| Üç üye - Üç yorum | |
|
+72Sidus Tom Welling Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Serah S. Kimberly Dixie Madeleine Violet Miller Christophér Thomás Austin South Anon Icevita Genevieve Tessa Malfoy Emily Dawn Schneider Elina Lora Dark Karyn Mia Silethe Odessa Meredith Poulter David Kevin Johnson Beverly Joanne Dore Adolf Maynard Griswald Pulcher Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Devon Lester Lucas Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Emily L. Black Roxanne Elena Miller Gamaliel A. Rudésse Angelina Voleta Anderson Stefan Josh Valery Lily Johnson Alexander Calanthia Stefania Valérie Bécaud Mustiman Tan'mar Neredeyse Kafasız Nick Armina Jena Alcynda Froggy Charlie von Diederich Lisa Wanders Rachel I. Scott Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony David Allen Miller Zinovia Audrey Tyra Scott Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Cassandra I. Miller Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott Lucienda B. Blanc Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Marietta Dennise Black Janice Dylan Lovett Vittoria Snape Fleur Isabéllé Villiers Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Michelle Laura Whisper Krystal Angelina Delacour Ivyanne Lynn Black Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Constantia Inés Kalliope Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Tatyana Johnson Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Amortentia Cécile Derwent 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Michelle Laura Whisper Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 44 Galleon : 12302 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 04:16 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 09:31 | |
| Hilary: Az önce Seçmen Şapkada'ki başvurusuna gözüm takıldı. Sıcakkanlı, iyi birisidir herhalde.. Gryffindor'a seçileceğinden eminim..
Amy: Bi yerden hatırlıcamda unuttum. Hah.. Gryffindor'dandı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam yani.. Güzel RP'leri var..
Keiran: Birinci Sınıf Ravenclaw.. Geyik muhabbeti güzel şahsiyet.. İmzasındaki birinci resme anlam veremediğim insan.. Güzel RP'leri var onunda..
James Lorgoff: Cecile Mcgonnagal: Rocio Sycorax Malfoy:
...
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 10:51 | |
| James Lorgoff: Tanımıyorum hiç.. McGonagall: Sevgili müdürümüz Otorite sembolü, RPleri güzel.. Rocio Sycorax Malfoy: Onun da RPleri güzel, kişiler RP yapmadım hiç ama yeni Bitkibilim profesörü oldu, pek de güzel oldu. J.D. Lovett Adrâs Sarah Ainsworth |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 17:37 | |
| Cassandra:o kim Elizabéth: ? Elw:sevgili admin Lily ( ben ) - Vitt- ve birde Keiran - | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 17:39 | |
| Lily: Aynı binadayız Vitt: Sınıf başkanı ^^ Fotoğrafçılık gibi bir ortak noktamız var bir de. Keiran: Baykuş |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 17:56 | |
| Üçlü unutulmuş ben yazayım ^^
~ Ashley Catty Dixyqué ~ Adras ~ JD
Elizabéth benim bu arada Lily XD | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 18:00 | |
| ashley-tanınmıyor adras-Sly sanırım pek tanımıyrum geyikten filan JD- tanıyorum rp de ama rp karakterlerimiz pek birbirini sevmedi :D:P Eragon Black- Dayrnt Black- Matteo Black- 3 black | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 18:05 | |
| Eragon Black- Vittle şu aralar rp yapıyor dünde Cerenle konuşmuktuk hakkında biraz nolcak diye (: Dayrnt Black- Bir iki yerde gördüm galiba rplerini ama tanımıyorum. Matteo Black- Tanımıyorum ve rplerini de çok görmedim.
Vitt ~~ Sy~~ Vanessa Black ~~ | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Ptsi 17 Mart 2008, 22:50 | |
| Jac..Neyin kısaltması bulamadım. Vitt... Sınıfım başkanı iken beni terk-i mekan eyleyen... Johnny - Ehhe benim karakter kağıdını okuduğundan adım gibi emin olduğum kendisiyle bir rp olayında buluşacağımız insan. sevdim.... Sarah- Lily Black- Eragorn- |
|
| |
Alarica Viola Sonnette Gringotts Memur Şefi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12745 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 18 Mart 2008, 15:22 | |
| Sarah- Yeni üye oldu ama üye olur olmaz kendini alıştırdı Buraya Lily Black- Eskiden soyadı Liu'ydu galiba... Neyse uzun zmana önce çok karşılaşıyorduk buralarda Eragon- Tek bilidğim şey iyi rp yaptığı hiç tanışmadım... Rachel Katie - Vitt- Quilla- | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 18 Mart 2008, 16:48 | |
| Vitt ~~ Teyzem. Canım. XD Vanessa Black ~~ Tanımam. Jac ~~ İmzaları süper, PS konusunda eline kimsenin su dökemeyeceğini düşünüyorum.
