| Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç | |
|
+11Issoria Lathonia Delora Lucien Nobés Aurore Eulalie Arceneau Elizabéth Adrianna Malfoy Genevieve Tessa Malfoy Lavena Maire Forsythe Christopher Alex Peterson Charlie von Diederich John Stewen Peterson Vynsja Croweix Amortentia Cécile Derwent 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:08 | |
| -Evvet İşte bu! Maç bizim olacak göreceksin... diyorum neşeyle ve hızla Allessia'nın yanınadan ayrılıp bludger aramaya koyuluyorum. | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:09 | |
| Genevieve'nin altından uçuyorum hep yaptığım gibi.İçimdeki umutsuzluğu bastırmaya çalışıyorum.Bu sefer top düştüğünde kapan ben olacağım. | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:12 | |
| Tekrar Bludger arayışına devam, umarım Gryffindor'dan birini olsun indirme şansını yakalayabilirim.. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:12 | |
| Sakin olmalıyım yediğim gol beni umutsuzlandırmamalı. Kendimi bir an kaybedercesine yalpalıyorum. Ama sonra topun Geneive'e geldiğini gördüğüm an toparlanıyorum. Topu kaybetme ihtimaline karşı topun el değiştirip değiştirmeyeceğini izliyorum. Ne olur olmaz kalemden çıkmamak en iyisi. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:13 | |
| Gryffindor'ların bir sayı atması her ne kadar moralimi bozmuş olsa da Genevieve'nin quaffle'i kapmış olması bunu düzeltiyor. Hızla yönümü değiştirip Genevieve'nin altında yerini almış olan Chris'e paralel uçuyorum, eğer düşürürse onu tutan ben olmalıyım. | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:14 | |
| Aklımda oluşan plân sonucunda Ales'in yanına doğru yöneliyorum ve onun etrafında hızlıca dönmeye başlıyorum. Amacım dikkatini dağıtmak.
En son Brooke Alliandre Larisen tarafından C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Joshua Oliver Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11862 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:14 | |
| Takımımın gol atması ile seviniyorum ama soğukkanlılığımı koruyorum. Gözlerimi kısmış bir şekilde Quaffle'nin kimde olduğunu çözmeye çalışıyorum. O da ne! Quaffle çembere ilerliyor. Onu yakalamalıyım! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:21 | |
| Bludger'ı hedefine isabet ettirememiş olmanın getirdiği öfkeyle hızımı 2 katına çıkartıyorum. Yine başarısız olmuştum, ve Gryffindor 10 puan öndeydi. Gözlerimle sahayı tarıyorum, bu sefer başaracağım bunu! Tabii bir kestirme de vardı, Ales'in Snitch'i en kısa zamanda bulması çok iyi olurdu. |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:24 | |
| O lanet olası toptan hâlâ bir iz yok! Tek avuntum da Monaghan'ın da topu hala görememiş olması. Gryffindor'un bizim önümüzde olduğunu duyunca sinirleniyorum, ama öyle abartmaya değecek bir durum değil bu. Altı üstü 10 puan. Gözlerim dikkatle sahayı tararken hızımı biraz arttırıp yükseliyorum. Bu maç daha fazla uzamamalıydı!
En son Alessia V. Devereux tarafından C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lavena Maire Forsythe
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11877 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:25 | |
| Genevieve'nin altında duran; Marv'ın ve Chris'in bulunduğu yere doğru ilerliyorum. Quaffle düştüğü taktirde, tutan kişi ben olmalıyım! | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:27 | |
| Artistik bir hareketle maçın atmosferinden sıyrılarak Slytherin tribünlerine doğru uçuyorum;
'Haydi Slytherin'ler! Biraz tezahurat!'
Süpürgemi bedenime paralel tutarak Profesör locasına selam verip, Marv'ın yanında yerimi alıyorum hızla.. | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:50 | |
| Arayıcılar
Alessia V. Devereux (11), Charlie Adolph Monaghan: (16) Maç epey uzayacak gibi görünüyor. Snitch, snitch… Nerelerdesin?
Vurucular:
John Stewen Peterson (1), Amaranthiné I. Calanthe (9), Severus Rodney Anthony (1) Bludger yok!
J. Ethan Dionysios (16) İşte bu! Bludger tribünlerin önünde. Onu gördüğün anda büyük bir hızla uçuyorsun.
Kovalayıcılar:
Genevieve T. Malfoy (10) Mükemmelsin Eve! Quaffle çemberlerden geçiyor ve iki takımı beraberliğe götürüyor.
