| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 20 Mart 2008, 18:06 | |
| Darchelle J. VanCamp // Vitt'imin best friend'i tanışıklığımızı ilereltmek nasip olmadı henüz... Vanessa Malfoy // Görevdaşım güzel avatarlı insan... XD Sarah F. Ainsworth // Yeni tanıştığım ama sevdiğim biri...
_______
Vittoria Snape Fleur Isabéllé Delacour Ashley Catty Dixyqué | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| |
| |
Krystal Angelina Delacour Muggle
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 31 Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 20 Mart 2008, 19:32 | |
| # Keiran Brandon O'Dwayne:Sitenin en büyüğü...=) # Margolis Marguerite Snape:Tanımıyorum ya da tanımadığımı sanıyorum... # Lucienda B. Blanc:Sanırım onuda tanımıoyrum ya da tanımadığımı sannıyorum... Michelle L. Janice Dylan Elizabeth Adrianna | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Marietta Dennise Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 260 Yaş : 36 Kan statüsü : safkan Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 20 Mart 2008, 19:49 | |
| Adras:biraz duygusal biri ama yinede slytherinli.fazla tanımıyorum Lucienda:RAwenclaw'un yeni kızlarından biri muhabbetimiz yok. Vittoria:ehehehe.Üç süpürgede tanıştığım,bazı derslerde beraber olduğum Goddes of Dark'ın kurucularından.Sevdiğim şirin bir arkadaşım. Janice Dylan Lovett Hayley Williams Vance Sarah F. Ainsworth | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 20 Mart 2008, 23:14 | |
| Janice Dylan Lovett ~ Slytherin'in biricik başkanlarından ^^ LS üyesi, grubun birazda olsa ablası rolünde, çok sevdiğim kişilik XD
Hayley Williams Vance ~ Oldukça hareketli biri. Son zamanlarda site içerisinde pek görünmemesi dikkatimi çekti. Karakterlerimiz anlaşamasa da gerçekte iyi birine benziyor diyebilirim.
Sarah F. Ainsworth ~ Rp'lerini beğendiğim ağırbaşlı bir Ravenclaw. En azından ben öyle düşünüyorum XD
~~~~~~
# Ashley Catty Dixyqué [Ash] # Adrâsteia A. Dixyqué [Adrâs] # Julie Annwyl Lovett [Ann] | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 20 Mart 2008, 23:28 | |
| # Ashley Catty Dixyqué [Ash] // Çiçeği burnunda LS... Yeni tanışmış olmamaıza rağmen çok seviyorum kendisini... XD # Adrâsteia A. Dixyqué [Adrâs]// Canım ciğerim; birick Adrâs'ımmm... Jelibon tadında şeker insanlarımdan biri... # Julie Annwyl Lovett [Ann]// Agucuk bugucuk ikizim... Son zamanlarda çok fazla online olamıyor...
* Üçü de sevdiğim insanlardan... _____________
Marietta Dennise Black Krystal Angelina Delacour Keiran Brandon O'Dwayne | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 20 Mart 2008, 23:39 | |
| Marietta Dennise Black~Bellatrix'i avatarında kullanan son sınıf Slytherin'miz. Krystal Angelina Delacour~Oyunlar bölümünde sıkça rastladığım şirin bir Gryffindor.. Keiran Brandon O'Dwayne~Neredeyse tüm zamanını oyunlarda geçirdiğini düşündüğüm Ravenclaw'lı ____
Elizabéth Adrianna Malfoy: Janice Dylan Lovett: Margolis Marguerite Snape: | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 21 Mart 2008, 00:15 | |
| Ell ~ Canım benim o. LS'nin en tarz kişilerinden. (: JD ~ Süper kişilik. Emily çok yakışmış ^^ Margolis ~ En süper Rp yapan Profesör. Gördüğüm kadarıyla tabii. Teyzem.
