| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Neredeyse Kafasız Nick Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 75 Galleon : 12067 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 15:54 | |
| Sarah: Çok güzel Rp yapıyor. Çok iyi bir Ravenclaw'lı doğrusu. Gerçek hayatta yaşadığı stresi atlatmasını diliyorum. Nicole: Yukarıdaki şahıs. Anlatmaya gerek var mı? ^^ Brooke: Kullandığı ünlü çok şeker.
Armina Allan Charlie | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 20:15 | |
| Armina ~ Çıkaramadım. 2. adı var mı? Allan ~ Hiç konuşmadım. Keiran'ın nesi kendisi? Charlie ~ Tanışmasakta çok seviyorum onu nedense.. James Liggorrof (doğru mu yazıdm yha?) David Kevin Johnson Vanessa Black | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 20:18 | |
| Doğru olmadı..
James Lorgoff : Göl kenarındaki Rp için sabırsızca cevap beklediğim arkadaşımız.. David Johnson : Rp'lerdeki en iyi arkadaşım.. Süper sınıf başkanıı.. Vanessa Black : Rp'lerini okumuşluğum oldu. Gerçekten çok iyi..
Rocio Sycorax Malfoy Elwina Malfoy A. Sophia Dumbledore | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 20:20 | |
| Rocio Sycorax Malfoy ~ Öğrenciyken en iyi rp yapan öğrenci ünvanına sahipti. Şimdi de çok iyi Elwina Malfoy ~ Bulduğu kurgular çok güzel. Ah bende de olsa kurgu bulma yeteneği -_-" A. Sophia Dumbledore ~ Tanımıyorum ama site için uğraş veren admin ^^
Vitt Darch Ellen
| |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 23:11 | |
| Vitt:Tatlı sınıf başkanımız.Seviyorum kendisini:) Darch:Onunla da aynı binadayız ama hiç tanışma fırsatımız olmadı.Güzel rpleri var. Ellen:Sly olduğu dışında bir fikrim yok Daff David Hay | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 23:18 | |
| Daff: Canım o (: David: Msn'de kim olduğumu unutup duran insan!Eğlenceli.. Hay: Özgün.Çılgın.Onu da çok seviyorum(: Kei Linda Sarah | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 23:23 | |
| Kei:Tatlı, herkes tarafından sevilen süper rpci sınıf başkanımız:) Linda:Adminimiz ama bu aralar göremiyorum onu. Sarah:Binamızın en iyi rp yapanlarından birisi.Karekteri hoşuma gidiyor.. Angelina Johnson Elwina Wren Malfoy Charlotte E. Laurent | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 23:26 | |
| Ang: 6 gündür görmedim.İnanılmaz bişey bu.. Elw: İstanbul hayallerimiz suya düştü.Bi gün bi şekilde görüşücez ama.. Charlotte: Sitenin rengi.. Tatyana Eva Marveille | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 21 Mayıs 2008, 15:13 | |
| Tatyana: Sitede RPsini hemen hiç görmediklerimden, bir süredir. Eva: Lily'nin ablacığı, Hufflepuff'lı iyi RPci. Marveille: Avatar-imza kombinasyonu kadar font-renk kombinasyonuna da bayıldığım harika RPci. Fleur Sophia Cecile |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 23 Mayıs 2008, 14:50 | |
| Fleur ~ Sitede bu aralar pek Rp'lerini göremediğim cici admin. Birebir tanışıklığımız olmadı ama severim. Sophia ~ Uzun zamandır yoktu. Dumbledore ailesinin kurucusu. Pek tanımıyorum ama. Cecile ~ Bu siteye çok ama çok emeği geçen cici admin. Sorularıma her zaman bıkmadan yanıt vermiştir =)
Angelina Elwina Severus
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 23 Mayıs 2008, 15:03 | |
| Joshua ~ Tanımıyorum.. Pearl ~ Herkesin pöörl diye bahsettiği Hufflepuff Laurel ~ Hufflepuff sınıf başkanı olduğunu biliyorum bir tek..
Sarah Keiran Luciende
(Ravenclaw..) | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 23 Mayıs 2008, 15:13 | |
| ilk Lor`lar..
J... ( adini hatirlayamadigim yesil sacli arkadas XD ) Pearl Laurep ?? Adini unuttum | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 23 Mayıs 2008, 15:46 | |
| J... = Yeşil saçlarına bayıldığım ama henüz tanışma forsatımızın olmadığı vatandaş Pearl = Rplerini çok sevdiğim. Kızıl saçlarına bayıldığım ama henüz onunada tanışmadığım kişilik.. Laurep = hmmm Tanımıyorum
Severus Johnny Charlie | |
|
| |
Zinovia Audrey Tyra Scott Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 64 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 23 Mayıs 2008, 15:53 | |
| Severus: Gryffındor'lu bir arkideş xD Güzel rpleri var...
