| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 22:03 | |
| Ashley Catty Dixyqué:Adras'in kardeşi olduğunu biliyorum yalnızca.Daha tanışmadım. Janice Dylan Lovett:Rplerinde karakterini çok güzel yansıttığını düşünüyorum. Angelina Éléonore Johnson:Rpleri çok güzel.Kişiliği, kendisi.Site için emek veren, çalışan çok iyi bir insan.Çok seviyorum onu!! Ashley Michelle Malfoy Vanessa Black Vanessa Malfoy | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 22:47 | |
| Ashley Michelle Malfoy:Malfoy'lu 3.sınıf ablamız =) Vanessa Black:Hufflepuff'lı kötü Black.O da büyüklerimizden.. Vanessa Malfoy:Site Malfoy kaynıyor.Diğer Vanessa ile karıştırdığımdan nickine ikinci bir isim eklemeli diye düşünüyorum.
_____
Elizabéth: Lucienda: Adras:
| |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 31 Mart 2008, 00:32 | |
| Elizabéth: Geçen rp'mizde küçük bir sürtüşme yaşadık. Gerçekten hakkını veriyor Sly olmanın (: Lucienda: Ravenclaw'daki yeni üyelerden sanırım o_O Adras: Vitt'in yeğeni sanırsam. Fazla tanımadığım bir SLy
Keiran Sy Angelina Johnson
| |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 31 Mart 2008, 01:19 | |
| Keiran:Nedense sitedeki herkes kendisini tanıdığını sanmakta ancak...,gırgırda rahatlayıp sonra gidip süper rpler yazan insan.Bir arkadaş.. Sy:Bitkibilimden 2 tane O vermiş,iyi rpleri olan bir profesörümüz. Angelina Johnson:Kendisiyle direk rp yapmadım ancak rplerini büyük bir ilgiyle takip etmekteyim,ayrıca dersleri de ilgi çekici olan prof.
Ashley Catty Dixyqué Lily L. Black Sarah | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Nis. 2008, 12:47 | |
| Ashley Catty Dixyqué ~ Canım benim ^^ RP'lerini çok beğendiğim ve tam kafa diyebileceğim biri. Biricik yeni LS'limiz XD
Lily L. Black ~ Ravenclaw'lardan. Sürekli Kerian, Lucienda ve Sarah'la görüyorum Rp'lerini. İçten içe yaşadığı aşkta oldukça ilgi çekici XD
Sarah ~ Rp'lerini ilgiyle takip ettiğim Ravenclaw'lardan biri. Özellikle betimlemelerine bitiyorum. Sanırım kendi gruplarında biraz da olsa *abla* havasına sahip ^^
####
~ Ashley Catty Dixyqué ~ Elwina Wren Malfoy ~ Sophié Yvainé Black | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Nis. 2008, 13:29 | |
| ~ Ashley Catty Dixyqué: Üye adını beğendiğim üyelerden. Kullandığı ünlülerde çok güzel. ~ Elwina Wren Malfoy: Rplerini çok beğeniyorum. Tanımadıklarımdan. ~ Sophié Yvainé Black: Profesör rplerindeki ^ işaretini görünce okuyasım gelmiyor. Rplerini pek dikkat çekici bulmuyorum ve sıkılıyorum o işaret yüzünden. Ama rp yorumları güzel.
Sy: Vitt: Lucienda: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Nis. 2008, 13:39 | |
| Sy: yeni Bitkibilim profesörü, RPlerini okumayı seviyorum bir de akıcı yazıyor, güzel renklendiriyor. Vitt: Bina başkanı, sevimli bir insan Yeni avatar+imzası süper oldu. Lucienda: Avatarına, nickine, imzasına ve tabi ki RPlerine bayıldığım şeker insan. Binadaş+ reelde okuldaş XD --- Elizabéth Adrianna Malfoy Itami Akarui Adrâsteia Dixyqué |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Nis. 2008, 21:31 | |
| Sarah - Grubun esmer jaguar bombası.. Keiran's Angels Lily - Grubun kızıl masum bombası .. Keiran's Angels Lucienda - Grubun sarışın akıl kübü bombası (kumral biliyoruz ama açık işte.) Keiran's Angels Yukardakiler şu anda Legend of Raven diye film çekiyorlar. Bende şaşkın Keiran'ı oynuyorum. Vitt Bitt Angelina (Prof.) Marguerite (Prof.) dayanamadım onu da yazacam ... Elw |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| |
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Nis. 2008, 00:22 | |
| Sarah:Rplerini beğeniyorum ama henüz rp yapmadık. Linda:Dersini almıyorum ancak iyi bir profesöre benziyor. Tatyana:İyidir herhalde..
