| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 18:44 | |
| Charlie: Neşeli ve sıcakkanlı biri. Emzikli iconuna bayılıyorum xP Lorgoff: Buradaki karakterlerimiz her ne kadar zıt olsa da sevdiğim, anlaştığım biridir. Nadir rp yapsa da yaptığında muhteşem olur ^^ Severus: Sadece gırgırda iyi anlaşabileceğimi düşündüğüm bir diğer sıcakkanlı Gryffindor daha ^^
_____
Elizabéth A. Malfoy: Alessia W. Dixyqué: Brooke Liberty Scott: | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 18:48 | |
| Charlie:Eh burçlarımız da aynı olunca en iyi anlaştıklarımdan biri. Çoğu şeyde benim kafamdan oluyor zaten. Ara sıra avatar imza için işimin düştüğü de oluyor Lorgoff:Hemen hemen rpye yeni başladığım sıralardan bu yana tanıdığım kişi. Otoriter görünen ama sevecen olan biri. Gerçekten severim kendisini Severus:Sanırım bu üçlü içinde en son tanıdığım ama kısa sürede kaynaştığım insan.Gerçekten iyi biri ISKAAA!!
Elizabéth A. Malfoy:Karekterini soğuk bulduğum bir Slytherin.Rplerini beğeniyorum Alessia W. Dixyqué:Gırgırda gördüğüm kadarıyla iyi birine benziyor.Belki Slytherin olmasa anlaşırdık Brooke Liberty Scott:Kitaplar onunla aramızda en büyük ortak nokta kesinlikle.Özellikle Zaman Çarkı serisini okuyan tanıdığım az sayıda kişilerden.
David Paula Stefania | |
|
| |
Madeleine Violet Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11934 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 18:52 | |
| David: Tanımıyorum Paula Hufflepuff'lı bir rpci. xD Stefania:Rplerini beğendiğim bir Ravenclaw'lu
Lily Johnson Charlie Alessia | |
|
| |
Serah S. Kimberly Dixie
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 12304 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 18:53 | |
| Tanımıyorum Biricik Kaan'ım
Emin değilim :S __________
Charlie Hayley Serah xD | |
|
| |
Madeleine Violet Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11934 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 18:55 | |
| Rpleri çok güzel olan. Eskiden sitesine üye olduğum bir kişi... Gryffindor sınıf başkanı xD Yeni gelen ama iyi olarak düşündüğüm birisi.
Serah John Lily Black | |
|
| |
Christophér Thomás Austin
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~~ Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 19:18 | |
| Serah: Seviyormmm Seviyorummmm Yeni tanıstk xD
John: Muhabbeti süper birisi. Seviormmm..
Lily Black : Tanımıyorum..
Lilian: Charlie: Chris zS Ben xD:
| |
|
| |
Madeleine Violet Miller
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 19:20 | |
| Lilian:Hangi Lilian ben mi? xD Charlie: Kaan xD sitesine üyeydim. Chris zS Ben xD:Reyhan'ım bitanem canımın içi. xD devam etmesem iyi olacak bu site gibi iyi bir rp sitesinde tanıştım. Bana kankilik teklif etit. Sonra Görkem ben Reyhan başladık Slytherinlileri ezmeye xD Quiditch kaptanıydın demi Reyhan'ım? Bende bina başkanıydım xD Sen gittikten sonra sitenin keyfi kalmadı... x(
Charlie Marveille Alessia | |
|
| |
Serah S. Kimberly Dixie
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 12304 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 19:22 | |
| Kaan'ım menem. Züfer kişi. Bir aralar Avrille ilgili kavga mı etmiştim ne zuahah
Sevdiiim biri^^
Onu da sevdim. iyi birine benzei
Jhon Chris (Reyhan) Madeleine | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 19:31 | |
| |
|
| |
Madeleine Violet Miller
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 26 Tem. 2008, 19:33 | |
| Doğru Elif xD
