| Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç | |
|
+11Issoria Lathonia Delora Lucien Nobés Aurore Eulalie Arceneau Elizabéth Adrianna Malfoy Genevieve Tessa Malfoy Lavena Maire Forsythe Christopher Alex Peterson Charlie von Diederich John Stewen Peterson Vynsja Croweix Amortentia Cécile Derwent 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:18 | |
| Slytherin'in 10 puan kazanmasıyla bir zafer çığlığı atıyorum ve bir an boş bulunup, tribünlere doğru uçuyorum. Kısa bir sevinç gösterisinden sonra kaldığım yerden devam ediyorum ve pür dikkat bir Bludger arayarak sahada hızla turluyorum. İki takım da yorulmuş gözüküyordu, maçın hemen bitmesi herkes açısından iyi olacaktı. |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13574 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:22 | |
| Arayıcılar
Alessia V. Devereux (20) - Charlie Adolph Monaghan: (12) Alessia nihayet altın topu görüyor. Tribünlerin orada, çabuk! (Charlie; Ales sayesinde gördüğünden diğer turda zarından 1 sayı düşülecek. İkinizde snitch’i yakalamaya çalışmalısınız.)
Vurucular:
John Stewen Peterson (19) Ve evet! Bir bludger Slytherin çemberlerinin yanında. Elini çabuk tut!
J. Ethan Dionysios (2) Maalesef bludger'lar karşı takımdan iki oyuncuda!
Amaranthiné I. Calanthe (17) İşte bu Amaranth! Bir bludger hemen yanında, sopanı hazırla!
Severus Rodney Anthony (9) Gol yemenin etkisiyle moralin bozuluyor. Dikkatini toparlamalısın!
Kovalayıcılar:
Genevieve T. Malfoy (9), Marveille Lydia Winténd (2) Top yeniden Genevieve’nin.
Christopher Alex Peterson (12) Bravo Chris! Gryffindor’u 10 puan da olsa öne geçiriyor ve heyecanla Snitch’i kapmaya çalışan Charlie’ye moral veriyorsun. Alessia ise dikkatle işine yoğunlaşmış görünüyor.
Cabriana Leilwin Carand (15) Omuz darben başarılı! Ell sıyrılmaya çalışsa da hafif bir darbeden kurtulamıyor!
Brooke Aliandre Larisen (6) Alessia yılmıyor. Snitch’i bulmakta kararlı görünüyor! Ayrıca Ell’in omuza geçirmesiyle beraber 10-4=6 (can zarı) canın kalıyor.
Elizabéth Adrianna Malfoy (16) Merlin aşkına; Ell! Brooke’a indirdiğin sert omuz darbesiyle kız can havliyle bağırıyor. Ancak tam o sırada sana doğru gelen Cabriana hafif bir omuz darbesiyle intikam almaya çalışıyor. Sıyrılamıyorsun. (Can zarı: 10-2=8 – kalan can)
Tutucular
Nicole Marissa Magdalene (7) Chris’in şaşırtmacasına geldin, ancak kapattığın çember yanlış olandı.
* Top Genevieve'de.
GRYFFINDOR: 20 / SLYTHERIN: 10
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından Paz 07 Eyl. 2008, 00:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:25 | |
| -Evveeeeet... diyorum sevinçle ve hızla topu yakalayan Slytherin'in altından uçuyorum.Bu sefer Genevieve'ye sert bir omuz darbesi indiriyorum ki topu düşürsün.
