| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 16 Tem. 2008, 01:29 | |
| Elina: Rpleri gitgide gelişiyor gelişecek dediğim ve imzasını birazcık ufaltsa dediğim kişilik. Ell:Kimdi ki o? Maglor: Ne diyebilrim ki?Bitanecik partnerim.Mükemmel insan. Samara: Daffodil: James: |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 16 Tem. 2008, 02:22 | |
| Bendimki o ^^
Samara ~ Rp'lerini oldukça geliştirmiş bi üye; içeriğini çok beğendim. Onun dışında tanımam ama neşeli birine benziyor XD
Daffodil ~ En sevdiğim Gry'lılardan biri. Artık Ell ne kadar sevebilirse XD Rp'lerini zaten beğeniyordum, fazlasıyla orjinal bir karakteri var ve okuyucuya yansıtmasını çok iyi biliyor.
James ~ Eskisine göre az online görüyorum onu ve Rp'lerine de pek rastlamadım ama herkes bilir; gerçekten iyidir bu konuda. Birde hayal gücünün çok geniş olduğunu düşünüyorum zira yazdığı birkaç öyküden haberim var ^^
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| |
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 16 Tem. 2008, 15:17 | |
| Hay - Çok sevdiğim Gryffindorlulardan biri, dostum. Çok neşeli bir karakteri var. xD Vanessa Black - Rp 'leri gerçekten çok iyi. En sevdiğim profesörlerden biri. Sawyer Paul Johnson - Tanımıyorum ama sanırım KSKS 'cımız. Elina - Genevieve- Mathilda Mythill - | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 16 Tem. 2008, 16:59 | |
| Elina: Tatlı birisi:) Genevieve: Tanımıyorum sly'li galiba. Mathilda Mythill: Syb derslerini çok güzel işleyen profesör:) Ell Alessia Marv | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
| |
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 16 Tem. 2008, 18:59 | |
| - Samara Y. Laura D'Owen demiş ki:
- Ell//Kendisine Ell denmesinden hoşlanmayan Ecem'im. Rpleri mükemmel fakat nedense bu aralar hiç gözükmüyor, çok özletmeden gelse iyi olur.
Arkadaşlar Ell benim?! Sadece El diyorlardı kuzenine, tek "l" ile.. Herneyse;
Daff ~ Karakterini özlediğimi belirtmeliyim. En orjinal canlandıranlardandı çünkü. Rp'lerinide zevkle takip ediyorum şu sıralar pek rastlamasamda.
James ~ Gerçekte kendisini tanımıyorum ama dediğim gibi hayal gücü oldukça kuvvetli bi insan. Rp'lerinde zaten bunu görüyoruz fakat hikayelerinde de oldukça başarılı.
Charlie ~ Siteye üye olduğu ilk andan itibaren dikkatleri Rp'sinin güzelliği ile üzerine çekmişti zaten. Şu an belli bir isim yaptığını görüyorum sitede bu konuda ve hak ettiği yerde de açıkçası ^^
En son Elizabéth Adrianna Malfoy tarafından Perş. 17 Tem. 2008, 12:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12070 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 16 Tem. 2008, 22:10 | |
| Marveille Catty Dixyqué - Kişisel olarak tanımıyorum ama yaptığı imzalar harika O.o Genevieve T. Malfoy - Rp'leri oldukça hoş olan, denk geldim mi okumaya çalıştığım brinci sınıf Sly ^^ Tatyana Johnson - Sonunda dersine yazdığım kişi. Tanımıyorum ama Alexis yakışmış..
Elizabéth Brooke Lily Black
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 17 Tem. 2008, 00:43 | |
| Elizabeth: Tanımadığım bir Sly kızı Brooke:Tanımıyorum. Lily Black:İmzası ve avatarı çok çok çok daha iyi artık |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 17 Tem. 2008, 00:45 | |
| Telaştan üç üye unutmuşun Karyn Paula Vaenssa Black | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 17 Tem. 2008, 00:50 | |
| Heheheh evet:D Yzayım o zaman ben de kendim hariç yorumlayaraktan... Karyn:Sevdiğim bir karakter,reelde de sevdiğim bir kişilik. Vanessa Black:En sevdiğim proflar arasında rpleri çok düzenli,yükselmeyi hakedenlerdendi:D Daffodil: Molly: Stefania: |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 17 Tem. 2008, 00:52 | |
| Daffodil:iyi biri galiba bilmiyorum.. Molly:Cici biri kesinlikle tarafını değiştirme senfarklı ol dediğim üye... Stefania:Cici biri ama sanki Stefanla kardeşler gibi gelio bana türkler genelde kardeşlere öyle ad koyuyolar ya mesela ( ceren , eren ) gibi banada hep ikisi kardeş gibi gelio... Paula Tatyana Emily | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 17 Tem. 2008, 02:06 | |
| | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 17 Tem. 2008, 11:44 | |
| James : Rp yapmasakta kişilik olarak çok beğendiğim birisi:) Severus : Sitede göremiyorum uzun zamandır. O da iyi birisi:) Charlie : Rpleriyle kendisinden söz ettiren kişilik:) Stefania Stefan Beverly | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Elina Lora Dark
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 17 Tem. 2008, 11:53 | |
| [quote="Stefania Valérie Bécaud"] Dipnot: Kardeş mi? Güzel bir teori... Açık sözlü olduğumu hissettiğin gibi mi hissettin bunu da? xDHayır isimlerinizdeki benzerlik yüzünden ( ceren , eren gibi su ikisi kardeş öyle bişey işte) Stefania; cici üye ben harıç keryere rp sözü varrr Stefan ; TanımıyorumBeverly ; Rp yaptık ama sonu nereye varcak bilmiyorum acaba ber tane daha mektup mu gelse :?: Edit; James// John// Bill//hiç birini tanımadığım için bir sonrakine bırakıyorum. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 17 Tem. 2008, 13:53 | |
| Emily Dawn ~ Benim gibi Chuck dizisinden bir ünlü kullanan kişi.. (: Molly ~ Yeni yeni online olmaya başlayan ve kendini sevdiren gryffindor.. Samara ~ Bu dönem mezun olacak kendileri.. (:
James Charlie David | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| |
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 18 Tem. 2008, 09:34 | |
| James-Sıcak canlı, sevecen sohbetcanım, mükemmel kişilik^^ Severus-Chuck^^ Ünlüsüne ailecek bittiğimiz ve ayrıca da rplerindeki gelişimi görerek kendisini çok çok tebrik ettiğim üye... John-Ünlüsüne kafayı takmış durumdayım, böyle tatlı erkekler kaldı mı^^ Rpleride bir harika...
Molly Charlie Tatyana^^ | |
|
| |
Elina Lora Dark
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 18 Tem. 2008, 13:49 | |
| Molly; sevimli biri olduğunu düşündüğüm kişilik.. Charlie; beni tanımadığını söyleyen çokk kızdığım üyee nası tanımazsın beni her gün gırgırdayım... Tatyana^^ Sevgili muggle araştırmaları profesörümüz... Samara Stefania John | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|