Vanessa Evangeline Black:Biçim Değiştirme profesörüm. Evan'ı çok güzel kullanıyor. En güzel profesör diyebilirim Karyn Mia Silethe: Tanımıyorum O. Meredith Poulter:Binadaşım xD
James Serah John | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 28 Tem. 2008, 00:07 | |
| Odessa: Rp'lerini beğendiğim kişi. Henüz tanışmamış olsak da kanımın ısındığı kişi. (Beşiktaşlı olmasındandır xD) Madeleine: Tanımadığım için yorum yapmamayı tercih ediyorum Stefania: Eşi benzeri olmadığını düşündüğüm kişi ^.^ Yarım kalmış bir rp'miz var kendisiyle. Kısa zamanda onu bitirip, yenisine başlarız umarım xD
Charlie Adolph Monaghan James Simon Lorgoff John Stewen Peterson | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 28 Tem. 2008, 00:12 | |
| tanımıyorum :S adminlerden biri iksir dersinde binasından puan düşürten insan evladı :D Aless Edward Dragon Sy | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 28 Tem. 2008, 00:33 | |
| Alessia: Üye Galerisi'ne koyduğu resmine bakınca oldukça güzel biri olduğunu anladık.. xD Edward Dragon: Tanımıyorum.. Sy: Sevdiğim ve yoldaşlık tarafında olsaydı keşke diye düşündüğüm, 'acımasız' profesör. xD
Brooke Liberty Scott Hayley Mireille Vance Stefania Valérie Bécaud | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 28 Tem. 2008, 00:43 | |
| tanımıyorum tanımıyorum.. bu ayın en iyi öğrencisi | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 28 Tem. 2008, 02:44 | |
| İsimler?.. Neyse.
Lily L. Stefania James | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 28 Tem. 2008, 18:08 | |
| Lily L. Black: Msn adresi uzun süredir bende ekli olsada yeni yeni sohbet etmeye başladığım insan. Kanım ısındı ^.^ Stefania Valérie Bécaud: Söyleyecek kelimeler yok onun için. Kısa zamanda kalbimde ayrı bir yer kazandı ^.^ James Simon Lorgoff: Dostluğumuzu anlatmak için sanırım kelimeler yetersiz. Başarılı web master.. xD
Marveille Catty Dixyqué Alessia W. Dixyqué Elizabéth Adrianna Malfoy | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12219 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 28 Tem. 2008, 21:23 | |
| Marveille Catty Dixyqué: Bana göre sitenin en iyi rp yapanlarından biri ki benim gibi düşünen birçok üye var zaten...! Alessia W. Dixyqué: Birkaç sitede daha rastladım kendisine. Yine çok iyi rp yapanlardan biri. Elizabéth Adrianna Malfoy: Rplerinin yanı sıra karakterinide çok beğeniyorum! Farklı bir havası var xD
O. Meredith: Stefania: Lily: | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12122 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 29 Tem. 2008, 12:16 | |
| James Simon Lorgoff: Yıllardır tanıdığım iyi kalpli ama iş yönetim olunca otoriter ve sert olan insan.Eh zaman zaman ters düşüp tartışırız ama kendisini gerçekten severim
Lily L. Black:Onu da çok eskilerden bu yana tanırım.Rp konusunda özellikle o günlerden bu günlere kendini epey geliştirdiğini düşünüyorum.
Paula Lillith Do'urden:Yeni yeni konuşmaya başladık ama çabuk kanım kaynadı.Sohbetinden hoşlandığım iyi bir insan
Stefania Severus South | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 29 Tem. 2008, 12:26 | |
| Stefania:Çok tatlı, şeker, yardımsever cici insan:) Severus: Msnde çok fazla konuşmayan fakat iyi birisi:) South: Sitemizin iyi, aktif üyesi:) Charlie Beverly Lily Johnson | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 29 Tem. 2008, 12:59 | |
| Charlie: Rplerini beğendiğim çok sevimli biri Beverly: Tanımıyorum Lily: İlk sayısını beğenerek okuduğum bir editör.
-------
Samara: James: Chris: | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|