| ~ Rp Yorumlama ~ | |
|
+44Cordelia Lucifer Bramble Brujah Disbel Molaco Rocio Sycorax Malfoy Matthew John Worthing Magnus Lars Hallstad Feodora Providentia Jayden Edward Nixon Felipe Klaus Rodrigués Teodor James H. Dewan Frances Sibi Chapman Demetra Nyx Nixon Mendel Ville Petit Lisa Wanders Christopher Alex Peterson Constantia Inés Kalliope Delora Lucien Nobés Fleur Isabéllé Villiers Elina Lora Dark Tatyana Johnson Angelina Voleta Anderson Beverly Joanne Dore Daphne GreenGrass Charlie von Diederich Genevieve Tessa Malfoy William Kunz C. Engelbert Vynsja Croweix Karyn Mia Silethe John Stewen Peterson Indis Oak J. Engelbert Mathilda Mythill Marveille Croweix Christian Dayrnt Black Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Nicole Marissa Magdalene Lily L. Black Elizabéth Adrianna Malfoy Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black William Julian O'Neil Eurydice Black Johnny Amoux Malfoy Amortentia Cécile Derwent 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 14:48 | |
| Üstteki kullanıcının rp'lerinin yorumlanacağı alandır. "Hiç rp'sini okumadım.", "Yorum yok." gibi post kasma amaçlı mesajların sahipleri uyarılacak, tekrarlamaları halinde gereken cezayı alacaklardır. Burası üyenin kendi hatalarını görmesi ve düzeltmesi amaçlarına hizmet eder, bir oyun olsa da. Bu yüzden yapacağınız eleştirilerin kaliteli ve yararlı olmasına lütfen dikkat edin.
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından Ptsi 25 Ağus. 2008, 23:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 15:31 | |
| En İyi Rp'ci[Yetişkin] anketinde belirttiğim gibi sitedeki en iyi rp yapan iki kişiden biri. Gerçekten ama gerçekten çok güzel rp'leri. Özellikle 6. Sezon Şölen başlangıcı rp'si ve Rocio Sycorax Malfoy'un odasındaki rp'leri gerçekten göz alıcı. Genellikle sık sık yapmamasına rağmen, yaptığı zaman okunası ve şahane oluyor. Herhangi bir eksik söyleyemeyeceğim. Çünkü gerçekten de herhangi bir eksik yok. Rp'lerindeki betimlemer, karakterini yansıtışı vb. hepsi şahane. Sıfır imla ve yazmhatası var ^^ | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 15:38 | |
| Aktif ve rpleri kaliteli. Özellikle derslerdeki rplerin . Syb deki rp'n gözüme ilişti. Çok hoştu. Arada sırada imla hataları olsa da güzel rp yazıyorsun. Betimlemeler güzeldi. Herkes hata yapabilir seninde benimde herkesin küçük hataları olur. Herkes mükemmel olamaz ama mükemmele yakın olanlar vardır. Sende onlardansın bence | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12338 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 21:36 | |
|
En son Vanessa Evangeline Black tarafından Perş. 21 Ağus. 2008, 22:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 21:57 | |
| Eski rplerine göre oldukça yol katetmiş bir üye. Anlatımı ve betimlemesi eskisine göre daha iyi. Rplerinde kullandığı renkler gözü yormuyor. Uzunluk da anlatımı bozmayacak şekilde. Kısaca güzel ^^ | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 22:05 | |
| Mükemmel Rp'leri var xD Fazlasıyla akıcı bir anlatım dili, karakteriyle çelişmeyişi ve onunla neredeyse bütünleşmiş Rp'leri.. İçerik bakımından oldukça sade kelimeler seçiyorsun ama bu okuyanı sıkmak değil aksine okuduklarına kapılmasını sağlıyor dilinin doğallığından. Kısacası eksiğin yok diyebilirim sen de biliyorsun sürekli takip ederim Rp'lerini canım xD | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 22:20 | |
| | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 22:50 | |