En son Christopher Alex Peterson tarafından Paz 07 Eyl. 2008, 00:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12304 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:26 | |
| Sonunda tribünlerin yakınında altın renginde bir parıltı gördüm! Charlie'nin yakalamasına izin vermemeliyim, ona doğru itinayla yanaşıp, herhangi bir hamlesinde ona omuz atacağımı düşünüyorum. Son hız Snitch'in peşinden giderken ani bir hamleyle ona doğru atılıyorum. Maçın bitmesine çok az kaldı! | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12200 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:28 | |
| Gülümseyerek hızla Bludgerın yanına uçuyorum Ve hızla onu savuruyorum.Hedefim sinitch'i görmüşe benzeyen Alessia... | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12317 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Tüm gücümle Bludger'ı Cabriana'ya yolluyorum.. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Bu maç çok uzadı artık bir türlü birinin atak yapması lazım diye düşünüyorum. Ama o da ne bir gol daha yedim. Topun Geneive'de olduğunu anladığım an bir kaç ısınma hareketiyle kendime geliyorum. Ardından kalemde bütün çemberlere yetişecek kadar olan yerimi alıyorum. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12551 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:29 | |
| İnanmıyorum! Sonunda! Snitch'i gördüm! Ales'in de görmesiyle birlikte içimi büyük bir heyecan kapladı. Bir anda tempo kazanan maçın heyecanından sıyrılmaya çalışıp, snitchi tutmak için atılıyorum. O benim ellerimde olmalı! | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12066 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:31 | |
| Olamaz Nicole gol yedi. İnanmıyorum. Ama top şimdi bende Grylerin oraya doğru uçuyorum. Bu sırada Slyterinli arkadaşlarımın topu kaybetme ihtimaline karşı yanımda olmaları için işaret veriyorum. Kaleye doğru yaklaştıktan sonra yaşadığım sevincin kursağımda kalmasını istemediğimden var gücümle topa doğru vuruyorum. | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12209 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:31 | |
| Argh! Aldığım darbeden dolayı canım çok yanıyor. Her yerim kırılmış gibi hissediyorum ama bu işin sonu hastahane kanadı da olsa fedakarlık yapmalıyım. Yılmamalıyım! Charlie'ye yardım amaçlı son gücümle Ales'in yanına ilişip, onun başını döndürmek için Ales'in çevresinde dönmeye başlıyorum. Amacım onun dikkatini dağıtıp, snitch'i tutmamasını sağlamak. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12184 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:38 | |
| Maç böylesine tempo kazanmışken nasıl kontrol altına alacağım kendimi bilmiyorum. Ama bu maçı kazanmak uğruna can havliyle Ales'e doğru süzülüyorum. Brooke'a ve Charlie'ye yardım edebilmek için Ales'in etrafına hızla dönmeye başlıyorum. Amacım, Ales'in başını döndürmek.
En son Severus Rodney Anthony tarafından Paz 07 Eyl. 2008, 00:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12732 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:39 | |
| Gryffindor'ların attığı sayı moralimi bozmuş olsa da quaffle'yi kapmayı başarmış olan Genevieve'i rahat bırakmayan sersemi umursamadan Eve'nin tam altından uçuyorum. Top düşerse benim olmalı. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12571 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:46 | |
| Eve'in sağ tarafından uçan Marv'a paralel bir duruşla bende sol tarafa geçiyorum. Ne olursa olsun top Slytherin'de olmalı! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:48 | |
| Bludger'ların sahiplenilmesiyle, sahada amaçsızca uçuyorum. Bir an gözüm Ales'e takılıyor, altın renkli küçük topa doğru hamle yaptığını görünce Slytherin'lilerin tezahuratına katılıyorum. Ales'in dikkatini dağıtmaya çalışan Brooke'u görünce hızla o tarafa uçuyorum ve olanca gücümle kıza omuz atıyorum. |
|
| |
Lavena Maire Forsythe
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11883 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:50 | |
| Quaffle'ın sahibi Genevieve'nin altına doğru hızla süzülüyorum. Eğer top düşerse, Gryffindor'un olmalı! | |
|
| |
Joshua Oliver Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11868 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:54 | |
| Eve'nin atış yapmasını görmemle birlikte topun hızla gittiği direğe doğru atılıyorum. Golün yenmesine engel olmalı, kurtarmalıyım! | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13574 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 01:03 | |
| Arayıcılar
Alessia V. Devereux (16), Charlie Adolph Monaghan: (20)
Charlie hızla Ales’e yetişti ve kıyasıya bir mücadele başladı. İkisi de etraflarındaki seslere kulak vermeden snitch’i tutmaya çalıştı, sonunda Snitch’e; Gryffindor arayıcısı Charlie’nin parmakları kenetlendi.
