| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 10:39 | |
| Amor Cécile McGonagall:Müdiremiz, saygılar... Charlie Boone Monaghan:İyi çocuk, rp yapmadım ama Kaan xD Ashley Michelle Malfoy:Evlendirme Dairesi demek... Süpper... Gelicem yanına xD
Samara: James: Stefan: | |
|
| |
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 10:40 | |
| Amor Cécile McGonagall: İyi admin xD Charlie Boone Monaghan:Ünlüsünü severim xD Ashley Michelle Malfoy:cici Slyt _________________________
James: Stefan: Samara:
Edit:
Samara:Cici bebiş xD James:İyi üye sevdim onu xD Stefan:Pen xD | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12205 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 13:08 | |
| James: Sınıf başkanım oldu artık...xD Stefan: Adam kullanan. Siteye çok çabuk alışmış olan..xD Samara: Rp'deki kuzenim.
Lily L. Black Vanessa Allaryce Malfoy Vanessa Evangeline Black | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 13:52 | |
| - Johnny Amoux D'anton demiş ki:
Marv. ( Bel(l)a ) : Bel(l)a demişsin ayıp olmuş o da iyi kişilik sen onu benim kadar bilsen.. Bogazima asa dayadi o zamaninda Lily L. Black - hmm..bir yerden tanidik ama Vanessa Allaryce Malfoy urkutucu yeni prof. Vanessa Evangeline Black - Y..Y..Yeni bicim degistirme profesoru korkutucu abla perdon *gulp* profesor Sinif baskaniyken yeterli dereccede korkutuyordun diyebilecegim kisi *gulp* Hmm.. Gry.. David Jhon Charlie | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 08:31 | |
| Özür dilerim, vallaha hatırlayamadım... Pariidon xD
Adrâs - Ales : Bi... bi... bi... denem xD Marveille: İyi bir rpci, iyi bir imza-avatar yapımcısı... Keiran: Tanışmadık fakat benden yaşça büyük olduğunu bildiğim bir giden üye...
Allessia Samara James
| |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 13:34 | |
| Alessia: Rp yapacağım seninle.. Taktım kafaya.. xD Samara: Ailesinin yeni soyadı oldukça hoş.. James: Turuncu saçlı Barış.. xD Bizim proje ne alemde abi? xD
Brooke Lily L. Black Alessia | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 13:50 | |
| Brooke - çok sevdiğim,tatlı üye (: Lily L. Black - iyi üyelerden,sitede yerleşmiş üyelerden xD Alessia - yeni ismi hoş (: bi aralar yoktu ama yine döndü.. Sophia Cécile Stefan | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 14:41 | |
| Sophia ~ Enem imzasındaki Sophiacıklar çok tatlı, kendisi de ayrı tatlı. Öyle bi' admine. XD Cécile ~ Hmpf.. Pek fazla rastlamadığım bir admin. Şimdiki avatar imzası bugüne kadar olanlar arasında en hoşu. Stefan ~ Kei'yi hatırlattı bana. O da böyle ilk üye olduğunda bi' anda yükselmişti falan. Ne alakaysa. O.o
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 14:58 | |
| Alessia: Canım kendimizi yazmamız yasaktı galiba.. Charlie: Rp'lerini sevdğim, kullandığı ünlüye bayıldığım insan Dayrnt: Hoşlanmıyorum kendisinden. Ndenini bilmediğim bir şekilde beni ve rp lerimi sevmiyor.
Samara: Stefani: Lily Johnson: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 15:02 | |
| Samara ~ Pıtırcık. Jelibon tadında şekerlerimden biri. En kolalısından hem de. XD
Stefani ~ Kız mı erkek mi bu? Stefani? Hiç bilmem. Ö.ö
Lily ~ Hiçbir etkileşime girmedim kendisiyle sanırım. Ah, hayır. Zamanında bir kısır döngü yapmışlığımız var kendisiyle. Ö.ö
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 17:16 | |
| Charlie ~ Ünlüsünü sevdiğim insan xD Elwina ~ Giden Admin Avril ~ Mezun ablamız xD
Alessia Sophia Lily l. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 17:52 | |
| Adras kendini yazmak yasak degilmiydi oyunda bende yapmistim ordan.. Neyse.0. Alessia bir ara bir yarim rpmiz vardi.. Yanilmiyorsam Dayrnt`la yaptigim bir iki rp`de de vardi Sophia ~ beni siteye yerlesmis bulan admine iyidir hostur ve son zamanlarda pek bir aktif gordugumdur Lily l. - tanidik geliyor bir yerlerden ama..~ Hmmm... Eragon James James Freelive ( oyle bir seylerdei. Gry ) James Simon | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 18:49 | |
| Vanessa Black: A.. A... Apla rp de oldukca zitoldugumnuz biri..korkuyorum..Gargamell... Vanessa Malfoy: Avatar imzasi korkutucu Hayley: Rp de oldukca olumsuz.. Lily bozuldu ona bayagi.. Hmm... Avril Vanessa Eva Black Tom Prince ( ? ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 22:17 | |
| Avril =Mezun abla xD Vanessa Eva Black = Biçim değiştirme profesörü xD Tom Prince = Sly. idi galiba tanımıom xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 22:23 | |
| Ehm kişiler? XD Ben söyleyeyim o zaman..
Diego: Dayrnt: Lily L. : | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 18 Haz. 2008, 22:25 | |
| Pardon xD
Diego: Tanımam Dayrnt: İyi insan Lily L. : Süper insan
Stefan : Alessia: Severus: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 19 Haz. 2008, 14:38 | |
| Stefan : Unlusu sevilen yeni Raw ve sinif baskani Alessia: Diger adi daha iyi kisilik Severus: Adi melez prens kitabini aramama neden olan kisi Stefan : Eva Johnny | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| |
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 19 Haz. 2008, 15:51 | |
| Cécile : Bizim biricik adminimizzz xD Marv: Tanımıyorum.. Severus : Hmm Anthony mi? hiç rp yapmadım ama rp outta kendisiyle karşılaşmıştım...
#Molly Anderson #David Kevin Johnson #Avril Pink Delecaour | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 19 Haz. 2008, 15:57 | |
| Molly Anderson~ Gırgırda karşılaştığım sıcakkanlı Gryffindor.. David Kevin Johnson~ Eski başkana saygıyla.. Rp kankalarımdan.. Avril Pink Delecaour~ Küstü bana...
Haley Brooke Scott Lily L. Black Stefan Josh Valery | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 19 Haz. 2008, 19:39 | |
| Haley Brooke Scott: Sevdiğim bir adminemiz, one tree hill seviyormuş o da Lily L. Black: Çiçeği burnunda sınıf başkanı, bir de çok tırsıyo benden XD Stefan Josh Valery: Çiçeği burnunda geveze sınıf başkanı, o tırsmıyor onun yerine konuşuyor konuşuyor konuşuyor ... XD Eva: Mariette: Sy: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 19 Haz. 2008, 19:47 | |
| Eva: süper kişilik .. karakterini de onu da seviyorum.. (: Mariette: iyi biri sanırım ama pek tanımıyorum açıkçası ^^ Sy: o da süper kişilik (: sıcakkanlı,sevecen insan... birick profumuz oldu artık xD Cécile James Samara | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|