| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:02 | |
| Keiran Brandon O'Dwayne:Rp leri süper insan Amortentia Cécile McGonagall:Kesinlikle bu site için epey emek vermiş olmalı Sarah F. Ainsworth:İyi bir rp ci
Johnny Delacour: Daffodil Delacour: Hayley Williams Vance: | |
|
| |
Zinovia Audrey Tyra Scott Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 64 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:09 | |
| Johhny~>Kullandığı karaktere bayıldığım,güzel rpleri olan kişilik xD Daffodil~>Şeker kız XD Hayley~>Karakterine ve nickine hayranım... Ellen Summer[Lizzie] Sarah | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:12 | |
| Ellen:Çok fazla tanımıyorum. Summer[Lizzie] :Hiç rp yapmadım bilmiyorum. Sarah:Rplerini severek okuduğum, karekterini çok iyi gösteren binadaşım:) Angelina Johnson Fleur Delacour David Johnson | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:26 | |
| Angelina Johnson:Çok sevdiğim bir profesör Fleur Delacour:Rp de profesör-kuzenim David Johnson:Severim
Amy grint: Lily Johnson: Strahd von Zarovic
Nostaji... | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:28 | |
| Amy grint:Benim dönemimden fakat son zamanlarda kendisini hiç görmedim Lily Johnson:İkizim, arkadaşım herşeyimmmm Strahd von Zarovic:1. sınıfta ksks profesörümüzdü.Hiç rp yapmadım.Fakat eskilerin başını çok ağrıttığı belli.Nefret ediyorlar ondan:) Vanessa Malfoy Lily L. Black Lucienda | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:47 | |
| Vanessa Malfoy-Tanışmadığım ama tanışmayı dört gözle beklediğim cici bir sınıf başkanı... Lily L. Black-Onunla da pek sohbetimiz olmadı... Lucienda-Hiç mi hiç tanımıyorum xD
Tatyana Johnson Lourdes Dumbledore Nicole Dumbledore | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:53 | |
| Tatyana Johnson - benim ünlümü hala ve hala imzasında kullanmakta inatçı üye. Lourdes Dumbledore - ikizini tanırım, kendisini görmedim. Nicole Dumbledore - yıldızlarımın barışamadığı kişi. Angelina - Lucienda - Sarah - |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:56 | |
| Angelina - Tanımadığım bir üye. Rpleri güzel. Lucienda - Ravenclaw binasının ve genel olarak sitedeki iyi rpcilerden. Yeni yazı tipinden hoşlanmadım. Sarah - Lucienda, Kei ve Lily ile çok sık görüyorum. O da sitedeki iyi rpcilerden birisi.
Vitt: Elwina: Charlotte: | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:59 | |
| Vitt:Tatlı, güzel rp yapan sınıf başkanımız:) Elwina:Ona söyleyecek kelime bulmak bile zor.Tek kelimeyle muhteşem biri:) Charlotte: Yeni dans hocamız.3. sınıfların dersini işlemedi.Merakla bekliyorum dersini. Out:Sein ünlün olduğunu bilmiyordum ki.Netde dolaşırken buldum, hoşuma gitmişti koydum.Kusura bakma.Değiştiririm;) Nicole Daff Hay | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:29 | |
| Nicole#Bir ara rpg yapmıştık iyi bir kişilik Daff#Canım kuzenim benim ama ona biraz kırgınım Hay#Büyü yaptığım rozetli şahıs Quiddcth maçında bozuşmuştuk ama olsun
M.Eliza Yvainé Black~ Vittoria Snape~ Wolfgang Q. Malfoy~ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:46 | |
| Yvainé- Tılsım Prof. u olması haricinde pek tanımadığım biri. Vittoria- Ravenclawun güzel sınıf başkanı Dersimdeki RPsini bekliyorum Wolfgang- Şey... sütunum XD --- Johnny Elizabeth Adrâs |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 20:22 | |
| Johnny:Sevdiğim binadaşım.. Elizabeth:Rplerini severek okuduğum, olgun ve asi bir karektere sahip olduğunu düşündüğüm kişi. Adrâs:Rplerini geliştirdiğini düşündüğüm ve sly olmaktan gurur duyduğunu her fırsatta dile getiren kişi...
