| Seyir Defteri | |
|
+98Nikolai Belaia Mabel Roux Elliott Abbott Benjamin Blatchford Prosper James Diederich Julissa Abbott Disbel Molaco Samuel Bright Ulaş Kazancı Teodor Dranias Vlademir Valencia Claudía Ruselló Geoffrey Andrew Conradina Nathaniel Philips Beatrice Bellamy Amortentia Cécile Derwent Daniel Ian Emnett Julie Annwyl Lovett Lily L. Black Pulcher Damien Lawrence Sylvia Lucretia Worthing Haley Brooke Scott Valentius Lauren La Pixies Trinette La Pixies Angélique Killingsworth Desdemona Meadows Feodora Providentia Symphonie Iréne Bright Eurynome Vera Czajka Catheriné Marcelline Johnny Amoux Malfoy Julius Carvellion Helena Sofia Derjinov Lisa Wanders Charles Ernest Bright Marjorie Widmore Andrea Rachel McBrayn Lysander Pheragas Xenophilius Waffling Christian Dayrnt Black Eurydice Black Amenhotep Busiris Albert Sven Hallstad Silas Flippo Jerome Alexander M. Breandan Natashia Constantia Inés Kalliope David M. Hurwey Nicholas Ryan Scofield Magnus Lars Hallstad Frøya Postinen Arwin Jalen Crawford Asya Su Kazancı Cyrela Synchlaer Elizabéth Adrianna Malfoy Acantha W. Psyche Pyotr Vitrenko Johann dé Emanuele Julie Ella Roubanis Christian Alexz Maxwell Simona Floros Clytemnestra Kanáris Franciné Widmore Alexander Delahanty William Julian O'Neil Chryseis Kejäthen Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Stefan Dequarté Svetléna Rosselyn Widmore Felice Jade Mathé Issoria Lathonia Lassyné Velasquez E. Niggle Borland Archles Samael Frohagen Rose Evelyn Constantine Gri Leydi Oidia Kristian Eivind Espedal Crestencia Ethél Fletcher Katherine Daphné Widmore Aurora Clayborne Euphoria Szôlôssy Christopher Alex Peterson Malcolm Damian Caldwell Ariadne Barthory Isabella J. Swan Amaranth Marveille Croweix Sidonia Scarlet Mnemosyne Castoriadis Morpheus Fabién Rousseau Nicole Marissa Magdalene Enric Sandro Valério Charlie von Diederich Rocio Sycorax Malfoy 102 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12041 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 14 Mayıs 2009, 19:48 | |
| 19.47
Uzaklaştırma ve ben ? Nası' yani ? | |
|
| |
Cyrela Synchlaer Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 31 Galleon : 11599 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 14 Mayıs 2009, 21:54 | |
| 21.54
Ahahah Ahmet XD Bu arada pm'ine bak *-* | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11825 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 14 Mayıs 2009, 23:01 | |
| 23.00 Tanrı'm Ankara'da duman sahne alıyormuş, buraya neden uğramazlar sanki.. Nefret ettim ben izlemiyorum, kardeşim deli gibi eğleniyor. Bir duman konseri, biz yine yokuz, bizsiz, bensiz.... | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 15 Mayıs 2009, 16:06 | |
| 16.04
Kendimi çok sıkıntılı hissediyorum, laptobumu istiyorum. Neyse, internet için 2000 yılından kalma bu eski püskü bilgisayara da katlanırım. Adobe Photoshop CS2 yüklüyorum tabii demosunu, babamın satın aldığı CD'deki serial numb. laptoba girildiği için. Her şey de salonda, annemin 'sözde' saklamış olduğu modemin kablosu bilgisayarda takılı ama haberi yok, sırf hoparlör çalışsın diye getirmiş olduğum uzatma kablosu takılı haberi yok, bilgisayardayım o işte haberi yok. Ansızın gelse nasıl hepsini kaldırabilirim acaba? Hemen uzatma kablosunu eski yerine takmalıyım sonra modemin kablosunu çantaya geri koymalıyım sonra fişi çekmeliyim. Neyse, geç kalınca banyodayım diyerek kurtuluyorum o da var. XD
Neyse harbiden amma yazmışım yahu. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12041 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 15 Mayıs 2009, 16:53 | |
| 16.52
Çocukken karıncaları seyretmeyenin büyüyünce sosyalist olması zor. Doğru lan aslında. Bunu yazıp yollamamışım. Öf evet, yorgunum. | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 15 Mayıs 2009, 17:16 | |
| 17:16 Bu gün çok fazla 'vaay' dedim, Dicle hasta olmuş, yavrum benim, arayalım bir. | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12108 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 15 Mayıs 2009, 17:20 | |
| | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 15 Mayıs 2009, 17:57 | |
| 17:57 Gidip şu bileğimdeki yazıları silmeliyim, babam doğrayacak bu sefer de. Öf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 15 Mayıs 2009, 20:39 | |
