Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yönetim mi ? Peh !

+2
Julie Annwyl Lovett
Maria Gigliotti
6 posters
YazarMesaj
Maria Gigliotti
Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Maria Gigliotti

Kadın
Ruh hali : Yönetim mi ? Peh ! 44692542ju9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 11185
Ekspresso Puanı : -61

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 22:38

Ne garip bir yöneticiniz var anlamıyorum.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/sorunlar-ikayetler-f200/ikayet-maximilian-wildstein-t6001.htm
Bakarsanız, en son mesaj Szôlôssy adındaki adminimsi "İlerleme kaydedildiğinde sana haber vereceğiz. Başlık; kilit." yazmış. Edilmemişse de bir pm atılamaz mıydı ??

https://hogwartsekspresi.editboard.com/rpg-i-f40/kyda-akamst-t5960.htm#262152
Burada da yine o şahıs, "Başlık, üyelerin istekleri doğrultusunda arşivlenmiştir." demiş. O istemiş olabilir, ben öyle bir şey istemedim, bana sorulmadı bile.
Siz bu ikinci üyeliğiyle gelen Wildstein'ı kolluyorsunuz. Tamamen yancı bir yöneticisiniz Szôlôssy. Ben de bunuiddia ediyorum, ister kabul edin, ister etmeyin. Benim başlığın kapanmasını/mesajın o bölümünün silinmesini istememin bir işlevi olmadığı gibi.
Julie Annwyl Lovett
Biçim Değiştirme Profesörü
Julie Annwyl Lovett

Kadın
Ruh hali : Yönetim mi ? Peh ! Hmbl7
Galleon : 12572
Ekspresso Puanı : 63

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 22:47

Site politikası olarak başlıklar tamamen silinmiyor. Sen kendi emeğine saygılı olmasan da yönetim senin emeğine saygı duyuyor kısacası. Arşivlenen bu RP hiçbir şekilde söz konusu karakterle ilişkini etkilemeyecek zaten. Hadi bir oylama yapalım. Bahsettiğin kişiyi, Szôlôssy, bu sitenin yaratıcısını Tuba'yı oylamaya sunalım. Şikayetçi olanlar? Birkaç senede bir başlığa uğrayıp olumsuz bir yorum gelmiş mi bakarım ben.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/annwyl-l-o-v-
Maria Gigliotti
Maria Gigliotti

Kadın

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 22:51

Sen de ak kaşık değilsin öyle Lovett. Birinize laf mı geldi, hemen birbirinizi kollayın o Szôlôssy ile.
Julie Annwyl Lovett
Julie Annwyl Lovett

Kadın

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 22:54

Gerçekten bu durumdan rahatsızsanız, Site içinde dayanışma, site politikası, yöneticiler gibi. Gidebilirsiniz. Sizi burada tutan ne var hala anlayabilmiş değilim. Bir toplumda da huzuru bozan kişi dışlanır.
Eurydice Black
Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Eurydice Black

Kadın
Kan statüsü : Safkan.
Galleon : 12426
Ekspresso Puanı : 89

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 22:59

Ben size diğerlerini suçlamaktansa aynayı biraz da kendinize çevirmenizi öneririm. Sadece sizin adınıza birkaç cümle yazıldı diye bu tartışma Tuba'nın kişiliğine yöneltilmemeli. Ayrıca İrtibat Büreso'na başlıklar açarak yönetimi eleştirmenin size kazandıracağı hiçbir şey yoktur. Ayrıca sitedekileri ne kadar tanıyorsunuz ki Deniz'e, 'Sen de ak kaşık değilsin Lovett.' deme hakkına sahip oluyorsunuz?! Özür dilerim ama gerçekten huzuru bozan dışlanır.
Malachy Grandley
Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Malachy Grandley

Erkek
Ruh hali : Yönetim mi ? Peh ! Snrrn8
Kan statüsü : Melez.
Galleon : 11380
Ekspresso Puanı : 37

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 23:00

Ne demek istiyorsun sen?! Ak kaşık değilsin ne demek şimdi?! Lütfen konuştuğun ve hakaret ettiğin insanlara dikkat et! Bahsettiğin Szôlôssy yani Tuba, burayı 2006 yılından beri ayakta tutmayı başarmış, yönetim şekli örnek alınası birisidir. Diğeri, Lovett diye hitap ettiğin kişi yani Deniz, yıllardır sitede büyük emeği geçenlerden. Ayrıca başlık olduğu yerde duruyor, sadece ARŞİVE konuldu. İstenilmeyen bir durum varsa da tekrar geri dönüşü var demektir bu, silinmemiş yani?

