| Film Tutkusu | |
|
+26Adélaïde Bourque Torgal Alp Berkay Adrian Gregory Cyprius George Bertrand Orwell Anja Ida Järvinen Samuel Bright Maximilian Wildstein Aurora Clayborne Erzsébet Dora Csézy David M. Hurwey Stefan Dequarté E. Niggle Borland Magnus Lars Hallstad Elizabéth Adrianna Malfoy Crestencia Ethél Fletcher Valencia Claudía Ruselló Helena Sofia Derjinov Cassidy van Brandt Nathaniel Philips Daphne Zoe Launy Nicole Marissa Magdalene Kristian Eivind Espedal Rose Evelyn Constantine Julie Annwyl Lovett Charlotte Alice Russell 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
E. Niggle Borland Ressam ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11684 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| |
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Ptsi 27 Nis. 2009, 19:37 | |
| Vampirle Görüşme'yi izleyin efendim. Kitap okumayı sevenler de okusun hoş okumuşsunuzdur ama XD | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Ptsi 27 Nis. 2009, 20:48 | |
| - E. Niggle Borland demiş ki:
Frank Miller's Sin City Sukiyaki Western Django Kill Bill Vol 1-2 Grindhouse Planet Terror Grindhouse Death Proof Pulp Fiction Hell Ride
Artı rep diyorum sadece. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11684 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| |
| |
David M. Hurwey Vampir
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 36 Kan statüsü : Yarı safkan melezimtırak bulanık. Galleon : 11454 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Ptsi 27 Nis. 2009, 20:54 | |
| Back to the Future tabii ki. Daha ne olacaydı. | |
|
| |
| |
| |
David M. Hurwey Vampir
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 36 Kan statüsü : Yarı safkan melezimtırak bulanık. Galleon : 11454 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Ptsi 27 Nis. 2009, 21:40 | |
| Serinin son filmi. Tannen'ı öyle güzel makyajlamışlardı ki bundan üç-dört yıl öncesine kadar Tom Wilson'un yerine başkasının oynadığını zannediyordum, o derece. Geçtiğimiz hafta sanırım 21. kez izledim üçlemeyi. Yılda 3-4 kez izlenmesi lazım zaten. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Perş. 30 Nis. 2009, 23:28 | |
| Kefaret (bir süre sıkıntı veripte sonu ilginç bitirilen filmlerden) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Cuma 01 Mayıs 2009, 14:56 | |
| Aylar sonra The Seventh Seal'i tekrar izledim. Ingmar Bergman tüm zamanların en büyük yönetmenlerden biri. Bu kesin. Hayatımın filmi diyebileceğim pek çok filmin altında onun imzası var. Önünüzde saygıyla eğiliyorum kendisinin. - Spoiler:
| |
|
| |
Erzsébet Dora Csézy The Wizard's Daily Köşe Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11275 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu C.tesi 04 Tem. 2009, 14:02 | |
| - Charlotte Alice Russell demiş ki:
- Kefaret (bir süre sıkıntı veripte sonu ilginç bitirilen filmlerden)
beğenmiştimdi. + Prestij tekrar izledim tekrar izlenmeli. +Geçen gece vardı tvde Ölümcül Oyun demiş Türkçesine orijinalini bilmemek. Michael Caine ve Jude Law oynuyor. İlginç olan filmde onlardan başka insan yok + Gattaca 1 hafta kadar önce izledim tekrar. Ethan Hawke ve Uma Thurman möthişmiş, haberim yokmuş | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu C.tesi 04 Tem. 2009, 14:11 | |
| - Eugen Dwayne Russell demiş ki:
- Vampirle Görüşme'yi izleyin efendim.
Kitap okumayı sevenler de okusun hoş okumuşsunuzdur ama XD Kitabını okudum da, filmi bulamıyorum bi' türlü. Kafayı yicem lan! Hangi filmi ararsam bulamıyorum zaten, tüm dünya bana mı karşı!? :Ç
En son Bride Wars'u izledim. Hoş, komik. Ne biliyim, Anne dışında pek bişey ilgimi çekmedi ama. :H | |
|
| |
Erzsébet Dora Csézy The Wizard's Daily Köşe Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11275 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu C.tesi 04 Tem. 2009, 14:12 | |
| - Aurora Clayborne demiş ki:
- Eugen Dwayne Russell demiş ki:
- Vampirle Görüşme'yi izleyin efendim.
