| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 28 Mayıs 2008, 12:47 | |
| Mustiman Tan'mar ~ Rp'lerde uzunluğa takıntılı olan, bazen kimin Sb olduğunu karıştırdığım, çok sevdiğim bir Huff ^^ Laurel de Villep ~ Huff sınıf başkanı. Severim kendisini. Güzl Rp'leri vardır. huff için çalışır, çabalar XD Pearl Hestia Pryne ~ Rp'leri çok güzel ve oldukça emek veren bir Hufflepuff. Henüz tanşmadık.
Severus Johnny Ellen
| |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 29 Mayıs 2008, 20:22 | |
| Severus: Rplerini oldukça geliştirmiş Gryffindorlu. Daha da geliştireceğine inanıyorum. Johnny: O da gittikçe geliştiren bir insan. Fazla 'esinlenmeler'den vazgeçtiğini duymak sevindirdi. Ancak bu ara rplerini görmediğim Ravenclaw. Ellen:Nedense iyi kalpli bir Slytherin izlenimi uyandırıyor bende kendisi. Bu aralar o da ortalarda yok. Ya da ben göremiyorum. İkimizden biri sınav mağduru ama..
Keiran: Sarah: Allan:
| |
|
| |
Mustiman Tan'mar Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12190 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 29 Mayıs 2008, 21:57 | |
| Keiran: Sitenin en renkli karakterlerinden birine sahip x) Hakkında yorum yapmaya pek gerek yok aslında. Sarah: Keşke Hufflepuff ta olsaydı Çok güzel rp yapıyor. Daha ne olsun? Allan: Her görüşümde aklıma polisiye filimler geliyor Neden bilmiyorum. İyi bir rp ci. Sanırım buradaki hiçbirinin yoruma ihtiyacı yok. Peeves: Kanlı Baron: Gri Leydi: | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 30 Mayıs 2008, 09:51 | |
| Peeves : Şakacı, kurnaz, haylaz. Seni gidii seniii.. xD Kanlı Baron : Tırs-tım. Gri Leydi : Baron'dan sonra en gizemli kişi!!!
Neredeyse Kafasız Nick : Severus : Angelina : | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 30 Mayıs 2008, 15:58 | |
| Neredeyse Kafasız Nick : Hayaletlerden korkarıım. Baron'u çağırın bana XD Severus : Gryffindor'un kendini oldukça geliştiren öğrencilerinden. Angelina : Süper rp yapan, Elw ile olan kurgularına hayran kaldığım, Catty'nin mugglelere karşı sempati beslemesini sağlayan süper profesörümüz.
_____
Elizabéth: Keiran: Charlotte: | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 30 Mayıs 2008, 16:35 | |
| Elizabéth: Kesinlikle çok iyi rpcilerimizden birisi. Ayrıca iyi bir insan gibi başbaşa bir rpmiz olmadığından gibi dedim ama öyle öyle... Keiran: Yatakhane arkadaşım. Her zaman beni dövüyo ühü ühü =) İyi rpci ve kendisi de iyi.. Charlotte: Dans profesörümüz(Yorumsuz) David Kevin Johnson: Amor Cécile McGonagall: Lucienda B. Blanc: | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 30 Mayıs 2008, 16:41 | |
| David Kevin Johnson: Sınıf başkanıydı galiba. İyi rp yapıyor. Amor Cécile McGonagall: Son zamanlarda pek göremediğim adminemiz. Lucienda B. Blanc: Kurgu nedeniyle belli bir süre rp yapamayacağımız süper kişi. En eğlenceli rplerimi onunla yapmıştım ben (:
_______
Sarah: Lily L.: Alessa: | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 30 Mayıs 2008, 21:06 | |
| Hayley [Bir bir bir tanem xD] Vanessa Black [Cici Huff başkanımız Evangelinaa] Vanessa Malfoy [O da cici bir başkan]
Johnny Joshua Paula | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 30 Mayıs 2008, 21:10 | |
| | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 30 Mayıs 2008, 21:13 | |
| Marveille:Slyterinli biri. Güzel rpleri var:) Severus:Siteye ilk geldiğinden beri rplerini geliştirdi.İyi biri.Gry'li olduğunu belli ediyor. Brooke:Rplri güzel. Fakat bu aralar sitede göremiyorum.
Charlie Boone X. Monaghan Mustiman Tan'mar Vittoria Snape | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 30 Mayıs 2008, 21:15 | |
| Charlie Boone X. Monaghan [Tanışmak nasip olmadı] Mustiman Tan'mar [Huff, fakat birbirimizle irtibatta değiliz] Vittoria Snape [Biriciğim, uzun zamandır gözükmüyor dediklerimden]
Tatyana Johnson Lily Black Samara Yoko Dumbledore | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 30 Mayıs 2008, 22:20 | |
| Tatyana Johnson: Pek tanımıyorum ama yazıları kötü değil okumak gusel oluyor Lily Black: Ravenın şirin üyesi Samara Yoko Dumbledore:Galiba yenı uye ,
Fleur Isabéllé Villiers, A. Sophia Dumbledore, Angelina Éléonore Johnson, |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 31 Mayıs 2008, 00:19 | |
| - Allan Urien O'Bowen demiş ki:
- Tatyana Johnson: Pek tanımıyorum ama yazıları kötü değil okumak gusel oluyor
Lily Black: Ravenın şirin üyesi Samara Yoko Dumbledore:Galiba yenı uye ,
Fleur Isabéllé Villiers, A. Sophia Dumbledore, Angelina Éléonore Johnson, Hayır eskiden Nicole Dumbledore olan üyemiz Japona döndü galiba... Emin değilim. Fleur: Benim gibi muhalefetin sesi. Gürül gürül sesli aktif düşünceli kardeşim..Sophia Aile işlerindne sorumlu bakan oldu gibi... Aİle işleri zor işler hakketen. Ona büyük bir kolay gelsin diyeceğim.Angelina: OCA-CHANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.. *muju* Cici. o bizim annemiz XD SarahPearlLucienda |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 31 Mayıs 2008, 08:28 | |
| - Keiran Brandon O'Dwayne demiş ki:
- Allan Urien O'Bowen demiş ki:
- Tatyana Johnson: Pek tanımıyorum ama yazıları kötü değil okumak gusel oluyor
Lily Black: Ravenın şirin üyesi Samara Yoko Dumbledore:Galiba yenı uye ,
Fleur Isabéllé Villiers, A. Sophia Dumbledore, Angelina Éléonore Johnson, Hayır eskiden Nicole Dumbledore olan üyemiz Japona döndü galiba... Emin değilim.
