| En Son Okuduğunuz Kitap? | |
|
+107Juliet Payne Adélaïde Bourque Gabriel Florent De Beau Lysander Pheragas Janice Dylan Lovett Marjory Lillian Ottilie Carmelita D'alora Vynsja Croweix Rocìo del Nieves Maximilian Wildstein Ardelia Marcelline Isadora D'alora Dryas Pheragas Anitchka Tanja Glazkova Nanami Shizuka Beatrice Bellamy Alberic Chris Morrison Kurt Fitzgerald Erzsébet Dora Csézy Penelope Agnes Reynolds Nikolai Belaia Deniz Özden Albert Sven Hallstad Arés Cârolos Amenhotep Busiris Chryseis Kejäthen Katherine Daphné Widmore Acantha W. Psyche Angelique Gwyn Xetha Felice Jade Mathé Hestia Morpheus Fabién Rousseau Oidia Agatha Moraena E. Niggle Borland Charlotte Alice Russell Christopher Alex Peterson Mnemosyne Castoriadis Marjorie Widmore Lisa Wanders Franciné Widmore Jacqueline Du Pré Jacqueliné le Paxie Euphoria Szôlôssy Stefan Dequarté Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Valentius Anthony J. Demyx Lux Veronica Constantine Natashia Isis Leititia Francés Aurora Paige Kaitlynn Wanders Amaranth Cyrela Synchlaer Jean Cassidy Belissiamos Elena Russell Naerwéna Pansy Swéslent Lilith Samael Clarance Rothstein Charles Ernest Bright Amortentia Cécile Derwent Dianna Rosalind Presley Adrâsteia Agniezska Acheron Leandros Maurellé Nemesis Argyris William Julian O'Neil Symphonie Iréne Bright Issa Philippe Angélique Killingsworth Samuel Bright Julie Annwyl Lovett Helena Sofia Derjinov Océane Diederichs Ophelia Liv Lynn Delora Lucien Nobés Johnny Amoux Malfoy Joël Marcel Alaire Constantia Inés Kalliope Oriane Pheria Tatyana Johnson Aurora Clayborne Daphne Zoe Launy Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Clariss Luisa Pietra Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey John Stewen Peterson William Kunz C. Engelbert Aléida Emilié Widmore Maudié Jimena B'lorié Lily L. Black Indis Oak J. Engelbert Odessa Meredith Poulter Charlie von Diederich Elina Lora Dark Nicole Marissa Magdalene Svetléna Rosselyn Widmore Vasili Von Holtz Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Christian Dayrnt Black Eurydice Black Edward Marcéllus Dawson Lorraine Mae McDown 111 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chryseis Kejäthen Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 183 Yaş : 28 Kan statüsü : Muggle doğumlu. Galleon : 11530 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Perş. 23 Nis. 2009, 17:16 | |
| Ben biraz psikopatıyım onun. Birinci kitabı 5 kez okudm. Duygu 19 kez okudu. Biz manyağız. | |
|
| |
Marjorie Widmore Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11946 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Perş. 23 Nis. 2009, 17:20 | |
| Alacakaranlık ~ Stephenie Meyer. * Okumayacaktım aslında; inat etmiştim, merakıma yenik düştüm. * | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Perş. 23 Nis. 2009, 19:01 | |
| Kavgam II - Adolf Hitler
İlkini okuyunca, ikincisini de devamı olarak nitelendirdiklerinden dolayı okudum. Birincisinden oldukça farklıydı, daha çok dış politikayla ilgili düşünceleri yer alıyor Hitler'in. Türk milletinin benimsediği düşüncelere zıt düşecek fikirleri var lâkin o günlerin durumuyla şu anki Türkiye çok benziyor. Sadece çağ farklı olduğundan, düşünceler de farklı oluyor. Çoğu konuda haklı, özellikle Atatürk hayranlığı konusunda. Yeni bir devlet kurmada Atatürk'ü örnek alıyor fakat benimsedikleri rejimler birbirine çok zıt.
Bu iki seri bittiğine göre artık Nutuk'a devam edebilirim. Atatürk'ün düşüncelerini kendi ağzından öğrenme zamanı geldi. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12041 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Perş. 23 Nis. 2009, 20:11 | |
| Nutuk, Kavgam'dan önce okunması gereken bir eser aslında. Her Türk gencinin başacu kitabı Nutuk olmalı hatta. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Amenhotep Busiris Karikatürist
Mesaj Sayısı : 57 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11381 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/04/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 01 Mayıs 2009, 00:12 | |
| Zaman Carkı serisi 6. cilt Kaos Lordu - Robert Jordan
Robert Jordan ölmedi hep var olucak saygıyla ölü bedeninin önünde egiliyorum... | |
|
| |
E. Niggle Borland Ressam ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11686 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 01 Mayıs 2009, 00:19 | |
| Tolstoy - Diriliş
Bir daha okuyayım dedim, azıcık insan olayım. Hep FK felan nereye kadar...
