenmedim, annem yarısında uyudu babamda sonunda 'Zaman kaybı' dedi. Yok lanetmiş şuymuş buymuş cıx sevmedim.
Puha, bizim okulda bi' hoca var, gözleri aynı ordaki hayalet çocuklardan birinin gözlerine benzediği için adını unborn koyduk hocanın kelafir gözlü yha, gözleri aynı buz mavisi. En son izlediğim film, Zamansız Telaş... 11:14 ve olaylar... Hmpfh, güzeldi. Hayatımı değiştiren film ise, Harry Potter ve sırlar odası. Nedenini mreak ednler ö.m atabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 26 Nis. 2009, 19:03 | |
| Oha lan, Gladiator. ilk defa bugün tam izledim. Onun için üç kere : Maximus, Maximus, Maximus. Taktım tarih filmlerine, bana film önerinnnnn. Edit: Cesur yüreğin eline su dökemez. | |
|
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 26 Nis. 2009, 19:15 | |
| İlk aklıma gelenler :
Brave Heart - Cesur Yürek Gladiator - Gladyatör The Last Samurai - Son Samuray Troy - Truva King Arthur - Kral Arthur Kingdom of the Heaven - Cennet'in Krallığı 300 - 300 Spartalı Tristan ve İsolde | |
|
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 26 Nis. 2009, 19:18 | |
| - Kristian Eivind Espedal demiş ki:
- İlk aklıma gelenler :
Brave Heart - Cesur Yürek Gladiator - Gladyatör The Last Samurai - Son Samuray Troy - Truva King Arthur - Kral Arthur Kingdom of the Heaven - Cennet'in Krallığı 300 - 300 Spartalı Tristan ve İsolde hıım, bunlardan sadece dördünü izlemedim ama hepsini duydum tavsiye eden çok. eyvallah. başka aklına gelennn? | |
|
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu Paz 26 Nis. 2009, 19:28 | |
| Ya tarihi çok fazla film var da, aradığın şey tam olarak Gladiator gibi mi ? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu Ptsi 27 Nis. 2009, 19:00 | |
| | |
|
| |
| Film Tutkusu | |
|