Keiran Sarah Darchelle | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 20:40 | |
| Keiran - Bana hayran sevgili öğrencim Sarah - Bana kıl küçük ravenclawlu bayan. Hıh... Darchelle - Tepemi attıran ama ilerleyen RPlerde sevgi yumağı olacağım bir kişi XD ---- Elwina Sycorax Angelina |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 05 Mayıs 2008, 21:22 | |
| Elwina:Her zaman söylediğim gibi çok iyi bir profesör ve admin Sycorax:Hi. rp yapmadım dersine de girmiyorum.Ama rplerini beğeniyorum. Angelina:Halam, en sevdiğim dersin öğretmeni bir tanecik kişi.
Vittoria Snape David Johnson Hay | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 00:26 | |
| Rachel Dumbledore - Tanımıyorum
Angelina Johnson - Güzel RP yapan sevgili profesör ^^ Sycorax'la bana uçan tekme atcaklar birazdan heralde rpde xP
Elwina Wren Malfoy - favori rpcilerimden .
----
Keiran O'Dwayne Pearl Hestia Pryne Elizabeth Malfoy |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 14:17 | |
| Keiran O'Dwayne ~~ Rpleri çok güzel olan bina arkadaşım. Pearl Hestia Pryne ~~ Pek tanımasamda iyi birisi olarak gördüğüm, iyi rpcilerden. Elizabeth Malfoy ~~ Çok sevdiğim bir üye. Rpde de karakter olarak seviyorum.
Charlotte Avril Delacour Tatyana | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 15:10 | |
| Charlotte - beni sevmeyecek ders hocamız beni bale ayakkabılarının ( adı neydi onların ya ) bağcıklarıyla boğacak baleye laf edersem eminim Avril Delacour - iyi biri tanımıyorum pek Tatyana - Quidditch kaptanımız bu sene için ( yanlış mı hatırlıyorum ) James- Keiran- Dayrnt- | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Zinovia Audrey Tyra Scott Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 64 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 15:24 | |
| Lisa~Sevimli Rav..Rp'de tanışıklığıız yok ama karakteri müthiş.. Vitt~Tanımorum desem xD Sarah~Müthiş Ravenclaw'lı ayrıca ayın rp^cisiymiş. Summer Rachel Nicole | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 15:26 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 16:09 | |
| Adras - lejantınbda yerimi beğenmediğim o muydu ? Ell- süper rp yapıyor JD - ısınamadım ona ben ya rp de XD kuzenimin rp sevgilisi sınıf başkanı eskiden komisyondaydı, sınıf başkanı Vannessa ( Eva) Nicole Jhon huff olsun bu da | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 17:39 | |
| Vanessa ~ Sevdiğim Ravenclawlardan. Rplerini seviyorum. Ve mantıklı biri gibi geliyor bana.. Hiç konuşmasam da.. Nicole ~ Rp karakterini pek sevmiyorum. Davranışları çok yapmacık ve zorlama gibi geliyor. Jhon ~ Onu göremedim ki? Tam isim neydi?
Sıra Slytherin'de..
Marveille Catty Dixyque Ellen Autumn Reeser Itami Akarui | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 17:43 | |
| ablam nasıl sevdiğin Ravenclaw'lardan oluyor anlamadım Jhon da şu eski, huff ta olan Nicole'ün eski rp sevgilisimiydi öyle bir şey Itami - iyi biraz korkuyorum kırmızı göz filan Ellen: tanımıyorum pek gırgırdan iyi gibi rp yi bilmiyorum Marveille - ?? Lucy- Sarah- Allan - | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 17:44 | |
| Pardon ama o John Synea Jhon değil xD
Lucy-Bilmem... Sarah-Tanışmadım ama görmüşlüğüm var Allan -Rp de tanışmayı dört gözle bekliyorum | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|