| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 28 Mart 2008, 01:30 | |
| Daff- tanışmadım. Ash- Adrasın kardeşi, hiç rp yapmadım. Keiran- gırgır forumundan ekilmeyen "popülerrr" kişilik. bir dost.
Lily Lucienda Darch |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 28 Mart 2008, 16:55 | |
| Lily ~ Rp'lerini beğendiğim Ravenclaw'lardan. Ayrıca eski bir üyem galiba [Yanlış mı tahmin ediyorum bilemeyeceğim =/ ]
Lucienda ~ Anladığım kadarıyla uzun Rp yapmaktan hoşlanıyor. Akıcı bir anlatımı var ve uzun olmasına rağmen öylesine zevkle okuyorsunuz ki Rp'lerini, ne zaman sonuna geldiği anlaşılmıyor.
Darch ~ Lejantımda Tanışmak İstediklerim'e eklediğim ve karakter olarak Ell'e oldukça yakın olduğunu düşündüğüm güzel bir Rp'ci ^^
||||||||
# Daffodil Sophié Delacour # Ashley Catty Dixyqué # Itami Akarui | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 28 Mart 2008, 17:04 | |
| - Alıntı :
- Lily ~ Rp'lerini beğendiğim Ravenclaw'lardan. Ayrıca eski bir üyem galiba [Yanlış mı tahmin ediyorum bilemeyeceğim =/ ]
pm ile nereden olabileceğini söylersen lily le guin yada l. black varsa garanti benimdir # Daffodil Sophié Delacour-çok tanımıyorum,gry,avatarını pek sevmiyorum =) # Ashley Catty Dixyqué-tanıyorum XD iyi biridir XD ölümüm elinden olacaktı XD # Itami Akarui-japon XD tanışmadım XD James(gry) Jhon(gry) David- | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 28 Mart 2008, 17:14 | |
| - Lily L. Black demiş ki:
- # Itami Akarui-japon XD tanışmadım XD
Yuh Lily Kız onunla aynı rp başlığındasın habeirn yok... Aman tengrim.. James(gry) Onunla rp yapıcam. Beni hem çiftçi hem de tekel İstanbul müdürü yapan sivri arkadaş. Jhon(gry) Onunla da yapacam, yukardakiile ii geçiniyorlar.. David - Bu yukarda rp yapacaklarımın sınıf başkanı olan korsan abi.. hiç konuşmadım Angelina: Sophia: Elw: |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 28 Mart 2008, 17:31 | |
| - Keiran Brandon O'Dwayne demiş ki:
- Lily L. Black demiş ki:
- # Itami Akarui-japon XD tanışmadım XD
Yuh Lily Kız onunla aynı rp başlığındasın habeirn yok... Aman tengrim..
James(gry) Onunla rp yapıcam. Beni hem çiftçi hem de tekel İstanbul müdürü yapan sivri arkadaş. Jhon(gry) Onunla da yapacam, yukardakiile ii geçiniyorlar.. David - Bu yukarda rp yapacaklarımın sınıf başkanı olan korsan abi.. hiç konuşmadım
onu biliyorum aynı başlıktayım ama tanışmadık Angelina:iyi,ceza vermişti Sophia:? Elw: iyi adminde yok sanki son zamanlarda Keiran Lucy Sarah | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 28 Mart 2008, 18:38 | |
| Jac:Tanımıyorum. Adrâs:Rp yapmadığım fakat bir ara gırgırda takıldığım iyi ve hoş insan Mariette Dennise Black:Fazla tanımıyorum.Birkaç kere rplerini gördüm. Keiran Lily L.Black Lucienda | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 28 Mart 2008, 22:15 | |
| Keiran:Avatarını beğenmiyorum.Onun dışında rplerini de okumaya üşeniyorum.Ama geri kalanı güzel^^ Lily L.Black:Sitede biraz daha vakit geçirseydi öldürecektim sanırım^^Az düello yapmadık,severim kendisini. Lucienda:Süper bir sitede tanıdığım süper insan.Bakanlıktaki o rpyi açıp okurum ara sıra.Olabildiğince kısa sürede şu parşömenle ilgili rpyi devam ettiririz diye umuyorum..
_____
Adras: Elizabéth: JD. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 29 Mart 2008, 18:28 | |
| Sy - Yeni profumuz.Severim kendisini. Catty -Yeğenim.Avatar ve imzasını çok beğeniyorum tabi kendisinide. Ell- Yeni tanıştık aşırı sevilesi bir karakteri var.Çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum.
