| Seyir Defteri | |
|
+107Sandro Scarlet Azhemin Kanerva Dionysius Rudolphus Howard Dorémieux Aleksey Vasili Majewski Silas Flippo Jerome Helena Sofia Derjinov Damien Delacroix Christian Sullivan Didrik Olav Sanden Amaltheia Cardea Bandit April Way Luigi Orfeo D'Aloise Dimitr Yoan Marinova Lysander Pheragas George Bertrand Orwell Lumina April White Anja Ida Järvinen Feodora Providentia Larina Gergin Lily L. Black Marjoline Clodiën Damien Lawrence Johnny Amoux Malfoy Jake Nico Bellic Awifor Radolph Korrigan Euphoria Szôlôssy Rocìo del Nieves Aurora Clayborne Marjory Lillian Ottilie Symphonie Iréne Bright Catheriné Marcelline Dante Amberiotis Gabriella Kejäthen Vynsja Croweix Martin Thomas Wolfiex Johann dé Emanuele Christine Moes Franciné Widmore Rocio Sycorax Malfoy Nagihan Narin Sönmez Charlie von Diederich Desdemona Meadows Helmina Thetis O'Neil Margaux Rovenién Anitchka Tanja Glazkova David M. Hurwey Ianthe Rousseau Aurora Diamond Adolf Maynard Griswald Alexander Lachowski Laetitia Prevensie Cornelia Lachowski Carmelita D'alora Acantha W. Psyche Janice Dylan Lovett Thomas Froisser Marveille Croweix Maximilian Wildstein Albus Dumbledore Teodor Amberiotis Albert Sven Hallstad Christian Dayrnt Black İbrahim Emre Ürem Hestia Julie Annwyl Lovett Nathaniel Philips Julia Leppanen Andromeda Beata Neaux Elizabéth Adrianna Malfoy Helena Diamond Eurydice Black Genevieve Tessa Malfoy Bilie Wanders Haley Brooke Scott Elliott Abbott Isadora D'alora Jessica Spangler Sidonia Scarlet Clarissa van Qusell Sophia Rose Dvorska Kurt Fitzgerald Stefan Dequarté Ardelia Marcelline Charles Ernest Bright Kristian Eivind Espedal Javiér Diadre Lisa Wanders Magnus Lars Hallstad Lúthien Tinúviel Lucrezia Cyprius Camilla Rivalta Felice Jade Mathé Samuel Bright Lleweyn Chloris William Julian O'Neil Ulaş Kazancı Vivienne Bisette Castor Xanthopoulos Charlotte Alice Russell Nicole Marissa Magdalene Dryas Pheragas Issoria Lathonia Lucille Raiden Simona Floros Malachy Grandley 111 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Azhemin Kanerva Müzisyen
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 29 Kan statüsü : Muggle. Galleon : 11180 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 11/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 18 Ağus. 2009, 15:29 | |
| Dinledim ben onu lan. Sen göndermiştin hatta. DİNLE ! diye de kükremiştin, dur bulayım. 15:29 hem. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 18 Ağus. 2009, 15:32 | |
| Bana bu şarkının sözleri lazım. Muhtemelen İncil'dendir ama bulmak lazım. On beş otuz iki. | |
|
| |
Azhemin Kanerva Müzisyen
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 29 Kan statüsü : Muggle. Galleon : 11180 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 11/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 18 Ağus. 2009, 15:39 | |
| 15:39 Evet, Alican adlı üyemizin önünde eğilin, az önce geldi. | |
|
| |
Elena Russell Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 30 Kan statüsü : - Galleon : 11798 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 18 Ağus. 2009, 15:44 | |
| | |
|
| |
Catheriné Marcelline Hayalet, Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 817 Yaş : 29 Galleon : 11891 Ekspresso Puanı : 38 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 18 Ağus. 2009, 15:49 | |
| | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 18 Ağus. 2009, 15:56 | |
| 15.54 Gene ben burayı özleyip annemlerde yokken internete kaçtım. Ne güzel değil mi? Arada buraya yazmak bile yetiyor bana... | |
|
| |
Isadora D'alora Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 30 Kan statüsü : Muggle Doğumlu. Galleon : 11328 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 18 Ağus. 2009, 18:17 | |
| 18.17 Bütün cinlerim şeytanlarım tepemde. | |
|
| |
Catheriné Marcelline Hayalet, Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 817 Yaş : 29 Galleon : 11891 Ekspresso Puanı : 38 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 18 Ağus. 2009, 19:58 | |
| 19.57
VEE LAPTOP SONUNDA EVDE! Oh beeeeee! Laptop kadar rahatı var mı ya, klavyesine kurban olduğum bilgisayarım, canım benim! Annemin masaüstünde sürünmekten sürüngenlere döndüm abi ya. Olm imzam da güzelmiş aslında laptop ile masaüstü resimleri çok farklı gösteriyor. Of çok mutluyum, PHOTOSHOPUMa kavuştum, AVRİL, MCR, GREEN DAY bütün şarkılarıma kavuştum sevinçten ağlayabilirim.