Vurucular:
John Stewen Peterson (7) Bludger hedefinden şaşıyor.
Amaranthiné I. Calanthe (16) Bludger Cabriana’yı vuruyor! O kadar sert ki, kız az kalsın süpürgesinden düşecekti!
J. Ethan Dionysios (9) Brooke senden kurtulmayı başarıyor.
Severus Rodney Anthony (5) Ne yazık ki Alessia konsatrasyonundan ödün vermiyor.
Kovalayıcılar:
Genevieve T. Malfoy (14) Yeniden bir gol! Slytherin senin gibi bir oyuncuya sahip olduğu için çok şanslı!
Christopher Alex Peterson (8) Genevieve omuz darbenden sıyrılmayı başarıyor!
Cabriana Leilwin Carand (1) Amaranthine’nin vurduğu bludger yüzünden süpürgenden düşmediğine sevinmelisin. Can zarı: 10-7=3 – kalan can. Bu acıyla topu tutman da imkansız ki, zaten maç sona eriyor.
Brooke Aliandre Larisen (9) Alessia’nın gözleri snitch’e kenetlenmiş durumda. Dikkatini dağıtmaya çalışman işe yaramıyor!
Marveille Lydia Winténd + Elizabéth Adrianna Malfoy > Top Gryffindor’un olduğu için zar atılmamıştır.
Tutucular
Joshua Oliver Anthony (12) Ne yazık ki Genevieve çemberi aşmayı başarıyor yeniden.
GRYFFINDOR: 170 / SLYTHERIN:30 | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12571 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 01:06 | |
| Üzülmüş olsam da Charlie'yi tebrik edip soyunma odasına doğru yol alıyorum.. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 01:09 | |
| Maçın sonuncunda yenilmenin verdiği burukluk var içimde ama biz takım olarak elimizden geldiğimizi yaptığımızdan, Gryffindor'luları tebrik ediyorum. Hufflepuff'luların tezahuratları biraz moralimi bozsa da ilk çıktığım maç olduğundan hiç bir şey beni etkielmiyor. Süpürgemden aşağı iniyorum. Yere indiğimde ise soyunma odasına doğru yol alıyorum. | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 01:10 | |
| -Eveeeeeeeeeeeeeetttt... İşte bu!!! Bu!!! Zafer çığlıkları ve şiddetli el çırpmaları eşliğinde Charlie'nin yanına doğru uçuyor ve oetrafındaki coşkulu kalabalığa katılıyorum. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12551 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 01:10 | |
| Elimde parlamaya devam eden snitchi en az on defa öptükten sonra havaya kaldırıp tribünlere gösteriyorum. Yoğun gürültü kulaklarıma sevinç haykırışları olarak işliyor. Snitchi, elim havada tüm tribünlere gösterdikten sonra tüm takım olarak toplanıyoruz. Ardından büyük bir coşkuyla zafer turuna başlıyoruz. Gerçekten çok yoruldum ama kazandığım için çok mutluyum! | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12066 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 01:12 | |
| Attığım son golle sevinirken o da ne Charlie çok aradığı snitch bulmuş. Biraz sinirlensemde bunu en az bir şekilde belli ederek süpürgemle yere iniş yapıyorum ardından tebrik edercesine Gry'lilere bakıyorum. Sonra da çok yorulduğumdan dinlenmek için soyunma odasının yolunu tutuyorum. | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12209 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 01:12 | |
| Büyük bir coşkuyla sevinç çığlıkları atıyorum. Uçtuğum her saniye, omuzlarım kırılır gibi oluyor ama değdiğine inanıyorum. Hızla arkadaşlarımın yanına uçarak, zafer turuna katılıyorum. | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12200 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 01:13 | |
| -Evvet Charlie.. Biliyordum Biliyordum diyorum neşeyle. süpürgemde öyle bir hareketleniyorum ki neredeyse dengemmi bozacağım. Kendime geldikten sonra hızla uçuyor ve Charlie'ye sarılıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 13:52 | |
| İki takımı da gösterdikleri çabadan ötürü tebrik ederiz. | |
|
| |
| Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç | |
|