| Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç | |
|
+11Issoria Lathonia Delora Lucien Nobés Aurore Eulalie Arceneau Elizabéth Adrianna Malfoy Genevieve Tessa Malfoy Lavena Maire Forsythe Christopher Alex Peterson Charlie von Diederich John Stewen Peterson Vynsja Croweix Amortentia Cécile Derwent 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 17:33 | |
| Genevieve'ye hamle etmeye hazırlanan Cabriana'yı görünce yanına doğru hızla uçarak sert bir omuz darbesi indiriyorum;
'Kuzenimi rahat bırak pis bulanık!' | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 17:33 | |
| Genevieve'in Quaffle’ı elde etmesiyle, vakit kaybetmeden onun altına doğru fırlıyorum. Eğer bir şekilde düşürürse, onu ben tutmalıyım! | |
|
| |
Joshua Oliver Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11862 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 17:36 | |
| Genevieve'in yolladığı Quaffle'yi yakalamak için süratle çembere ilerliyorum. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 17:40 | |
| Quaffle'ı yakalayamamış olsam da Eve'in yakalaması beni sevindirdi. Ona bir zafer işareti yapıp hızlanıyorum. Alessia'nın görüşünü engellemeye çalışan John'un yanına hızla uçup süpürgemi ona doğru oldukça yaklaştırıyorum. Omzumu ona doğru sertçe savuruyorum, bakalım şimdi neler olacak... |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 17:47 | |
| Dikkatli bir şekilde oyunu takip ediyorum Topun bize geçtiğini gördüğüm an zafer ışıltılarıyla parlıyor gözlerim ama bunu kimseye belli etmeden hala kalede ki yerimi korumakta ısrarlıyım. Bir Gry'li topu tutarsa hazırlıklı olmalıyım | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:02 | |
| Arayıcılar Alessia V. Devereux (12), Charlie Adolph Monaghan: (8) Snitch’den eser yok!
Vurucular: John Stewen Peterson (11) Alessia’nın dikkatini dağıtma çabaların sonuç vermiyor.
Amaranthiné I. Calanthe (7) Bludger’ı hala göremedin…
Miracle Liliane Sulivan (1) Omuz atamadan dengeni kaybediyorsun! Daha dikkatli ol.
Severus Rodney Anthony (17) O da ne Severus! O bludger Genevieve’i öyle vuruyor ki, oyunda kalmak için hakemi ikna etmesi gerekiyor. Mükemmel vuruş!
Kovalayıcılar: Genevieve T. Malfoy (11) Can zarı (10-6=4 - kalan can) O da ne! Severus’un gönderdiği Bludger yüzünden Quaffle çemberlere değil; Ethan’ın ellerine kayıyor! Neyse ki Slytherin bir şey kaybetmiş sayılmaz, hala oyunda kalabilirsin.
Christopher Alex Peterson (18) Quaffle düştüğünde çok yakında olmana rağmen onu Ethan’a kaptırıyorsun. Büyük şanssızlık!
Cabriana Leilwin Carand (6) Can zarı (10-4=6 – kalan can) Ell’in omuz darbesiyle sarsılıyorsun. Genevieve’e atmak istediğin omuz işe yaramıyor bile!
Brooke Aliandre Larisen (4) Quaffle karşı takımda Brooke, şimdilik kaybettin. Maçın ilerleyen dakikalarında kendini göstermelisin!
Elizabéth Adrianna Malfoy (16) Cabriana’ya sert bir omuz darbesi! Çok sinirlenmiş olmalısın.
J. Ethan Dionysios (20) Quaffle sende Ethan. Göster kendini! Aradan önceki son tura giriyoruz. Hamlelerinizi yapın, sonuçlar belirlendikten sonra saat 21:00'de devam ediyoruz.