Kitap okumayı sevenler de okusun hoş okumuşsunuzdur ama XD Kitabını okudum da, filmi bulamıyorum bi' türlü. Kafayı yicem lan! Hangi filmi ararsam bulamıyorum zaten, tüm dünya bana mı karşı!? :Ç
En son Bride Wars'u izledim. Hoş, komik. Ne biliyim, Anne dışında pek bişey ilgimi çekmedi ama. :H bir buçuk hafta önce TNT zımbırtısındaydı oturtum izledim möthişti bir de dün akşam zledim iyi ile kötünün bahçesinde diye bir şey, acayipti | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu C.tesi 04 Tem. 2009, 14:18 | |
| Ooof, o sırada ABD'deydim lanet olsuun T-T İnternetten mi izlesem ki O.o Ama nerden izlicem o da sorun uuf T-T | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Perş. 23 Tem. 2009, 16:26 | |
| Wanted Melekler ve Şeytanlar Dehşet Treni Dün gece gece izleyip uyumadığım filmler, hayatımın filmleri; ama en çok Wanted'ı sevdim. Bir de Melekler ve Şeytan'da ki kurguyu ve oynayanları... | |
|
| |
Maximilian Wildstein Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11278 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Perş. 23 Tem. 2009, 20:03 | |
| Melekler ve şeytanlar müthişti evet, özellikle prodüksiyonu çok beğenmiştim. Sinemada izlemek lazım
Moulin Rouge, müzikal seviyorsanız kesinlikle izlemelisiniz | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Perş. 23 Tem. 2009, 20:07 | |
| Moulin Rouge izleyip hayran kaldığım bir film Roxanne'de oradan çıktı zaten ayrıca Nicole Kidman ve Ewan Mcgregory oynuyor=) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11278 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Perş. 23 Tem. 2009, 20:11 | |
| Ewan'ın sesi çok güzelmiş. bir de Cameron Diaz'la oynadığı bir film var. A Life Less Ordinary. Çok iyi bir film değil ama filmin sonu feci matraktı. üstteki için Ewan'ın o filmde söylediği şarkı: - Spoiler:
| |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11803 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Çarş. 29 Tem. 2009, 17:21 | |
| - Aurora Clayborne demiş ki:
- Ooof, o sırada ABD'deydim lanet olsuun T-T İnternetten mi izlesem ki O.o Ama nerden izlicem o da sorun uuf T-T
İndirirsin ya vardır o. Olmadı youtube'dan izle O.O Son üç günde sırasıyla, Love Actually, Trauma, Easy Virtue, Then She Found Me, What A Girl Wants, The Last Legion izledim. Travma dışındakileri defalarca izlemiş olsam da... Love Actually'nin devasa kadrosu yeter zaten O.O Neyse en sonunda türkçe olmayan bir Travma izledim ve bayağı yanlış anladığımı fark ettim filmi. Biraz tuhaf bir film ama hoş, sevdim, ama defalarca izleyeceğim filmlerden değil o.o Sahi bir de geçenler The Reader'ı izledim, o da ilginç bir filmmiş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu Cuma 31 Tem. 2009, 20:39 | |
| Torrent diye bir şey var, hiç duydunuz mu bilmiyorum ama işinize yarayacaktır, eminim. Güzel şeydir, ailecek çok severiz biz. Ah ama tabii, bakacağı yeri bilmeli insan. Sadece bakmamalı bir de, görmeli. | |
|
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu C.tesi 01 Ağus. 2009, 11:35 | |
| The Number 23. Dün akşam TVde vardı oturup tekrar izledim. Harbi iyi filmmiş, unutmuşum. Oturup sonsuza kadar izlenesi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu C.tesi 01 Ağus. 2009, 18:12 | |
| 28 Days Later. Gece tekrardan izledim. Baş ağrıma rağmen. Hastasıyım. Post-Apocalyptic herşeyin hastası olduğum gibi. | |
|
| |
Anja Ida Järvinen Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: Film Tutkusu Cuma 07 Ağus. 2009, 11:35 | |
| En son A Beautiful Mind'ı izledim. Şizofreniye özel bir ilgim yok fakat güzel film. Öte yandan diğer konunun başlığı altında toplayabileceğim oldukça fazla film var. Çoğul konuşma arsızlığına gireceğim. Şöyle ki; Donnie Darko, Interview with the Vampire, Léon, Forrest Gump, V for Vendetta, Back to the Future, À bout de souffle, Dreamers, Casablanca, Rebel Without a Cause, Big Fish, Doors, Across the Universe, Candy, Cable Guy (beni güldürebilen nadir filmlerden), Hair, Arizona Dream, Le fabuleux destin d'Amélie Poulain, E.T., Moulin Rouge, Trainspotting, Eternal Sunshine of Spotless Mind Requiem for a Dream, Dracula (1992 versiyonu), Factory Girl, My Girl, Johnny Guitar, Edward Scissorhands, Star Wars... Seviyorum, evet. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| |
| |
George Bertrand Orwell The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 275 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11220 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Film Tutkusu Cuma 07 Ağus. 2009, 18:45 | |
| PS. I love You. Bu karakteri açıp ünlümün bu olmasını sağlayan film. Arada iyi gelebilir, ama çarpabilir de yemeklerden sonra içini döküp hüngüre hüngüre hönkürmek için birebir | |
|
| |
| Konu: Geri: Film Tutkusu Perş. 13 Ağus. 2009, 15:12 | |
| Stigmata Cash Watchman Dehşetin Soluğu Kehanet Bu günlerde izlediğim en kötü iyi filmler işte. Aralarında en güzeli Stigmata'ydı Bir de Kehanet'e taptım zaten. | |
|
| |
| Film Tutkusu | |
|