| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Üç üye - Üç yorum Cuma 14 Mart 2008, 23:53 | |
| Eski başlık kirlendiğinden dolayı buradan devam ediniz. | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 14 Mart 2008, 23:55 | |
| ben başlatıyım o zaman Vitt: Vanessa Delacour: Daff: | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 00:38 | |
| Vitt:Sevdiğim binadaş Vanessa Delacour:tanımıyorum Daff:Yanlış değilse sevdiğim bir gry'li
Keiran- Matteo- Vanessa(malfoy)- | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 00:50 | |
| Keiran-Süper aktif yeni üye. Dans ediyodu en son. Matteo-Bakanlık çalışanlarından bir Black. Vanessa(malfoy)-Sınıf başkanlarından. İmzasını bir türlü sevemediğim insan. Elw - Lin - Fleur - |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 01:21 | |
| Elw -Sevdiğim adminlerden Lin -tanımıyorum Fleur - tanımıyorum Avril- Vanessa- Tom- | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 01:31 | |
| Avril:Sevdiğim bir Ravlı. Vanessa:Aşk üçgeni arasında kalan ama Tom'dan vazgeçemeyen başarılı bir öğrenci:) Tom:En sonunda Vanessa'yı seçen, fazla tanımadığım biri. Hayley David Lily Johnson | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 01:36 | |
| Hayley - tanımıyorum ,bir avatarı çok güzel David -Çok tanımıyorum Hayley'in sevgilisi =P Lily Johnson-adaşım
Eragon- Sy- Elw- | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 19:15 | |
| Eragon: Ravenclaw'lu. Sy'ın sevgilisi. Sy: Sy işte. Canımm. XD Elw: Aşıkların kabusu. Ama karakterini seviyorum.
Dayrnt Lily L. Black JD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 20:19 | |
| Dayrnt-Dayrnt bir süredir girmiyor Lily L. Black - Ben JD - rpde nedense pek ısınamadım Angelina- Fleur- Elw.- | |
|
| |
Alarica Viola Sonnette Gringotts Memur Şefi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12745 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 21:07 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 21:21 | |
| Vitt -severim binadaş Quilla-tanımıyorum iksir profuydu sanırım :hmm: Cassandra-tanımıyorum Vitt: Vanessa(black) Vanessa(malfoy): | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 22:06 | |
| Vitt: Süper Rav'lı,,en sevdiğim Rav'lılardan biri... Vanessa(black) - Tom'un sevgilisi,,, Vanessa(malfoy): Sınıf başkanı,,sanırsam Bursa'lı,, Lily L. Black- Tom Prince- Vittoria Snape- | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 22:11 | |
| Lily L. Black-Bu nickte birini hatırlıyor gibiyim ya neyse..Rpleri güzel. Tom Prince-Yeni avatarı daha güzel,rplerini okumadım. Vittoria Snape-Aynı aileden olduğumuza göre ilerde seveceğimi,tanıyacağımı düşünüyorum.
Adrâs: Drizzt: Elizabéth: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 15 Mart 2008, 22:42 | |
| Adrâs: en sevdiğim Sly'li,, Drizzt: Adras'ın yeni sevgilisi,,günde 94 mesaj attı..bugün.. Elizabéth: LS'nin Malfoy'lardan olan üyes,,tanımam pek...
Avril Delacour - Rachel Katie Miller - Angelina Éléonore Johnson - | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 14:05 | |
| Angelina Éléonore Johnson - İleride evlenmeyi hayal ettiğim Profesörüm.. (Rp icabı, delikanlı fazntezisi.) Avril Delacour - Bizim sınıfın büyüklerinden ama pek tanışmadığım (hatta hiç desek) biri. Rachel Katie Miller - Cincücelerle ne işi olduğunu merak ettiğim eski avatarından daha çok hoşlandığım biri.... Lily L. Black - Vittoria Snape - Johnny Lovegood -Napıyım sadece şimdilik kendi binamda takılıyorum.... |
|
| |
Alarica Viola Sonnette Gringotts Memur Şefi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12745 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 14:09 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 19:16 | |
| Hayley- Tanımıyorum ama Hayley'in en güzel resimlerini kullanıyor. Eragon- Sy'ın sevgilisi. İmzalarına bitiyorum. David- Tanımam. Sevgilisiyle beraber Başkan oldular. Ne şans. XD
Drizzt Dayrnt Regulus
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 19:25 | |
| Drizzt: Rp sevgilin olduğun bariz.. Dayrnt: Tanımam & Etmem.. Regulus: Bikaç siteden adını duymuşluğum var. Düşündüğüm kişimi acep? diye düşündüğüm şahıs..
David: Elwina: Krysta: .. |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 19:30 | |
| David: Canuuum (: Elwina: En sefdiklerimden, şeker insan.. Krysta: Henüz tanımıyorum..
Adrâs: Ann: Elisabéth:
Edit: James Simon seni tanıyorum ama ben x) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 19:40 | |
| Adrâs ~ Beaaan x) Ann: Canımm, LS'nin mavişi. XD Elizabéth: Süper insan, avatar imzasına ve Rplerine bitiyorum. ^^
-----------
Sy JD Ashley Catty | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 21:47 | |
| Sy - Bir anda prof olmasına şaşırsamda çok sevindim (: JD - Tanımıyorum fazla ama LS'nin vazgeçilmezi sanırsam xD Ashley Catty - Tanımıyorum...
Dennise Vittoria Darchelle | |
|
| |
Krystal Angelina Delacour Muggle
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 31 Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 21:53 | |
| Dennise:Tanımıyorum... Vittoria:Rp karakterlerimiz pek uyuşmuyor fakat reelde çok severim kendilerini.Hatta gerçekte birbirimizi tanıdığımızı duyunca daha çok sevdim... Darchelle:Onunla da rp karakterlerimiz ters düşüyor.Fakat sitede en çok sevdiklerimden biri... James? Drizzt? David? | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 21:57 | |
| James - Rpde tanışmadık ama reelde çok iyi biri (: Drizzt - o kim? David - reelde süper biri ama rpde karakterlerimiz zıt xD
Elwina Laurel de Villep Sy | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 16 Mart 2008, 22:02 | |
| Elwina-sevdiğimiz adminimiz Laurel de Villep-tanımıyorum Sy-yeni bitkibilim prof.u eski sly başkanı Keiran- Vitt- Lily(Jhonson)- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 00:57 | |
| Keiran-Tanımam ama gırgırda baya takılıyor,,Rav'lı.. Vitt-Süper kişilik,,en sevdiğim Rav'lılardan biri.. Lily(Jhonson)-En sevdiğim Rav'lılardan biri.. Krystal - Hayley- Molly- | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|