| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 21:24 | |
| Vanessa Malfoy # Slytherin dayanışması. XD Sevilen başkan. Bir ara ortak salona bakıversin. Seçimler bitsin artık yaa ^^ Keiran # Dede olmuş o şimdiden xP Daimi gırgır üyesi, az maaşlı gece bekçisi, sınıf başkanı vs.. Sarah # Avatarına bakmadan duramıyorum. Azıcık daha büyüyünce onun kadar hızlı olmayı ümit ediyorum o.O
___ Elizabéth: Keiran: Alexander: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 21:27 | |
| Elizabéth: Ard arda rpleri döşediğim şekerparecik XD Laptopu geliyor yarın heyooo Keiran: partnercan. cry1. heero ve "whippp". kurtarma timi başkanı, süper kahraman, harika dansçı. sıfatı bol kişi. komodin fırlatıcısı XD Alexander: gaspaaard! iyi rp arkadaşı, süper karakterlerin biricik sahibi ve smiley kaynağı şeker insan. oksden de kurtuldu ohhh. Lucy Johnny Lily Black |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 21:34 | |
| Lucy: Rp'leri ve imzası çok hoş olan raven Johnny: Rp'leri oldukça gelişti. Alex'i sevmiyorum ama -_- Lily Black: Şirine kardeş. Severim kendisini. sınavının bitmesini bekliyoruz ailecek xD
Mustiman Lumina Paula
| |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 09 Haz. 2008, 16:09 | |
| Mustiman ^^Adamım...^^ Lumina ^^Animeci arkadaş, sevilir^^ Paula ^^Gizemli yaratık, emo...^^
Vanessa Malfoy Elw Ell | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 09 Haz. 2008, 22:26 | |
| Vanessa Malfoy ~ Rp yapıyoruz, cevabını heyecanla bekliyoruz xP Elw ~ Yeni avatar imzası çok hoş bir o kadar da ürkütücü Kontess Ell ~ Rp'lerine diyecek yok. Karakterini seviyorum ^^
Lily Black Tatyana Johnson Keiran O'Dwayne
| |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 10 Haz. 2008, 12:47 | |
| Lily Black;Adaşım Tatyana Johnson;ikizim,iyidir kendisi ,benim gibi sınav yoğunluğundan uzun süredir siteye giremeyen kişi. Keiran O'Dwayne;ismini çok duyduğum kişi.Tanışmadım.
Marveille Catty Dixyqué Vanessa Evangeline Black Angelina Johnson | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 10 Haz. 2008, 19:03 | |
| Marveille Catty Dixyqué:Rplerini beğendiğim ayın en iyi rpcisi seçiken kişi.Tanışma fırsatım olmadı. Vanessa Evangeline Black:Hufflepuf sınıf başkanı.Görevini de çok güzel yapıyor.İyi, sevdiğim arkadaşım:) Angelina Johnson:Her zaman söylediğim gibi cana yakın , yardımcı çok sevdiğim halam:)
David Johnson Samara Yoko Dumbledore Sarah F. Ainsworth | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 10 Haz. 2008, 19:32 | |
| David Johnson : Rp kankam. =) Rp dışında da çok sevdiğim arkadaşım.. Samara Yoko Dumbledore : Bulduğu isim ile soyisimi kurgu olarak pek uymayan, bir kere rp yapma fırsatı bulduğum Hufflepuff.. Sarah F. Ainsworth : Harika bir rp'ci. Gırgır'da da sıcak bulduğum bir kişi.. =)
Vanessa Evangeline Black A.Hayley Isabella Vance Vittoria Snape | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 10 Haz. 2008, 19:36 | |
| Vanessa Evangeline Black:Biraz öncede yazdığım gibi tatlı, sevecen, yardımcı sınıf başkanı.Seviyorum kendisini:) A.Hayley Isabella Vance:Biricik, sevgili dostum.Çok tatlı biri. Vittoria Snape:Görevini en iyi şekilde yerine getiren sınıf başkanımızdan bir tanesi.Çok iyi biri.Bu aralar çok fazla görmüyorum kendisini.Uzun zamandır rp yapmıyoruz onunla. Severus Anthony Daffodil Delacour Johnny Delacour | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 10 Haz. 2008, 21:10 | |
| Elwina ~ Meşhur kontes... Onu idol bellemeyen ölümyiyen kalmadı xD İdol bellenmeyecek gibi biri de değil ama. =) Tarafsızlıktan kurtulduktan sonra idol seçtiğim biri olacak:P Eragon ~ Yorum yok xD Linda ~ Admin olduğundan başka hiç bir bilgi edinemedim... --------- Sarah ~ Allan ~ Lucienda ~ | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 10 Haz. 2008, 21:34 | |
| Sarah :Sitemizin en iyi rpcilerinden.Gerçekten de böyle denilmeyi hak eden kişilerden.Hiç rp yapmadık ama iyi biri olduğunu düşünüyorum. Allan :Keiran'ların grubundan.Hemen hemen tüm rplerini okudum ve çok beğendim.Birde anlamadığım bir şey var sanırım kendisi öğretmen:) Lucienda:Daha öncede yorum yapmıştım.İyi rplerin sahibi.Sevecen biridir o da:) Stefania Valérie Bécaud Hayley Williams Vance Avril | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 10 Haz. 2008, 22:53 | |
| Stefania Valérie Bécaud : İyi bir rp'ci olduğu belli. Hogwarts içindeki rp'lerini bekliyoruz yeni dönemde.. Rp yapmayı isterim. Hayley Williams Vance : Gryffindor'un sınıf başkanı. Rp'deki en iyi arkadaşlarımdan. Sıcak bulduğum başkanımız.. Avril : Bana kalırsa kendini geliştirmek için biraz daha gayret göstermeli..