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:05 | |
| Snitch'i hâlâ göremediğim için fazlasıyla sinirleniyorum. Ama kendimi kontrol altında tutmaya çalışarak, öncesine oranla daha bir hırs kazanmış şekilde, o uslanmaz sarı şeyi aramaya devam ediyorum. O küçük şey benim olmalı! | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:06 | |
| -Görüşürüz yılancık deyip Alessia'nın yanından ayrılıyor bludger aramaya koyuluyorum.Mutlaka onlardan birini ele geçirmeliyim.
En son John Stewen Peterson tarafından C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12178 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:06 | |
| İsabetli bir atış yapmamın ardından, moralli bir şekilde etrafı süzüyorum. Bir Bludger'i görmeli ve yeniden iyi bir hamle yapmalıyım! | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:08 | |
| Şansızlığıma lanet okuyorum ancak başarısızlık hırsa dönüşüyor hızla.Ethan'a doğru öfkeyle uçup hızlı bir omuz darbesi indirmeye çalışıyorum. | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:09 | |
| " Emin ol, görüşeceğiz. "
Snitch'ten ufak bir iz olmamasına rağmen sinirlenmiyorum ve soğukkanlılıkla turlamaya devam ediyorum. Bir yandan da gözüm Ethan'da, Eve yaralanmış olsa da Quaffle hala bizde. Dikkatimi tekrar Snitch'e verip, en ufak bir değişikliği izlemeye koyuluyorum. | |
|
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11989 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:09 | |
| Attığım omzun işe yaramamış olmasına çok sinirleniyorum üstüne üstlük Genevieve yaralandı! Yine de öfkemin gözlerimi karartmasına izin vermiyor ve soğukkanlılıkla bludger arıyorum. Bu defa bir tane bulacağım! | |
|
| |
Lavena Maire Forsythe
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11877 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:10 | |
| Elizabéth denen kızın omuz darbesiyle sarsılırken yüzüm kararıyor. Hem Genevieve'e olan darbemin işe yaramaması, hem de omzumun sızlaması yüzünden. Sinirle Ethan'a doğru atılıyorum. Eğer ki düşürürse, Quaffle'ı almak var aklımda. | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:12 | |
| Quaffle'ı alamasam da, yüzümdeki sakin maskeyi koruyorum. Elbet elime geçecek Quaffle. Cabriana'nın yan tarafında uçarken, ona göz kırpıyorum. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:15 | |
| Quaffle'ın ellerimde olmasıyla gülümsüyorum. Eve'in yaralanmasına üzülmüş de olsam, Quaffle bizde olduğu için mutluyum. Kaleye doğru hızla uçup, omuz darbelerinden kurtulmak için ileri atılarak tüm gücümle çemberlere yolluyorum quaffle'ı. |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12060 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:15 | |
| Semalardan uçup gelen bir Bludger tam olarak vücuduma isabet ediyor. Topun geliş hızı ve sertliği ile birlikte bir an için kendimden geçiyorum ve dengemi kaybediyorum. Sarsılan süpürgemi hizalamam uzun bir süremi alsa da, ağrıyan vücuduma aldırış etmeden Ethan'ın elinde tuttuğu Quaffle i görüp bir nebzede olsun sevinerek onun peşinden gidiyorum ki bir kaybediş anında topu yakalayabileyim. | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:18 | |
| Hala Bludger arıyorum, maç sona ermeden bulabilirim umarım.. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:18 | |
| Kendimi malup durumda dursak da kontrol altında almalıyım. Bir yandan seviniyor ve maçın böyle devam etmesi için Merline yakarışlar içerisindeyim. Kalede ki pozisyonumu vereceğimi düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Gerekirse çivi gibi dikilip sonuna kadar burada kalıp gelebilecek topu bekleyeceğim. Sonunda da takım arkadaşlarıma destak amaçlı gaza getirmek için "Haydi Slyterin'liler başarabiliriz" diyerek desteklediğimi gösteriyorum | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:23 | |
| Charlie'ye doğru uçarak dengesini bozmak adına daireler çiziyorum etrafında;
'Naber Charlie'cik!' | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 18:39 | |
| Arayıcılar
Alessia V. Devereux (16) O da ne? Snitch sandığın şey sadece güneş ışınlarının John’un saçlarında yaptığı yansıma. Bir an heyecanlandın, bunu yenmeli ve arayışa devam etmelisin.
