| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 10:37 | |
| Eragon: En son bir kitapçıda hortkuluk yaparak bana yeni ufuklar açmış arkadaş.
Itami: Çok sevdiğim bir karaktere sahip kişi, çok iyi RP yapıyor bayılıyorum.
Adrâs: Çok RP yapamadık ama yine de severim.
----------
Elwina: Tatyana: Lily Black |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12569 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 14:52 | |
| Elwina ~ Muhteşem bir karakteri var. Ayrıca sitede en çok sevilen kişilerden biri, müthiş çılgın bir kişilik olduğunu düşünüyorum XD
Tatyana ~ III. Sınıf bir Ravenclaw olmalı, emin değilim =/ Ama birkaç kere Rp'lerine rastlamıştım, içeriği de uzunluğu da gayet güzeldi ^^
Lily Black ~ Sitede aktif olan üyelerden biri. Eskiye göre çok çok geliştirdiği Rp'lerini oldukça beğeniyorum fakat fazla duygusal bir karakteri var sanırım Ell'e göre ^^
----------
# Adrâsteia A. Dixyqué # Ashley Catty Dixyqué # Pearl Hestia Pryne | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12294 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 19:38 | |
| # Adrâsteia A. Dixyqué-Yeğenim yeri doldurulamaz.Severim kendisini.Muhteşem rp yapar. # Ashley Catty Dixyqué-Adrâs için söylediklerim geçerli.Avatar ve imzasına baylıyorum.Çok iyi rp yapıyor.Karakteri çok harika.<3 # Pearl Hestia Pryne-Yenilerden olması gerek.Tanışmak isterim.
Ell: Keiran: Margue: | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13369 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 21:53 | |
| Ell:pek tanımıyorum açıkçası. Keiran:ilk gırgırda tanıdım onu.sitenin en iyi üyelerinden oldu.mesaj sayısını aşan yok henüz =) Margue:snape ailesinin bitanecik kurucusu =) çok seviyorum.tatlı insan... Brooke Dumbledore Vittoria Snape Angelina Johnson | |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12710 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 22:32 | |
| Brooke Dumbledore - Daha tanışamadık kendisiyle, Sophia'nın ailesinden... Bakalım. Vittoria Snape - Cancağızım, kardeşiim. Şahane insan. Her şeyi mükemmel... Çok severim kendisini. Angelina Johnson - Çok sevdiğim üyelerden yine. Öbd'nin biriciği =) Fleur Pearl Kei | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12315 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 11 Nis. 2008, 13:28 | |
| Fleur ~~ Yeni avatarı çok güzel. Rplerini sevdiğim üyelerden. Pearl ~~ Tanımıyorum ve rplerine de pek dikkat etmedim. Kei ~~ Yeni sınıf başkanımız. Rplerini ve kendisini severim.
Vitt: Marguerite: Sarah: | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12199 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 11 Nis. 2008, 15:29 | |
| Vitt:Biricik başkanımız,Kesinlikle çok iyi birisi Marguerite:Biraz kızgın ve çok seçici bir profesör Sarah:Kesinlikle çok iyi bir rpgci binadaşımız_________________ Ben: Darch: Kei: | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12273 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 11 Nis. 2008, 16:56 | |
| Ashley Michelle:Rp yapmadık ama başkaları ile rplerini okudum.İyi biri:) Vanessa Malfoy:Sitenin eskilerinden o da iyi biri:) Allen Evans:Yeni biri galiba tanımıyorum..
Margolis Marguerite Snape Lily Johnson David Johnson | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12630 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 11 Nis. 2008, 22:35 | |
| Margolis Marguerite Snape: canım arkadaşım,iyiki tanımışım onu ama bu ara epey özledim(: Lily Johnson: Bi muhabbetim yoktur ama iyi bi üye,Ang'in ailesinden.. David Johnson: Ang'in kardeşi..Çok eğlenceli bi insan olduğunu söyler hep(: Linda Keiran Marguerite
| |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 11 Nis. 2008, 23:04 | |
| Linda:Dersini almıyorum ama eğlenceli işliyor gibi.Rpleri de güzelmiş. Keiran:İyidir ,herhalde rp de yapacağız yakın bir zamanda.Onun dışında beni okumaya üşendiren ama içeriği hoşuma giden rpleri var.Bekçilikten başkanlığa da terfi etti,tebrik ediyorum ayrıca. Marguerite:Biriciik kuzenim.Çok seviyorum ben onu.Editörüm bir de.Yazılarına hayranım..