Hayır Japon değilim ben, sadece ünlümü değiştirdim ve ailem gereği adımı xDCecile [Müdiremiz... Harika bir karakter abidesi]Vanessa Malfoy [Tanışıklığımız olmayan sınıf başkanı] Severus[Çok iyi, cici, karakterini iyi yansıtabilen bir üye]
A.Sophia Dumbledore Allan Ell | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 31 Mayıs 2008, 09:50 | |
| A.Sophia Dumbledore-Çok şirin adminemiz.O da benm gibi sınav maduru galiba Allan:Ünlüsü bizim sınıftaki Feza'ya benziyor.Haribden çok benziyor Ell:Elwina'ya benzetiyorum yorumlarını niyeyse.Uzun ve eleştirmen bakan güzel yorumları var
Pööörl: Mustiman Tan'mar: Eragon James Black: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 31 Mayıs 2008, 17:12 | |
| Pearl: Pörülüm benüm, kayboldu yine *cry1 hysteria* sütun nerdesiiin! Mustiman Tan'mar: İyi rpleri olan bir Hufflepufflu RPde tanışamadık, 2. döneme kısmet artık XD Eragon James: Artık Black olmayan eski sınıf başlanımız, the god. -_-" Lucienda: Allan: Lily Black: |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 31 Mayıs 2008, 17:49 | |
| Lucienda: Rp'leri ve bulduğu kurgular çok güzel olan tanımadığım Raven.. Allan: Kurgusu gereği Hogwarts'a geç gelen, tanışmadığım Ravenlaw Lily Black: Sınavlaının bitmesini dört gözle beklediğim şirine kardeş XD
Vanessa [Malfoy] Vitt Akimoto
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 31 Mayıs 2008, 17:51 | |
| Vanessa [Malfoy] : dönsün artııık dediğim iyi rpci şeker kişi. Vitt: ortalarda -rpde- görünmeyen başkanımız. kayboldu O_o Akimoto: Eski üyelerden, RPsini görmedim. Avril Johnny Severus |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 01 Haz. 2008, 12:10 | |
| Avril=> RP'lerinden hoŞlanmasamda bu kiŞi bu sitede ve benim yapabilecek hiçbir Şeyim yok!
Johnny=> Aynı ünlüyü kullanıyoruz.Beni bozman ama kardeŞ olmak isterim hani.Burdan ona bi qönderme yhapıorm="qEl BLACK ol xD"
Severus=> Bi iki yerde rastladım ama fazla ilqimi çekmediği için bir yorumda bulunmak istemiyorum.Ama adında bi özentilik var!!! Venessa [BLACK] Hayley Sarah | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 01 Haz. 2008, 12:12 | |
| Ben ünlümü değiştirebilirim =) Venessa [BLACK]~Bencil insan =) Hayley~Çok seviyorum kendisini Sarah~Bizim binanın en iyilerinden Allan Brien O'Bowon# Sarah Florenca Ainsworth# Lily Le Black
| |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 01 Haz. 2008, 18:16 | |
| Allan Brien O'Bowon#-Kullandığı ünlüyü acayip derecede birine benzetiyorum Sarah Florenca Ainsworth#-Ah ah, bir bilse onu ne denli çok kıskandığımı xD tabi kötü anlamda bi kıskançlık deil bu, gıpta etmek olsa olsa Lily Le Black-Avatarındaki ünlüyü çok seviyorum.İyi biri gibi görünüyor, kanım ısındı...
Samara Yoko Dumbledore~ Dayrnt Bill Black~ Lily Johnson~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 02 Haz. 2008, 12:41 | |
| Samara Yoko Dumbledore~ Rp karakterinden hoşlaşmadığım Huff.. Dayrnt Bill Black~ Artık Rp'lerine dönse dediğim kuzen XD Lily Johnson~ Ortalarda yok uzun zamandır. Sınavları var heralde o_O
James Simon Lorgoff Cassiopéa Juliet L'moné Severus Anthony
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 02 Haz. 2008, 12:47 | |
| James Simon Lorgoff: Bu ara az gördüklerimden, Gryffindorun iyilerinden ^^ Cassiopéa Juliet L'moné: RPlerini merakla ve hevesle beklediğim yeni dönem Gryffindor. Severus Anthony: RPlerinde adeta level atlamış kişi, RPde hoşlanmadığım reelde sempati duyduğum insan ^^ Elizabeth Malfoy Elwina Wren Malfoy Wolfgang Malfoy O_o |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|