Johhny:Ravenclaw'lı olansa tam anlamıyla karakterinin hastasıyım Charlie: Kaan'cım..Kuzucum yhaa o benim yaklaşık 3 senelik arkim xD Ellen Sarah Summer | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 23 Mayıs 2008, 17:34 | |
| Ellen ~ Boş sınıfta güzel bir kavga rp'si yaptığımız Slytherin'li.. Sarah ~ Tam anlamıyla harika Rp yapan Ravenclaw.. Summer ~ Uzun zamandır ortalarda yok. Daima gırgırda dolanan Gryffindor.. =)
David Hayley James | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 23 Mayıs 2008, 17:40 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 23 Mayıs 2008, 18:09 | |
| Kei : Çok güzel Rp yapan sınıf başkanı.. Marvielle : Ünlü değişikliği pek gitmemiş dediğim Slytherin.. Adras : Uzun zamandır rp'lerini göremiyoruz..
Ellen Eleanor Marveille | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 25 Mayıs 2008, 04:01 | |
| Ellen - Edit: Demin başka biriyle karıştırdığım üye. Benden sonra gelen slylardan, çok sık göremediğim için oldu sanırım. Eleanor - Pek görmedim daha önce. Üzgnüm :/ Marveille - Hoşuma giden rpcilerden, Slytherin karakteri taşıyabilen az insanlardan biri diye düşünüyorum... Joshua Lucienda Elizabéth |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 25 Mayıs 2008, 14:40 | |
| Joshua~Güzel ve şahane rpci bir arkadaşımız ve yeşil saçlı bukalemun gibi Lucienda~Benim binadaşım, rplerini bayılarak okuyorum, onun dışında süper kişilik Elizabéth~Rplerini Destansı bulduğum kişi Keiran Brandon O'Dwayne Lily L. Black Amor Cecile Mcgonagall(doğrumu yazdım?) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 25 Mayıs 2008, 15:30 | |
| Keiran Brandon O'Dwayne: her bakımdan dört dörtlük insan, hastabakıcım XD Lily L. Black: şirine, şirin babayı ona devredicem xP Amor Cecile Mcgonagall: adminemiz. Lucy Elizabeth Pearl |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 25 Mayıs 2008, 15:43 | |
| Lucienda~Süpper kişilik Elizabeth~Destansı rpgler Pööörl~Böööğğğ geliyo aklıma ismini duyunca XD Joshua **** Nicole Ashley Dumbledore ******** Avril *********** | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 25 Mayıs 2008, 15:50 | |
| Joshua: Tanımıyorum.. Nicole Ashley Dumbledore: Rp'lerini beğendiğim kişiler arasında.. Avril: Bir süre giremeyecek olmasına üzüldüğüm kişi..
Johnny Sarah Lily L. Black | |
|
| |
Mustiman Tan'mar Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12190 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 25 Mayıs 2008, 15:54 | |
| Johnny- Güzel rp yapan rawlı Sarah- Ayın üyesi olan rawlı Lily L. Black- Vanessa'nın kardeşi olan rawlı Luisa: Paula: Josh: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 28 Mayıs 2008, 01:43 | |
| Luisa: Paula ile kütüphane oldukları başarılı bir rpleri vardı. Ayrıca Büyük Salon'daki Balo çalışmalarına yardımcı olan biri. Gayette iyi idi. İyi rp yazan biri olduğu belli. Kendisiyle tanışamadık. Gırgırda az gördük. HUfflepuff'tandır..
Paula: Huflepuff'lı iyi rpcilerinden. Göl kenarında, mutfakta ve kütüphanede aktif bir rp kurguları içinde... Karakterini yansıtışı güzel. Başarılı biri. Tarzı var. Tek sorunu noktalamadan sonra boşluk bırakmıyor. Onun dışında kendisiyle rp yapamadım. Gırgırda pek takılan bri olmadığı belli. Hoşgeldniz derim buradan bu vesile ile.
Josh: Pörl'ün maydanozu. Kanka... Ayaklı bitkiliği kadar ayaklı soru işareti. High Deuthce mi ne onu konuşmayı kafaya takmış abimiz... Ağır kanlılığı bana zorlama kabul ettirmeye çalışan biri.
-_-" yoruldum.... Mustiman Tan'mar (abi siz Paula ile aynı soydan mısınız?) Laurel de Villep Pearl Hestia Pryne |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|