| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 18 Tem. 2008, 15:39 | |
| Samara: Avatarının kesiminin çok daha iyi olabileceğini düşündüğüm üye. Stefania: Kişisel olarak tanımıyorum ama avatarındaki tavşanlar ee sevimli durmuş ^^ John: Kullandığı ünlüyü çok sevdiğim üye. Rpleri harika ve karakterini oldukça başarılı yansıtıyor.
_______
Elizabéth Adrianna Malfoy: Alessia A. Dixyqué: Genevieve T. Malfoy: | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 18 Tem. 2008, 16:44 | |
| Elizabéth Adrianna Malfoy: Siteye geri döndüğüne sevindiğim, Rp'lerini harika bulduğum ama kişisel olarak tanımadığım üye ^^ Alessia A. Dixyqué: Bu aralar pek gözükmüyor? Genevieve T. Malfoy: Yenilerden; ama Rp'leriyle kendini göstermiş kişi ^^
James Charlie John
| |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12071 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 18 Tem. 2008, 16:51 | |
| | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 18 Tem. 2008, 18:49 | |
| Severus : Rplerini beğenerek okuduğum bir binadaşım.. John: Karaktrini çom güzel bir şekilde rplerine yansıtıp orataya çıkardığı rplerin çok akıcı ve güzel olduğunu düşündüğüm aynı zamandada rp karakterini yakışıklı bulduğum binadaşım James: Sınıf başkanımız
-------
#Samara #Emily Dawn #Lily | |
|
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12285 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 18 Tem. 2008, 19:26 | |
| Samara:cnm arkadaşım benim iççin şiirlerde yazarmış Emily Dawn:tam olarak tanımıyorum ama ünlüsü çok hoşuma gidiyor Lily: bizim sınıf başkanı mı?çok severim kendisini ama rp de pek uyuşmuyoruz:D Marveille: Adrianna: Alessia | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11956 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 19 Tem. 2008, 20:49 | |
| Paula; gece kuşuuu.... Maglor; çok sakin biri... ıssız adada deli etti beni... Karyn Mia: huff ama tanımıyorum ???? Hayley molly beverly | |
|
| |
Emily Dawn Schneider
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 11970 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| |
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 19 Tem. 2008, 21:35 | |
| Elina: Yakında rp yapmayı planladığım üye.. Samara: Kuzum o benim birtanemmm canımın içiii Stefan: Konuşmuşluğum pek yok..
-------
#Emily #Stefania #Severus | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 19 Tem. 2008, 23:07 | |
| Emily - Höğğ o kim Stef. Cici ve sabırlı insan ^^ ıkonlara boğduğumdan ve yanıt gelmediğinden ambülans çağırmayı düşünmeme neden olan kişi O.o Sev. Rp leri uzun kiişi O.O bence değişmiş karakteri oynayan o kadar fark var ilk rp leriyle geçenlerde bakmıştım da
Stefan Stefania Johnny | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 20 Tem. 2008, 14:39 | |
| Stefan : Bir kaçkez gırgırda karşlaşmıştım fakat kendisini tanımıyorum. Stefania: Msnde konuştuğum e yakında rp yapacağım üye. Johnny: Tanımıyorum.. ama rpleri baya güzel
--------
#Samara #Hayley Mireille #Stefania | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12064 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 20 Tem. 2008, 14:43 | |
| Samara: Çok şeker bir kişilik. Karakterini ve ünlüsünü çok seviyorum Hayley Mireille: Gryffindor başkanı. İyi rpcilerden ^^ Stefania: Çok iyi birisi. Sıcakkanlı ve iyi rpcilerimizden bir tanesi ^^
~Elizabeth ~Molly ~Rox | |
|
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12285 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 20 Tem. 2008, 14:55 | |
| ~Elizabeth-siteye dönüşüne çok sevindiğim en iyi rpcilerden biri olan slytherinli ~Molly-kırmızı binadaşım severim kendisini ~Rox-yeni arkadaşlardan imza-avatarı çok güzel John- David- Charlie- | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 20 Tem. 2008, 15:43 | |
| John: Rplerini beğendiğim bir binadaşım.. David: Ara sıra msnde konuştuğum binadaşım Charlie: Rpleriyle bütün gözleri üstüne çeviren binadaşımm
--------
#Elina #Emily Dawn #Genevieve | |
|
| |
Roxanne Elena Miller Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 38 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12263 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 21 Tem. 2008, 04:38 | |
| *Elina: Kısa zamanda çok büyük gelişme gösterdi. *Emily Dawn: Yenilerden, hoş geldi xD *Genevieve: Mükemmel Rp yapıyor..