Bir şeyi de söylemeden edemeyeceğim, meğer siteden bu kadar rahatsızsanız, sürekli sorun farkediyorsanız, gelişinizde bile tartışacak konuyu bulabiliyorsanız istersen gidebilirsiniz, kimsenin de bu saygısızlığınızdan sonra sizi 'kal' diye tutacağını sanmıyorum.
Maria Gigliotti
Maria Gigliotti

Kadın

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 23:00

Sizin gibi bir iki çıkarcı yüzünden mi gideyim ? Siz gidin asıl.
Eurydice Black
Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Eurydice Black

Kadın
Kan statüsü : Safkan.
Galleon : 12426
Ekspresso Puanı : 89

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 23:03

Kusura bakma ama kişiliğimize hakaret edemezsin. Burası sanal bir ortam olsa da, biz bir aileyiz. Ve biz sevdiklerimizi koruruz.
Malachy Grandley
Malachy Grandley

Erkek

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 23:03

Yüzsüzlüğün bu kadarını da beklemiyordum gerçekten, lütfen artık terbiyenizi takının! Birazcık Türkçe'niz varsa anlardınız ne demek istediğimizi, emirle söylemiyoruz git diye, madem bu kadar çok sorun buluyorsunuz sitede gidebilirsiniz diyorum. Ayrıca siz gidin ne demek, dağdan gelip bağdakini mi kovacaksın sen?!
Julie Annwyl Lovett
Julie Annwyl Lovett

Kadın

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 23:04

Açıkça belli olduğu üzere bir kıskançlık söz konusu. Bunları aşın artık, gerçekten. Her kimsen, her nerden geldiysen, kim bilir hangi Ekspres özentisi siteden çıktıysan AŞ BUNLARI. Biz gidelim? Olur. Bakalım site kalıyor mu herkes gidince. Çünkü şu sitede seni haklı bulacak başka -birkaç gerçek çıkarcı dışında- başka biri varsa ben de namerdim.
Maria Gigliotti
Maria Gigliotti

Kadın

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 23:05

Malachy Grandley demiş ki:
Ne demek istiyorsun sen?! Ak kaşık değilsin ne demek şimdi?! Lütfen konuştuğun ve hakaret ettiğin insanlara dikkat et! Bahsettiğin Szôlôssy yani Tuba, burayı 2006 yılından beri ayakta tutmayı başarmış, yönetim şekli örnek alınası birisidir. Diğeri, Lovett diye hitap ettiğin kişi yani Deniz, yıllardır sitede büyük emeği geçenlerden. Ayrıca başlık olduğu yerde duruyor, sadece ARŞİVE konuldu. İstenilmeyen bir durum varsa da tekrar geri dönüşü var demektir bu, silinmemiş yani?

Bir şeyi de söylemeden edemeyeceğim, meğer siteden bu kadar rahatsızsanız, sürekli sorun farkediyorsanız, gelişinizde bile tartışacak konuyu bulabiliyorsanız istersen gidebilirsiniz, kimsenin de bu saygısızlığınızdan sonra sizi 'kal' diye tutacağını sanmıyorum.
Herkes tanıdığına sahip çıkıyor, değil mi ? Bilindik insanlarsınız hepiniz. Ne yapalım, topluma ayak uydurmak demek, toplumun yaptıklarını taklit etmek demek. Sorun başlığıns arşivlenmesi değil, bana sorulmaması ve isteğimin alınmamasıns rağmen ısrarla üyelerin isteği üzerine yyazılması.
Malachy Grandley
Malachy Grandley

Erkek

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 23:06

Kusura bakmayın, artık sizin başka amaçlar peşinde olduğunuzu hissediyorum. Bu yüzden başlık Tuba gelip cevap verene kadar, kilit.
Euphoria Szôlôssy
Vendéglője Restorant Sahibesi
Euphoria Szôlôssy

Kadın
Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de.
Galleon : 12110
Ekspresso Puanı : 35

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 23:57

Müdahale etme zamanı gelmiş sanırım.

Öncelikle, adın her neyse, Maria; bir önceki başlıkta sana defalarca söylenmesine rağmen, bu tür bireysel problemlerde pm yoluyla bana şikayetini bildirmek yerine sitenin genel sorunlarını işgal eden bir forumda hönkürmeyi tercih ettiğin için kutluyorum seni. Eline geçen, tepkiden başka bir şey olmadı sanırım?

