| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 19 Haz. 2008, 20:01 | |
| Ehemmm.. Hatirlatma olsun kendinizi yazamazsiniz arkadaslar zamaninda bende yapmistim oradan biliyorum uyarmisti biri Cécile ~ Yeni soyadi yakisan admin Haley ve o son zamanlarda pek aktifler James ~ Yeni Gryffindor sinif baskani.. Imzasi eskisinden korkutucu arkadas Samara ~ Italyan Hufflepuff Eva Eragon Eldest Vanessa | |
|
| |
Froggy Ev Cini
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Kan statüsü : Yaratık? Galleon : 12070 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 19 Haz. 2008, 20:33 | |
| korkutucu profesor.. Froggy ne isterse yapar - Eva Tanimiyor o kimm.. aa cadilar bayraminda vardi.. Sevmedi Froggy.. - Eragon Vanessa - o kim Puck Nexus Ivy | |
|
| |
Gamaliel A. Rudésse
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 31 Galleon : 12002 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 20 Haz. 2008, 18:39 | |
| Puck Nexus Ivy Ev cincikleri, Erit gibi birşeye üye yapıp ezilmelerini engelliceyeceğim onların * Hepimiz kardeşiz, bu kavga ne diye * Allaryce: Marcus: Charlotte: | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12273 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 20 Haz. 2008, 20:59 | |
| Allaryce :Slyhterin mezunu bizim gibi çiçeği burnunda profesör:) James : Rplerini çok beğendiğim yeni konsey üyemiz:) Liy Black: Aynı binadaydık. Sevecen biris:) Samara Yoko Scott Lİly Johnson David Johnson | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12302 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 20 Haz. 2008, 22:26 | |
| Samara: O da en Puffy'sinden jelibonum. Bana daha çok jelibon çeşidi lazım!? Seviyore. ^^
Lily: Tanımam. Yani biliyorum kim olduğunu da hiç konuşmuşluğum falan yok.
David: Aynen.
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13369 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 20 Haz. 2008, 22:36 | |
| Arkadaşlar siz bilirsiniz ama bana kalırsa siteden ayrılmış üyeler hakkında daha fazla yorum yapılmazsa daha iyi olur.. | |
|
| |
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12019 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 20 Haz. 2008, 22:41 | |
| Bencede artık konuşmayalım..!!
Haley Brooke Scott Alessia A. Dixyqué Lily L. | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 11:54 | |
| Haley Brooke Scott- Güzel Admine Alessia A. Dixyqué- Şeker insan Lily L.- Yeni görevlerinde başarılar
Samara: Daffodil: Ellen: | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 14:11 | |
| Samara: Tanımıyorum.. Daffodil: Bir ara rp yapmıştık iyi biri.. Ellen: Tanımıyorum.. xD
-------------------------------
# Stefan Josh Valery # Lily L. Black #Molly Anderson | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 14:13 | |
| - Molly Anderson demiş ki:
- Samara: Tanımıyorum..
Daffodil: Bir ara rp yapmıştık iyi biri.. Ellen: Tanımıyorum.. xD
-------------------------------
# Stefan Josh Valery # Lily L. Black #Molly Anderson Beni tanımıyor musun, ya Nicole ben:) Stefan Josh Valery: Yorumsuz, canımın için:. Lily L. Black: İksirci ablamız... Molly Anderson: Beni hatırlayamayan küçül fare.. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 14:22 | |
| ee isimmmlerr
neyse ben soyliyim
Anon Eva James | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12019 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 15:55 | |
| Anon:Tanımam Eva:Cici insan James: İyi biri
Lily: Samara: Avril: | |
|
| |
Roxanne Elena Miller Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 38 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12263 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 17:48 | |
| Lily~ ?? Hangisi? Black olarak yorumluyorum, oldukça aktif üye.. Samara~ Huff'ın yerlemiş üyelerinden.. Avril~ Yeni şifacımız..
Sawyer Bernard Sy | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 17:51 | |
| Sawyer: Çiçeği burnunda profesör.. Bernard:Çiçeği burnunda profesör xD Sy: Cici ciğer profesörüm xD
Sy: Rox: Molly: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 18:23 | |
| Sy: Yeni kontes, sevdiğim kişilik ^^ Rox: Rpleri süper o.O Molly: Gryffindor'du sanırsam??
James Stefan Allaryce | |
|
| |
Emily L. Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 69 Kan statüsü : Melez(Half-Blood) Galleon : 11998 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 18:25 | |
| Rocio Sycorax Malfoy~Kontest, güzel kurgu yapmış Roxena Ellena Miller~Hmm, tanımam Molly Anderson~Rplerini biraz daha geliştirsin ıska
James~Başkan Stefan~Harika kşi Allaryce~Tanımam(Tanır mıyım) Sy~ Amortentia Cecile Darwent~ Bellatrix~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 21 Haz. 2008, 23:32 | |
| Sy~ Süper Contest xD Amortentia Cecile Darwent~ İyi admin Bellatrix~Cici profesör xD
Emily: Vanessa: Lily L. Black: | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12071 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 23 Haz. 2008, 01:06 | |
| Severus Anthony: İyi birine benziyor gırgırda karşılaştım bir kaç kez . Roxanne Elena Miller: Tanımıyorum xD Avril Pink Delacour: Bir kez rp yapmıştık bence çok iyi biri.
------------------------------
#Samara Yoko Scott #Stefania Valérie Bécaud #Stefan Josh Valery | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12071 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 23 Haz. 2008, 22:33 | |
| Molly Anderson: Karanlık tarafta olan nadir Gryffindorlu =) Haley Brooke Scott: Çok şeker, çok tatlı, çok güzel bir admin=) Emily Guererro: Yorum yok, tanımıyorum. ***
Avril Delacour ~ Lily L. Black ~ Severus Anthony ~
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Tem. 2008, 12:30 | |
| Avril Delacour ~ Şifacı arkadaş ^^ Taze mezunlardan.. Lily L. Black ~ Kardeşimmm şirinee ^^ Seviyorum kendisini. Birde şu Rp'mizi tamamlasak bi xP Severus Anthony ~ Rp'leri hızla gelişen hırslı üye o.O Kullandığı ünlü de karakterine çok uyuyor bence ^^
James Simon Lorgoff Vanessa Allaryce Malfoy John Stewen Peterson | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 01 Tem. 2008, 12:33 | |
| James Simon Lorgoff//Turuncu en iyi rpcilerimizden... Vanessa Allaryce Malfoy//Gerçekten kendisini mezun olacağı yıl çok fazla geliştiren profesörümüz... John Stewen Peterson//Henüz tanışma fırsatım olmadı fakat ünlüsüne gerçekten bitmiş haldeyim... Samara// Stefania// Ashley// | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|