| Seyir Defteri | |
|
+106Autumn Wistend Laurent Lavoisier Clarissa van Qusell Gabriella Kejäthen Pulcher Viola Postinen Thomas Froisser Christopher Raikes Andromeda Beata Neaux Malcolm Lloyd Disbel Molaco Glauce Nauplius Laryssa Irina Archibald Darcia Moore Janice Dylan Lovett Sanguis Lisa Wanders Rebeca Guevara Jasmyne S. Dionne Dahlia Ambrosia Jasqués Lucas dé Borge Nathaniel Cavalier Casey Paul Logan Laura Portman Teodor Amberiotis Leidolf Waldemar Hallstad Didrik Olav Sanden Lyranie Lissauer Helmina Thetis O'Neil Karolina Siri Bergliot İbrahim Emre Ürem Valencia Claudía Ruselló Stuart Rousseau Oceané Laxell Damien Lawrence Hestia Christine Moes Feodore Gragory Dranias Matthew Francis Launy Rocio Sycorax Malfoy Chelsea Ellen Rothstein Silas Flippo Jerome Samuel Bright Castor Xanthopoulos Alberto Conte Lauren La Pixies Leandré Marcelline Julissa Abbott Jaska Ilmarinen Vynsja Croweix Daphne Zoe Launy Lawrence Solomon Grant Symphonie Iréne Bright Martin Thomas Wolfiex Christian Dayrnt Black Cyprius Catheriné Marcelline Lleweyn Chloris Dryas Pheragas George Bertrand Orwell Akem Manah David M. Hurwey William Julian O'Neil Lucas I. Kenneth Orwell Gabriel Florent De Beau Elliott Abbott Sofia Lamartine Charlotte Alice Russell André Roberto del Muñeco Euphoria Szôlôssy Erzsébet Dora Csézy Vera Szewc Kristian Eivind Espedal Juliet Nariel Izydor Maximilian Wildstein Róża Szewc Stefan Dequarté Marveille Croweix Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Eryx Yannis Roubanis Jolene Charles Ernest Bright Felice Jade Mathé Armina Sandberg Albert Sven Hallstad Brianna Riley Kaligaris Elizabéth Adrianna Malfoy Julie Annwyl Lovett Glenn Wilson Mattéo Bernand Black Johnny Amoux Malfoy Louisa Rossfire Deniz Özden Eurydice Black Rocìo del Nieves Magnus Lars Hallstad Lúthien Tinúviel Haley Brooke Scott Lily L. Black Nicole Marissa Magdalene Omega The Serpent Sidonia Scarlet Charlie von Diederich Howard Dorémieux Maurellé Nemesis Argyris 110 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 12 Eyl. 2010, 20:56 | |
| Üsttekiyle aynı kaderi paylaşmanın verdiği his. dfghjska Semiyerden semi-semiyerden heyt!
20.57 | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 12 Eyl. 2010, 20:57 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 12 Eyl. 2010, 20:59 | |
| Ne sanıyodun koççuum? Rütbemi de Cadı renginde Suikastçi yapsana bebişim hadi hadi nolur. dfgshja
21.00 | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 12 Eyl. 2010, 21:00 | |
| 21.00 Suikastçı ne olm, napıcaksın onu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 12 Eyl. 2010, 21:02 | |
| Adam öldürcem, beğenemedin mi? sdfgsha *bkz. adminin gazabını üstüne çekmek için çalışan kadının içler acısı sonu*
21.04 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 12 Eyl. 2010, 21:08 | |
| 21.07 Neden hiç şaşırmadım acaba? Bekle, veriyorum. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 00:05 | |
| 00.01 Artık buralarda fazla olamıcam lan okul başlıyor ve ben o modda değilim okula test götürücem belki çözerim üç gün yatmanın acısını çekiyorum, lan özledim okulu da bu sene baya bir boş olucak son sene sendromuna girmiş bulunuyorum haydin hayırlısı... Testlerin biri gitsin biri gelsin mod, ödevleri de yapmadım var ya kendimi cumartesi akşama kadar dersanede düşünüyorum artık, hala da hastayım annem çok hoş bir benzetme yaptı bu arada söylemeden geçmeyim. Sen sigaraları iç iç hasta ol dedi bende dedim yılların içiçiliği bu kolay değil. Ehehe hayat güzel de içimi yiyen sorular var neden ki hiçbir şey yapmadım çünkü, yattım uyudum bir de 12 devadamlar olmadı, ama biz yarı finale geldik 2. olduk. 1. olmak vardı da o adamlarla olmazdı. Bir de hakemler ne kötüymüş lan sözde bizim burada oynandı maç.... | |
|
| |
Elena Russell Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 30 Kan statüsü : - Galleon : 11798 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 00:51 | |
| Sonra insanlar; insanları değil de yerleri sevmeye başlarlar. Mekanları sevmeyi öğrenirler; yalnızlıklara kaçarlar. 0051 | |
|
| |
Lucas I. Kenneth Orwell Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 84 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10973 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 23/11/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 10:26 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 12:26 | |
| Olm suikatçı değil suikastçi. Değiştirteceğim sana onu Aytül dur sen dfgshjka Bir de şu kızın kankası olsana kimsesi yok yavrucağın. RP yapacağım ben ya. 12'27 | |
|
| |
Angelica Myth Şarkıcı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10389 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 14:27 | |
| 14:25 Yeni yollar aramalıyım sanırım *-* İşler karışık duruyor burdan bakınca. Anlamadım pek ama neyse. Yavaş yavaş düzelir her bi'şey di mi ama? Şu gerizekalı mal çocuğu nerden bulacağım ben ya. Facebook hesabımı açsam mı napsam. Ama ordan da ne yapacağımı bilmiyorum valla. Yarın da dershaneye gideceğim. Heyecanlıyım ya. Sınav olursam sıçmamam lazım. Bir günde çalışmayla da bir şey olacağı yok ama neyse. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 14:31 | |
| RP bitti kanımca iyi güzel de oldu. Sıkılarak yazmadım hiç olmazsa, zorunluluktan da değildi. Bir buçuk saat kadar sürdü, eh tamam konu Ekspres olunca eski formuma dönüyorum yahu.
14.32 | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 16:26 | |
| | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 16:32 | |
| 16.32~ Hala eksik kalan takımlarım ve rütbelerim var. Bekliyorum. | |
|
| |
Angelica Myth Şarkıcı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10389 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 17:07 | |
| 17:05 Bazıları da kendilerini bi bok sanıyorlar. Bir umuda mı kapıldılar bilemem ama çok beklerler. Bu sefer her şey benim istediğim gibi olacak. İstediğini elde ettiğini sandığında bile asla öyle olmayacak. Bu kadar salak değiliz biz. Bu kadar boş değiliz, bu kadar değersiz değiliz. Nedense inanıyorum buna. Bu defa gereksiz insanlara da boş yere değer verdiğimi tamamen anlamış gibi duruyorum. Kaç sene olduysa oldu umurumda bile değil. Zamanın falan önemi kalmadı. Ne kadar zaman geçecekse de geçsin bekliyorum. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 13 Eyl. 2010, 17:14 | |
| | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|