| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12710 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Nis. 2008, 17:10 | |
| Cassandra - İyi rp yapan öğrencilerden biri. Severim kendisini. Emiliana - Daha tanışmak kısmet olmadı. =) Dumbi ailesine alınmış sanırsam. Itami - Çizimlerine bittiğim japon karakter. Gerçi rp'leri de süper. =) Emmeline Fleur Angie | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13369 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Nis. 2008, 17:26 | |
| Emmeline- sitenin en iyilerinden =) bana çok yardımı oldu... Fleur-canım benim yaa.iyiki tanımışım dediğim kişi =) süper admin,sitede çok emeği var. Angie-aynı şekilde.sitede çok emeği olan süper adminlerden =) kişilik olarak ta çok seviyorum... Vittoria Snape Ashley Dumbledore Rocio | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Nis. 2008, 17:36 | |
| |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12710 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Nis. 2008, 18:17 | |
| Avril: Rp kalitesinin bu kadar geliştiğine inanamıyorum. Siteye ilk geldiğinde yaptığı rp'lerle şimdi yaptıkları arasında dağlar var. Lily Black: İyi biri sanırım. Çok iyi tanımadığımdan yorum yapamıyorum. Hestia : Yenilerden. Bir Huffle sanırsam... Pearl Hestia Black. Aile kurucusundan izin almış mı, black ailesi hufflpeuff alır mı emin olamadığım insan. Keiran Itami Lucienda | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Nis. 2008, 18:20 | |
| Keiran:Gırgırda takılan ama rpleri ihmal etmeyen biri Itami:Çook şirin bir rp karakteri var.Çizimleri de en az kendisi kadar süper^^ Lucienda:En eski tanıdıklarımdan dicem ama diyemiyorum lily varmış önce.Neyse tatlı kişilikttir,kendisini de rplerini de çok severim,upuzuun yazar =)
___
Ell: Adras: Margue | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12294 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Nis. 2008, 19:06 | |
| Ell:Rp de aşırı iyi olan hatta en iyi rp yapan öğrenci damgasını vurduğum,tanıdığım,çok iyi bir kız (: Adras:Yeğenim..Yeni avtar ve imzası çok iyi oldu.Seviyorum kendisini. Margue: Her zaman dediğim gibi..Yorumlar dayanmaz.Ablam,sevdiğim iyi insan ((:
Vanessa Malfoy Itami: Sarah | |
|
| |
Cassandra I. Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 33 Galleon : 12284 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Nis. 2008, 19:13 | |
| Vanessa Malfoy:Canım benim Pisiko ortağımm XDDD Itami:Jopon Prensesim benim XDD Sarah: Dha tanışamadım kendisiyle..
Vittoria Daffodil Darchelle | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Nis. 2008, 19:18 | |
| Vittoria - Biricik kardeşim, kimse onun yerini tutamaz.Tek bir tane kötü yönü yok. Daffodil - İyi bir Gryffindor'lu. ^^ Darchelle - O da çok sevdiğim kuzim. =) Bella Sarah Emilia
| |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 05 Nis. 2008, 20:45 | |
| Bella:Sihir tarihi profesörü olduğunu biliyorum.Çok fazla sitede göremiyorum. Sarah:Rplerini güzel bulduğum, Ravenclaw binasından. Emilia:Tanımıyorum. Vanessa Black Ell Johnny
| |
|
| |
Justin G. Archman
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 36 Galleon : 12152 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 07 Nis. 2008, 00:46 | |
| Vanessa Black:Mazur Görün Daha Yeniyim Tanımıyorum Ell:Mazur Görün Daha Yeniyim Tanımıyorum Johnny:Mazur Görün Daha Tanımıyorum Tatyana: Margolis: Cassandra: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 07 Nis. 2008, 14:59 | |
| out: mazur görün daha yeniyim demişsin de; ilk olarak bilmiyorsan buraya niye yazıyorsun ki? yorum yapamayacaksan? ayrıca bir başka yerde akuzakin olduğunu söylemişsin, o da apayrı bir konu tabii... | |
|
| |
Justin G. Archman
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 36 Galleon : 12152 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/04/08
| |
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12569 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 07 Nis. 2008, 16:02 | |
| Sitede değişen diğer şeylerden biri de 'Türkçe' yazımına dikkat edilmesi ve msn dilinde konuşulmaması. Bu konuda duyarlı olursan sevinirim yoksa herhangi bir admin tarafından 'sert' bir dilde uyarılacaksın. Benden demesi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 07 Nis. 2008, 16:14 | |
| Zaten defalarca uyarılmasına rağmen hala buna bir son vermedi ve bu başlığın da gereksiz mesajlarla dolu olmasına sebep oldu. Tek problem q lu yazışları da değil, ifadeleri de çok rahatsız edici. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12302 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 07 Nis. 2008, 17:52 | |
| Angelina ~ Attığım PM'ye cevap vermesini sabırsızlıkla bekliyorum. Avatar imzası en güzel admin.
