| Seyir Defteri | |
|
+101Robert F. Haff Armina Sandberg Silas Flippo Jerome Anja Ida Järvinen Jolene Magnus Lars Hallstad Omega The Serpent Daniel Kevin Vincent Charlie von Diederich Jaska Ilmarinen Agatha Lillian Griffiths Albert Sven Hallstad Xavier Téo do Silva Morpheus Fabién Rousseau Galateia De Laqué Deiondra Dorran Prosper James Diederich Feodore Gragory Dranias Dante Amberiotis Malachy Grandley Mabelliné Chloris Jessica Spangler Lucille Raiden Albert Hawthorne Róża Szewc Lleweyn Chloris Vera Szewc Juliet Payne Allan Chloris Jesse Magdalene Eva Longoria Bellic Vynsja Croweix Adélaïde Bourque Gabriel Florent De Beau Sintie Marcelline Sophie Marcelline Leandré Marcelline Andromeda Beata Neaux Jake Nico Bellic Lyranie Lissauer Glenn Wilson Pearl Beth Side Vilerus Chas Le'Borge Bandit April Way Genevieve Tessa Malfoy Teodor Amberiotis André Roberto del Muñeco Torgal Alp Berkay Sofia Lamartine Symphonie Iréne Bright Marjane Ylenia Flavius Eurydice Black Charlotte Alice Russell Euphoria Szôlôssy Natashia Geoffrey Andrew Conradina Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Charles Ernest Bright Sylvia Lucretia Worthing Issoria Lathonia William Julian O'Neil Lúthien Tinúviel Haley Brooke Scott Atelante Froisser Melanie Essence Karle Adrian Gregory Xenophilius Waffling Julie Annwyl Lovett Christian Dayrnt Black Beauvais Moreau Janice Dylan Lovett Stefan Dequarté Svetléna Rosselyn Widmore Cyprius Elena Larisa Sergeevna Nicole Marissa Magdalene Joël Marcel Alaire Johnny Amoux Malfoy Acantha W. Psyche David M. Hurwey Aurora Clayborne Alexander Delahanty Martin Thomas Wolfiex Adolf Maynard Griswald Adrâsteia Agniezska Lily L. Black Klara Ivanov Elizabéth Adrianna Malfoy Sidonia Scarlet Letizia Fae Rovenie Dharja Hectorne Felice Jade Mathé Aleksey Vasili Majewski Awifor Radolph Korrigan Kristian Eivind Espedal Samuel Bright Azhemin Kanerva Catheriné Marcelline Jeremy Jeffrey Rocìo del Nieves 105 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 26 Eyl. 2009, 15:22 | |
| 15.21 Pof. Ödev zımbırtısı bitti. Tahtada yazanı yanlış yazmışım o yüzden yanlış oldu sanırım ama... Neyse. Bitti ya. Youtube'a tapıyorum. o.O 15.49 Ya ingilizce özürlüyüm ya da hızlı konuşuyor adam cidden. Off... | |
|
| |
Vera Szewc Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11143 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 26 Eyl. 2009, 16:57 | |
| Y/arın akşam gidiyorum, nasıl ya? o.O 16:57 | |
|
| |
Castor Xanthopoulos Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12074 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 26 Eyl. 2009, 17:54 | |
| 17.54 Kendimi salak gibi hissediyorum. Ben lakap falan sanıyordum, çocuğun adı ciddi ciddi Raffaele miş O.o Futbol merakı vardır belki o yüzden bir takma isimdir diyordum, gerçek ismi olması garip geldi birden. Geçen sene bizim okulda mıydı ki? Bizim sınıfta? Hiç hatırlamıyorum ki ben öyle birini. Neyse ne, sonuç olarak ilk günden rezil olduk. Üf ya yabancı özürlü olan bu insanın sınıfına yabancı uyruklu çocuk mu konulurmuş?.. Hangi akla hizmettir bu? Coğrafya defterimi de hiç beğenmedim zaten. Şeytan, al onu şu yabancı çocukla tanışırken Hulde'nin gösterdiği abukluğa kıs kıs gülen Okan'ın kafasına yapıştır diyor. Nefret ettiğim ders, nefret ettiğim insan. İyi fikir..