----------
Ashley Catty Dixyqué Minority Tina Evil Cassandra I. Miller / Sanırım. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 21 Mart 2008, 01:06 | |
| - Adrâsteia A. Dixyqué demiş ki:
Ashley Catty Dixyqué Minority Tina Evil Cassandra I. Miller / Sanırım. Ashley: senin kardeş beni sevmiyor... Minority: Adı bana Minatoru anımsatan Sly'li Cassandra : Cıkaramadım kimdi... Sarah: James: Adrasteia: |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 21 Mart 2008, 12:18 | |
| Sarah: Güzel rp yazan iyi biri daha.. James: Çok sevdiğim bir arkadaşım.. Adrâsteia: Bitanem (:
Ashley (Malfoy) Dayrnt David | |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 21 Mart 2008, 20:08 | |
| Adrâs: Güzel RP yapıyor, god-mode'a girmeyen, normal sınırlar içinde iyi oynayan bir Sly. Sy: Çıtır Bitkibilim prof.u, onun da RPlerini seviyorum. Bir de ödev vermedi o yüzden çok sevdim kendisini Daff: Yeni imza-avatarı benim gördüklerim arasında en iyileri. şeker birisine benziyor, henüz tanışmadım, RP de yapmadım.. Vitt JD Ann |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 21 Mart 2008, 20:20 | |
| Vitt ~ Teyzem. Benden 1 sınıf daha büyük olması daha iyi oldu (: JD ~ Bitanem (: Seviyorum. Ann ~ Zooey'i süper hale getirmiş. O da bitanem. (:
-----------------------------------------------------------------
Adrâs Keiran Ann | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 21 Mart 2008, 22:46 | |
| Adrâs // Jelibon tadında şeker insanlarımdan biri... Bu oyunda kendimizi yazamayacağımızı öğrenemedi henüz... XD Keiran // Yeni, gırgırda takılan aktif üye... Gece kuşu... Ann // İkizim olur kendileri... Quju'ların bir tanesi... XD
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 21 Mart 2008, 23:06 | |
| Lily L. Black~İyi yapıyor rpleri,hoş. Lucienda B. Blanc~Oyy,doyamıyorum ben onunla rp yapmaya.Bi'tanedir Lucy.. Sarah F. Ainsworth~Henüz herhangi bir rp'de tanışma fırsatımız olmadı ama olur diye umuyorum.
___
JD: Ell: Keiran: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum C.tesi 22 Mart 2008, 23:37 | |
| - Janice Dylan Lovett demiş ki:
- Adrâs // Jelibon tadında şeker insanlarımdan biri... Bu oyunda kendimizi yazamayacağımızı öğrenemedi henüz... XD
Keiran // Yeni, gırgırda takılan aktif üye... Gece kuşu... Ann // İkizim olur kendileri... Quju'ların bir tanesi... XD
Lily L. Black Lucienda B. Blanc Sarah F. Ainsworth Yazıyoruz ama, bi' sürü şahıscan kendisini yazıyor JD ~ Süper iyi kişilik. LS'nin abla tavırlısı Ell ~ Sarışınım. Tatlı insaniyet (: Keiran ~ Rp yapma fırsatımız oluşmadı henüz. İyi, süper kişilik. xP --------------- Ann ~ Ashley ~ Sy ~ | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 23 Mart 2008, 00:57 | |
| Ann ~ Lovlett ikizlerinden. Tanışmak nasip olmadı ama güzl rp yapıo... Ashley ~ GOD üyesi. Çok sevdiğim şahşiye (: Sy ~ Profesörlüğüne hala alışamadım ama severm kendisini (:
Vitt Dennise Jac | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 23 Mart 2008, 03:13 | |
| - Vanessa Black demiş ki:
- Vitt
Dennise Jac Vitt: sınıfımızın başkanı, pencre tamircimiz... Dennise.... Ne lejantta ne seçmen sapkada olmadığına göre herhalde eski bir üye.... kim olduğunu şu an bulamadım Jac... Bizim binanın yenilrinden sanırım. sevimli amabaşka grupla birlikte... RP de.. Septimus Milller... Lily L. BLack.... İtami Akarui... |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 23 Mart 2008, 13:15 | |
| Septimus Milller:Tanımıyorum ama rplerini italic yaparsa daha iyi olduğunu düşünüyorum. Lily L. BLack:Tanıyormuşum ben onu ya.Çok eski siteden iyi bir arkadaştır.Rp'ye ilk başladığımdan beri tanırım kişiyi.Baya bir kavga rp'miz vardı :heh: İtami Akarui:Çok şirin bir karakteri var ve JapOnca bilmesi ilgimi çekti.Aynı binadanmışız,tanışırız zamanla herhalde..
_____
Ell: Lucienda: JD: | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 23 Mart 2008, 14:30 | |
| Ell: sevdiğimiz saydığımız adminimiz XD girmiyor pek son zamanlarda sanki Lucienda: Bizim binadan sanırım XD karıştırmıyosam iyi biri gibi bakalım.. JD: bir türlü ısınamadım nedense Keiran: Eragon: Jhonny: | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| |
| |
| |
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Paz 23 Mart 2008, 23:32 | |
| Daff - Kendini herkese sevdiren Gry. Delacour ikizlerinden. İlgilenirse rplerinin çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Margue - Mükemmel dırdırcımız. Yorum bile yok artık ona. Bu sitede ilk tanıştığım insan o sanırım. Okul başlamadan önce ne gırgır yapardık. Vanessa Malfoy - Slytherin sınıf başkanı. Avatarını seviyorum. Niyeyse biraz çekingen gibi geliyor bana. Belki bu kadar gırgırcı arasında öyle görünmüştür. Logan - Q. Severus - Vanessa Black - |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|