---------------------------
Adrâs ~ Ashley ~ JD ~
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 18 Mart 2008, 18:19 | |
| Adras- üstte yer alan hanımefendi, safkan slytherin. kısmetse rp yapacağız ilerde. ashley- adrasın kardeşiydi yamuluyorsam düzeltin. JD- LS'den safkan. RPlerini beğeniyorum çok, karakterini de.
Vitt- Darchelle- Lorgoff- |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 18 Mart 2008, 18:21 | |
| Vitt- Teyzem. Canım. Darchelle- İmzaları vs. süper. Rpleri de öyle. Lorgoff- Anime kullanan kişilerden biriydi sanırım. Tanımıyorum.
-----------------
Keiran Johnny Sarah
| |
|
| |
Krystal Angelina Delacour Muggle
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 31 Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Salı 18 Mart 2008, 18:49 | |
| Keiran:Tanımıyorum=) Johnny:Lovegood olan mı:S...Yine de hiçbir fikrim yok... Sarah:Üstümdekinin üstümdeki=)Sanırım avatar ve imzasını değiştirmiş...Böyle çok daha güzel... Daff Michelle L. Vitt | |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 19 Mart 2008, 23:16 | |
| Daff: Bir Gryffindor, rp'leri oldukça iyi. Hoşlaşıyorum kendisiyle. Michelle L. - tanımıyorum, kim olduğunu çıkaramadım. Vitt - artık söylememe yazmam bile gerek yok, sitede en sevdiklerimden, kardeşim. hem safkan hem zeki, ikisi bir arada =)
James Simon Eragon Sycorax | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 19 Mart 2008, 23:19 | |
| James Simon ~ Avatarına bitiyorum, çok tatlı. (: Eragon ~ Kazanova XD Sycorax ~ Profesörlerin bi' tanesi o, canımm (:
--------------------------------------------------
Bellatrix Black E. Linda Miller Quilla Miller | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 19 Mart 2008, 23:31 | |
| Ell: henüz tanımıyorum JD: Slytherin-LS. RPleri güzel, yeni beraberliği hayırlı olsun XD Adras- Slytherin, şu anda RP yaptığım hoş kişi.
Ashley Mcgonagall lily black |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Çarş. 19 Mart 2008, 23:58 | |
| Ashley- Bir LS,pek tanımam ama iyi bi üye.. McGonagall- Çok sevdiğim as admin(: Lily- Zamanında imzasında 'okula hayır' yazardı(: , onun dışında bi fikrim yok... ___
Emmeline Elwina Hayley | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 20 Mart 2008, 12:00 | |
| Emmeline: Yoldaşlık üyesi aritmansi profesörüm, dersi açmadı hala..
Elwina: eski yazılar prof. u dersini alsam seveceğim bir prof gibi, avatarına bayılıyorum.
Hayley: Adını her gördüğümde aklıma halley geliyo, bir de david johnson'ın sevgilisi.
---
Eragon Sophié Angelina |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 20 Mart 2008, 15:38 | |
| Eragon ~~ Şu aralar rpde BetüLLe bir yaklaşımları var, Ceren'imin de eski sevgilisi, onun dışında pek tanımıyorum (: Sophié ~~ Dersine girdim ama pek ısınamadığım üyelerden. Angelina ~~ [Bildiğim profesör Angelina ise] Avatar ve imzalarına bayılıyorum model seçimi çok güzel ^^
Marguerite Snape ~~ Adrâs ~~ Sy ~~ | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üç üye - Üç yorum Perş. 20 Mart 2008, 17:49 | |
| Marguerite Snape ~~ Her zaman söylediğim gibi en çok sevdiğim karakter hem rp de hem gerçek hayatta.Sevgili ablam (: İyi ki tanıştık ve ailesine girip kardeşi olma şansını yakalım...Seviyorum çok canım benim.. Adrâs ~~ Sibel'm..Yeğenimmm rpleri güzel..Sevdiğim biri. Sy ~~ Çiçeği burnunda profumuz.İyi olur umarım onun için (:
Darchelle J. VanCamp Vanessa Malfoy Sarah F. Ainsworth | |
|
| |
| Üç üye - Üç yorum | |
|