Sophia Jac Margue | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 29 Mart 2008, 18:35 | |
| Sophia - yeni avatar imzasına alışsam da adına alışmam zaman alacak kişi. telefonda bile herm olarak kayıtlı yaa xD Jac - rasgelmişliim olmasa da yakında görmeyi umduğum üye =) Margue - süper insan, sevilen kişilik. ona yorumlar dayanmaz. lin - fleur - angie - |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| |
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 29 Mart 2008, 23:29 | |
| Lily L. Black : Tanimiyorum Lucienda : Tanimiyorum Ashley: Adras`in kardesi.Güzel avatar imza yapiyo. ************* Marietta Dennise Black Vanessa Malfoy Vittoria Snape | |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 29 Mart 2008, 23:51 | |
| Marietta Dennise Black: Tam olarak tanımıyorum, ne söylesem yalan olur. Vanessa Malfoy: Bayadır sitede olan ve sevdiğim bir üye. Vittoria Snape: Artık Vitt'ciğime yorum yapmıyorum, kendisini biliyor o. Mükemmmmell insan. <3
Eragon Sy Sophie Yvaine | |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 00:08 | |
| Eragon:Sy`nin sevgilisi Sy:Eragonun sevgilisi Sophie Yvaine:Tilsim Profu.?
Elw Margue Lin | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 02:30 | |
| emmeline: evlenmiş yeni duydum gördüm konuşmadım Angelina: benim partimi basacak. içine doğacak... Bellatrix: İiy tılsım hocası değil mi bana +5 vermiş rpmi yapmam gerek aklıma geldim kafamı klavyeye vurdum... Sarah: Roc: Eragon: Bugünün maceraları... |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 11:10 | |
| Sarah:Pek tanımıyorum.Ama rp'leri iyi. Sy: Çokk sevdiğim, sıcakkanlı, mükemmel insan. <3 Eragon:Rp'lerindeki god-moe sorununu aşsa iyi yerlere gelebileceğini düşündüğüm insan. Biraz mütevazi olman lazım. xD
(yeniler tanımaz, ama içimden geldi öyle. maziyi analım dedim.) Regulus Zarovich Draco | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 13:34 | |
| Regulus - Margue'nun ve Liz'in eski sevgilileri,hala mezun olamadı bildiğim kadarıyla. Zarovich - Sonunda kurtulduk dediğimiz kişi. Her türlü rüteyi alıp, sonunda atılan insan. Draco - Eski ÖY kontu ve SYB profesörü. Liz Lovely Johnson - Nymphadora Tonks - Kaite Bell - Ben de maziye döniyim dedim.. |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 18:19 | |
| Kei: Tanımıyorum,,ama iyi bir Rav'Lı.. Fleur: Cnm,cnm,cnm kuziiimm...Pek severim.. Vitt: En sevdiğim Rav'Lı...Cnm Vitt. Angie : Lily : Elw: | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 20:37 | |
| Daff ~ Tanımıyorum Ash |Daha çok mesajı olan, LS| ~ Tanımıyorum Keiran ~ Siteye geldiğinden beri ilgileri üstüne toplayan şahsiyet. Biraz da çapkın sanırsam XD
Dayrnt Dennise Lily
| |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 20:45 | |
| Dayrnt-Bir Sly'li..Pek tanımıyorum.. Dennise-Sly'li..Blacklerden..İyidir.. Lily- Johnson : Pek severim..İyidir.. Vanessa Black: Eragon: Lily Alanis: | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 20:52 | |
| Vanessa Black:İyi biridir.Pek rp yapmadık onunla ama yapmak isterim:) Eragon:Aynı binadanız ama çok fazla tanımıyorum. Lily Alanis:Bakanlık çalışanı ve rplerini beğeniyorum. Matt ile evlencek galiba:)
Daffodil Avril Johny Delacour | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 30 Mart 2008, 21:54 | |
| Daffodil ~ Lejantında nefret edilenlerdeyim sanırsam XD Rp yapmışlığım yok ama daha tanışmadan bile nefret ediliyor karakterimden ^^ Bunu sevdiğim için söylüyorum, yansıtmaya çalıştığım karakteri iyi oynadığımı anlıyorum çünkü bunlardan ^^ Her neyse, normalde renkli bir kişiliğe benziyor fakat Rp'de pek uyuşmuyoruz.
Avril ~ Ravenclaw'dı sanırsam. Tom Prince'i sevgilisinin karşısında öptüğünü biliyorum bir tek. Onu da açılan ankette öğrenmiştim xD
Johny Delacour ~ Karakterine hiç ısınamadım. İmzasında ki resimden olsa gerek [ Emo tiplere pek gıcık oluyorumda ^^ ]
--
# Ashley Catty Dixyqué # Janice Dylan Lovett # Angelina Éléonore Johnson | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|