Vanessa Malfoy~ Vanessa Black~ Sy~ | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11956 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 21 Tem. 2008, 14:44 | |
| Vanessa Malfoy~ Tanımıyorum Vanessa Black~ Canım penimmm profesörümmm Sy~Korktuğum profesör..... Rox; Molly ; Lily l.; | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12349 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| |
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12569 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 22 Tem. 2008, 00:22 | |
| Marv ~ Herkes onu ne kadar sevdiğimi biliyor zaten, hakkında neler düşündüğümüde ^^ Bir insan ancak bu kadar olgun ve mantıklı olabilir, fazlasıyla severim kendisini XD
James ~ Rp uzunluğu konusunda sınır tanımayan biri. Gerçekte tanımasamda iyi bir insan olduğunu tahmin ediyorum ^^ Bu arada daha öncede yorumladığım gibi; hayal gücü çok çok geniş.
Severus ~ Sürekli söylememizden yoruldu artık, o yüzden Rp'leri hakkındaki o meşhur cümleyi söylemeyeceğim XD Rp'lerini çok beğendiğim üyelerden birisi, karakterinide tamamen oturtmuş gördüğüm kadarıyla ^^
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 23 Tem. 2008, 09:32 | |
| Marveille Catty Dixyqué-Rpleri mükemmel üye, tam Slytherin... Hayley Mireille Vance-Uzun zamandır rp yapmadığım ama kendisine şiirler-yazılar yazıp şair yazar olduğum bızdığım. Genevieve T. Malfoy-Slytherinliler içerisinden en sevdiğim, en ünlüsüne bittiğim tabii Ell'den sonra^^ Elizabéth Adrianna Malfoy Elina Lora Dark Molly Violette Anderson | |
|
| |
South Anon Icevita Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 724 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11996 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 23 Tem. 2008, 09:47 | |
| Elizabéth Adrianna Malfoy: İlk kez dün gırgır kutusunda konuştum ünlüsü çok hoş ve duru Elina Lora Dark:Hiç konuşmadım bilmiyorum Molly Violette Anderson: 3 ü arasında en çok muhabbetim olan ismine violette i eklemesi iyi olmuş ve ünlüsünü deiştirmekte gayet olmuş pek kırmızı ve vamp olsa da gayet güzel:) Reno: Sy: Rox: | |
|
| |
Elina Lora Dark
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 23 Tem. 2008, 15:00 | |
| Reno:Ölü kişi.. ölümü çok trajik Sy:korktuğum prof.. Rox:tanımıyorum.... South Anon Icevita samara; Molly; | |
|
| |
Beverly Joanne Dore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11970 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 23 Tem. 2008, 17:20 | |
| South Anon Icevita: Rplerini dil bilgisiyle renklendiren kişilik:) Samara;Sevecen birisi Molly;Tanımıyorum çok fazla.. Stefania John Johnny
| |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12198 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 23 Tem. 2008, 17:33 | |
| Stefania:Biricik rp sevgilim Sıkça sohbet ettiğim kişilerden biri.Rplerine bayılıyorum ki ayın rpcisi olup en iyi olduğunu gösterdi zaten.Darısı başıma John:Aa.. o kim ki? Dur hatırlıcam... Hah buldum BEN Johnny:Tam iyi anlaşırım heralde ben bunla derken birden Malfoy olup beni şaşırtıveren üye. James Sevarus David | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 23 Tem. 2008, 17:37 | |
| James ~ En iyi dostlarımdan. Beni veliahtı olarak gören insan.. xD Severus ~ Tanımam ki ben onu xD David ~ Favori smiley'i olmadan yapamayan insan.. xD
Brooke John Stefania
NOT: John, abi benim adı bir doğru yazamadın ya. xD Sevarus değil abi Severus.. xD | |
|
| |
Beverly Joanne Dore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11970 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 23 Tem. 2008, 17:42 | |
| Brooke: Hiç rp yapmasamda karakterini beğendiğim kişi:) John: Rp yapmayı istediğim kişilerden birisi. Çok sıcakkanlı geliyor bana:) Stefania: Tatlıu, sevecen bitanecik kişi:) Elina Maglor Paula | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|