Charlie Adolph Monaghan: (16) Sende yanıldın Charlie, snitch sandığın şey de neydi? Biraz daha konsantre ol!
Vurucular:
John Stewen Peterson (3) John, bludger’ı hala göremedin.
Amaranthiné I. Calanthe (16) İşte bu! Bir bludger gördün. Yakala ve kendini göster.
Miracle Liliane Sulivan (2) Hala bir bludger yok ortalıkla Miracle. Biraz daha dikkatli olmalısın belki de.
Severus Rodney Anthony (20) Severus; bu şans mı, yetenek mi? Keskin gözlerinle bludger’ı görüyor ve hemen ona yöneliyorsun.
Kovalayıcılar:
Genevieve T. Malfoy (10) Belki de aldığın darbenin etkisiyle, olduğundan daha yavaş oynuyorsun Genevieve.
Christopher Alex Peterson (7) Omuz darben başarısız Chris.
Cabriana Leilwin Carand (19) İşte bu! Quaffle sende Cabriana, ilk golü atmalısın!
Brooke Aliandre Larisen (11) Çok yakınlaşsan da; Quaffle Cabriana’da!
Elizabéth Adrianna Malfoy (7) Charlie işine yoğunlaşmış Ell; seni duymuyor bile!
J. Ethan Dionysios (7) Ne yazık ki hedefi şaşırıyorsun Ethan. Çemberlere yolladığın Quaffle Cabriana’nın ellerinde yerini buluyor.
Tutucular
Nicole Marissa Magdalene (3) Çemberlerini koruyorsun, içeriye bir quaffle almamaya gayret ediyorsun. Devam!
Joshua Oliver Anthony (8) Çemberlerin önünde sana doğru gelen Quaffle’ı yakalamaya çalışıyorsun ama nafile. Topu kapamadın. Quaffle karşı takımda!
* Joshua Oliver Anthony hamle yapmadığı için çemberlere gönderilen quaffle'ı tutmaya meyillendiği varsayılmıştır. Saat 21:00'da devam edecek maçta böyle bir aksaklık yaşanmamasını umuyoruz.
Devre arası! Maç 21:00'da devam edecektir! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 21:18 | |
| Maç devam ediyor! * Gecikme için lütfen kusura bakmayınız. | |
|
| |
Lavena Maire Forsythe
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11877 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 21:19 | |
| Ethan'ın ıskalamasının ardından parmaklarımda Quaffle'ı hissettiğimde, sinirim buharlaşıp yerini her zamanki hınzırca gülümsemeye bırakıyor. Kırmızı topu ellerimde öyle sıkı tutuyorum ki; parmaklarım bembeyaz kesiliyor. Süpürgemde öne doğru eğilerek hızlanıyorum. Tutucuya şaşırtmalar vererek Slytherin çemberlerine atılıyorum. Quaffle'ı bütün gücümle çemberlerden birine fırlatıyorum. Aklımda tek bir düşünce var; çemberlerden birinden topu geçirebilmek. | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 21:20 | |
| Hızla Cabriana'nın altına uçuyorum.Gözlerimle topu izleyerek bekliyorum.Top düşerse onu tutmalıyım. | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 21:21 | |
| Bir parıltıyı Snitch sanıp heyecanlanmıştım, ama çok geçmeden bunun sadece bir yanılgı olduğunu anlıyorum. Giderek artan bir hızla sahada zikzaklar çizerek uçuyorum ve yoğun bir dikkatle Snitch'i bulmaya çalışıyorum. | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 21:27 | |
| Tüm gücümle bana doğru gelen Bludger'a vuruyorum sopamla, hedefim Charlie! | |
|
| |
| Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç | |
|