| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12288 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 12:34 | |
| James Simon Lorgoff: Bu aralar rp yapmaya pek teşebbüs(doğru mu kullandım bilmiyorum xD) etmese de, süper rp'lerin yaratıcısı. Sevdiğim biridir =)
Charlie Boone Monaghan: Takım kaptanımız xD Bu da çok iyi rp'ler yapıyor xD Severim kendisini, iyi ve duygusal insan xD
Severus Anthony: İyi insan, düşünceli kişilik, anlayışlı xD Severim kendilerini, rp'lerinde son zamanlarda büyük gelişme var. Devam et dediğim insan xD
Hayley Vance Stefan Valery Lily Johnson | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12288 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 12:38 | |
| Allessia: Sevdiğim biridir kendileri xD Daff: Son zamanlarda girmiyor, anlaşılan tatilde diye düşündüğüm iyi insan xD Beverly: Kim olduğunu biliyorum, yeterli sanırım xD Tatyana Johnson Amortentia Cecile Derwent Haley Scott | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 13:30 | |
| David: Süper biri =) Ne, ben miyim xD John: Severim, iyi insandır. Kısa süredir tanışcak da baya şey paylaştık ^^ Bill: Rp'leri iyi gibi, onun dışında tanımıyorum Lily Black Samara Yoko Elizabet Malfoy | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 13:33 | |
| Lily Black: Rav'lı arkadaş, iyi birisi Samara Yoko : Sevecen, tatlı kişi:) Elizabet Malfoy: Siteye geri döndüğüne sevindiğim şahsiyet:) Paula Maglor Stefan | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 13:34 | |
| Paula: Severim kendilrini, rp'leri de iyi. Maglor: Henüz tanışamadık; ama tanışırız bir ara xD Onun da rp'leri iyi. Stefan: Bununla da henüz tanışamadık, bir ara tanışırız heralde xD Bunun da rp'leri güzel =) Luisa Ruby Sanz Rocio Sycorax Malfoy Vanessa Evangeline Black | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 13:44 | |
| Luisa Ruby Sanz;Tanımıyorum.. Rocio Sycorax Malfoy;Siteye girmesini dört gözle beklediğim insan röportaj yapıcam onunla. Vanessa Evangeline Black:kesin kardeşi var veyi çizgi film izlemeyi seviyor '' evangeline '' diyorum emininm o anlar. DavidBaverly Samara Yoko | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 13:57 | |
| David//Ooo... Dünya'nın en yakışıklı insanı, çok şirini... Baverly//Tanımıyorum Samara Yoko//Aaa... Yorumsuz...
Tatyana// Lily Johnson// Hayley// | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 14:01 | |
| Tatyana : Tanımıyorum Lily Johnson: Güzel editörümüz ilk çıkardığı sayıyı beğenerek okudum. Hayley: Sınıf başkanımız
-----------
Samara Yoko: David Kevin : Stefania: | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 15:43 | |
| Samara Yoko:iyi biri galiba gırgırda çokkk görüyorum... David Kevin :kuzinim... Stefania:İyi biri diye duydum ama daha tanışmak mümkün olmadı...
Tatyana; Lily L.: Sawyer: | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 16:07 | |
| Tatyana ~ Profesör olan mezunumuz ^^ Hakettiği yerde olduğunu düşünüyorum
Lily L. ~ Son gidişimden bu yana bayağı rütbelendiğini gördüm XD Rp'leri gayet güzeldi, biraz daha geliştirmiş her zaman ki gibi.
Sawyer ~ Tanımıyorum pek fakat Rp'lerini beğendiğimi söylemeliyim. Nickide güzel gayet XD
_______
David Kevin Johnson Alessia A. Dixyqué Marveille Catty Dixyqué | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 09 Tem. 2008, 16:11 | |
| David Kevin Johnson:Biricik kuzenim:) Alessia A. Dixyqué: Hiç rp yapmasakta sitede oldukça aktif ve rpleri güzel olan kişi. Marveille Catty Dixyqué: Site için çalışan, rpleri çokk güzel olan şahsiyet:) Elizabéth Adrianna Malfoy Moll Anderson Lily Johnson | |
|
| |
Beverly Joanne Dore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11968 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| |
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12283 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 10 Tem. 2008, 02:19 | |
| John ~sevgili binadaşım rplerini çok seviyorum Lily Black ~rp de pek hoşlaşmadığım ama sevdiğim kişilik Odessa ~yenilerden ,tanımıyorum...
Elizabéth~ Sawyer~ Brooke~ | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
| |
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11973 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| |
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12070 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| |
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 14 Tem. 2008, 23:58 | |
| Severus= Binadaşım. James= Sınıf başkanımız .. John= John'da binadaşım.. Rplerini beğenerek okuduğum biri.
--------
#Molly #Stefania #Samara | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 15 Tem. 2008, 01:41 | |
| #Molly= Kullandığı ünlüyü çok cool bulduğum üye. #Stefania=Rpleri sayesinde binasına puan kazandırmış üye.Liseli Berkant'ına ne oldu onu merak ediyorum. #Samara=Mezun olduğunda binamızın kaybının büyük olacağını düşündüğüm üye. Paula: Benjamin: Maglor: |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 15 Tem. 2008, 21:57 | |
| Paula: Hufflepuff'lu şeker kişilik. xD Benjamin: Tanımıyorum. Maglor: Hufflepuff'un aktif üyelerinden biri gördüğüme göre. Stefania : Odessa : Karyn :
| |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 15 Tem. 2008, 22:00 | |
| Stefania :Cici biri Odessa :tanımıyorum Karyn :oda benim gibi rpleri gelişiomuşşş Beverly; Emily; Lily johnson;
| |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|