| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 13 Mayıs 2008, 22:56 | |
| Lily Black # Süper kişilik. Rpleri büyük gelişme göstermiş, mucize insan. Severus Anthony # Gryffindor'un iyi rp yapanlarından. Sürekli geliştiriyor kendini. Pearl Hestia Pryne # Harika, rplerine ve karakteri muhteşem.
___
Elizabéth : Sarah : Keiran : | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 13 Mayıs 2008, 23:08 | |
| Elizabéth : Çok tanışmasamda iyi biri sanki Sarah : Bakışlar öldürse bu sitede sağ kalmazdı avatarından tırsıyorum XD Keiran : İksir Deney kobayı Lucy aplaa: Eva ( aplaa): Allan: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 14 Mayıs 2008, 22:16 | |
| Lucienda: Okul dışında evlerin de dip dibe olduğunu yenice öğrendiğimiz "yakın" arkadaş. XD Vanessa Black: RPlerini sevdiğim, mezuniyet yılında bir Hufflepuff. Allan: Teee eskilerden.. ~~~ Elizabéth Malfoy Elwina Malfoy Wolfgang Malfoy |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 14 Mayıs 2008, 23:04 | |
| Sarah kardeş çıkmayasınız siz Malfoy Ailesi fertleri Elizabéth Malfoy - Sevilen Sly Elwina Malfoy - Ürkütücü hoca Wolfgang Malfoy - Korkutucu profesör Eragon Black Dayrnt Black Eva Black | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 15 Mayıs 2008, 00:09 | |
| Eragon Black # Göremiyorum bu aralar sitede. Galiba silindi o.O Dayrnt Black # Onu da pek göremiyorum. İlginç bir imzası var. Eva Black # Hufflepuff bir Black.. Şaşırmıştım ilk gördüğümde..
______
Elizabéth: Lily: Sarah: | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 15 Mayıs 2008, 18:03 | |
| Keiran - Şirin dede Lucienda - şirin-e- abla Marveille - Bella Zamanında ölümcül derecede düşmandık Nefret ettiğim bir guruptaydı hatta | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 15 Mayıs 2008, 18:22 | |
| Hani kişiler?
Margue: Ellen: Summer: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 15 Mayıs 2008, 18:49 | |
| pardon ya Margue: KeSe KeSe ders işler XD ürkütücü prof Ellen ? Summer ? Pearll: Luu(cy) : Kei: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 15 Mayıs 2008, 22:54 | |
| Pearl: pöörl o. pörülce hatta. sevgi dolu cry1 insanı. Lucy: eski rplerimi beğenerek beni ağlatmış (şaka) insan. sen beni gençliğimde görecektin diyesim var. kuzuu. Kei: gaza gelmiş insan. ha gayret, olacak diyorum bak. James Lily Sarah |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 15 Mayıs 2008, 23:05 | |
| James - Umarım yarın rp'ye yazacak insan James.. Lily - Ben olabilirmiyim ? Sarah - Avatarı..BÖcürt..Aaa en sonunda KSKS böcürtümü buldum Avatarı Charlotte: James: Harry: | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 15 Mayıs 2008, 23:13 | |
| Sarah - Tırsıyorum.. Keiran - Şirin dede Angelina - Sevgili profesör Dersine keşke kayıt olsaydım dediğim kişi Charlie Rachel JD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 15 Mayıs 2008, 23:54 | |
| Charlie-Aktif üyelerden, RPleri iyi. Olayları daha içselleştirirse süper olacak. Rachel- tanımıyorum JD- Bu aralar hiç görmüyorum, sanırım o da ÖSS kurbanı. Dönüşünü umduklarımdan, iyi rp yapıyor. --- Lucy: Avril: Vitt: |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 00:13 | |
| Lucy:Rpleri güzel ama hiç rp yapmadığım üye:) Avril:Bu aralar sitede göremediğim kişi. Vitt:Rplerini beğendiğim ve Keiran'la çok uyumlu çalıştığını gördüğüm sınıf başkanımız:) Johnny David Johnson James | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 13:49 | |
| Johnny ~ Rpleri son hız gelişiyor. David Johnson ~ Sınıf başkanı. Bir kaç ders rpsini okudum. Gayet güzeldi. James ~ Gryffindorlu arkadaş. İyi anlaşırız kendisiyle de bu sitede rp yapmaktan çekiniyorum. Kavganın sonu profesörlere falan dayanır..
____
Elizabéth A. Malfoy: Lily L. Black: Sarah F. Ainsworth:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 15:02 | |
| Ell: Ell ? Lily : Bella kurbanı Boğazına dayanan asa dışında örümcek(çikler ) le de başı belaya girmişti yasak ormanda zamanında Sarah: avatarından nedense tırstığım apla | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 16:51 | |
| LİİİİLLLLlYYYYYYYY isimler nerde? Dikkatsiz şirin.. Gry'dan Charlie Huff'tan Mustiman Sly'dan İtami |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 17:08 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 17:15 | |
| Lily - hangi Lily Tatyana - Tatyana.. Kaptanımız Keiran - Şirin dede ? İksir kalite kontrolcüsü XD Avril Lucy Amy Grint | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 18:55 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 19:01 | |
| Yazarsın yazarsın, el alışkanlığı lazım, 7 sene dile kolay XD İlham perilerim sağolsunlar başımdan eksik olmuyorlar bu ara. Elizabéth: Pek sevdiğim kişi, ellerin dert görmesin diyorum ona buradan. İtami: Şirinlik muskası, bir başka cry1 kişisi. Korkuyoruz topluca, anneeee X3Charlotte: Hafif çatlak dans hocası. Boşanmadan sonra sinirleri bozulmuş diyorlar, hocam? Doğru mudur XDMarveilleLucyKei |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 19:07 | |
| - Marveille Catty Dixyqué demiş ki:
- Lily L. Black demiş ki:
- Ell: Ell ?
Lily : Bella kurbanı Boğazına dayanan asa dışında örümcek(çikler ) le de başı belaya girmişti yasak ormanda zamanında Sarah: avatarından nedense tırstığım apla Ama örümcekler benim suçum değildii Dani yapmıştır kesin
Sarah - Rp yapması oldukça zevkli olan ama bir o kadar da hızlı yazabilen kişi. Bir gün bende o kadar hızlı olabilecek miyim acaba.. Lily- Korkmaya başladım ondan (: Eskileri açtıkça ben zararlı çıkıyorum.. Kei- En iyi rp yapanlardan. Ben okumaya üşenirken o rpleri nasıl yazıyor, bilmiyorum.
______
Elizabéth: İtami: Charlotte: Kimse yapmadı Ben kendi kendime yaptım XD Kork Kork Dani asam için hayvanatlardan malzeme toplarken gelmişti Pff.. Marv : Marveille değil o Bela XD Korksun benden..Korksun.. Lucy: Lucy abla Sarah'la benden dün yazsam da yollayamadan giden rp'yi bekliyorlar İlham perim seslendi..Dönmüş ( sanırım ) Kei : Şirin dede.. İksir kalite kontrolcüsü.. Lily ( raw..Ama büyük olan ) Lİly ( bakanlıktaki) Marveille not karışıyor Lily'ler benden bahsettiğinizde L. eklerseniz.. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 19:20 | |
| Lily ( raw..Ama büyük olan ) : Rpg'leri iyi sayılır ama şanssız Quiddicth oynamayacak Lİly ( bakanlıktaki) Tanımam Marveille :Rpg'lerini hayranlıkla okuyorum Charlotte E. Laurent: Keiran Brandon O'Dwayne: Allan O'Dowen: | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|