Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rp Yorumlama

+43
Christian Dayrnt Black
Bellatrix Black
Aurore Eulalie Arceneau
Shelly Webster
Lisa Wanders
Haley Brooke Scott
Hayley Mireille Vance
Zinovia Audrey Tyra Scott
Tracy McGrady
Valencia Claudía Ruselló
Wolfgang Q. Malfoy
Arnemetiae Airghialla
Adéline Michelle Malfoy
Lily Johnson
Célia Ellen F. Reeser
Justin G. Archman
Severus Rodney Anthony
Lourdés Baileé Scott
Alarica Viola Sonnette
David Allen Miller
Samara Y. Laura D'Owen
Mattéo Bernand Black
Fleur Isabéllé Villiers
Johnny Amoux Malfoy
Septimus
Mustiman Tan'mar
Ivyanne Lynn Black
Tatyana Johnson
Constantia Inés Kalliope
Nathalie Emilie Allén
Julie Annwyl Lovett
Daphne Zoe Launy
Lily L. Black
Allaryce Lena Malfoy
Margolis Marguerite Snape
Issoria Lathonia
Vittoria Snape
Marcus Lucas Black
Lucienda B. Blanc
Elizabéth Adrianna Malfoy
Rocio Sycorax Malfoy
Vynsja Croweix
Marveille Croweix
47 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
Vittoria Snape

Vittoria Snape

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Heyup7
Galleon : 12292
Ekspresso Puanı : 0

Rp Yorumlama - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 18:12

Geliştirdi süper oldu.
http://www.hogwartsekspresi.com/
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 18:18

kurtarıldı ayakta kalmaktan... yürü abla kim tutar seni :zuha:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 18:33

süpeeeeeeeeer... japonca da konuluyo benimle Razz eğlencelisin ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 18:36

Karakterine taptım zaten, RPlerine de bayıldım. 5 stars :zuha:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 18:39

aaaaaaaaaaaaaaaa *_* ayyyyyyy çok sevindimmm X3

ehihihi ben de bu üstümdekinin rplerini çok sevdim. uzuun uzun, yazdığı şeyler de çok cici.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 18:42

Lejantıma ekleyeceğim (azzz sonra) süper rp yazan karakterin sahibesi. sempati küpü.
Vittoria Snape

Vittoria Snape

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 18:59

Rp lerine hayranım -kendisinede- xD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 19:02

Göller bölgesinde beklenen kişi...
eve gittiğim de iki cevap yazmam için umarım fırsat verecek kişi...
Dişi kişi..
Presidente kişi.. Güzel yazıyor, dikkatlidir, detay takibi vardır.
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Friendssx9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300
Ekspresso Puanı : 5

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 20:08

Keiran Brandon O'Dwayne demiş ki:
Taş mı atıldı ^^.. Neysem iyidir. Göl kenarındaki rp de bana kızsa da gene de iyi bir tanışma oldu. (reelle ilgisi yok. rp olarak) Neyse severiz, iyi yazmayı amaçlıyor. Güzeldir.

Yok canım, sadece seninkini okurken azıcık zorlanıyorum. Düşünceler yerine konuşmaları renklendirsen daha hoş olurdu. Ve tabii ara bıraksan.

Söyledim işte. XD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 20:18

"Perfettoo" desem abartı mı olur, ama çok çok iyi.
Marveille Croweix
Perfect Li(f)e Yazarı
Marveille Croweix

Kadın
Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka.
Galleon : 12728
Ekspresso Puanı : 22

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 22:11

Güzel,akıcı rp yapıyor.Çoğunu okumaya üşensem de okuduğum kadarıyla gayet hoş olduğunu söyleyebilirim..
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/marv
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 23:21

bu yukardaki önce okumuyor, :zuha: sonra stile bakıyor :gül: sonra okuyor... Ondan beni hep koparıyor...
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 23:23

Ama önce stile bakmak lazım. Mesela içimden senin Rplerini okumak hiç gelmiyor, stili sevmiyorum pek çünkü. Ama okuyunca içeriği falan çok süper. ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 23:35

bu sadece stile bakmak demek ne demek? sakın sakın... sprite iç bari... durumu kurtar. :) rpler okumadıkları için detaylrı kaçıran bir arkadaş daha.. ama umudumuz var. kalp masajı yapıyoruz.. :zuha: birde arada sprite içirez...
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 28 Mart 2008, 23:50

Ya hayır, okuyası gelmiyor insanın. Ama seninkileri okuyorum, içeriği süper çünkü. XD Mesela sen gidip Johnny'nin Rplerini zevkle okuyo musun? Sadece stil demiyorum ama ilk dikkat çeken şey stil. Okumadan önce yani. Çirkin ama iyi bir kızı ilk olarak nasıl değerlendirirsin, yani tanımadan önce? Öyle yani. XD
Lucienda B. Blanc

Lucienda B. Blanc

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Boupi3
Galleon : 12188

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 01:17

Ya ilk önce yazdıklarına hiç katılmıyorum.Sonuçta bir rpnin okunması için yazı tipi ve kolay okunurluğu önemlidir,ancak daha önemli olan içeriğidir.Yoksa önyargılı ve yüzeysel olur.Süper yazı şekli olan ama okuyamadığın bir şeyi mi istersin,düz olan yalnız süper yazan bir şeyi mi?Kitap okuyor musun?Peki orada renklendirme ya da italik yazı var mı?Hayır..Ama zevkle okuyoruz hepimiz.Ha evet bu rp.Karakteri yönlendirdiğimiz için gerekli olan bir şey,ayrıca güzel görünen şeyleri hepimiz çok severiz.Ama sadece buna takılmak çok yanlış.2. olarak örneğine hele hiç katılmıyorum.Arada yaş farkı var ve görmüyosun belki ama bir insanla çıkmanın kriterini sadece görüntü olarak belirlersen ilerde hüsrana uğrarsın.Sonuçta etkilenmek için herkesin bir Angelina Jolie ya da Brad Pitt olması gerekmiyor.Ve aşk sadece süper görüntü falan da değil.Hiç birmiz Hollywood filmince yaşamıyoruz.Çirkin ama süper kişilikli bir kız olmak,güzel ama boş bir insna olmaktan daha önemli bence.Neyse..Bu bir tartışma değil.Yanlış anlama,tartışma falan da başlatmak istemiyorum.Sadece görüntü her şey demek değildir,bir şeyin içine bak daha çoğunu görürsün her zaman..

