| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 24 Nis. 2008, 12:06 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 24 Nis. 2008, 12:49 | |
| David: Tanımıyorum.. Lily: Binamızın kurabiyesi Rp kankalarından, olmazsa olmaz kişilik. Kei: Kızlarla ciddi problemleri olan karakter ehu ehu.. Süperdir. Yeni konsey üyemiz. ---- Lucienda Elizabeth Wolfgang |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 24 Nis. 2008, 13:34 | |
| Lucienda ~~ Rpleri çok güzeldir, bizim binada. Elizabeth ~~ Şuan rp yapıyoruz, severim kendilerini. Model seçimimiz benziyor ^^ Wolfgang ~~ Tanımıyorum...
Vitt~~ Ellen ~~ Sarah~~ | |
|
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12283 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 24 Nis. 2008, 16:39 | |
| Vitt~~Uzun zamandır göremediğim ravenclaw sınıf başl-kanı Ellen ~~daff'la kavgaya tutuşan slytherinli Sarah~~iyi rpci saygı değer ravenclawlı şuan için hoşlanmadıklarımda olan ||Daff|| ||Johnny|| ||Kei|| | |
|
| |
Zinovia Audrey Tyra Scott Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 64 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 24 Nis. 2008, 17:25 | |
| Daff -> Kendisiyle bayağı uzun bir kavga rp^si yaptığım arkadaş..Sempatik biri xD Johnny->Ravenclaw öğrencisi ve kullandığı karakter çok hoş Keiran-> Pek tanımıyorum ama güzel rpleri var Sophia Sarah Nicole | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 24 Nis. 2008, 17:28 | |
| Sophia - Müfettişimiz..İyi biri... Sarah - Rpleri gerçekten çok güzel olan Ravenclawlı tatlı kişilik... Nicole - Çok çok iyi Huff'kı dostum...xD Emilie - Hayley - Lucienda - | |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Nis. 2008, 20:40 | |
| Emilie - Hangisi? Hatırlayamadım... Hayley - Çok iyi üyelerimizden, komisyondan da... İyi rp yapar. Lucienda - Kei'nin tayfasından. Çok severim kendisini. Sarah Kei Adras | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
David Allen Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Nis. 2008, 21:14 | |
| Itami ~~ Japon'um benim:D Daff ~~ Tanımıyorum. Ama iyidir heralde. Hiç kime için kötü bir düşünceye kapılmadım, HİÇ KİMSE! David U. ~~ Unicorn, sevmezmiyim onu. Arkadaşım benim.. Elw: Sarah: Elizabéth: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Nis. 2008, 21:25 | |
| Elw: Anneciiiiiiiim X3 Anladın sen onu!! Sarah: Kanım kaynadı ilk günden canımsın =)) Elizabéth: Yorumsuz rp arkadaşım canım ciğerim!!
Margolis Lilith Simon |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Nis. 2008, 21:53 | |
| Margolis ~ Severim, sayarım. Karakterine biterim ^^ Lilith ~ Slytherin'di sanırsam?? Simon ~ Gryffindor'un en iyi Rp'cisi kesinlikle. Burada kaakterlerimiz uyuşmuyor ama severim kendisini ^^
Vanessa Malfoy Lucienda Dennise
| |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 29 Nis. 2008, 15:18 | |
| Linda: karşılama komitem benim Elwina: sitede bayıldığım insnlardan, dıdısının dıdısı şeklinde de olsa kuzencik Angelina: Wolfgang'in inceden yazıldığı Muggle Araştırmaları profesörü Şahanedir.. ---- Fleur Wolfgang Elizabeth |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 29 Nis. 2008, 20:36 | |
| Tatyana - Buaralar pek ortalarda göremediğim Ravenli Johnson Sarah - Birlikte başladığımız ve iki gündür hasta olduğum için devam ettiremediğim bir rpmiz olan Raven Evangeline - En sevdiğim Hufflu İtami: Ash: Eragon: | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 30 Nis. 2008, 16:06 | |
| Eragon - sağol almiyim, bay ego. Itami - en sevdiğim 'devil'lerin biri. Fidelius'unu da yaptık, sırrı güvende ^^ Sycorax - en sevdiğim ex-öğrencim ^^ neredeler? öss telaşında. Ell (Elizabéth A. Malfoy) Keiran B. O'Dwayne Charlotte E. Laurent |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 30 Nis. 2008, 20:53 | |
| Ell (Elizabéth A. Malfoy):İyi bir rp ci Keiran B. O'Dwayne:Gerçekten güzel rp yapıyor, ama bazen betimlemelerini o kadar fazla yapıyor ki işin içinden çıkamıyorum okurken Charlotte E. Laurent:Yeni dans hocamız galiba..İyi birine benziyor
Vanessa Evangeline Black: Marietta Dennise Black: Nichole Ashley Dumbledore: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 00:04 | |
| Vanessa: Lily'nin ablasıymış Rp ypmadım hiç. Marietta: Tanımıyorum O.o Nicole: İmzası yüzünden sinirlerim bozuluyor malesef O.o Keiran İtami Sarah |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 10:23 | |
| Keiran : Kesinlike süper Rp yapan Ravenclaw'lı arkadaşımız.. İtami : Tanımıyorum.. Sarah : Bugüne kadar okuduğum Rp'leri gerçekten güzel..
David Kevin Johnson James Simon Lorgoff Keiran B. O'Dwayne | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12205 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| |
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 13:06 | |
| Daff: Şirine,,İyi ki var(: Vanessa: Bu siteyi ona ben tanıtmıştım.İlk üye olduğundan beri onu da çok seviyorum. Elwina: Fleur'un da benim de çook sevdiğimiz arkadaşımız.Yeri apayrı,,
Marguerite Avril Hayley | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|