| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 02 Haz. 2008, 14:06 | |
| Elizabeth Malfoy # Hemen hemen her sitede gördüğüm, biricik Lady'im, rp yapması zevkli olan çok sevdiğim insan. Elwina Wren Malfoy # Avatar ve imzalarına her zaman hayranlık beslediğim, rpleri harika olan ölüm yiyenimiz. Wolfgang Malfoy # Uzun zamandır göremediğim profesör. Tuhaf bir rp karakteri var.
______
Keiran: Lucienda: Charlie: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 02 Haz. 2008, 14:26 | |
| Keiran: Koza XD *ooi* Lucienda: Dost insan, çok seviorum kendisini O_o Warrior o XD Charlie: Eğlenceli kişi, RPlerine de bayılıyorum. Dans eden icon forever O_o Lily Evangeline Severus |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 02 Haz. 2008, 22:55 | |
| Sarah- süper kişilik =) karakteri,RP leri süper.. Keiran- konseyimizin harika üyesi. eğlence insanı xD iyiki tanımışım =) Allan- pek tanışmışlığım yok açıkçası.. Itami James Fleur | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 03 Haz. 2008, 00:10 | |
| Itami ~ Rplerini çok beğeniyorum. Ama daha tanışamadık. James ~ Pek görmüşlüğüm yok... Fleur ~ Avatar seçimine bayılıyorum. Çok da harika bir admin... Stéfania ~ Sarah ~ Keiran ~
| |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 03 Haz. 2008, 00:16 | |
| Stéfania ~ Oyunda kendi adımızı verebiliyor muyduk? Hayır, veremiyorduk XD Sarah ~ Süper o. Ayın en iyi rp oyuncusu. Avatarında ve ilham meleklerinde gözüm var. Melekler sabah uyandığında yanında olmazsa şaşırmasın O.o Keiran ~ Dansçılardan. Bir ara kısalttığı rplerini yeniden toparladı. Hızlı. Avatar-imzalar konusunda oldukça iyi. Özgün... Uzar bu.
_______
Elizabéth: Charlotte: Lucienda: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 03 Haz. 2008, 00:43 | |
| Ell - Yavrucuğum bebeciğim. *El sallar* Charlotte - Kimse bilmese de o bir kelebeek XD Lucienda - cry1 kardeşliği. Joshua Allan Alexander Hebele |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 03 Haz. 2008, 12:49 | |
| Joshua - Bay Bukalemun. Alman, mırıltılı, yaprak, peter pan, şeker... Allan - pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ... Alexander - cici kardiş. mr. calanthia. soyadını sevdim dersim ealıcam gelecek dönem.
Sarah - Lucienda - Marveille -
anazedeler kulübü. |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 04 Haz. 2008, 09:11 | |
| Sarah - Rp'leri bir içim su. Kendisi de müthiş bir insan. Finallerden kurtuldu sonunda sanırım. Bi' de bir türlü Rp yapmak nasip olmadı. ^^ Lucienda - Sıcakkanlı geliyor bana. Bir Rp yapamadık kendisiyle. Umarım bir gün olur. Çok hoş Rp yapar kendisi. ^^ Marveille - Tam bir avatar&imza yapımcısı. Çok seviyorum avatar ve imzasını. Slytherin ruhunu onlara aşılamayı çok iyi biliyor. Rp'lerine de öyle. Severim kendisini. ^^
James Hayley Severus
Gryffindor! ^^ | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 04 Haz. 2008, 12:40 | |
| James ~ Gry'ın en iyi Rp yapanlarından. Başka sitelerden de tanıyorum ve hayal gücü oldukça geniş biri olduğunu biliyorum. XD
Hayley ~ O da Gry SB'si. Karakterinin asiliğini ve dik duruşunu çok beğeniyorum. Gerçektede renkli bir kişiliğe benziyor ama konuşmuşluğum yok pek ^^
Severus ~ Herkesin de farkettiği gibi büyük geliştirme göstermiş bir üye, Rp açısından. Bende aynı fikirdeyim çünkü hem içerik olsun hemde dış görünüş, ikisi bakımından da fazlasıyla yol kat ettiğini görüyorum.