Christopher Alex Peterson (10), Cabriana Leilwin Carand (7)
Chris; Eve’nin golü atmasından hemen sonra Quaffle’ı kapıyor ve Slytherin tribünlerinden gelen yuhalamalara aldırış etmeden karşı takımın çemberlerine doğru uçuyor.
Brooke Aliandre Larisen (14) Alessia’nın dikkati maç boyunca dağılmayacak gibi görünüyor.
Tutucular
Joshua Oliver Anthony (8) Ne yazık ki Quaffle çemberlerden geçiyor Joshua. Yanlış çemberin önünü kapattın!
SLYTHERIN - 10 / GRYFFINDOR - 10 | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:55 | |
| 'Merlin aşkına! Birileri sahaya Bludger salmayı unutmuş herhalde?!'
İsyanlarım eşliğinde Bludger aramaya devam ediyorum, bir yandan da eşitliği sağlamış olmanın verdiği anlık rahatlama hissini yaşayarak. | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:56 | |
| Topu tutmama neşeyle gülümsüyorum tüm olumsuzlukları hiçe sayıp.Hızla Slytherin kalesine uçup fırlatıyorum.Bu sefer sayı yapmalıyım... | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12178 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:57 | |
| Kahretsin! Yediğimiz gol bir yandan, Bludger'i hala bulamamak bir yandan. Moralim dibe vurmuş durumda. Kendime gelmeliyim. Tribünlere dahi göz atıyorum. O şeytanı bulmalıyım! | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:58 | |
| Başarısız uğraşlarım ve gol yememiz beni yıldırmıyor. Hâlâ Ales'in çevresinde hızla dönüyorum. Hem de bu, deminki dönüşlere oranla daha hızlı. | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:58 | |
| -Neredesin küçük şeytan?Nerede?! Biraz öfkeli olan bu sözlerle gözlerim etrafa daha dikkatli dikiliyor.Hızla bir bludger aramaya devam ediyorum | |
|
| |
Joshua Oliver Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11862 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:00 | |
| İçimden lanetler sayıyorum. Gerçekten çok sinirlendim. Ama soğukkanlılığımı bozmamalıyım. Oyunu takip et Joshua! | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:01 | |
| ''Bu maç bitmez!''
Dayanamayıp ortalığa lanetler savurarak snitch'i aramaya devam ediyorum. Merak ediyorum bu küçük lanet şeyi ne zaman görebileceğim?! | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:03 | |
| Sayının sevincini yaşarken Ales'in dikkatini dağıtmak isteyen Brooke'u fark ederek hızla o yöne uçuyorum. Saniyeler sonra indirdiğim sert bir omuz darbesi eşliğinde değişen çehremle kıza bakıyorum;
'Ales'e sataşmayı kessenize!' | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12060 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:04 | |
| Attığım gol herkesin moralini yerine getirdi. Ama her an her şey olabilir şimdi top onlarda o topu bir türlü almam gerek. Topu zorla almak yerine Christopher'ın topu dengesini kaybedip düşürme ihtimali olur diye altında yerimi alıp oyunda ne olacağını beklemeye koyuluyorum. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:06 | |
| O ne gol attık. Bu duruma sevinçle haykırıyorum. Ama o da ne top gene Gry'lere geçti. Sevincin verdiği hırsla Christopher'ın kaleden geçirmeye çalıştığı topu tutmak için yöneliyorum. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:09 | |
| Quaffle'nin çemberden içeriye girdiğini görünce haykıran tirübünlerine bakıp gülümsüyorum ve kendimi fazla kaptırmadan Slytherin çemberlerine ilerliyorum. Top düştüğünde benim olmalı. | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:12 | |
| Snitch'ten yine bir iz yok, ama hala dikkatimden birşey kaybettiğimi düşünmüyorum. Aslında maçın hemen bitmesini istiyorum, ama tabii ki Gryffindor'un kazanması gibi bir durum olmadığı sürece. Gözlerimin önüne düşen saçlarımı arkaya atıyorum ve hızımı arttırıp, yeniden alçalıyorum. Dikkatimi tekrar küçük altın canavara vererek bir pırıltı görme umuduyla sahada uçup duruyorum. | |
|
| |
Lavena Maire Forsythe
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11877 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç Paz 07 Eyl. 2008, 00:15 | |
| Zorda kalan Brooke'yi görüyorumç Hemen süpürgem ile oraya yöneliyor ve Ell'e bir omuz darbesi atmaya çalışıyorum. | |
|
| |
| Gryffindor - Slytherin ilk örnek maç | |
|