Ve son olarak asıl konuu,rp yorumlama :) Açıkçası Slytherinde çok fazla bayan var ve hemen hemen hepsi iyi rp yapıyor.Ancak sen okunması kolay olması ve mantıklı olması açısından iyi yapıyorsun bence.Yani yersiz bir muggle nefreti değil,bir olay sonucu oluşan nefret daha mantıklı.Onun dışında dediğim gibi oldukça iyisin.. :)
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/luc
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Yuppirt8
Galleon : 12344
Ekspresso Puanı : 20

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 01:19

İki dersimden de O aldın, notunu kendin ver kasma bni aşkito Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 01:21

Uhhh rp de benim canıma okudu... XD İmpheattus discos panterim benim....

Edit: Hastaned ebaş nöbetöçim... yanlışoldu ya

XD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 01:40

İyi, hoş, uzun rp'leri var. Sitedeki çoğu kişinin aksine bir zaman sıralaması var.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 02:23

Sizinkilerde enteresan dame, ince işlenen noktalar var. Genel anlatım beğeniliyor. Takip ediyoruz. GÜnlüklerirnize dahi girdik suçluluk hissediyoruz.. :zuha:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 12:30

aaaaaa avatarı değişmiş bunun be :zuha: neyse, daha önce de dedim ya iyi yazıyo uzun uzun, ve eğlenceli de yazıyo sevdim :zuha:
Lily L. Black
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Lily L. Black

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 44692542ju9
Galleon : 12322
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 12:56

Şu japonca bölümlerin çevirisinide koysa süper olacak XD tanışamadık rp de XD yani aynı yerdeyiz de..tanışamadık XD Güzel yazıyor..
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 13:27

Japonca bölümlere kafayı takmış olan grubun cicisi... :zuha: Ha edit: Rleri gzeldir. Biraz çekingendir, Ama geen de hayatındaki en uzun rpleri yazdığını düşünse de ilerd ondan bir süü şey bekliyrouz.

Bu arada İtami, sen lucy'nin dün gece bana yaptığı eziyeti görecektin. Bir ton avatarı
hayır..
hayır burası için olmaz.
hayır, çok (...) -bu kısmı yazamam-
Hayır , sen delirtmekse niyet koy ama karışmam.
HAyır... Çok se.. Cücük dolu yere uymaz.
Sonunda frodo baggins'i yaptık... Ben Chrisi özledim üühühhühü.
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 16:50

Lucienda B. Blanc demiş ki:
Ya ilk önce yazdıklarına hiç katılmıyorum.Sonuçta bir rpnin okunması için yazı tipi ve kolay okunurluğu önemlidir,ancak daha önemli olan içeriğidir.Yoksa önyargılı ve yüzeysel olur.Süper yazı şekli olan ama okuyamadığın bir şeyi mi istersin,düz olan yalnız süper yazan bir şeyi mi?Kitap okuyor musun?Peki orada renklendirme ya da italik yazı var mı?Hayır..Ama zevkle okuyoruz hepimiz.Ha evet bu rp.Karakteri yönlendirdiğimiz için gerekli olan bir şey,ayrıca güzel görünen şeyleri hepimiz çok severiz.Ama sadece buna takılmak çok yanlış.2. olarak örneğine hele hiç katılmıyorum.Arada yaş farkı var ve görmüyosun belki ama bir insanla çıkmanın kriterini sadece görüntü olarak belirlersen ilerde hüsrana uğrarsın.Sonuçta etkilenmek için herkesin bir Angelina Jolie ya da Brad Pitt olması gerekmiyor.Ve aşk sadece süper görüntü falan da değil.Hiç birmiz Hollywood filmince yaşamıyoruz.Çirkin ama süper kişilikli bir kız olmak,güzel ama boş bir insna olmaktan daha önemli bence.Neyse..Bu bir tartışma değil.Yanlış anlama,tartışma falan da başlatmak istemiyorum.Sadece görüntü her şey demek değildir,bir şeyin içine bak daha çoğunu görürsün her zaman..

Ve son olarak asıl konuu,rp yorumlama :) Açıkçası Slytherinde çok fazla bayan var ve hemen hemen hepsi iyi rp yapıyor.Ancak sen okunması kolay olması ve mantıklı olması açısından iyi yapıyorsun bence.Yani yersiz bir muggle nefreti değil,bir olay sonucu oluşan nefret daha mantıklı.Onun dışında dediğim gibi oldukça iyisin.. :)

[i]Kendi adıma konuştuğum için, zaten üstüne mesaj atılması oldukça mantıksız.

Güzel, hoş. İçeriğini seviyorum.
Vittoria Snape

Vittoria Snape

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 18:24

Harika!! Çok iyi.

Rp Yorumlama
8 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sonraki
 Similar topics
-
» Rp Yorumlama
» ~ Rp Yorumlama ~
» Rp Yorumlama