| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Tem. 2008, 13:11 | |
| Samara//Tanımadığım ünlüme yorumları için teşekkür ettiğim arkadaş. Stefania//Bugünlerde rp yaptığım arkadaş tanıdığım kadarıyla iyi bir kız. Ashley//Uzun olarak yazılmadığından tam emin olamasam da tahmin ettiğimse iyi bir üye..
James Simon Lorgoff Vanessa Evangeline Black Lily L. Black | |
|
| |
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Tem. 2008, 13:18 | |
| James Simon Lorgoff : İyi biri ^^ Vanessa Evangeline Black : rp sini beklediğim profesör Lily L. Black: Meslekda / Binadaş xD
####
John Stewen Peterson Stefania Severus | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Anna Luaná del Muñeco Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 40 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12112 Ekspresso Puanı : 18 Kayıt tarihi : 19/05/08
| |
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Tem. 2008, 13:54 | |
| AlessiaLily ~ Hiçbir etkileşime girmedim kendisiyle sanırım. Ah, hayır. Zamanında bir kısır döngü yapmışlığımız var kendisiyle. Ö.ö (Ne demek ki bu kısır döngü falan ?)Lily: Tanımam. Yani biliyorum kim olduğunu da hiç konuşmuşluğum falan yok.(İki olmuş üçüncüdede tanımıyoruummm deme.En azından gelecek postası editörü falan de)Ethelinde,Pek tanımıyorum. Ellen ( Reeser ),Bunuda tanımıyorum ya bu sene çok uzak kaldım gırgırdan üzgünüm. Jhon ( Peterson ), Ay bunun avatarındaki çocuk çok tatlı.Gırgırda gfazla rastladığım biri Tatyana Johnson:Avril Delacour; Vanessa Evangeline Black : | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Tem. 2008, 14:14 | |
| Tatyana Johnson: Muggle Araştırmaları Profesörü'm.. Hakkında pek bilgi sahip olmadığım biri. :D Avril Delacour: Sevimli şifacı'mız, bugünlerde pek bi Bakanlık'ta göründüler :D Vanessa Evangeline Black: Dersinde girmediğim, rplerini beğenerek okuduğum kötü kalpli Hufflepuff mezunu :D ---------------------------------------------------John Stewen Peterson: Severus Anthony: Stefan Josh Valery: | |
|
| |
Devon Lester Lucas Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11998 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Tem. 2008, 17:03 | |
| John Stewen Peterson: Geç samimi olduğum kişi. Severus Anthony: Kendime yorum yapmayayım boşver xD Stefan Josh Valery: Gelmesiyle birlikte sınıf başkanı oldu. Rp'leride güzel.. Bekliyoruz.. (:
James Simon Lorgoff John Stewen Peterson Charlie Boone Monaghan | |
|
| |
Valencia Claudía Ruselló Baş Şifacı ~ İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12264 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Tem. 2008, 22:45 | |
| Stefania=>Beraber yaramazlıklara başladığımız üye bu böyle de sürecek gibi.
Stephan=>Hızlı yükselişiyle dikkat çeken bir arkadaş.Rp olarak anlaşamayacağımız kesin olsa da diğerini bilemem.
Severus=>Kendisinin de dediği gibi geç ama iyi samimi olduğum üyelerden biri
Stefania Valérie Bécaud
Karyn Mia Silethe
Charlie Boone Monaghan | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 02 Tem. 2008, 01:49 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 02 Tem. 2008, 10:11 | |
| Stefania Valérie Bécaud=>Döner dönmez yaramazlıklara başlamamda bana yardım eden beraber ilk maceramıza atılacağımız şahsiyet.İyi bir arkadaş severim kendisini. Ethelinde R. del Valdez=>Birkaç yerde daha gördüğüm bir arkadaş.İyi biri o da Devon Lester Lucas=>Bizim dersin ilk rpsini zor gelmiş olacak ki yapmak yerine profesör yok diyen arkadaş.Msnden yeni yeni samimi oluyorum ve çabuk anlaştığım kesin. James Simon Lorgoff Sevarus Antony Vanessa Evangeline Black | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Tem. 2008, 19:21 | |
| James Simon Lorgoff: Biricik sınıf başkanımız xD Sevarus Antony: Kendisini pek tanımıyorum fakat rpleri güzele benziyor. Vanessa Evangeline Black: Sevdiğim ve rplerini beğendiğim Profesörlerden biri.