Destan yazmışım. O.o | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12124 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 26 Eyl. 2009, 19:49 | |
| Ve oyunlarda da işim biter. 19.50 | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12108 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 26 Eyl. 2009, 20:16 | |
| Salı gününe kadar bitmesi gereken 60'a yakın testim var. Negzel di mi. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 26 Eyl. 2009, 22:31 | |
| 22.30 Ben sığ mıyım ya şoklardayım... | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 26 Eyl. 2009, 22:44 | |
| - Castor Xanthopoulos demiş ki:
- 17.54
Kendimi salak gibi hissediyorum. Ben lakap falan sanıyordum, çocuğun adı ciddi ciddi Raffaele miş O.o Futbol merakı vardır belki o yüzden bir takma isimdir diyordum, gerçek ismi olması garip geldi birden. Geçen sene bizim okulda mıydı ki? Bizim sınıfta? Hiç hatırlamıyorum ki ben öyle birini. Neyse ne, sonuç olarak ilk günden rezil olduk. Üf ya yabancı özürlü olan bu insanın sınıfına yabancı uyruklu çocuk mu konulurmuş?.. Hangi akla hizmettir bu? Coğrafya defterimi de hiç beğenmedim zaten. Şeytan, al onu şu yabancı çocukla tanışırken Hulde'nin gösterdiği abukluğa kıs kıs gülen Okan'ın kafasına yapıştır diyor. Nefret ettiğim ders, nefret ettiğim insan. İyi fikir..
Destan yazmışım. O.o 22.44 Evet yapıştır, lütfen *-* December Boys'u izleyerek Daniel'ın sadece Harry Potter'larda değil genelde kötü oynadığından emin oldum. Neyse Liam Neeson'un olduğu o film iyidi, google metin çevirisiyle altyazı koymuşlar ama... o.O Uykum geldi o.o | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 26 Eyl. 2009, 23:15 | |
| 23.13 Gece gece başıma iş açtım, düştüyse bile bu kadar uzun girmeme olasılığı var mı ya, altı üstü bir nbr dedim, çocuğun yaptığına bak sinir oldum, sinir, insan bir işim var der düşüyorum der ana of ki of, haa bunların hepsi uydurma da olabilir, belki de ondan başka biri girdi, kuruyorum da kuruyorum, bir sakin olayım nefes al ver nefes al ver. Kafayı yemeye az kaldı.. | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12108 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 27 Eyl. 2009, 09:51 | |
| Face'teki teste göre 27 yaşımda nalları dikecekmişim. Hızlı yaşa genç öl, o yes. Bi de 27 yaş krizi var, aslında çok anlamlı. Can-ı gönülden inanıyorum sana Nostradamus Face. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 27 Eyl. 2009, 13:37 | |
| 13.37 Valla benim yarın ölme olasılığım ne kadardır ki bunu düşünmek istemesem de aklımda, bum diye gitmek herkese son şaka gibi fethetmek istiyorum çok mu? Bakalım neler olur biter ben ölünce gene saçmalama moda girdim, ölümle ilgili bir şey okuyunca etkilenip hemen yarın öleyim diyorum. Saçma daha nice yarınlarım var benim, facede inansam mı inanmasam mı beni tek kişiye aşık bağımlı yaptı. Ben hiç doğru dürüst aşık oldum mu da bunu diyorsun aaa be face gülü... İnsanın canı sıkılınca olmadık şeylere dadanıyor ya, bende bu duruma yakalandım. Boşverin siz, ben kendimi önemser onu da yapar geçerim. | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12124 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 27 Eyl. 2009, 15:05 | |
| Dünkü sarhoşluğun üzerine, bugün epey dinç olduğumu farkettim. En azından etrafımdaki şeyleri algılayabiliyorum. Alkol değil. Neyse, haftalık ara vermenin zamanı geliyor. Az kaldı. 15.06 | |
|
| |
Howard Dorémieux Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 389 Yaş : 31 Galleon : 11289 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 27 Eyl. 2009, 17:06 | |
| | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 27 Eyl. 2009, 17:28 | |
| 17:28 Söyleyince söyledi oluyoruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 27 Eyl. 2009, 17:30 | |
| 17.30 Ne güzel bir ders çalışma metodum var benim ya pc başında çalışılırmıymış, annemler de karışmaz oldu ama bir kaç gün sonra temelli giremeyeceğim of ya... | |
|
| |
Howard Dorémieux Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 389 Yaş : 31 Galleon : 11289 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 27 Eyl. 2009, 17:32 | |
| | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 27 Eyl. 2009, 17:35 | |
| | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|