Kaan'ın dönüşü asıl bugündür. | |
|
| |
George Bertrand Orwell The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 275 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11218 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 18 Ağus. 2009, 20:11 | |
| 20.10
Eksprese dalış. Ya ben takım istiyorum George' a yaaağğğğ. Beceremedim bir türlü! | |
|
| |
Howard Dorémieux Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 389 Yaş : 31 Galleon : 11285 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 19 Ağus. 2009, 00:00 | |
| 23.58 Kıyametten sonra olası gazete başlıkları... - Spoiler:
Sabah : Başbakan(ımız kıymetlimiz) türkiye'nin kıyametten etkilenmeyeceğini açıkladı.
Sabah : Açıkla bunu Tayyip Erdoğan!
işin öteki taraftaki boyutu var bir de tabi.
news zebani: izdiham!.. yıllardır beklenen kıyamet koptu.alt yapısı hazırlanmayan cehennem kıyametin ilk saatlerinde izdiham ve karmaşadan kontrol edilemedi.görevli zebani yetersizliği merhumların bilinçsizliği yetkililerin umursamazlığı işi tam bir curcunaya çevirdi.
meleklerin sesi: böyle mi olacaktı? geçtiğimiz sezonlardada umduğunu bulamayan cennetin kıyamet umutlarıda suya düştü. kontejanın çok altında gelen merhum sayısıyla nimetler adeta çürümeye terk edildi.
şerri azap: köprüde izdiham sırat köprüsü kıyamete hazırlıksız yakalandı. gişelerde yüzlerce km uzunluğunda kuyruklar oluştu.merhumlar perişan. sit alanı olması dolayısıyla genişletilemeyen köprü teknoloji ilerlemesine rağmen hala kıldan bile ince.
ekonomi: enerjide indirimler durmuyor. yetkililerin yaptığı açıklamaya göre yakıt sıkıntısı hiç çekilmeyecek. yatırımcılar ellerindeki ısı kaynaklarının değerinin düşmesinden şikayetçi
cehennemin sesi: (yerel gazete) bacalar temizlensin! günlerdir güldür güldür yanan cehennem çevre kirliliğine yol açıyor. hava kirliliğinin ulaştığı nokta hat safhada ve bacalarda hala filitreler yok.
başlık: atatürk, deniz baykal'a kafa göz girişti. alt başlık: "yıllardır bu anı bekliyordum" diyen atatürk'ün elinden zor alınan baykal'ın durumu belirsizliğini koruyor.
mahser: tek kurtulan acun, adam hala firardaaa
| |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 19 Ağus. 2009, 03:11 | |
| 03.11
Kıyamet de ne komik hadisedir. İçimden bir ses kotanın mına koyduğumu söylüyor fakat pek umursamıyorum. Darkspace açıp dünyadan biraz daha soyutlanalım. | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 19 Ağus. 2009, 14:48 | |
| 14:48- salak salak oturuyorum. :/ | |
|
| |
Jeremy Jeffrey Slytherin 4. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11168 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 19 Ağus. 2009, 15:30 | |
| 15.29
Efsanevi Enayi Jeremy'yi seviyorum XD | |
|
| |
Azhemin Kanerva Müzisyen
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 19 Ağus. 2009, 16:31 | |
| | |
|
| |
George Bertrand Orwell The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 275 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11218 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 19 Ağus. 2009, 16:48 | |
| 16.47 Flash'ımda HIMYM ilk üç bölüm var artık. Yaşasın! Mutluyum, huzurluyum. Edith Piaf dinliyor, hayallere dalıyorum. Şu an anılarımı yazmaya karar verdim. | |
|
| |
Dionysius Rudolphus Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 37 Kan statüsü : Bilmiyor. Galleon : 11168 Ekspresso Puanı : -5 Kayıt tarihi : 12/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 19 Ağus. 2009, 16:49 | |
| | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|