| Rp Yorumlama | |
|
+43Christian Dayrnt Black Bellatrix Black Aurore Eulalie Arceneau Shelly Webster Lisa Wanders Haley Brooke Scott Hayley Mireille Vance Zinovia Audrey Tyra Scott Tracy McGrady Valencia Claudía Ruselló Wolfgang Q. Malfoy Arnemetiae Airghialla Adéline Michelle Malfoy Lily Johnson Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Severus Rodney Anthony Lourdés Baileé Scott Alarica Viola Sonnette David Allen Miller Samara Y. Laura D'Owen Mattéo Bernand Black Fleur Isabéllé Villiers Johnny Amoux Malfoy Septimus Mustiman Tan'mar Ivyanne Lynn Black Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Nathalie Emilie Allén Julie Annwyl Lovett Daphne Zoe Launy Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Vittoria Snape Marcus Lucas Black Lucienda B. Blanc Elizabéth Adrianna Malfoy Rocio Sycorax Malfoy Vynsja Croweix Marveille Croweix 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 22:10 | |
| Renk ile başlayacağım. İyi bir tercih yapmışsın. Ancak bence konuşmalardan çok karakterinin o anki duygu ve düşüncelerine ağırlık verirsen ve kafamızda canlandırabilmemiz için azıcık ayrıntıya girebilirsen daha iyi olur.. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 22:12 | |
| Senin Rp'lerine diyecek alf bulamıyorum.. En ufak bir hataya rastlamadım bugüne kadar.. Tebrikler..
Ayrıca önerilerin için teşekkür ederim. Rp'lerimi geliştirmeye gayret ediyorum.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 01:52 | |
| İlk geldiği/ilk gördüğüm zamankine göre inanılmaz ilerledi bence. Hem uzunluk arttı hem de kalitesi. Betimlemelerle, uygun cümeleri bağlayarak daha da iyi olacak. |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 09:08 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 11:19 | |
| | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 14:37 | |
| Sayın Lily Black.Rplerinizi severek ve yaşayarak okuyorum,başarılarınızın devamını dilerim...
Nicole Ashley Dumbledore xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 15:38 | |
| Renk seçimin falan çok iyi de önceki rpde karakterin söylediklerini daha az alıntı yaparsan güzel olurdu bence (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 15:47 | |
| Güzel ve içeriği titizlikle hazırlanmış, imla hatalarına dikkatli metinler yazıyor. ( tek sorunu noktadan sonra bazen boşluk koymuyor. olabilmesi.) Betimlemeleri gayet iyi. Karakterinin kendine has havasını yansıtmaktan çekinmiyor. |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 15:55 | |
| Normalde rplerde açık renklerden hoşlanmazdım ancak kullandığın tonların birbirine uyumu ve okunurluğu dikkat çekici. Anlatımın ve kullandığın kelimeler bütünlük sağlıyor. Catty'i bilmem ama ben karakterine bayıldım. Kafamda canlandırabiliyorum rplerini okurken ve sıkılmıyorum (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 16:59 | |
| Devam edecek galiba ama bir süre rpde karşılaşmayacağız. Renk seçimi açık tonlarda da olsa göz yormayan,her zaman uzun ancak okutan, içerik bakımından hayranlık uyandıran.. rplerin var. Anlatımına da zaten bayılıyorum (: | |
|
| |
Daphne GreenGrass
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12128 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 18:31 | |
| baktığım kadarıyla rpleri güzel... | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 18:49 | |
| Gırgırı bırakıp biraz rpye ağırlık vermeli bence. Renkleri aşırı derecede zıt. Daha uyumlu ve olabilirse mat renkler seçebilirsin. Betimlemelere rastlayamadım. Ayrıca rplerinde fazla alıntı yapmazsan daha hoş olur. Konuşmalardan çok karakterinin duygularına ve o anki düşüncelerine ağırlık vermelisin. Bazı anlam bozuklukları var. Rpyi göndermeden önce bir kez okumalısın. Derslerde aşırı derecde bilgi vermekten kaçınmalısın,eğer ayaklı ansiklopedi değilsen. Karakterinizi gözümüzde canlandırabilmemiz için biraz daha ayrıntıya girersen iyi olur.. | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 20:20 | |
| - Vanessa Evangeline Black demiş ki:
- Renk seçimi çok hoş. Oldukça akıcı ve yazı boyuyu küçük olmasına rağmen uzun yazıyor. Vaktim oldu mu beğenerek okuduklarımdan ^^
| |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 23:02 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 11 Mayıs 2008, 23:06 | |
| Beğenerek okuyorum çoğunu. Arada üşenip kolaya kaçtığın ya da aceleye getirip öylesine yazıvermiş gibi bıraktıkların var, ama hemen hepsine yeterli özeni gösteriyorsun bence. Gayet iyi.. |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 00:35 | |
| Ayın En İyi Rp Yapan Öğrencisi lakabını gerçekten hakediyor.Rp'lerini zevkle okuyorum. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 01:16 | |
| İki rpsine bakındım şimdi, hoş buldum. Makul uzunluk, makul anlatım, makul betimlemeler. Tamam bu sonuncusu artabilir ama şimdi de kötü denilemez. Tek sorun ve bence göze oldukça batan bir sorun var, nokta ve virgüllerden sonra boşluk bırakılmalıdır. Birkaç kişide daha rastladım bu hataya ve rplerini direk okumadan geçmeme sebep oldu, batıyor işte. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 13:00 | |
| Rpg'leri kesinlikle çok iyi.Uzun ve renkler biribirine örtüşüyor.Ayrıca betimlemelerde ve yazımda herhangi bir yanlışı yok.Rpg'lerde en sevdiğim tarafı düşüncelerini ve karakterini çok iyi yansıtması... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 13:04 | |
| Evet, bir akım başlattı denebilir. Aman ne iyi oldu. (Keiran'a.) Geliştirmesi gereken şeyler var. Zaman zaman olay akışları arasında kopukluklar seziyorum, sanki bir akış halinde değil de stop-motion film izler gibi bir etki verebiliyor bazen. Kullandığı renkler iyi ancak o da nokta/virgülden sonra boşluk bırakmayanlardan. şahsen benim çok gözüme batıyor. Sonra kurgusuna yenilik eklemeli diye düşünüyorum, "baba" üzerine yoğunlaşmaktansa. (Kurgu RP yorumuna dahilse tabi..) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 16:17 | |
| Voltranın parçası. Bilen bilir. Onu örnek alırken fotokopi yapıp sinirlerini germeyin. Ve tanrı .... XD |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 16:19 | |
| Renkleri uyumlu..Betimlemeleri çok güzel..Her açıdan yani..Akıcılkta var..Daha ne olsun xD | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|