| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 11:53 | |
| Logan - Çıkarttığı Gelecek Postasını seviyorum.Günlük haberler hoş oluyor.. Q. Severus -İyidir herhalde ama henüz rplerini okumadım,okuyamadım.. Vanessa Black - Hufflepufflu ama kötü biriymiş.Şaşırdım^^
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 16:14 | |
| Ell: Tanımıyorum ama iyidir dediklerimden JD: Güzel rp yapan üyelerden rplerini sıkılmadan okuyorum. Sy: Cnm arkadaşım çoğu siteye beraber üye oluruz. Bu sitede olduğunu bilseydim önceden BetüLLe beraber üye olurdum herhalde ^^
Vitt Sy Marguerite | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 16:16 | |
| Vitt:Sevdiğim üyelerden+senin tanıdığın birisi... Sy:Bitkibilim Profesörümüz çok iyi Marguerite:Biraz sert ve kuralcı Keiran: Darch: Adrestia: | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 17:11 | |
| Keiran:İlk defa online göremediğim sevdiğim şahıs. Darch:Bitanem.. Adrestia:Yeğeniimm..Çok severim.
Sarah Darch Angelina Éléonore Johnson | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 17:39 | |
| Sarah:Güzel rp yapan ama fazla tanımadığım biri. Darch:Binamızın partisinde tandığım iyi tatlı biri. Angelina Éléonore Johnson:Çok sevdiğim halam.Sitede en çok yakın olduğum kişilerden bir tanesi. David johnson Lily johnson Vittoria Snape | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 18:29 | |
| David johnson: Tanımıyorum ama kullandığı ünlüden tırsıyorum (: Lily johnson: Bir-iki yerde görmüştüm rplerini iyidir herhalde Vittoria Snape: Cnm arkadaşım BetüL'üm şuan birine dalmak üzereyiz onla.
Vitt: Sarah: Keiran: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 19:28 | |
| Vitt: Kahpe bizansın Yiğit güzeli, beni göl kenarınd akurtarmak için atına atlayıp geldi... Sarah: Bu ara hasta... beni üzdü... Keiran: Sitenin Öküz baş Alyon'u.....
Lily L. Black, Roc/Sy Adrâsteia A. Dixyqué |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 20:53 | |
| Lily L. Black:Keiranla rp yaptığını gördüğüm güzel rp yapan üye Roc/Sy:Yeni bitkibilim profesörümüz.Rpleri çok güzel Adrâsteia A. Dixyqué:Bir zamanlar gırgırda çok takıldığım tatlı sevecen bir slytherinli:) Fleur Delacour Daffodil Avril | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 21:17 | |
| Fleur Delacour: Pek tanımasamda avatarları çok güzel Daffodil: Eski ünlüsüne bayılıyordum neden değiştirdiğini anlamadığım bir üye. Avril: Tanımıyorum.
Johnny Sy Adras | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 21:21 | |
| Johnny ~ Johnny Depp ve Alex Evans? Çok zıt. Sy ~ Süper tatlı biricik Profesör. Adrâs ~~Avatar imzasını sevmeyen, kompleksli kişi. Ben.
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 21:35 | |
| Dayrnt // Sevgilim olur kendileri... Drizzt // Eniştemiz... Saygı duyarız... Keiran // Gırgırcı, lakayt kişilik... Seviyorum misyonunu... ________________ Vanessa Malfoy Tatyana Johnson Itami Akarui | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 24 Mart 2008, 21:40 | |
| Vanessa Malfoy ~ Sınıf başkanlarımızdan, ayrıca kuzenim oluyor kendileri fakat buna rağmen Rp yapmışlığımız bile yok. Beğenirim ama karakterini ^^
Tatyana Johnson ~ Ravenclaw olduğunu biliyorum, III. Sınıftı ve ikizi vardı.. galiba? Sadece ders Rp'si yaparken görüyorum.
Itami Akarui ~ Canım Japon'um XD Şirinliğinin altında öyle bir şeytan yatar ki ^^ Kandırmasını iyi bilir, karakteriyle büyüler herkesi.
