| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Valencia Claudía Ruselló Baş Şifacı ~ İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12266 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 06 Ağus. 2008, 19:43 | |
| Paula - Iyi bir Huff'lı Mia - ?? Maglo(-r) - Magna Pelipe Rodrigues- Lily Black- Tatyana Johnson- | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 06 Ağus. 2008, 19:48 | |
| Elina Marv ben oluyorum. ^^
Pelipe Rodrigues- Yeni Slytherin'imiz. Gelecek sezon ondan baya bir şey bekliyor olacağız xP Lily Black- Sitede en eski rp arkadaşım. İlk rplerimin olduğu dönemden beri var, nickini değiştirmemiş olsaydı tanımazdım zaten. Neyse, kısacası sevdiğim biri ^^ Tatyana Johnson- Dersine yazmaya üşendiğim profesör. En azından Z alırım be xP
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 06 Ağus. 2008, 20:07 | |
| Ell - Ell.. İyi bir rp ci tam bir Slytherin li Alessia - Eski düşmanımın kardeşi burada sanırım ^^ Sabah yıldızıymış hıh Valencia - Kuzen xD Marv. :e David Stefan | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12198 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 06 Ağus. 2008, 23:26 | |
| Marv:Burada tam bir slytherini canlandırmasına ve rplerine hayranlıkla baktığım kişi.Önceki sitemden beri tanıyorum.Pek konuşmasam da biliyorum ki iyi ve sevecen biri. David:Sevecen sıcakkanlı biri.Msnde ara sıra konuştuğum insanlardan Stefan:Reelde aramız fena olmasa da rpde pek anlaşamayacağım kesin biri
Tatyana Elina Stefania | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12424 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 07 Ağus. 2008, 11:00 | |
| Tatyana: Biricik profesörümüz çok şeker biri ama diğer tarafta :'( Elina: Yeni tanıştığım sıcakkanlı kişilik xD Stefania: Tam olarak tanımıyorum ama bi ara ayın en iyi öğrencisiydi sanırım. Rav'lı olması gerekiyor. :S
Sy: Vilerus: Charlie: | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 07 Ağus. 2008, 12:59 | |
| Sy || Çok sevdiğim bir kişidir. RP'leri çok hoşuma gidiyor. Bu aralar -sıkolmasada- sadece emesende görüşüyoruz. Vilerus || Sevdiğim bir Slytherin'li fakat fazla muhabbetimiz olduğu söylenemez. Charlie || Slytherin'li olması için neler vermezdim dediğim bir kişi. RP'lerine ve karakterine çok hayranım... ------------------------------- Alessia || Marv || James || | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 07 Ağus. 2008, 13:32 | |
| Alessia - Görücez görücez bekliyorum görmeyi Marv. Cici admin, avatar imza meleği xD James - Öcüü xP Hmm... Johnny Stefania Lisa | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12221 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 07 Ağus. 2008, 16:37 | |
| Lily:Kendisiyle henüz bir tanışıklığım yok, ama isterim doğrusu. Çok şirin, cici bir kız gibi geliyor bana^^ Johnny:O da en az Lily kadar tatlu, msnden bazı bazı konuşukluğumuz olmuştu ama artık unuttu beni filan... Stefan:Aşkısı, çok iyi anlaşıyoruz yalnız sadece pm'den, hoş ama. Uzun zamandır görünmüyor, rpmizi de yazamadı. Özledim yav:P
Lisa Elfida Vanessa | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12294 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 07 Ağus. 2008, 20:35 | |
| Lisa: avatar ve imzasını sevdim. iyi biridir kendisinide severim^^ Elfida: Tanımıyorum. Yenilerden olmalı. Vanessa: Esra sanırım. Canım, çok sevdiğim insan. İyi ki var ^^.
