| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 13 Haz. 2008, 21:04 | |
| Pearl: Pöğrl abla. Oranj. Turuncu. Kedi. Kehanet. Pembe saç. Yeşil göz. Van.1: Çıkartamadım şimdi. Bef. Van.2: Bina. Başkan. Sarı. Yeşil.
Herkesi kelimelerle özetleyesim var.
Angelina: Fleur: Elwina: | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 14 Haz. 2008, 02:43 | |
| isim yazmayı unutmus galıba olsun ben eklıym
Samara Yoko Dumbledore
Avril Pink Delacour
Itami Akarui |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 14 Haz. 2008, 03:27 | |
| Samara Yoko Dumbledore: Yoko olmuş üstüne Samara olmuş, Ring filmine beatlesdan soundtrack yapacak italiano kişi. Bambaşkaymış -_-" Avril Pink Delacour: beni kıskandığını her fırsatta nedenini hala anlamadığım bir şekilde dile getiren ve nefret kikki kannibal denen kızı ünlü olarak kullanan mezuniyet yılı ravenclaw. Itami Akarui: Theeee original!!! Muhteşem insan, küçük kadınlar dördüncüsü, o bir süper yetenek, o bir on parmağında yirmi marifet, o bir nee-chan, bir telefon sapığı olduğum -- Angie Lucienda Pearl |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 14 Haz. 2008, 03:33 | |
| angie - olayın toparlayıcı elemanı. daha ne olsun dedik kendisine *okulda da görüşelim, bebek.* bunu elwina demiyor tabii XD luuu - o da gecenin diğer bir toparlayıcısı olarak geçsin kayıtlara yeni konular yeni durumlar lazım :muju: ne dertli babası varmış diyoruz XD crucio crucio... pöörülce - çocukluğa dönenlerden o_O bana da küçüleyim de cebime mi gireyim daha dedirtiyor kalanlar:Sarah Keiran Allan |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 15 Haz. 2008, 15:07 | |
| Sarah: Gırgırdaki sıcak kişi. Severim kendisini.. =) Keiran: Senaryo yazmayı hiç düşündü mü? Allan: Pek rastlamadığım bir üye. Rp'leri güzel..
James Charlie David | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 15 Haz. 2008, 18:54 | |
| Pearl: Binamızn en iyilerinden. Epica'ya sardırdım bu aralar. Kendisi de Simone kullanıo, boyuna avatraına falan bakıorm xP Sarah: Süper Rpci, kurgucu kişilik. Üyeliğinde misafir yazıo ama çözemedim o.O Ashley Malfoy: Çok sevdiğim kişilik, GoD, Rplerinin artmasını bekliorm ^^
Lumina Mustiman Paula
| |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 15 Haz. 2008, 22:19 | |
| Lumina: Hö? Hiç tanımam. O.o Mustiman: Mustafa gibi. Süper ötesi Rpci. * * Bkz: Süper Ötesi Karışımmm Paula: Drizzt'in kardeşi mi? Bilmem. Tanımam.
Vanessa B: Ell: JD: | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 16 Haz. 2008, 15:51 | |
| Vanessa B: Hoş insan, severim sayarım o da bilir ztn hakkındaki duygu düşüncelerimi XD Ell: Süper rpci, balodaki dans rpsine bayıldım JD: Siteyi terk eden eski başkan Marv: James: Samara: | |
|
| |
| |
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 16 Haz. 2008, 17:35 | |
| | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 16 Haz. 2008, 17:48 | |
| - A. Hayley Isabéllâ Vance demiş ki:
Lily//rp de pek haz almadığım ama sevdiğim bir üye
rp de o da senden pek haz alamiyor ne yazik ki Eee profesor sizin 3 uye ?? Hmmm bakalim James ( Simon ) : Marv. ( Bel(l)a ) : Eva ( apla ) : | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 16 Haz. 2008, 17:51 | |
| James ( Simon ) : Sınıf başkanı o.O Marv. ( Bel(l)a ) : Bel(l)a demişsin ayıp olmuş o da iyi kişilik Eva ( apla ) : Biçim Değiştirme prof. Nasıl oldu anlamadım. 3. Sınıfta ders almadı..xD McGonagall: Sophia: Fleur: | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 16 Haz. 2008, 17:54 | |
| McGonagall:Profesör Cecile, ona ders rp linklerimi göndermeme rağmen hala beni 3.sınıfa geçirmedi, acaba neden? Sophia:Sanal abalacım, aile ondan sorumlu... Fleur:Bina sorumlumuz, severiz kendisini...
Johnny Ellen Lily [Black] | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 16 Haz. 2008, 19:32 | |
| Johnny: Alex'i Dayrnt'a bırakmış gibi olmuş. İyi de olmuş. Dayrnt Balo partnerim sonuçta, Alex gibi bir taşı kullanınca daha bi' hoş oluyor Rp yapmak. XD Neyse, yeni nicki daha hoş. Amoux sanki Amour -Fransızca aşk, sevgi- gibi olmuş. O.o
Ellen: Mischa'yı 2. kullanan kişi. Kardeşime bırakmasını rica ediyorum burdan. İlk o kullanmaya başlamıştı sonuçta. -_____-"
Lily: Kendisine gıcık olduğumu düşünen Quidditch manyağı tatlı kişi. Oysa ki ben nickine gıcık oluyorum. 'Lily ve Vanessa'ya gıcığım' demiştim de, ikisi de nick olarak. XD ________________________________________________________________________________________
Samara: Elwina: Elizabéth: | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 16 Haz. 2008, 21:21 | |
| Samara: Nickine yeni yeni kanım ısınmaya başladı. Yeni dönemden sonra mezun olacak.. O da yetişkinliğe terfi olacak.. Elwina: Giden üyelerden... Daha da yorum yapmıyorum -_- Elizabéth: Kaliteli rp'cilerimizden. Rp kapmak kısmet olmadı ama...
James Hayley David | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 10:08 | |
| Severus: Rp yapacağız xD Johnny: İyi binadaş xD Angelina: Giden admin..
Stefan: Alessia: Stefania: | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 10:10 | |
| Stefan: ÜStteki bızdık, abi, zeki, iyi bir üye kısaca... Alessia: Tanımıyorum... Görmedim ayrıca Stefania:O da emoydu bir aralar ben gibi, çok ısındı içim ona. Stefan'ın aşkısı sanırım, isim benzerliğine bak xD
Samara: David Hayley: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 10:15 | |
| Samara:Cici Emo kanım çok ısındı xD David: Başkandı gitti xD Hayley:Adı değişti başkan xD
~~
Severus: Johnny: Lily L.: | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 10:17 | |
| Severus: Sadece bir kez rp yaptığım Gryffindor'lu iyi rpcilerden... Johnny: Yeni ünlüsüne yavaş yavaş alıştığım cici rav insanımız. Lily L.: Büyük iksircimiz...
Elwina Angelina Fleur | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 10:21 | |
| Elwina:İyi admindi. Angelina:İyi admindi. Fleur:İyi admin. [sanırm gitmedi]
~
Yoko: Stefan: Sophia Dumbledore: | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 10:22 | |
| Yoko:Ben xD Yorumsuz... Stefan:Üstteki şirin Rav'lı üye, seviyoruz kendilerini... Sophia Dumbledore: Ablacım, bir taneciğim. Ailemizin direği...
James Simon Charlie Pearl | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 17 Haz. 2008, 10:26 | |
| James Simon:İyi insan xD Charlie:Ünlüsünü seviom xD Pearl:Tanımıyorum xD
~
Vanessa Evangeline Black: Vanessa Allaryce Malfoy: Severus: | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|