| Rp Yorumlama | |
|
+43Christian Dayrnt Black Bellatrix Black Aurore Eulalie Arceneau Shelly Webster Lisa Wanders Haley Brooke Scott Hayley Mireille Vance Zinovia Audrey Tyra Scott Tracy McGrady Valencia Claudía Ruselló Wolfgang Q. Malfoy Arnemetiae Airghialla Adéline Michelle Malfoy Lily Johnson Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Severus Rodney Anthony Lourdés Baileé Scott Alarica Viola Sonnette David Allen Miller Samara Y. Laura D'Owen Mattéo Bernand Black Fleur Isabéllé Villiers Johnny Amoux Malfoy Septimus Mustiman Tan'mar Ivyanne Lynn Black Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Nathalie Emilie Allén Julie Annwyl Lovett Daphne Zoe Launy Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Vittoria Snape Marcus Lucas Black Lucienda B. Blanc Elizabéth Adrianna Malfoy Rocio Sycorax Malfoy Vynsja Croweix Marveille Croweix 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 16:21 | |
| damlaya damlaya göl olur.... |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 16:24 | |
| Söz gümüşse Sükut altın....... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 16:25 | |
| Johnny'le akla zarar bir kurguya dahil olmuş bayan. yorum yapamıyorum o yüzden. edit: keiran. ejderha. semer. azkaban. uçalım XD |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 17:49 | |
| Rp'lerin çok güzel bence.Güzel bir uzunluk, güzel betimlemelerin var. Severek okuyoruz. xD | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12296 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 17:50 | |
| Geçende bir rpsini gördüm sonunda xD Betimlemeleri gerçekten güzel,rplerinde sorun olduğunu sanmıyorum... | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 19:42 | |
| çok rastlamıyorum rp'lerine ama fena değil gibi İksir öğreticem yakında ona XD | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 19:46 | |
| Çok iyi rpg yapıyor.Yorumsuz! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 19:55 | |
| Noktalama kurallarına uyarak yazacağı RPsini iple çekiyorum. |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 19:58 | |
| y..y..yorum yapamam XD Sitede rp'lerini okumayı sevdiklerimden.. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:00 | |
| - Pearl Hestia Pryne demiş ki:
- Noktalama kurallarına uyarak yazacağı RPsini iple çekiyorum.
yazdım bir kez bende iple çekiyordum ################################################ aynı şekilde Lily yorumsuz ve iyi | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:03 | |
| Valla yazım kurallarına kendim uyumadığımdan Ama renklendirmesi eskisi gibi arlak renklerle değil o çok iyi olmuş bide dha akıcı yazıyor İyi işte | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:21 | |
| Kötü olur mu bir LoR'cunun yazdıkları?? Ayrıca ben ilk rplerini görmesem de insanlar o zamandan bu zamana çok geliştirdiğini söylüyorlar, defalarca rastladım. Ne mutlu |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:23 | |
| Pööööörlüm harikadır. Joshuayla mükemmel bir RP yapıyorlar, karikatür tadında. Çok beğeniyorum. |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12178 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:29 | |
| Ne denilebilir ki? Her açıdan gerçekten mükemmel.. Ayın rp'cisi olmayı kesinlikle hak ediyor.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:31 | |
| - Pearl Hestia Pryne demiş ki:
- Kötü olur mu bir LoR'cunun yazdıkları?? Ayrıca ben ilk rplerini görmesem de insanlar o zamandan bu zamana çok geliştirdiğini söylüyorlar, defalarca rastladım. Ne mutlu
lorcu dedinde aklıma geldi "(...)ah bende lorcu olsaydım(...)" neyse o şuan önemli değil alımlar finish imiş Severus rpg'lerini beğenmiyor(değilim)yalnız renk sorunun var ve biraz daha uzatmalısın ayrıca betimleme vermen lazım------- Suite à un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : http://hogwartsekspresi.com/viewtopic.forum?t=3488 | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|