Sarah Keiran Lucienda | |
|
| |
Alexander Calanthia
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 30 Galleon : 12152 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 10 Haz. 2008, 23:15 | |
| Sarah - Sitedeki en sevdiğim üyelerden biri. En yakın zamanda bu sitede rp yapmak kısmet olur umarım. ^^ Keiran - Sitedeki sevdiğim üyelerden bir diğeri. Rp'lerine ve karakterin kişiliğini beğeniyorum. Kendisi de iyi biri. Kısaca mütişlik akıyo falan felen XD Lucienda - Doğru düzgün tanışma fırsatım olmadı kendisiyle ama rp'lerini sevdim. En son balo rp'sini okumuştum galiba, bayağı hoş olmuş.
Marveille Catty Dixyqué Pearl Keiran | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 10 Haz. 2008, 23:31 | |
| Marveille ^^ Rplerini beğendiğim, yürü be dediğim kişi... Ayın rpcisi ünvanını en onurla taşıyan kişi. Küçük kontes... Pearl ^^ Turuncu.. Rplerini beğenerek okuyorum. Keiran ^^ Sınıf başkanımıza saygılar.. Karakterinin bir kısmı hariç her şeyini sevdiğim; daha tanışmak, rp yapmak kısmet olmayan bir Ravenclawlı.. Alexander Calanthia Samara Yoko Dumbledore Jhon Stewen Peterson | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 11 Haz. 2008, 03:07 | |
| Alexander Calanthia ~ Ünlüsü müthiş kişilik xD OKS de bitti rahata kavuştu.. Samara Yoko Dumbledore ~ Binadaş, emo kullanan kişilk.. Jhon Stewen Peterson ~ Burda Rp yapamicaz gibi ama reelde çok sevdiğim biridir. Siteye dönüş yaptı ^^
Mustiman David Johnson Elizabéth
| |
|
| |
| |
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12283 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 11 Haz. 2008, 15:34 | |
| Stefania//yeni üyemiz ama kendini belli ediyor rpleri ile Lily//rp de pek haz almadığım ama sevdiğim bir üye Marveille//ayın rp cisi gerçekten çok güzel rpleri
Severus// Alexander// Charlie//
| |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 11 Haz. 2008, 15:44 | |
| Severus// Benim gibi Chuck seven iyi bir Grylı Alexander// İmzasına ve avatarına ölüyorum, bitiyorum. Nasıl birşeydir o öyle Charlie// Lost fanı, tanışma sayfasında kendini en ayrıntılı anlatan insan rekoru kırmıştır. Sarah: Luciende: Allan: | |
|
| |
| |
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12283 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 11 Haz. 2008, 15:51 | |
| Vanessa //görevini başarıyla sürdüren sevdiği hufflepuff başkanı Tatyana // yasak ormanda mecara atıldığım canm arkadaşım Lily // bu aralar fazla görmediği am çok sevdiğim arkadaşım
Sarah // Brooke// Laurel // | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 12 Haz. 2008, 20:00 | |
| Sarah... Super hatun. Aşık (âşık deel aşık.. aşık atmak) atmak için insnaı zorlayan kurguların ve durumların rpcisi. Ver ona olayı seni yere sersin yazdığı ile.
Brooke... Gryffinorun gururu.. James'den başka bayanlar liginde yeni atağa kalkan ve bunu yüz akıyla başaran o..
Laurel... Geç başlasa da birden bire hız kazanmış, aslınd apotansiyelini çaktırmayan kişi. Süper ince düşünceleri olan biri. Air force Two.. Alexander Pearl Mustiman |
|
| |
Alexander Calanthia
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 30 Galleon : 12152 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/04/08
| |
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 13 Haz. 2008, 20:54 | |
| Lily: Hangi Lily? İki tane var. Biri Quidditch-Sever, diğeri hakkında hiçbir bilgim yok. Keiran: Yorum yok. Usta, usta. O kadar yani. O.o Laurel: Hafıl'dı sanırım? Evet, o kadar. Bi' de avatarını sevmiştim. Öyle. _______________________________________________
Alexander Marveille Elwina | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 13 Haz. 2008, 21:01 | |
| Alexander - Cici insaan. Kurguya rahat ayak uydurur. Güzel yazar. İyi geyik yapılır. ee daha ne? Marveille - Ayın rp'cisi. Süperdir o da. Daha sık görelim yazılarını diyorum. Elwina - Sinirliyiz bugün. Bulaşmayın derim ikimize de. Pearl - Vanessa Black - Vanessa Malfoy - |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|