Eğer iki üye karşılıklı RP yapıyorsa, ve taraflardan biri herhangi bir sebepten ötürü bu rol oyununu sonlandırmak istiyorsa, bu yönetimin değil, bireylerin arasında çözmesi gereken bir sorundur. Biz de, Deniz'in söylediği gibi, o rp'lere verilen emeği gözardı etmek istediğimiz için, karakterlerin kurgularını etkilemeyen arşiv bölümüne yolladık başlığı. Ki böyle bir durumda sizin tekrar rp'ye devam etme ya da başka bir isteğinizde başlığı olağan bölüme gönderebiliriz. Barış RP'yi sonlandırmak istedi, ve ben de arşivledim, RP'ye devam etmek istiyorsan da ikna etmen gereken kişi ben değilim. Gelelim haber verme bölümüne. Barış'la konuştum ve o sana kibar bir özür içeren bir pm atacağını söyledi bana, bu olayı da bu şekilde halletmeye karar verdik. Ancak sen nedenini anlayamadığım bir şekilde hır gür çıkarmaya çok meraklısın?

Ve en önemlisi, burada sana birtakım açıklamalarda bulunan adminleri ya da diğer yetkilileri hangi hakla suçluyorsun ya da kendi kafanda kurduğun saçmalıklarla itham ediyorsun acaba? Bana yönelik abukça sözlerini kaale bile almıyorum açıkçası. İnsanlar buraya üye olduğun tarihten itibaren sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen anlamsız yere her gördüğün kişiye saldırıyorsun.

Ben yine de anlayışlı davranıp, başlığın kilidini açıyor ve sana istediğini söyleme hakkı veriyorum. Saçmalamaya değil de, bireysel sorunların yüzünden kişiliklerimize yönelik hakaretlerde bulunmaya devam edersen farklı davranacağım.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/e-u-
Marveille Croweix
Perfect Li(f)e Yazarı
Marveille Croweix

Kadın
Ruh hali : Yönetim mi ? Peh ! Heyup7
Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka.
Galleon : 12732
Ekspresso Puanı : 22

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimeSalı 28 Tem. 2009, 00:25

Hebeee, n'oluyo lan burda?! Şu ana kadar sana cevap veren herkes saygı çerçevesinin dışına çıkmamış olsa da senin yaptığın bu saygısızlığı, çocuksu ve tamamen 'saçma' davranışları, o küçücük kafandaki düşüncelerini ve arkadaşlarımı bu şekilde yargılamanı görmezden gelemem. Ufacık şeyleri dağ yapıp sorun çıkarmada üstüne yok gördüğüm kadarıyla. İlla çıkıntılık yapıcaksın yani. Kelimelerine dikkat et ve sen daha rpnin ne demek olduğunu bilmezken rp yapan insanlara biraz saygı göster. Siteyi nasıl yöneteceğimizi, neyi kilitleyip neyi arşive göndereceğimizi kendini bilmez bir üyeden öğrenecek değiliz.

Kusura bak veya bakma umurumda değil ama, huzursuzluk çıkaranların bu sitede yeri yok.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/marv
Maria Gigliotti
Maria Gigliotti

Kadın

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimeSalı 28 Tem. 2009, 00:27

Evet, mesaj elime ulaştı. Ancak bundan sonra bu konularda hassas olmanızı rica ediyorum. Sonra bazı şeyleri kusmasın kişi ya da kişiler.
Teşekkürler, ayrıca Lovett; özür dilerim ve Szôlôssy senden özür dilenecek bir şey yapmadığımı düşünüyorum, şikayetler bölümü varken PM yoluyla işimi halletme hassasiyetini gösteremiyorum, tartışmalarımızı ya da hakaretlerimi herkesin görmesi, daha çok hoşuma gidiyor. Bu arada, elime geçen bir yığın aşağılayıcı bakış oldu, farkındayım. Olsun, çamuru at izi kalsın politikası böylece uygulanmış oldu sitenizde ilk olarak.
Maria Gigliotti
Maria Gigliotti

Kadın

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimeSalı 28 Tem. 2009, 00:35

God modecular sizi.. Bir admininizi şikayet ettik diye yemediğimiz yafta kalmadı.

Ah, özür dilerim Hazredi Slôzôssy, bundan sonra emrinize amadeyim, sizin ve diğer adminlerimizin kestiği baş acımaz.

Bundan sonra mümkün olduğunca yönetiminizle samimi olmak yok. Yönetim mi ? Peh ! 44692542ju9
Euphoria Szôlôssy
Vendéglője Restorant Sahibesi
Euphoria Szôlôssy

Kadın
Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de.
Galleon : 12110
Ekspresso Puanı : 35

Yönetim mi ? Peh ! Empty
MesajKonu: Geri: Yönetim mi ? Peh !   Yönetim mi ? Peh ! Icon_minitimeSalı 28 Tem. 2009, 00:35

Bu sitenin belli kuralları var, ve sen burada kalmak istiyorsan, o kurallara harfi harfine uyacaksın. Tersini denemek gibi bir aptallık yapmamanı umuyoruz. Ailecek takip ediyoruz seni, hadi bakalım uğurlar ola.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/e-u-

Yönetim mi ? Peh !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-