| Yasak Ormandaki rpne bayıldım. Rplerinin hepsini okumasamda bazıları beni içine aldığından takip ediyorum. Gittikçe uzatıyor ve betimlemeler inanılmaz bir hal alıyor. Bu yanınla beni etkiliyorsun bu yüzden sana teşekkür ediyorum. Çünkü bazen okuduğum rplerden yola çıkarak kendime apayrı bir yol buluyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 22:56 | |
| Geliştirmesi lazım kesinlikle. Mesela Rp Dershanesine örnek rp bırakabilirsin. Tabii ilk günlerine göre bir gelişmesi var. Öncelikle renklerine ve uzunluğuna diyecek lafım yok. Ancak rp'lerini uzun göstermen için raflar arasında uçurum kadar fark bırakma. Ayrıca betimlemelerine biraz daha dikkat et. Betimlemelerini sıklaştırabilirsin. Yani kısa biraz daha geliştirmen lazım ** Uzun bir yorum istiyorum ^^ | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 23:04 | |
| Geliştirdi geliştirecek xP Bugün koyu yeşil kırmızı rp'lerinden birini okuduğumdan yorum yapmam zor. Özellikle Syb dersi rp'lerini beğeniyorum. Birde bir ara açık sarımsı bir renkle iç ses benzeri bir şeysi vardı o da iyidi bence.. İşte.. Çok uzun olmadı ama.. Rp'lerde lightgreen görmüştüm onun yerine açık mavi kullanabilir bence Ravenclaw'a daha uygun. İşte.. O kadar ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 23:05 | |
| Teşekkür ederekten yorumuma başlıyorum. Rplerini ilk geldiğim günden beri okuyorum. Beni sarıyorlar her seferinde biraz daha güzel betimlemelerle insanı çekiyorlar. Kişiliğini yansıtman betimlemelerin hepsi birbirinin ardına geliyor. Bende sanki öyle birisi varmış gibi her seferinde bir yerde rp'ni gördüğüm an okumaya başlıyorum. Başlarda uzun olduğundan yakınsam da okumaya başladığım an sürükleyici olduğundan hemencecik bitiveriyor. Bu yüzden seni tebrik ediyorum. Daha iyi rplerini görmek ve okumak dileğiyle yazıyorum | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12338 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Cuma 22 Ağus. 2008, 00:59 | |
| İlk geldiğin zamanlara göre kendini geliştirdiğin ortada. : ) Uzunluk oldukça iyi. Renklendirme de güzel ama şu haki rengini pek sevmiyorum ben. Her neyse sana kalmış tabi. İçeriğe gelecek olursak; yazım hatan yok. Karakterinin ruh halini iyi yansıtmışsın. Ama mekan betimlemelerine ihtiyacın var biraz. ^.^
| |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Cuma 22 Ağus. 2008, 01:13 | |
| Okudukça sevdiğim, Karyn'ınkileri ayrı bir beğendiğim rp'lere sahipsin. Betimlemelerin çok hoş. Bazen paragrafları çok kısa tutman dışında bir eksiğini göremiyorum ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Cuma 22 Ağus. 2008, 21:42 | |
| Hmm nerden başlasam karakterini yansıtış biçimin beni benden alıyor. Ayrıca betimlemelerinde karakterine yansıtış biçiminde uyum gösteriyor. Bu yüzden okuyucuyu sıkmayan yazılar yazıyor ve her seferinde okutturuyorsun. Yazı renklerini de kendine uygun ve güzel buluyorum. Her şeyinle gittikçe harikalar yaratıyorsun. Her şeyinle rplerin kusursuz daha ne diyebilirim ki!*** | |
|
| |
Emily L. Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 69 Kan statüsü : Melez(Half-Blood) Galleon : 11994 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Cuma 22 Ağus. 2008, 21:51 | |
| - Johnny Amoux Malfoy demiş ki:
- Geliştirmesi lazım kesinlikle. Mesela Rp Dershanesine örnek rp bırakabilirsin. Tabii ilk günlerine göre bir gelişmesi var. Öncelikle renklerine ve uzunluğuna diyecek lafım yok. Ancak rp'lerini uzun göstermen için raflar arasında uçurum kadar fark bırakma. Ayrıca betimlemelerine biraz daha dikkat et. Betimlemelerini sıklaştırabilirsin. Yani kısa biraz daha geliştirmen lazım
