| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 18:07 | |
| İsim yazmamışsın..Devam edeyim.. Lucy : Kei : Sarah : | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 18:14 | |
| Lucy : Bilmiş Ravenli Kei: Allahın zııpırı SArah: Huysuz RAvenli
Lily: Vanessa: Pearl:
1 Raven 2 Hufftan bakalım...
En son Joshua K. Manheim tarafından Çarş. 07 Mayıs 2008, 18:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 18:16 | |
| Lily:Hatırlayamadım... Vanessa:Cici Huff başkanımız,her ne kadar rp'de aramız bozuk olsa da severim... Pearl:Tanışmadım...
Daff James Severus
Gry... | |
|
| |
Summer Lizzie Dumbledore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 76 Galleon : 12098 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 18:49 | |
| Daff ~~ !? Tanımıyorum xD Yada kısaltmaysa açılımını bilmiyorum xD James ~~ Rp ustası xD İlk rpye başladığımdan beri tanıyorum :G Severus ~~ Çok az rp yaptım.. Oda 2 mesajlık xD Pek tanımıyorum..
Liz xD ~~ Nicole ~~ Ell ~~ | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 19:09 | |
| - Nicole Ashley Dumbledore demiş ki:
- Lily:Hatırlayamadım...
( bensem tabi bir lily daha var ) liz-tanımıyorum nicole-tanıyorum XD Ell- süper rp yapıyor Darch Jhonny Allan | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 76 Galleon : 12098 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 20:07 | |
| David Johnson ~~ Tanımıyorum xD Hayley ~~ Rpde tanımıyorum ama mesajlarını okuyorum.. Gerçekte çok iyi biri gibi görünüyor Bir gün tanışmak ve rp yapmak isterim xD James Lorgoff ~~ Demiştim xD İyi biri.. Aslında çok iyi tanışmıyoruz.. Yani adının barış falan olduğunu biliyorum.. Bi ara bırakmıştı sanırım rpyi xD Nicole ~~ Vanessa Black ~~ Sophia ~~ | |
|
| |
Rachel I. Scott
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 29 Galleon : 12104 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 20:16 | |
| | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12221 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 20:25 | |
| Summer / Tanışmıyoruz ama cici bir kıza benziyor... Severus / Onuda tanımıyoruz ama bikaç rpsini okumuştum. Hakkında hiçbir fikrim yok... Eleanor / Tatlı bir kız. Rpde tanışmıyoruz ama en kısa zamanda tanışmayı istiyorum...
# Sarah # Lucy # Lily
Ravenclaw kızları( Bu arada Lily 1. sınıf olan yani Lily L. Black) | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 20:27 | |
| # Sarah:Tanışmam gerek # Lucy:Pek ısınamadım # Lily:Çok severim kendisini,umarım rp'de tanışma fırsatı olurda iyi birer arkadaş oluruz,şu aşk iksirini de beraber yaparız xD
Lisa: Summer: Lourdes: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 07 Mayıs 2008, 20:30 | |
| Lisa: Tanımıyorum xD Summer: Dündaya böyle iyisimi var xD Süper insan kişiliği Lourdes: Tanımıyorum xD Rachel Dumbledore ~~ Ellen [xD] ~~ Rachel Lomax ~~ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 08 Mayıs 2008, 13:53 | |
| Rachel Dumbledore: Tanımıyorum malesef.. Ellen Reeser: Yakın zamanda bir RP yaptık koridorda, şirin insan ^^ Rachel Lomax: Gırgırda gördüm sadece, vanessa hudgens kullananlardan.. --- Lucienda B. Blanc Lily. Black Keiran B. O'Dwayne (LR'dan gidelim xP) |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 08 Mayıs 2008, 17:20 | |
| Elw: Cici insan, sevdiğim profesör. -18 XD Ang: Dersini almıyorum ama güzel RP yapıyor. ^^ Fleur: Çağrışım oyununun en aktif katılımcısı XP kızıl yıldıız. Emm: Cecile: Sy: |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 08 Mayıs 2008, 18:36 | |
| Emm: Tanımıyorum.. Cecile: Cici müdire :G Sy: Tanımıyorum xD
Nicole ~~ Liz [xD] ~~ Avril [Pink] ~~ | |
|
| |
Zinovia Audrey Tyra Scott Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 64 Galleon : 12160 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 09 Mayıs 2008, 16:35 | |
| Nicole~> Müthiş kişlik *fıstuğum* xD Liz~>eğer sensen -ki büyük ihtimalle sensin- biliyosun sana ne kadar değer verdiğimi xD Avril~> Pek tanımasamda sempatik biri xD |Ellen| |Rachel I.| |Severus| | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12315 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 09 Mayıs 2008, 16:39 | |
| Ellen ~~ İyi birisi, rpde kendini geliştirenlerden Rachel I. ~~ Tanımıyorum Severus ~~ Yeni avatar imzasına da alışamadığım birisi. Rplerini pek görmedim ama biraz kısa geliyor bana.
Vitt: Kei: Lucienda: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 64 Galleon : 12160 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 09 Mayıs 2008, 16:41 | |
| Vitt~>Avatarına bittiğim Ravenclaw'lı Kei~> Sitenin göz bebeği xD Pek tanımıyorum ama iyi biridir heralde xD Lucienda~>Rplerini çok beğendiğim üye xD |Sophia| |Lizzie| |Charlie| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 09 Mayıs 2008, 16:45 | |
| Amy~Avatar ve imzası çok hoşuma giden üye xD Sy~Hatırlamadım desem xP Eragon~Pekçok sitede aynı nick ve imzayla gördüğüm üye |Sarah| |David| |Elizabeth| | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 09 Mayıs 2008, 16:46 | |
| Sarah : Gerçekten süper Rp yapıyor.. Umarım bir gün benim rp'lerimde o kadar iyi olur David : Süper sınıf başkanımız.. Rp'leride güzel.. Elizabeth : Tanımıyorum..
Angelina Johnson Summer Dumbledore Avril Delacour | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 09 Mayıs 2008, 16:49 | |
| Angelina~Tanımıyorum desem kızmazsınız dimi xD Summer~Canımın içi xD Biriciğim xD *Böğürtlenli pastam* xD Avril~Sempatik insan xD |Elwina| |Severus| |Adras| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 09 Mayıs 2008, 17:08 | |
| |Elwina| ~~ Şirin biri xD |Severus| ~~ Bazen geyikte bi coşuyo.. Coşuş o coşuş xD |Adras| ~~ Hönk!? Tanımıyorum xD
Brooke ~~ Ellen ~~ Avril ~~
Araya benim yorumumuda sıkıştırıyım xD Canlarım xD Aslında Hazal'la pek konuşmadık ama.. Seviyorum ya onu xD | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12294 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 09 Mayıs 2008, 18:25 | |
| Brooke ~~ hakkında kötü düşünmüyorum. Tanışamadık ama tanışmak isterim. Ellen ~~ Gırgır ikizim. Beraber zamanında gırgırda çok takılırdık.Canım benim yeri farklı. Avril ~ İlk tanıdıklarımdan.. İyi biri. Bu aralar pek online görmedim.
Darch: Eleanor: margue: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 09 Mayıs 2008, 19:06 | |
| Darch:Kardeşimin sevgilisi.Ex mi onu bilemiyorum... Eleanor:Ang olan mı? Süper biri margue:Ehh işte, pek online göremedim onu :s
Ell: Ashley Dumbledore: Summer | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|