| Rp Yorumlama | |
|
+43Christian Dayrnt Black Bellatrix Black Aurore Eulalie Arceneau Shelly Webster Lisa Wanders Haley Brooke Scott Hayley Mireille Vance Zinovia Audrey Tyra Scott Tracy McGrady Valencia Claudía Ruselló Wolfgang Q. Malfoy Arnemetiae Airghialla Adéline Michelle Malfoy Lily Johnson Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Severus Rodney Anthony Lourdés Baileé Scott Alarica Viola Sonnette David Allen Miller Samara Y. Laura D'Owen Mattéo Bernand Black Fleur Isabéllé Villiers Johnny Amoux Malfoy Septimus Mustiman Tan'mar Ivyanne Lynn Black Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Nathalie Emilie Allén Julie Annwyl Lovett Daphne Zoe Launy Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Vittoria Snape Marcus Lucas Black Lucienda B. Blanc Elizabéth Adrianna Malfoy Rocio Sycorax Malfoy Vynsja Croweix Marveille Croweix 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 14:09 | |
| Renk seçimi göz yorucu. Biraz daha mat ve uyumlu renkler kullanmasını önereceğim en başta. Betimlemelere biraz daha ağırlık verip imla kurallarına dikkat edersen daha iyi olur. Rplerinin sonuna out ekleyeceksen eğer kalın yapmamalı ve okunurluğunu bozmadan fontunu küçültmeke çalışmasın bence.. | |
|
| |
Zinovia Audrey Tyra Scott Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 64 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 14:28 | |
| Rplerinin çoğunu okdum dersem yalan olur herhalde..Okuduğum birkaç rp'si vardır sanırsam..ama okduklarım hayli güzeldi.Tasvirlemeleri hoşuma gidiyor. | |
|
| |
Summer Lizzie Dumbledore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 76 Galleon : 12096 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 14:32 | |
| Bana uyumlu renkler bulunn ühü Dediğim gibi süper xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 14:40 | |
| Üstteki renkleri de düşün tabi ama fark ettiğiö bir şey var çok fazla alıntı yapıyorsun. Yani karşıdakini duyduğun açık onun her sözünü aynen kendi rp'ne katman manasız. Daha çok karakterinin düşüncelerine ağırlık versen iyi olur. Ayrıca merak etme o zaman rp'lerin de uzar. |
|
| |
Summer Lizzie Dumbledore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 76 Galleon : 12096 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 14:44 | |
| Tamam bir daha ki rpde öyle yaparım :G
Çok güzel rpleri var xD Ne diyim 'muhteşem' xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 14:46 | |
| RP dansında son derece güzel uyumlu partnerlik eden kişi (aşık anlamında nalıyorsan git IQ ve EQ testi yaptırt - okuyana not) Sorduğum soruya O_O bakan kişi. Edit: RP yazma tarihinin başında... Çalışmalı... |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 14:51 | |
| Yoo maksat seni yormak değildi... Senin kimliine deyindirmeydi.. pas atımı... o_O seni köşeye sıkıştırmak 11 yaşındaki char'ım için işe yaramaz. XD "And the RPOscar goes to" demek için dürtülmüş hocamız... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 16:40 | |
| Elwina ve Angie'nin ortasında kalmış bedbaht casanovam XD Şu güzel bu güzel dersem sayfa biter gerek yok. Bilen biliyor zaten. Tavsiyem yenilerin Gırgır'da çene yapmak yerine az biraz iyi RP okuyup kendilerini geliştirmeleri. Okunacakların başında da Kei var tabii.. |
|
| |
Daphne GreenGrass
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12128 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 16:45 | |
| gayet güzel rpleri var çok beğendim akıcı cir uslubla yazmış... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 16:47 | |
| İmla-noktalama hataları mevcut. Renkleri şahsen benim için epey yorucu. Yazım dili fena değil ama ülubunu daha akıcı bir hale sokmak için betimlemelere, karakterinin duygularına daha ayrıntılı yer vermeli.. |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 17:27 | |
| Renk seçimini beğenmedim. Her yorumun başında niye renk seçimi diyorsam, bence rpyi okumayı zevkli kılan, gözü yormayan önemli etkenlerden olduğu için. Anlatımın iyi. Konuşmalardan çok o anki duygulara önem verirsen daha da iyi olur gibi.. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 20:39 | |
| Benn..çok güzel..uzun,akıcı vs | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 20:51 | |
| Geçen yazdan bu yana rpleri aşırı derecede gelişmiş. Anlatımı, konuşmaları ve renk seçimi harika. Betimlemeleri ve olayı anlatış şekli kafamda canlandırmama yetiyor... | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 21:10 | |
| Renk seçimi çok hoş. Oldukça akıcı ve yazı boyuyu küçük olmasına rağmen uzun yazıyor. Vaktim oldu mu beğenerek okuduklarımdan ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 21:11 | |
| Kişilğini anlatış tarzını seviyorum. Direk avatarındaki kız oluşuyor gözümde. Yer tasvirleri de çok çok iyi. Uzun zamandır hiç mantık hatasına da rastlamadım. (Catty için) Vanessa kadar kendini geliştiren çok az kişiş vardır herhalde. Şimdi mikemmele yakın rp'leri var. Biraz daha açsa o betimlemeleri çok iyi olacak. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 21:22 | |
| Elw'le olan RPsini gözlerimi monitöre yapıştırarak okuyorum, harika harika harika.. |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 21:38 | |
| - Marveille Catty Dixyqué demiş ki:
- Geçen yazdan bu yana rpleri aşırı derecede gelişmiş. Anlatımı, konuşmaları ve renk seçimi harika. Betimlemeleri ve olayı anlatış şekli kafamda canlandırmama yetiyor...
geçen yazı hatırlamaya gerek yoktu ya aslında..İyiki gitti o sitedeki rp'ler Sarah..Eh söyleyecek bir şey..yok Ayın rp'cisi Rp'lerini ( çoğunlukla ) okuyorum zevkli oluyor anlatım vs | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 21:45 | |
| Kardeşim benim ^^ Ablasına iyi laf sokuyor. Oldukça güzel, akıcı ve uzun yazıyor. Severim kendisini de Rp'lerini de ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 21:52 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 22:02 | |
| Oluşturmuş olduğu karakter çok güzel. Rp'lerinde de bu karakterin dışına hayatta çıkmıyor..Rp'lerini zaten yorumlamaya gerek bile yok. Süper.. | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 22:05 | |
| Gördüğüm kadarıyla iyi rpleri var.. Hiç rp yapmışlığımız yok umarım bir gün rp yaparız..xD | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 10 Mayıs 2008, 22:09 | |
| Rp'lerini takip ediyorum.. (Aslında sitedeki her Rp'yi okurum ama xD) Bana kalırsa güzel Rp yapıyor..
Bir gün yaparız.. xD | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|