____ Ell: Adras: Lucienda: | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 12 Nis. 2008, 01:30 | |
| Ell: Karakterini çok iyi yansıtıyor. Rp'leri de harika (: Adras: Rp'leri güzel. Tanışamadım henüz.. Lucienda: Tanışmadım. Ama Ravenclaw'daki en iyi Rp yapanlardan bence..
David Johnson ~ James Simon Lorgoff ~ Hayley ~
| |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12369 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 12 Nis. 2008, 04:01 | |
| David= Gryli kendini partide bizden üstün sanan şahıs.Onların gücü David'e yetmezdi fln gibi bir söz geçiyodu rpsinde... . 15 yaşında ve 17 yaşındakilerden daha iyi büyü yapıyor wow.Sana karşı bişieyim yok david.ben hayley ve davidin olmadığı zmn derken sınıf başkanları ortada yokken demek istemiştim.Sizden korkum yok Simon= xD. Yazmalı mıyım.Şimdiye kadar söylediklerime rpde karşı çıkan ilk kişi.Ash cesaret tasladığını düşünüyoooo Karakteri güzel ama asla temsil etmeyeceğim türden.... Hay = Ben kendisine kısaca HayHey desemde(Ne kısa ama ) Hay işte.Wiliams kullanıyo.saclarına bayılıyorum.Kızıl fln. Sly'e yakışırdı. Kızıııııl xD Elw: Ellen: Pöööörl: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 12 Nis. 2008, 12:18 | |
| Elw ~ Rp'lerine, karakterine bitiyorum. Gerçekte tanışmadım ama attığım pm'lere sabırla cvp verio ^^ Ellen ~ GoD'un yeni üyesi. Rp'leri güzel ama geliştirebilir. Tatlı kız.. Pöööörl ~ Huff'ın güzel rp yapan kişilerinden. Turuncu saçları vaar^^
Dennise ~ Vitt ~ Brooke Dumbledore ~ | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12273 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 12 Nis. 2008, 17:23 | |
| Dennise ~ hımm slylı ama daha hiç rp yapmadım Vitt ~ Gırgır ikizim çok seviyorum... Brooke Dumbledore ~ Onunlada rp yapmadın henüz Grylı..
Vanessa Malfoy- Eva- Ashley michelle | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13369 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 13 Nis. 2008, 17:31 | |
| PS: Eva ben oluorm sanırm xD
Marguerite- Rp'lerine ve karakterine bitiyorum (: James Simon- Reelde çok iyi canayakın biri ama Rp'de karakterlerimz uyuşmuyor. Keiran- Pek tanımıyorum ama sunduğu önerilerden oldukça zeki birine benziyor (:
Lucy Lily[Black] Sarah
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 16 Nis. 2008, 20:27 | |
| Lucy - dersime girdiği halde en az gördüğüm LoR. gırgır'da karşılaşıyoruz neyse ki Lily - ilk üye olduğunda muhabbetimiz vardı, ben gidici olunca görüşemez olduk ^^ Sarah - henüz nefis bir kütüphane RPsi yaptık. zevkli ve kısaydı, çok ama çok güzeldi. Onun kendi yeteneğine bakıyor =) Kei - Fleur - Itami - (TT_TT) |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 17 Nis. 2008, 11:03 | |
| Angelina: Yoldaşlık üyesi profesör. Dersini almıyorum, ama admin olarak şahane =)
Vitt: Sevgili sınıf başkanım ^^ Sitede sevdiğim insanlardan, güzel RP yapıyor.
Rocio: Bitkibilim Prof.u bu aralar ortalarda görünmüyor, ders ne zaman efenimm..
----
Elwina: Sophia: JD: |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12369 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 23 Nis. 2008, 19:57 | |
| | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 23 Nis. 2008, 20:10 | |
| Keiran-- Siteyi renklendiren renkli kişilik Vitt-- Biricik gırgır ikizim... Darch-- Süper... İlk Rp yaptığım arkiş..
Daff David U. Emilie
| |
|
| |
| |
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 24 Nis. 2008, 10:39 | |
| Vanessa Malfoy-> RP'de kusen oluorz!Bi kere Büyük Meşe miydi neydi öle bi yerde RP yhapçıştıq xD
Dennise Black-> Sanırım bi kere bizi yatakhanede basmaya qelmişlerdi.Bi kerede derste karşılaşmıştıq!Yine kuzen xD
Ellen Reesen->Tanımıorm şahsen!
------------------------------------------------------------------------
Sycorax Eragon Janice
| |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|