| 20.39
Ne varsa Lipton'da var. | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11859 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 15 Mayıs 2009, 23:43 | |
| 23.42 ->
Gözlerim ağrıyor öf... Bilgisayara 1 ay boyunca giremeyeceğim adalet mi bu. -_-"
Edit: TwTü'ye giremiyorum. xS Bi bu eksikti. -_-" | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12569 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 12:57 | |
| | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 13:09 | |
| 13:09 Oleey, domuz gribi olup ölme şansım var artık ! | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11903 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 17:46 | |
| 17.27
Eve gitmek istiyorum... -_- İngilizce bildiğimi sanırdım, ben buradakilerin 10 kelimesinin üçünü anlıyorum ancak. Off... Babam ve işi T.T | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 19:43 | |
| 19:42 Teoman amcanın şarkılarından toplama bi' dvd bulup kendini arabanın arka koltuğuna atmak. Sonra koltuğun cebinde ki DDD'yi bulup son sözü tekrar okumak. Pişmiş domates ve biberin enteresan tadıyla uyuya kalmak. Hepsini geçtim de babam salıncağa bindi lan. H:Baba n'apıyosun? B:Bu biraz yamuk di mi? H:Ha sorun yamuk olması yani? B:Kes lan. Osırada kopmakta olan küçük bir çocuk bana döner. Çocuk:Abla o amca snein baban mı? H:Tanımıyorum ! Günün sözü:Ben de Norveç kralı Olafdım zaten. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11825 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 19:45 | |
| 19:44 Kahretsin, hiç boşluk bulup kafama göre dinelenemeyecek miyim ben? Final tatili yok diye çektiğim şu çileye bak. Oturdum bugünden çalışmaya başladım. Offf, eve tıkılmak hiç bana göre değil. Hele de bu sıcakta ders çalışmak. 5 hazirann bence bir an önce gelmelisin!! | |
|
| |
Cyrela Synchlaer Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 31 Galleon : 11599 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 20:00 | |
| | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11815 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 21:02 | |
| 21.02 -> *Ne zaman başladım bilmiyorum *-*
Abi şeytanı ben yarattım sanki neden annemler tek sözüme inanmıyor? -_-" Kaç yaşıma geldim, babam hala beni evde bırakmaya korkuyor. Yangın çıkarırmışım, hırsız girermiş...Yok gibi bi' de çakmakla oynayıp perdeleri tutuşturucam. Harbi mal bi' aileye sahibim ben. Yak ulan her şeyi yak. *-* Ne kadar da uygun şuan ki durumuma bu şarkı. *-* Beyza da msn'de kafamın etini yiyor, yoksa başımın mı? Demir'i getirdiler zırlayıp durdu, üstüme buz gibi su döktü, Oğuzhan'ı getirdiler vazolarımı kırdı eh ne diyim artık. Annemler hala güvenmiyor bana. Havuç doğrayacağım, babam parmağını kesme havuç niyetine diyor. Hepsinin kafasını kazığa bağlayıp sokakta gezdiresim var. Tt'ye de giremiyorum... Ben bu dünyanın kanunu da kendisini de ....
Ablamla çok pis kavga ettik. Ne zaman etmedik ki zaten. Kenar mahallesi koca karıları gibiyiz ya, kavga edip duruyoruz. Teklemediğim yer umarım morarır çünkü saçlarımın dipleri hala ağrıyor.
Koku'yu da, Simyacı'yı da, Gündüz Ölüsü'nü de alamadım. Okuyacak kitabım kalmadı. Beynim boşlukta uçuşuyor, pembe bükük annemle kavgalıyız. Neymiş anneme almışım da ona almamışım hediye. Yarın gidip çikolata falan alacağım ona, şimdi sınav sırasında beni terkeder falan. Ne anlatıyorum ben ya?
Kilitte anahatar döndü. Kesin babamdır. Belki de seri bi' katildir. Beni doğrayıp denize atar, kafamı da *kellemi de* hediye paketiyle annemlere yollar. Acaba saklarlar mı anı olsun diye? Beni o kadar çok seviyorlar mı ki? Şapır şupur öpüyorlar ama güvenmeye gelince...
Svét'e lejant hazırlamalıyım ama çok üşeniyorum. -_-" Belki sonra... Hp Ölüm Yadigarlarını tekrar mı okusam ki? 5 kere okudum zaten.
Canım sıkılıyooooooooooooooooooooor. Dakikalar, saniyeler falan çook yavaş. Bir saniye geçene kadar güneşe giderim ben. O "güneş" büyük mü oluyor, küçük mü? Yani "G"si. Bilmiyorum şuan aklıma gelmiyor.
Katy Perry kızları öpmeye geliyormuş. Beni öper mi ki? Yoksa geldi öpüp gitti mi? Banne ya beni de öpücek. Robin Lily'yi öptü o da beni öpsün.
Yu nat e meeeeen... Yu cast e manekîn... Ay viş yu culd fill... May lav iz riiil... Falan filan gerisini unuttum.