_____
Ell: Marguerite: Keiran: | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| |
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Nis. 2008, 16:24 | |
| | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Nis. 2008, 17:47 | |
| Akimoto etsuko suruwatari: G.O.D'da ama henüz tanışamadık... Ned: Bücür Gry. Rp karakterine sinir olmakla birlikte, reelde çok iyi biri (: Daff: Pek tanımıyorum..
Dennise Ashley (Malfoy) Jac
| |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Nis. 2008, 17:50 | |
| Dennise ~ Bella 17 yaşındaki biri için fazla yaşlı. Neyse, tanımıyorum.
Ashley ~ Tanımıyorum.
Jac ~ Süper avatar-imzalı kişi.
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Nis. 2008, 18:22 | |
| Vittoria ~~ Canım rpdeki ve normal hayattaki arkadaşım. Çok severim kendilerini (: Bana bu siteye yeniden üye olmamlı sağlayanda oydu
Elizabéth ~~ Rplerine bayılıyorum. Özellikle renklendirmeleri mükemmel
Allen Evans ~~ Tanımıyorum...
Sarah | Lucienda | Ashley Dixyqué | | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Nis. 2008, 18:46 | |
| Sarah |Tanımıyorum.Ama arada gözüme takılıyor.Bir rav'lıydı sanırsam Lucienda |Tanımıyorum Ashley Dixyqué |Bir sly sanırsam
Ashley Malfoy| Eragon James Black| E.Linda Miller| | |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 03 Nis. 2008, 22:29 | |
| Ashley Malfoy| Rp'lerine biraz daha özen gösterirse bayaa ilerleme kaydedeceğine inandığım kişi. Eragon James Black| Onu açıklayan iki kelime: God mode! Sitemizin kendini olağanüstü göstermeye çalışan üyesi. E.Linda Miller| Canım çocukluk arkadaşım. Ro'leri de harikadır.
Lucienda Keiran Sarah | |
|
| |
Alarica Viola Sonnette Gringotts Memur Şefi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12745 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 04 Nis. 2008, 18:31 | |
| Lucienda- Tanımyıorum bir süredeir uğrayamadım... d Keiran- Çok renkli bir kişilik ... Sarah- kısa zamanda profesör olan bir kişlilkk
Rachl katie (Rach dielm kısaca) David U. Vitt
| |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 04 Nis. 2008, 18:42 | |
| Rachel Katie ~ Çok fazla online olduğunu göremedim ama RP Dersliğinde rastladığım Rp'si iyiydi gayet. Birde Bakanlık Çalışanı sanırsam ^^ [ Kendini yazmak yasak diye biliyorum bu arada XD ]
David U. ~ Karakterlerimiz oldukça zıt, hatta ileri de büyük düşmanlıklar çıkabilir diye düşünüyorum fakat Rp'leri oldukça iyi ^^
Vitt ~ Ravenclaw'dan en en sevdiğim üye diyebilirim ^^ Çok cana yakın ve Ell'le de uyuşuyor fikirleri.
___
# Adrâsteia A. Dixyqué
# Ashley Catty Dixyqué
# Margolis Marguerite Snape | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12745 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 04 Nis. 2008, 18:46 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 04 Nis. 2008, 18:51 | |
| Sen bir yere mi gitmiştim nereye (elimdeki çekirdeklerid eçıtlatacam bu arada..) heee nereye? Lisa Bizim sınıfın 1. sınıf cadısı Avril Pink= Bizim sınıfın 3.classmandan cadısı Darchelle= Johnny'Nin first class aşkı... Vitt bitt Luucyyy Liu(Lucienda) Lily mily (Lily L. Black) |
|
| |
| |
| |
Cassandra I. Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 33 Galleon : 12282 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 04 Nis. 2008, 19:21 | |
| Elw==>ne diyim bilemedimki en sevdiğim rpcilerden biri.. Linda==>kuzen kuzen canım kuzen.. Marque==>en sevdiğim proflardan biri
Adrâsteia Elizabéth Itami | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 04 Nis. 2008, 20:20 | |
| Adrâs ~ Ben şahıs. Uzun uzun Adrâsteia demeyin lüffen ya. Adrâs, Adrâs. XD
Ell ~ Biricik pofuduk. X3 Bayılılası kişilikcan. ^^
Itami ~ Pofuduklardan biri. Cici, bulaşıcı şekilde enerjik kişi. X3
_______________________________________________________________________________________________________
Cassandra
Emiliana
Itami
Yeniler Top 3 X3 | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|