| |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 01 Mayıs 2009, 15:43 | |
| Değerli Dostum Dexter*-* Jeff amcaya tapış modundayım lakin bir çeviri ancak bu kadar berbat olabilirdi demeden de geçemiyorum ya, artemis yayınlarını fırçalayasım var. | |
|
| |
Acantha W. Psyche God's Devils ~ Elektro Keman
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11567 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 01 Mayıs 2009, 23:13 | |
| Anne Rice ~ Pandora ( Bitmek üzere ) | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 01 Mayıs 2009, 23:19 | |
| - Sidonia Scarlet demiş ki:
- Değerli Dostum Dexter*-*
Jeff amcaya tapış modundayım lakin bir çeviri ancak bu kadar berbat olabilirdi demeden de geçemiyorum ya, artemis yayınlarını fırçalayasım var. Katılmak. Daha bitiremedim onun yüzünden Dexter'ı bırakıp başka kitaba geçtiğim nerde görülmüş benim o.O | |
|
| |
Arés Cârolos
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11379 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/04/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 05 Mayıs 2009, 13:54 | |
| Uğultulu Tepeleri yeni bitirdim, şimdi ise Eylül'e başlıcam. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12036 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 05 Mayıs 2009, 14:17 | |
| Uğultulu tepeler. Bunu bir ara okumalıyım + Eylül + Zehra çok merak ettiğim diğer iki roman. Neyse Olasılıksız bu hafta biter herhalde sanırım galiba inşallah. | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12221 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Çarş. 06 Mayıs 2009, 22:30 | |
| Şafak Vakti - Stephenie Meyer | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11450 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Perş. 07 Mayıs 2009, 13:00 | |
| - Lisa Wanders demiş ki:
- Şafak Vakti - Stephenie Meyer
buıgün başlamak planlarım arasında önceki gün Tutulma - Stephenie Meyer bitti. son 150ye kadar çok sıktı yaaa | |
|
| |
Marjorie Widmore Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11946 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Perş. 07 Mayıs 2009, 18:29 | |
| Kürk Mantolu Madonna ~ Sabahattin Ali Yeni Ay ~ Stephenie Meyers.
Dijital Kale'nin aralarında, 1 günde okuduğum kitaplar. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12036 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 16 Haz. 2009, 13:14 | |
| Nietzche Ağladığında'ya başlamak | |
|
| |
Deniz Özden Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11702 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 16 Haz. 2009, 13:47 | |
| - Marjorie Widmore demiş ki:
- Kürk Mantolu Madonna ~ Sabahattin Ali
OMG! O kitaba hastayım ya..
Ol Dedi Oldu - Taşkın Tuna (bkz. Kafayı Fizikle bozmuş Huldea) | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11643 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 16 Haz. 2009, 21:34 | |
| Boleyn Kızı 'nı bitirdim. Şu Çılgın Türkler 'e başladım. | |
|
| |
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 19 Haz. 2009, 16:09 | |
| Bugün 1,5 saatte Azkaban tutsağını özet geçtim | |
|
| |
Nikolai Belaia Kemanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 41 Galleon : 11284 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Çarş. 24 Haz. 2009, 18:12 | |
| - Acantha W. Psyche demiş ki:
- Anne Rice ~ Pandora ( Bitmek üzere )
Çok güzel kitaptı o. *-*
Anne Rice - Interview with a Vampire
Bu 3. okuyuşum falan oldu ama neyse. Hehe 1991 baskısını buldum lan. =D | |
|
| |
Penelope Agnes Reynolds Hufflepuff 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 16 Kan statüsü : melez Galleon : 11289 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Çarş. 24 Haz. 2009, 22:40 | |
| - Deniz Özden demiş ki:
- Marjorie Widmore demiş ki:
- Kürk Mantolu Madonna ~ Sabahattin Ali
OMG! O kitaba hastayım ya..
katılıyorum. okul için okumuştum bir daha da okurum hatta. Platonik aşkı bu kadar güzel anlatan bir başka kitap yok. Hatta insana hissettiklerini nasıl dile getireceğini çok iyi öğretiyor, kitabı okuyana kadar platonik aşık olmanın verdiği o farklı heyecanı kendi kendime bile anlatamamıştım ben... ben de öss dönemi yarım kalan Gora'yı memlekette okumaya karar verdim ve bıraktım (yine de yarısını okumuş da olsam şiddetle tavsiye ederim. Merak hep dorukta.) Şimdi "Oscar Wao'nun Tuhaf Kısa Yaşamı"nı okuyorum. Normalde yakın döneme ait kitaplar okumuyordum da konusu ilgimi çekti (ki konusu ilgimi çeken gerçekten az kitap olur). Hayırlısı...Şimdilik ilginç gidiyor ama daha başlardayım | |
|
| |
Erzsébet Dora Csézy The Wizard's Daily Köşe Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11277 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 30 Haz. 2009, 15:42 | |
| Küçük Prens - Antoine De Saint-Exupery Öğretmenin tavsiyesi üzerine büyüyünce tekrar okudum. Gerçekten büyüyünce okursan çok başka şeyler anlıyorsun | |
|
| |
Kurt Fitzgerald Yıldızmeltemi Birahanesi Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 59 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11270 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 30 Haz. 2009, 15:44 | |
| Ejderha Mızrağı'ndan, Kış gecesi Ejderhaları. | |
|
| |
Alberic Chris Morrison Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11526 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 30 Haz. 2009, 19:44 | |
| Eragon. Tekrar okuyayım dedim. Uff, Brom *-* | |
|
| |
Beatrice Bellamy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 29 Galleon : 11339 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 09/06/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 30 Haz. 2009, 19:55 | |
| Mustafa Kemal Atatürk - Nutuk
Taaaa, Mayıs'ın sonlarında okumaya başlamıştım. Hergün okumadım ama tabii öyle ağır bir kitabı hızlı okumak da olmazdı. Anca geçen gün bitirebildim ama geçen günlere değdi gerçekten, dünyadaki en harika kitaplardan. Her Türk'ün okuması gerekir. | |
|
| |
| En Son Okuduğunuz Kitap? | |
|