Ne yazıyorum ben 2 saattir? Harbiden beynim sulanıyor, en iyisi bilgisayardan çıkmak. Ciddiye almayınız...
-"Kötüsün işte Zezê! Şeytan vaftiz baban senin! Neden yaptın ki bunu? Babamın işsiz olduğunu biliyordun! Defol Zezê bir daha gözüm görmesin seni!"
| |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 21:13 | |
| 21.13 Ne gündü ya eğlendim mi eğlendim. Sosyetik mi oldum acaba. Sanmıyorum. Ama ünlü bir modacı tarafından eleştirilmiş olmak çok hoş. Tabi eleştiri de ki nazikliği beni bitirdi. Bence sen bundan sonra sarı kıyafetler giyme. Benim yüzümde ki şok ifadesi sonucu zar zor söylediğim Hmm sağolun. Peki bana ne renkler uygun olabilir. Sarı hariç ne giysen olur. Tenine uymamış, beyaz tenli olduğundan sırıtmış. Ayrıca şu uzun yuvarlak küpeler de sana uymamış yüzün oval olduğundan daha büyük göstermiş o yüzden yüzünü uzun ve zayıf gösterecek düz küpeler takmalasın. Çok teşekkür ederim diyerek benim ve annemin oradan uzaklaşması. Bundan sonra sarı giyer miyim ben bilemiyorum anca yanınca... Bir de sonunda bu senin güzelliğine güzellik katabilmek için dedi ya. Orada kaldım. Ama şen şakrak bir gündü. Yaza merhaba partisine gittim işte. Güzel oldu, artık modayla ve insanlarla ilgili daha bir bilgim oldu. Muhammer Kenterci bu adam da yani. Şu Hadise kıyafetini yapan adammış. Değişik biriydi; fakat içinde bir insan olduğunu da gördüm. Onlar içten içe erimişler bunun nedeni de medyaymış. Off ne yazdım ya. | |
|
| |
Catheriné Marcelline Hayalet, Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 817 Yaş : 29 Galleon : 11895 Ekspresso Puanı : 38 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 21:23 | |
| 21.23
Photoshop yok bu bilgisayarda kendimi boşlukta hissediyorum. Biri bana avatar imza yapsın resim yollayım da ya. =(
Harbiden biri bana avi imza yapsın. =( | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11815 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 21:27 | |
| 21.26 ->
Mayfair'a aşık değilim, Azra pisliği msn'e bi' girsin.... Kesin hoşlandığımı sandı çocuk. xS Ay rezil olucam öfffff............. AZRAAAAAAAAAA!!!! | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11643 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 21:45 | |
| 21.44 Uf Derya uçmuş mu ne o.O | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11903 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 22:29 | |
| 22.29
Öldüm. Öldüm. 12 saattir filan dışarıdayım. Saatler süren sınav, üzerine bol miktarda yürümek ve o kadar insan arasında da birkaç saat. Trafik, üstüne telefonun tuşu bozuldu. Zaten biri çıkıyoru du sürekli... Teknoloji bana düşman, bilgisayarım hariç galiba O.o Ya kendi telefonumu istiyorum artık... Tamir olsun gelsin ya. | |
|
| |
Catheriné Marcelline Hayalet, Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 817 Yaş : 29 Galleon : 11895 Ekspresso Puanı : 38 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 23:25 | |
| 23.25
Hadise'nin sesi yine zayıf kaldı. Tamam kolay değil bir yandan dans edip bir yandan da şarkıyı söylemek ama bilemiyorum. Şarkı tam yurovizyonluk olsa bile birinci olur muyuz bilemiyorum. Zamanında Sertap detone olmuştu burda öyle bir şey olmadı en azından. | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12315 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 16 Mayıs 2009, 23:50 | |
| 23:49
Annem bana Norveçli bir koca bulacak eminim. İyiki gitti oraya, iyiki beğendi şarkılarını -.- Yoksa kim bilir kocam nereli olacaktı o.o | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11859 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 17 Mayıs 2009, 00:07 | |
| - Felice Jade Mathé demiş ki:
- 21.44
Uf Derya uçmuş mu ne o.O 00.07 Uçtum yavyum uçtum. xD Lalalala babamı odamdan kovdum, lalala. Mayfair'la konuştum, olaylardan haberi yok. Alla'tan uzayda yaşıyor. Azra açlarına iyice baksın, çünkü pazartesi günü onların tek telini bile göremeyecek. Ah Mayfair ah <3 Lan Ukrayna çıktığında Svetlana dediler, kesin bi' s*rtüğü çıkarırlar dedim doğru çıktı. xD O neydi ya öyle striptiz şovu gibi. xD Hadise berbattı, yine... Almanya'da şoke oldum Dita von Teese çıktığında. *-* Kadın striptizci falan ama tapış. <3 Edit: Yazım yanlışlarına çüş oldum Ö.ö 00.41 -> Edit: Norveç kazanıyoooooooooooooooooooooooooooooo! *-* Süperdiler onlar çok sevindim valla ne diyim. Bari 2. falan olsak ya x/ | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|