Lily: Tatyana: Dayrnt: | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 07 Ağus. 2008, 20:43 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 07 Ağus. 2008, 20:54 | |
| James - Öcüü.. xD Vitt. Siteye mi döndü ? Mia. Aklıma Mama mia filmini getirdi O.o öylemiydi o filmin adı
Eva John Lisa | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 00:14 | |
| Eva-Esra, pek konuşmuşluğumuz olmasa da bina sorumlumuz. Rpde iyi anlaşamıyor gibiyiz, bakmayın^^ John-Kendisine en yakışanını bulduğunu düşündüğüm şirin üyeciklerden. Rplerinin ve de hikaye-öykü ya da her neyse yeteneğinin bayağı gelişik olduğunu düşünüyorum. Lisa-Avatar-imzasına kadar her şeyiyle gözümde tahta oturan arkadaşlardan, tatlılığıyla neşemiz. Beni de geçti ya O.o
Lily [Bacımcım] Johnny James | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12221 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 12:16 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 14:35 | |
| Ladies of Slytherin xD Daha detaylı gerekir sanırım xD Ell - Çok tanışmasam da sitede sevdiğim kişilerden ( o nasıl oluyorsa ) Marv. Bella o Daha çok Bela xD xD En eski rpcilerden tanıdığım.. Ahh ahh nerde o boğazıma asa dayanan hem asa yapıp hem profesörlük yaptığım günler ee neyse xD İyi o xD O beni tanımasa ben onu hayatta tanıyamazdım.. Aless - Çok tanımasamda Marv. ın ikizi miydi kardeşi miydi rp de xD Stefania John Froggy | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12199 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 14:38 | |
| Stefania : Gece üçe kadar onun yüzünden geçmiştim John: xD Ona kurt ve peri yolladım. O da bana ilhami amcayı... Froggy : Kim nan bu. Tanıdık geldi xP Lily: Sawyer: Indıs: | |
|
| |
Sidus At adam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Kan statüsü : At adam Galleon : 11944 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 15:09 | |
| Lily:Rpye başaldığım zamanlardan beri tanıdığım tatlı insan.Severinm kendisini Sawyer:Binamızın pek şerefli sorumlusu.Ara sıra rpde sertliği tutsa da dersini iyi yöneten bir profesör. Indıs:Yeni tanıdım ve epey alıştım sayılır.Son günlerde sıkça konuştuğum biri.
James Mathilda Charlie | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 15:16 | |
| James: Ciddi olmasına rağmen çok iyi birisi=) Mathilda: Ders işleyişini çok beğendiğim profesör=) Charlie: Çok tatlı, sevece birisi=) Paula İndis Odessa | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 19:09 | |
| Paula - Tanımıyorum ama Hufflepuff'lı sanırsam. Rp'leri güzel. İndis - Avatarında Kirsten Dunst'ı kullanıyor sanırsam. İyi bir Ravenclaw'lı. Gırgırda karşıma çıkanlardan...xD Odessa - Rp'lerini fazlasıyla beğendiğim şeker Ravenclaw'lı. ............................ Lily - James - Marv - | |
|
| |
Madeleine Violet Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11936 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 19:48 | |
| Lily - Binamızın aktif ve iyi rpcilerinden x) James - Gryffindor'un aktif öğrencilerinden yeni adminimiz =) Marv - Yeni adminimiz, rplerini beğenerek okuduğum kişi =)
Lily Elizabeth Stefania | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 20:02 | |
| Lily - adı pek tanıdık geldi çıkartamadım xD Ell - Burada hep denk gelen kişilik ^^ Cici Sly Stef. - Her zaman bir şeyler sorduğum cici ablacık ^^ Çok sevdiğim Raven'lardan ^^
Johnny Stefania Benjamin ( Clayton ?? ) | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12199 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 20:11 | |
| Johnny: Kim bu xD Stefania: pehh msn'deki iletisine bittim ve çok etkilendim. Benjamin ( Clayton ?? ): Uçuş Profesörü xD Lily: Rocio: James: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 22:06 | |
| Lily - Bilmem kim o Rocio - Sy'dı o değil miğğ xD hem az bir şey ürkütücü biri hem değil ^^ Kontes özellikle o yüzden ürkütücü o O.o James - Eee.. James ? Öcü o xD Böcü xD Artı kGırgırda pek gözükmeyen kişi o xD Johnny John James ^^ | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12071 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 08 Ağus. 2008, 23:47 | |
| | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|