Cecile ~ Baş Admin. Pek mesajını görmedim, 900 kadar mesajı olduğunu görünce, ben = şok.
Linda ~ İlk geldiğimde en çok mesajı olan üyeydi. İyi insan, Sly-Sever'lerden. XD Tahtını ele geçirmiş bulunmaktayım. X3
-------------------------------
Ell Itami JD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 07 Nis. 2008, 17:54 | |
| Angelina Johnson: Sitede en sevdiğim insanlardan. Her şeyiyle mükemmeldir. Cecile McGonagall: Bu siteye ne kadar emek verdiğini en iyi bilenin ben olduğunu düşünüyorum. =) Linda Miller: Lin'i de çokk seviyorum, artık yapacak yorum kalmadı.
Sophia Elwina Fleur (madem admin yorumu yaptım, hepsi bir arada olsun.) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 00:26 | |
| Sophia: İmza avatarındaki ünlüyü karakteriyle nedense pek bir bağdaştırdığım kişi =)
Elwina: Bayıldığım Profesörlerden, iyi RP yapıyor.
Fleur: Sitede bulunma saatlerimiz birbirine pek denk düşmüyor, o yüzden çok takip edemiyorum.
Lucienda Adrâs James Lorgoff |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 00:31 | |
| Lucienda:Canım o.Çok severim kendisini.Rplerini de ayrı severim.Uzun olmalarına rağmen hepiciğini okurum. Adrâs:Biricik kardeşim.Onu da çok severim.Gerçi onu sevmemek mümkün müdür?Rpleri de kendisi kadar süper.^^ James Lorgoff:Burda biraz zıt karakterlerimiz var gibi.Diğer sitelerde iyi anlaşırız ama.İyi bir arkadaştır.Rpleri ve kurguları güzel olduğu gibi hayal gücü de baya geniştir.Güzel de şiir yazar ^^
_____
Elizabéth: Adras: Lucienda: | |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12369 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 01:07 | |
| Ücüylede rp yapmadim.Ell ile birazcik... Elizabéth: Rp kuzenim.Süper rp yapanlardan biri.Karakteri hos.^^ Adras:Ls`li Slytherinli.Böcekler fobisiymis. . Adrascim Slyler igrenc seyleri severler.Bak ben böcek sevmem ama Ashley seviyorrr. Lucienda: Gece bekcilerinden.Uzun rpli. Rawli...Severim kendisini^^ Marietta Dennise Black: James ... Lorgoff?(partide tavana astigim cocuk adini unuttum. ^^): Vanessa Malfoy: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 02:16 | |
| - Margolis Marguerite Snape demiş ki:
- Avril: Rp kalitesinin bu kadar geliştiğine inanamıyorum. Siteye ilk geldiğinde yaptığı rp'lerle şimdi yaptıkları arasında dağlar var.
Lily Black: İyi biri sanırım. Çok iyi tanımadığımdan yorum yapamıyorum. Hestia : Yenilerden. Bir Huffle sanırsam... Pearl Hestia Black. Aile kurucusundan izin almış mı, black ailesi hufflpeuff alır mı emin olamadığım insan. Keiran Itami Lucienda Bir aileye girmek isteseydim elbette izin alırdım ama hiçbir zaman Black falan olduğumu iddaa etmedim ben. İnsan yazmadan bir bakar en azından. Ayrıca Hufflepuff sınıf başkanı bir Black Marietta: Bella'yı kullanması (fiziksel anlamda) garibime gitse de iyi hoş rpleri var. Ama yaşına göre biraz katı geldi bana yani ne bileyim James Simon Lorgoff sanırım Barış'sın sen iyidir hoştur çoğu rp sitelerinde görüyorum bu aralar O değilsen kusura bakma. Vanessa Malfoy işte bu hanfendiyi hatırlayamadım nickinden o kadar aramama rağmen mesajını da bulamıyorum özür dilerim yarın daha geniş çağlı arayacağım ve yorumu ekleyeceğim Lucienda Elizabéth Angelina |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 10:11 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Nis. 2008, 10:30 | |