-----------
# Vittoria Snape # Ashley Catty Dixyqué # Elwina Wren Malfoy | |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| |
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 26 Mart 2008, 18:36 | |
| JD-yıldızlarımız uyuşmuyor sanırım.Isınamadım bir türlü Adrasteia-tanımamakla birlikte iyi biri sanki Eragon-Emin değilim.
Dayrnt: Keiran: Eragon: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 26 Mart 2008, 20:55 | |
| Dayrnt ~ JD's fanfinifon. XD Eniştem. ^^ Keiran ~ Sitenin bi' nevi kazanovası. XD Eragon ~ O da öyle. Vitt mi Sy mı diye kendi benliğimde çelişki yaşıyordum birkaç gün önce. Çözemedim bu çocuğu. XD
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 26 Mart 2008, 21:05 | |
| Keiran:Komik biri,rplerini beğeniyorum. Lily:Eski düşman,şimdi arkadaş.Tuhaf..İlk rplerimden beri tanırım kendisini.İyidir Lily.. Lucienda:Ya biz onla rp yapçaktık,kaldı iyi mi..Neyse,seviyorum onu.Süperdir kendileri..
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 26 Mart 2008, 21:22 | |
| Adras:İyi hoş geyikten tanıyorum rp de tanışmıyorum Ell:Pek görmüyorum son zamanlarda sitede iyi o da, admin Marguerite:Ksks ci beni desine almayacak sanırım Lily(ben): Err...Lucienda: Keiran: | |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 26 Mart 2008, 21:32 | |
| Lily(ben): Lily'cim, kendini yazmak yasak bu oyunlarda; ama ben yine de açıklayayım. Kötü rp yapmıyorsun, ayrıca gayrette gösteriyorsun. Niye atayım seni? Lucienda: Tanmıyorum tam, ama sims'in yeni versiyonuyla ilgili bilgileri ondan öğrendim. sağolsun. Keiran: sitemizin yaratıcı şahısı.
David Vitt Ann | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 27 Mart 2008, 00:05 | |
| yasak mı :S ben hatırlıyordumda neyse
David-tanımıyorum.sınıf başkanı Vitt-binadaşım,sınıf başkanım.. Ann-tanımıyorum slytherin sanırım
Lily(Jhonson mıydı)- Tatyana- Jhonny- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 27 Mart 2008, 20:59 | |
| Lily ~ Tanımıyorum. Tatyana ~ Tanımıyorum. Johnny ~ Tanımıyorum.
Çok eksiğim var daha ya. XD
Keiran Dayrnt Drizzt | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 27 Mart 2008, 21:07 | |
| Keiran-sitenin panter avcısı XD Dayrnt- kuzenim şimdi sanırım XD Drizzt- tanımıyorum.Adras'ın sevgilisi.Başka bilgim yok Lucienda- Sarah- Keiran- | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 27 Mart 2008, 22:08 | |
| Lucienda- Rpleri çok güzel özellikle de anlatım diline bayılıyorum. Sarah- Tanımıyorum. Keiran- Tanımıyorum.
Vitt Vanessa Black Marguerite | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 27 Mart 2008, 22:23 | |
| Vitt ~ Cicim. XD Vanessa ~ Tanımıyorum. Marguerite ~ Süper Profesör.
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 27 Mart 2008, 22:47 | |
| Darch- Karanlık kişilikli süper Rav'lı..Vitt'in bester freundini..İyidir.. Vitt-Süpper insan,,pek severim kendini.. JD--Lovett ikizlerinin en sevileni,,Sly olmasına rağmen çok iyi biri. Adras- Ell- Hay- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Cuma 28 Mart 2008, 00:05 | |
| Adrâs ~ Ben. Seviyorum şu şahsı. XD Ell ~ Gizli planını baya bi' yaratıcı buldum. XD Şeker insan. Hayley ~ Hayley'in güzel resimleri kullanıyor. Tanımıyorum. _________________________________________________
Daff Ash |Daha çok mesajı olan, LS| Keiran | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|