| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 17:59 | |
| Ell ~Tanımam Daff ~Biricik Kuzim :mucköpensmiley: Elw ~ Biricik Kontesimiz,rp leri süper,ayda 10 kitap bitiren insan :hırsgösterensmiley:
Adrâsteia A. Dixyqué: Itami: Amy Grint | |
|
| |
Zinovia Audrey Tyra Scott Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 64 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 18:21 | |
| adras~>Ls üyesi müthiş kişilk... ıtami~>o da ls üyesi,müthiş rpleri olan bir slytherin.. amy~>Tanımıyorum desem T_T Daff Ellen Severus | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 18:40 | |
| Daff ~ Pofuduk Gryffindor kızı. Ellen ~ Tanımam. Severus ~ Onu da. ______________________________________________________________ Linda Cecilé Elw | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 20:22 | |
| Linda: Avatarına bayıldığım süper profesör ^^ Cecile: otorite sembolümüz Elw: En bir favori profesörüm, RPleri süper olan kontes XD ----- Vanessa(Malfoy) Quilla Charlotte |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 20:50 | |
| Sarah ~ Üslubuna bayıldığım, diğer Raw'lara göre karakterini biraz daha olgun ve agresif bulduğum üye. Muhteşem Rp'leri var ayrıca XD
Keiran ~ Mizahi dilde Rp'leri ile ne kadar uzun yazarsa yazsın, yazdıklarını okutan biri üyelere. İlk baktığınızda bitmeyecek gibi gelen Rp'si okumaya başladıktan sonra, yorucu bir üslupta olmamasından ve yaratıcı ögeler içermesinden dolayı akıcı bir şekilde bitirmenizi sağlıyor.
Dayrnt ~ Pek rastlamadığım, Adras'ımın eski sevgilisi. Rp'lerini beğensemde çok göremediğimi ifade etmeliyim açıkçası =/
-------------
Adrâsteia A. Dixyqué Marveille Catty Dixyqué Daffodil Eléâ S. Delacour | |
|
| |
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 21:27 | |
| Ell ~Tanışmaya fırsat bulamadığım üye... Elw ~İyi,disiplinli ve resmen bana garezi olan bir profesör(aman duymasın xD) Eleanor Loesa Dumbledore ~Sitede kuzenim ve de çok seviyorum kendisini xD
Nicole Daff Hayley | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 22:41 | |
| Nicole - tanımam pek sanırım Daff- iyidir severim amas çok tanımam Hayley- iyidir rp de sevmesem hatta nefret te edebilirim bile rp leri filan iyi James - Kei - Itami: | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 02 Mayıs 2008, 22:59 | |
| James - Tanıdığım üyelerden birisi. Bu sitede karakterimin ters düştüklerinden. Kei - Rpleri çok iyi olan üyelerden. Şuanda çevirmeknlik yapıyorum ona rpde xP Itami - Tanımasamda iyi biri gibi şu ana kadar sadece bir kez konuştum
Vitt: Sy: Ell: | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 03 Mayıs 2008, 00:25 | |
| Vitt:Canım kuzenim.Fazla-hatta hiç- rp yapmadık ama seviyorum onu. Sy: Uzun süredir görünmeyen profesör. Ell: Harika insan.Rplerini hayranlıkla okuyorum ve kendisiyle rp yapmayı çok seviyorum.Bir ara üşenmezsem rp dersliğine yazıcam ^^
________
Lucienda: Sarah: Ell: | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 03 Mayıs 2008, 06:48 | |
| Lucienda~Tanımam Sarah~Sima olarak tanırım...Tanışmadım Ell~Henüz rpde tanışmadık xD
David Lourdes Rachel | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12205 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| |
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 04 Mayıs 2008, 11:58 | |
| Vitt: Bi ara rp lerimiz olmnuştu!Çoq eğlenceli qeçiodu xD Darchelle: Çıkartamadım xP Ash: Sanırım onunlşada bi rp yhapmıştım!Ünlüsü qözüme hep çirkin qözükmüştür! Dayrnt-> Adrâsteia-> Venessa-> | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 04 Mayıs 2008, 13:49 | |
| Dayrnt : Tanımıyorum Adrâsteia : Rp'lerini beğendiğim Slytherin'li.. Vanessa : Sadece sınıf başkanı olduğnuu biliyorum..
Brooke Daff Johnny | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 04 Mayıs 2008, 13:57 | |
| Brooke ~ Rp'leri gözüme çarpan, iyi olduğunu düşündüğüm bir Gryffindor.
Daff ~ Avatar - imzasında ki karakter çok hoşuma gidiyor, ayrıca Rp'de anlaşamasakta çok cici biri olduğunu düşünüyorum nedense XD RP'leri de güzel aynı zamanda.
Johnny ~ Kendini oldukça geliştirdi eski Rp'lerine kıyasla. Birde Darch onu affetse tam olacak XD
Bu arada Avril Pink Delacour, Ell benim. Bunu yazmamın nedeni, yukarıda beni yorumladığın halde daha sonra tanımıyorum demen, ilginç yani şaşırdım XD
----------
Itami Akarui Marveille Catty Dixyqué Sarah F. Ainsworth | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 04 Mayıs 2008, 14:41 | |
| ~ Zihnini okuyamadığımız için onu da belirtmeni öneririm o zaman bundan sonra ^^
Angelina Éléonore Johnson Elwina Wren Malfoy Marveille Catty Dixyqué | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 04 Mayıs 2008, 14:45 | |
| Angelina Éléonore Johnson - Ders dışında çok fzla RPsini görmesem de, beğenerek okuduğum profesörlerden.
Elwina Wren Malfoy - Favori profesörüm, açık ara. Sempatik insan, 18+ olmasını bekliyoruz sabırsızlıkla. XD
Marveille Catty Dixyqué - Zevkle RP yapmakta olduğum Adrâs'ın şeker kardeşi. Süper.
----
Elizabéth Adrianna Malfoy Lucienda Blanc Wolfgang Malfoy |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 04 Mayıs 2008, 16:01 | |
| Elizabéth Adrianna Malfoy ~ canuum kuzeen Lucienda Blanc ~ sevdiğim biri, başa rpmiz bile var Wolfgang Malfoy ~ henüüs tanımıyorum (: Darchelle Adrâs Ann | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 04 Mayıs 2008, 21:30 | |
| Darchelle - Binadaş, güzel rp yapan cici insan.. Adrâs - Dönüşü muhteşem olmuş Slytherin. Yeni imza avatarına alışamadım bi türlü.. Ann - Epeydir görmedim..
---
JD Ell Catty
(LSden gidelim..) |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 16:29 | |
| JD~Kim ki bilmiyorum Ell~Elwina Wren Malfoy mu kim ki neyse eğer Elw ise gerçekten çok iyi Catty~Hiç tanımam(sima olarak) Keiran Brandon O'Dwayne Amortentia Cécile McGonagall Sarah F. Ainsworth | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|