** Uzun bir yorum istiyorum ^^ Bu yorumuma bir şey daha eklemek istiyorum. Arada uçurum kadar boşluk bıraktığın rp'lerini editlediğini farkettim. Gerçekten dış görünüşü çok hoş olmuş Nicole ya da Nihalatte:cheesy: | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Cuma 22 Ağus. 2008, 22:50 | |
| Rplerinin uzunluğu yeterli düzeyde. Anlatım bazen aksasa da okurken sıkmıyor aslında. Biraz daha dikkat çekici rpler yazmak için basit cümleler yerine daha ilgi çeken kelimeler kullanabilirsin. Betimlemeler de iyi, ayrıntının fazla olmaması boğucu rpler yerine daha renkli bir yazı yapmış. Renklerde göz yormuyor. Sanırım atladığım başka birşey kalmadı ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ C.tesi 23 Ağus. 2008, 18:33 | |
| Fazla yorum yapmama gerek yok sanırım. Gerçekten okunası ve güzel rp'leri var. Karakterii yasıtışı, betimlemeri vs. hepsi harika. Tek eksik ya da hata diyelim ana rengi beyaz yapman. Şahsen benim gözlerimi alıyor ^^ Not: Güzel yorum istiyorum, yapmazsanız çakarım xD | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ C.tesi 23 Ağus. 2008, 18:43 | |
| Kendini fazlasıyla geliştirdin Johnny, artan rütbelerinden ve gelen yorumlardan bunu sende çok iyi anlıyorsun eminim ki. Ara sıra anlatım bozukluklarına rastlasam da hırsın sayesinde hatalarını teker teker kapatacağından eminim. Genel olarak Rp'lerin güzel ve okunası bir kalitede. Karakterini biraz daha oturtmalısın sadece, çok tutarsız gibi geliyor bana, daha önceden okuduğum birkaç Rp'ni karşılaştırdığımda öyle en azından. Profesör olan karakterine daha çok hakim olabiliyorsun fakat bunu da özellikle belirteyim ^^ | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ C.tesi 23 Ağus. 2008, 19:36 | |
| Yukarıdaki LS'nin birçok RP'sini gördüm ve nedenini bilmesemde okumamı sağladı. Genelde renkleri çok hoşuma gidiyor. O yüzden durmadan okmak istiorum ve RP'nin sonunun gelmesini istemiyorum. Zaten tüm herşeyiden iyi RP'si olduğu anlaşılıyor! İmzası, yorumları, rütbesi, vs... Umarım hep bu denli güzel RP yapar. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ C.tesi 23 Ağus. 2008, 22:57 | |
| Hmm.. Renklerini pek sevmiyorum ve bazen fazla ünlem gibi şeyler gözüme batıyor ^^ Onun dışında okutanrp'leri var ve benim alışık olmadığım bir karakteri oynasa da rp'lerini severim.. Ayrıca gelişmiş, zor tanıyacağım miktarda gelişmiş kesinlikle.. | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Paz 24 Ağus. 2008, 01:06 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Paz 24 Ağus. 2008, 01:38 | |
| Rplerini bayılarak okuyorum. Ayrıca her şey yerli yerini tuttuğundan dolayı ben rplerini okurken kendimi kaybederek sadace ona konsantre oluyorum. Betimlemeler ve kişileştirmeler o kadar anlamlı ki acaba gerçekte böyle biri nasıl olur diye düşündürüyor beni, ayrıca açıklayıcı bir biçimde her şeyi yazman da çok hoşuma gidiyor=) | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ Rp Yorumlama ~ Paz 24 Ağus. 2008, 13:45 | |
| İlk geldiğinde avatar ve imzası hoşuma gitmişti. Bakalım neler yapabilecek diye geçirmiştim aklımdan. Fazla bir beklentm yoktu aslında. Sora RP'lerini görmeye başlayınca gerçekten etkilendim. Güzel yazıyordu. Bana göre tek eksiği renkleri. Zevkler ve Renkler tartışılmaz terler tabii, fakat yinede beni onun renkleri etkilemiyor. Fakat sadece renklerine göre yargılayamam. RP'leri sürükleyici ve, hmm nasıl desem, hoş..! x) | |
|
| |
| ~ Rp Yorumlama ~ | |
|