| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 20:33 | |
| Angelina : En sevdiğim ve çok güzel Rp yapan profesörümüz.. Elwina : Dersine girmiyorum ama 2.sınıf olduğumda girmeyi planlıyorum.. Rp'leride çok güzel.. Yvainé : Bir türlü yüksek not alamadım dersinden kendime kızıyorum valla..
Lily L. Black : Sarah : Keiran : | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 16 Mayıs 2008, 20:37 | |
| Ang - bizi muggle kentine taşıyan sevgili prof. Elw - sorularımı genelde srduğum admin gerçi artık sormuyorum çok bir şey de XD Yvainé -( black değil mi ? ) rp karakterim hoşlanmıyor ondan :S neden bilmiyorum XD notlandırma sistemini ve kurallarını çözemedim ıska Lily = ben Sarah = Avatarı tırstırtıyor hala Kei: Şirin dede ve iksir kalite kontrolcüsü XD ezberledim yorumumu Lucy: Allan Pöör(l | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 17 Mayıs 2008, 12:22 | |
| James Lorgoff-Gry. Gırgırda baya rastlıyorum. Tanışmadık. Mustiman-Hafıl.Çok görmedim. Tatyana-Binamızın büyüklerinden.Severim kendisini.Konuşmuşluğumuz var .
Lily: Sarah: Adrâs: | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 17 Mayıs 2008, 12:48 | |
| Lily: Benim gibi sbs ye hazırlanıyor kaderimiz aynı Sarah: Çok iyi rpg'ci ravenın en iyilerinden Adrâs: birkaç rpgsini okudum ve çok iyi onun dışında slyli sly sevmem hiç Wolfgang: Apollo: Froggy: | |
|
| |
Froggy Ev Cini
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Kan statüsü : Yaratık? Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 17 Mayıs 2008, 12:53 | |
| Wolfgang: Froggy korkar ondan ! Çok büyük, çok.. yaşlı ? Apollo: Froggy Peeves'i kovaladıkça sever onu Froggy: Efendi bir şey mi istedi ? Bundy (?) Ivy Gri Leydi | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 17 Mayıs 2008, 12:57 | |
| ( İsim yazmamışsın bir.. Sarah Bundy, Ivy'yi hatırlamıyorum iki..ev cinlewrini yorumlasan ) Bundy: Ivy: Sarah: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 17 Mayıs 2008, 17:05 | |
| Bundy: sevgili hayat arkadaşım diyebileceğim 10 yıllık cinim. içten içe sever korumacı yalaşırım ona. ama emirlerim konusunda da katıyım elbet ^^, Ivy: görsel olarak en güzel cin xD Sarah: görsel olarak en gelişecek öğrenci xD cococococococococo... RPlerini severim zaten laf yok. karakteri de harika gerilim yapılacak biri. görüşücez zaten. Wolfgang - Allan - Pööörl - |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 17 Mayıs 2008, 17:36 | |
| | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 19 Mayıs 2008, 23:26 | |
| kei : Harika desem insanı her daim guldurebılen ve gusel rpler yazan bırı , ınsanın rp yapasını getırıyor
Sarah : Bayan zehir , gusel rpler yazıyor umarım hep boyle devam eder ve sureklı rpler yaparız
Fleur: bilmiyorum
Avril Pink Delacour; Marveille Catty Dixyqué : Lily L. Black : |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 19 Mayıs 2008, 23:36 | |
| Avril Pink Delacour - kendine has bir tarzı var.Sitenin köklü üyelerinden oldu. Marveille Catty Dixyqué : İkizi kadar tanımasam da iyi bir üye. Lily L. Black :- RP lerini süperleştirdi diyebilirim Köklü üyelerden oldu... Linda Keiran James | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 00:06 | |
| Linda: Ünlüsüne bayıldığım astronomi profu. şeker insan. Keiran: kelimelerin kifayetsiz kaldığı bünye XD O ki bir keiran, o ki bir güvenli bölge, sakinleştirici, afrodizyak falan. kobay. ahaha James: şu sıra rplerinden mahrum kaldığımız gryffindor. neredesiniz mirim? Lucy İtami Lily |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 08:56 | |
| Lucy : Konuştuu o.O İtami : Görünmeyen LS üyelerinden biri.. Lily : Köstebek olayını söylemediğim ama siteninde artık hacklenmiş olduğunu vurguladığım, yani bilse de değişen bir şey olmayacak dediğim, kişi..
___
Ell: Sarah: Kei: | |
|
| |
Armina Jena Alcynda
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12286 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/08
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 12:32 | |
| A. Hayley Isabella Vance ^^Canımın dibi Hay'ım,eski dostum^^ David Kevin Johnson ^^Ouzcuk, eski dostum^^ Brooke Liberty Dumbledore ^^Canım kuzenim...^^
James Ell İtami | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 13:56 | |
| James:Gryffindorun sevilen rpcilerinden. Ben de severek okuyordum kendisini ama bu aralar gözükmüyor rplerde pek. Neredesin James? Ell: Slytherinin en iyi rpcilerinden o da. Zaten ayın rpcisi olmuştu, hakediyor. Kendisiyle rp yapmak istiyorum, ama zamanım da yok bu aralar. Sanıyorum ancak öbür dönemde mümkün olacak. İtami:Rp karakteri belki de sitenin en orjinal rp karakteri. Gerek dış görünüş, gerek kişilik olarak. Süperdir. Ama yanında yatmaya korkuyorum. Tamam ağlama imoto-chan. Tamam,'devil trigger' moduna girmediğin sürece sorun yok.. Gelirim.
Josh K. Manheim: Pearl Hestia Pryne: Laurel de Villep: (Hufflepuff'lı LoRlar) | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 13:58 | |
| Josh K. Manheim: Yeni üyelerden...mi? Pearl Hestia Pryne:Pöörl sanırım, tanımıyorum fakat karakterini yansıtma konusunda iyi. Laurel de Villep: 1.sınıfken gelir gelmez cici başkanımız oldu, seviyorum...
Hayley: Lucienda: Lily: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 15:23 | |
| Hayley: Ünlüsünü hiç sevmediğim karakter. RPlerinde noktalama işareti kullanmayı bayağı gereksiz ören bir arkadaş.
Lucienda: Beytepe gazilerinden, ikimiz de finaller yüzünden sinir hastası olduk. Lulumuzz.
Lily: Avatarıma nihayet ok vermiş kişi XD Efendiye çay getir Froggy.. Keiran Allan Josh (LoR erkeklerimiz) |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 20 Mayıs 2008, 15:49 | |
| Keiran: Eski avatar ve imzasını daha çok sevdiğim üye... Allan: Henüz tanışmadığım fakat lejantında bulunduğum şirin Rav'lı... Josh: Bizim binadan fakat tanışmaya fırsat olmadı...
Sarah: Nicole: Brooke: | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|