----------------
#Molly Anderson: #John Stewen Peterson: #Lily L. Black:
En son Molly Anderson tarafından Cuma 04 Tem. 2008, 18:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Penelopé Lilith Caliente
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11976 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Tem. 2008, 19:44 | |
| #Molly Anderson:Tanımıyorum... #John Stewen Peterson:Gryffindor'un vurucusu ^^ iyi rp yaptığını bildiğim bir kişi #Lily L. Black:Ravenclaw bina başkanı ve Quidditch kaptanı olan harika rp yapan avatarındaki kızı beğendiğim birisi... ^^
Pulcher Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 42 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Tem. 2008, 20:50 | |
| Tatyana Johnson # Alexis'i alıcaktım Marv'ıma. Kapmış önceden arkadaş xP Vanessa Evangeline Black # Çok sevgili profesörümüz. Öğrenciyken bir rp yapmak nasip olmadı, ona yanıyorum. Lily Johnson # İkizi mi vardı onun? o.O Liv'i kullanıyor. Yakışmış...
____
Rachel Hurd Wood: Alessia A. Dixyqué: Stefania Valérie Bécaud: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Tem. 2008, 20:59 | |
| Rachel Hurd Wood:msn vasıtasıyla iyi tanıdığım biraz feminist yapısı olan arkadaş... Alessia A. Dixyqué:Tanımıyorum... Stefania Valérie Bécaud:Birlikte katılacağımız macerayı sabırla ve merakla beklediğim arkadaş..
James Simon Lorgoff Charlie Boone Monaghan Lily L. Black | |
|
| |
Penelopé Lilith Caliente
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11976 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Tem. 2008, 23:00 | |
| James Simon Lorgoff-Tanımıyorun ^^ Charlie Boone Monaghan-Güzel rp yaptığını bildiğim bir kişi... Lily L. Black-Ravenclaw bina başkanı ve Quidditch kaptanı olan harika rp yapan avatarındaki kızı beğendiğim birisi... ^^
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 04 Tem. 2008, 00:39 | |
| Stefania Valérie Bécaud=>Planladığımız maceraya bir başlayamadığımız insan Stefan Josh Valery=>Reelde aramın fena olmadığı rpde anlaşamadığım geyikte baya iyi olduğu kesin bir üye Valencia Yvainé Black=>Yeni yeni tanıdığım üyelerden biri.Msnde ara sıra konuşuruz ve özel karekterlere başvurum kabul olursa onunla ufak bir kurgum olacak James Simon Lorgoff Vanessa Evangeline Black Sevarus Antony | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 04 Tem. 2008, 18:44 | |
| James Simon Lorgoff: Biricik sınıf başkanımız xD Sevarus Antony: Kendisini pek tanımıyorum fakat rpleri güzele benziyor. Vanessa Evangeline Black: Sevdiğim ve rplerini beğendiğim Profesörlerden biri.
--------
Penelopé Lilith Caliente Stefan Josh Valery Molly Anderson | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 04 Tem. 2008, 19:14 | |
| | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12122 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Tem. 2008, 01:28 | |
| Maglor: Yorum yok. Paula:İyi birisidir.Ama bugün beni bekleyememiş.Neyse. Penelope:Gırgırda takıldığımız,daha rp yapma fırsatı bulamadığım biri.İyidir işte ya xD _____________________________
Charlie: Valencia: Nicole Marissa:
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Tem. 2008, 02:09 | |
| |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|