--------
Marveille Catty Dixyqué Elwina Wren Malfoy Pearl Hestia Pryne | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 04 Haz. 2008, 14:16 | |
| Angelina - Oca-chan XD Pek sevdiğim şeker admine. Esrarengiz insan bir de O.o Charlie - Sempatik avril hayranı hihe XD Lucienda - *ooi* + *cry1* + *muckk* XD Kardeşiz biz O_o Valla O_o
Pearl Josh Elwina |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 07 Haz. 2008, 19:56 | |
| Pearl Josh : (Ortak yazıyım ikisi hakkında da hislerim aynı çünkü) Orjinal karakter ve kurgu oluşturmadaki yeteneklerine sahip olmayı çok isterdim Elwina : Siteye ilk girdiğim zamanlardan beri favori rpcim
Ellen: Catty: Fleur:
En son Vanessa Allaryce Malfoy tarafından C.tesi 07 Haz. 2008, 21:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 07 Haz. 2008, 21:09 | |
| Vanessa Allaryce : Cathy değil yahu, Catty demek istediğim biricik başkanımız. James Lorgoff : Görünmüyor ortalarda bu aralar. İyi rp yapan, kurgu konusunda ilerlemiş Gryffindor (: Lily Black: Eee iyidir Lily (!)
___
Ell: Lucienda: Keiran: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 01:55 | |
| Ell: Sınavları nihayet bitti ^^ Türkçe hocasının azizliğine uğramış samsun yolcusu şeker insan. Lulu: aplammm ikisim *ooi* kedisini mıncırmaya gidicem ^^ Keiran: *heero* yakın müddette iyileşecek her bakımdan dört dörtlük insan. artı kurtarma timinden. --- Marv Pearl Allan |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 04:14 | |
| Marv: Evangeline yardım ederek beni büyük bir üzüntüden kurtaran insan borçluyum ona. Sağol ablası.. Cidden.. Pearl: Pörülemiz... İyi var dediğim orjinal insan... Allan: Allahım beni bu delüden kurtar diyemediğim yegane delü... Kankam... XD Elwina: Angelina: Fleur: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 04:17 | |
| Elwina: sabahlamamıza eşlik eden oi-chan. ailecek seviyruz XD Angelina: bugün msnde göremediğim, elwin dört göz beklediği kişi. başlayın artıık. X3 Fleur: orijinal avatar imzaların adresi, nazımcı kızıl kişi. Lucienda Itami Josh |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 16:16 | |
| Lucienda: Harika insan. Tatil bitsin süper kurgularla geri dönücez onunla. XD Itami: Cici insan. İconlar beni bekler.. Josh: Yeşil saç? Karakterini pek sevmesem de rpleri gayet iyi, hatta harika.
___ Ell: Sarah: Lucienda: | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 16:19 | |
| Ell: Elizabeth'mi Elen Marissa mı? Sarah: Süper rpci şirin ninemiz Lucienda: Çok güzel rp yapıyor gerçekten... Yorumsuz Pearl Hestia Pryne: Joshua K. Manheim: Froggy: | |
|
| |
Alexander Calanthia
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 30 Galleon : 12152 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 16:22 | |
| Ell: Adana Güzeli No:2. No:1 'i biliyosun sen. ^^ Sarah: Sarah Fanlığı. ^^ Koruycam senin haklarını. XD Lucienda: Tam olarak tanışmıyorum. Oks'nin gözü kör olsun -_-"
Pearl Hestia Pryne: Joshua K. Manheim: Froggy: | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 16:23 | |
| Pearl Hestia Pryne: Joshua K. Manheim: Üç üye üç yorum oyununda hep yanyana görüyorum ikisini, çağrışım mı yapıyolardır nedir? Herikisinin de orjinal karakterleri var. Froggy: Evcini, sevimli yaratık, Lily oynnatıyordu di mi bunu? (son sınıf Ravlar) Eragon: Avril: Tatyana: | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 17:01 | |
| Eragon: Artık görünmeyen Ravenclaw. Rpleri neredyese hiç yok bu ara. Avril:Oda bir Ravenclaw. Ama tanışmıyorum kendisiyle. Tatyana: Tanımadığım ama mezun olacak bir Ravenclaw. Seviyorum karakterini.(İkizi vardı sanıyorum bir de)
Elwina: Fleur: Angelina: | |
|
| |
Alexander Calanthia
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 30 Galleon : 12152 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 08 Haz. 2008, 21:10 | |
| Elwina: Avatar-İmzası güzell prff ^^ Fleur: İmzası bir sürü fotodan oluşan prof. Angelina: Saçlarına bittiğim prof ^^
Vanessa Malfoy Keiran Sarah | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|