Bu tip insanları bi' güzel dövmek lazım ya, yine de fiziksel şiddet en son başvuracağım şey olur çünkü kendimi yormaya bile değmezler. Tehditlere bak tehditlere. Yediririm ben sana onları. Bi' de topluya alıyo. Neyi ispatlamaya çalışıyo ki anlamıyorum. Kasıntı şey. Önüne gelen şeyi kavga sebebi olarak anlayan moloz kafa. Bi' gün sinirlenicem cidden, alıcam kalemi ya da o anda yanımda olan sivri bi' şeyi, saplıycam karnını falan. Yaparım. Zaten zor tutuyorum kendimi, eğer azıcık daha ileri gitsin, aileme ya da kökenime biraz daha laf etsin, gördüğüm yerde ağzına s.çarım. Eğer kendimi kontrol edeceğimi bilsem, ben de ona sövmeye başlardım da eğer bi' başlarsam bu sefer kötü olacağını bildiğimden başlamıyorum bile, o benim söylediklerimi anlayabilecek kadar beyne bile sahip değil zaten. Neyse, bu kasıntı örümcek kafa için neden bu kadar yazıyorum ki? Sinirimi boşaltmam gerek heralde. -_-
Dryas Pheragas Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11241 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/07/09
17.05 Eve ve nete dönebilmek *-* Akşama kadar geleceğimi ummuyordum. O.o Sıkıntıdan patladım yolda ya ne bitmez şey. Bir de araba tutunca insanı iyice çekilmez oluyor tabi. Neyse, bitti, geldim, yine gitmem gerekecek bir ara ama çok yakın tarihtte olacağını sanmıyorum. Eh, Safranbolu güzel yermiş, hani şöyle interneti olan ve telefonun çekmeyi kestiği yerleri olmayan bir yer olsa daha hoş olabilirdi benim için o.O Neyse... İlk defa İstanbul'a geldiğime seviniyorum, cidden ilk defa galiba O.o
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12317 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
Andromeda Beata Neaux Hufflepuff 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 30 Kan statüsü : Bilmiyor ancak Melez olduğunu düşünüyor. Galleon : 11705 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 03/12/08
Andromeda Beata Neaux Hufflepuff 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 30 Kan statüsü : Bilmiyor ancak Melez olduğunu düşünüyor. Galleon : 11705 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 03/12/08
18.24 / Tavsiye etmem Yeşmi. Çok zor oluyo. Hayır yaşadım biliyorum yani Şaka şaka Öykü'nün karakterlerine ve kurgularına can kurban x)
Sana bir kerede beş karakterden fazlasıyla gelmedim ki. xP
Spoiler:
18.34 Yarıldım yaa. Adamı sesinden tanıdım valla, 87'de ne kadar farklıymış. Kaç yaşında ki burada. 27 filan
Alıntı :
karadeniz24 AHHHHH THEY ARE COUSINS!!
Katıldım birden o.O Colin Colin'i oynuyor. İlginç geldi. Niye ki. Neyse. Susayım ben. Aradığım zımbırtıyı bulmuş oldum, bi' film daha buldum galiba öyle sakallı filan halli bir film ama yeni değil de. İlginç. Filmin üç dakikası için izlememiş olmam iyi olmuş, daha diğer kısımları var mıydı diye bakmaya üşendim. Neyse, mutluyum.
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12223 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
19.42 / Mischa'ya döndüm. O.O Kaan'ın yaptığı avatarları saklıyormuşum hala. Aferin bana xD Biraz küçük oldular bu site için ama olsun. Hiç yoktan iyidir
Malachy Grandley Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11380 Ekspresso Puanı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09