| En Son Okuduğunuz Kitap? | |
|
+107Juliet Payne Adélaïde Bourque Gabriel Florent De Beau Lysander Pheragas Janice Dylan Lovett Marjory Lillian Ottilie Carmelita D'alora Vynsja Croweix Rocìo del Nieves Maximilian Wildstein Ardelia Marcelline Isadora D'alora Dryas Pheragas Anitchka Tanja Glazkova Nanami Shizuka Beatrice Bellamy Alberic Chris Morrison Kurt Fitzgerald Erzsébet Dora Csézy Penelope Agnes Reynolds Nikolai Belaia Deniz Özden Albert Sven Hallstad Arés Cârolos Amenhotep Busiris Chryseis Kejäthen Katherine Daphné Widmore Acantha W. Psyche Angelique Gwyn Xetha Felice Jade Mathé Hestia Morpheus Fabién Rousseau Oidia Agatha Moraena E. Niggle Borland Charlotte Alice Russell Christopher Alex Peterson Mnemosyne Castoriadis Marjorie Widmore Lisa Wanders Franciné Widmore Jacqueline Du Pré Jacqueliné le Paxie Euphoria Szôlôssy Stefan Dequarté Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Valentius Anthony J. Demyx Lux Veronica Constantine Natashia Isis Leititia Francés Aurora Paige Kaitlynn Wanders Amaranth Cyrela Synchlaer Jean Cassidy Belissiamos Elena Russell Naerwéna Pansy Swéslent Lilith Samael Clarance Rothstein Charles Ernest Bright Amortentia Cécile Derwent Dianna Rosalind Presley Adrâsteia Agniezska Acheron Leandros Maurellé Nemesis Argyris William Julian O'Neil Symphonie Iréne Bright Issa Philippe Angélique Killingsworth Samuel Bright Julie Annwyl Lovett Helena Sofia Derjinov Océane Diederichs Ophelia Liv Lynn Delora Lucien Nobés Johnny Amoux Malfoy Joël Marcel Alaire Constantia Inés Kalliope Oriane Pheria Tatyana Johnson Aurora Clayborne Daphne Zoe Launy Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Clariss Luisa Pietra Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey John Stewen Peterson William Kunz C. Engelbert Aléida Emilié Widmore Maudié Jimena B'lorié Lily L. Black Indis Oak J. Engelbert Odessa Meredith Poulter Charlie von Diederich Elina Lora Dark Nicole Marissa Magdalene Svetléna Rosselyn Widmore Vasili Von Holtz Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Christian Dayrnt Black Eurydice Black Edward Marcéllus Dawson Lorraine Mae McDown 111 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Helena Sofia Derjinov Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 411 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11831 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Salı 09 Ara. 2008, 02:43 | |
| Alacakaranlığa başladım bu öğleden sonra. Ondan önce Koku'yu 3. kez okumamı tamamlamıştım xD | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11780 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Çarş. 10 Ara. 2008, 23:37 | |
| Dan Brown ~ Dijital Kale
Bu adamın kitaplarına öldüm bittim fiuv. Sanırım 3. defa falan okuyorum bunu. | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12570 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Çarş. 10 Ara. 2008, 23:52 | |
| Empati ~ Adam Fawer Fakat kitabın kilit noktasını alakası olmayan bir noktada tahmin ettikten sonra okumaya devam etmek içimden gelmedi bıraktım. Dikkat! Okumak isteyenler ve okumakta olanlar için ciddi bilgi içerir. - Spoiler:
Valentinus'un, Jill olduğunu 300'ünc sayfaya henüz gelmişken tahmin etmek kendi adıma korkutucuydu. Daha önce kitabı okumuş ve bana tavsiye etmiş olan kuzenim bunu söylediğimde yaklaşık üç dakika suratıma boş boş bakmıştı. Ne var yani! İkna gücü kuvvetli yaklaşık on kişiden biri olan lezbiyen bir kızın, insanları inandığı şeye inandırmak için dünyayı gezen ve yalnızca on sayfa kadar bahsedilmiş olan karizmatik bir adam olduğunu tahmin etmişsem. Bence çok alakalıydı
| |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11805 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Perş. 11 Ara. 2008, 18:53 | |
| Kim bilir kaçıncı defa okudum dün ve bugün, Azkaban Tutsağı'nı Şu anda iki kitap birden okuyorum Ateş Kadehi ve adını hatırlamadığım bir star wars kitabı ^^ Bugün yine kaptırdım fazla okudum -_- Bitmeyen kitap istiyorum xP | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 12 Ara. 2008, 03:48 | |
| Kuyucaklı Yusuf (Okul kitabi işte =) ) | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11748 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 19 Ara. 2008, 17:22 | |
| Bakirenin Aşığı ~ Philippa Gregory
hala devam etmekteyim ama bitti sayılır ^^ | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11758 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 19 Ara. 2008, 18:07 | |
| | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? C.tesi 03 Ocak 2009, 20:57 | |
| Aşk-ı Memnu. Fazlasıyla güzel bir kitap. Pek beğeneceğimi dşünmemiştim açıkçası. ^+^ | |
|
| |
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11708 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? C.tesi 03 Ocak 2009, 21:15 | |
| Üç Damla Kan-Sadık Hidayet (Biri önermişti) | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? C.tesi 03 Ocak 2009, 21:26 | |
| | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12036 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 09 Ocak 2009, 17:38 | |
| Ahmet Ümit - Bir Ses Böler Geceyi tek kelimeyle muhteşemdi
şu anda da bir yandan Zümrüdüanka'yı tekrarlıyor, bir yandan da Pınar Kür - Cinayet Fakültesi'ni okuyorum | |
|
| |
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11708 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 09 Ocak 2009, 17:43 | |
| Yaprak Dökümü [Kısaltılmamış versiyonu], Sinekli Bakkal
Edebiyat yazılısı için okumuştum. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 16 Ocak 2009, 18:56 | |
| Sadece Dinle - Sarah Dessen
Sonunda kendi irademle alıp okuduğum bir kitap... | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12570 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? C.tesi 17 Ocak 2009, 12:43 | |
| Tutulma ~ Stephenie Meyer...
Sadece Dinle tam çekirdek kitaptır xD Eğlenmiştim. Bir günde de bitmişti zaten xD | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11962 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? C.tesi 17 Ocak 2009, 13:37 | |
| Tutulma- Açıkçası beklediğim kadar iyi değildi ilk yarısında biraz şişir miş olduğu düşüncesindeyim. Zaten Yeni ay'da Tutulma'da Alacakaranlık kadar iyi görünmediler bana. Artık dördüncü kitap nasıl olacak bilmiyorum ama olacak her şeyi biliyorum O.o Twilight'a kafayı takmış sınıf arkadaşın olunca xP
Umut Parkı ama hala okuyorum (İngilizcesini hatırlamamakla beraber, azimliyim Jane Austen devam ediyorum. Bu da bitince bir tek İkna kalıyor okumadığım. Galiba.) | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12207 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Paz 18 Ocak 2009, 21:01 | |
| Alacakaranlık - Stephenie Meyer
Süperdi. o.O İki günde bitirdim, bugün de Yeniay'ı aldım. 15 Tatil geldiğine göre, kimse beni durduramaz artık. | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Paz 18 Ocak 2009, 21:54 | |
| Boleyn Kızı. Kitaba o kadar kapıldım ki yazarı ile ilgilenmedim bile... | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12424 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Perş. 22 Ocak 2009, 15:10 | |
| Turgut Özakman / Diriliş [Harika ötesi bir kitap herkese feci halde öneririm] | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12036 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Çarş. 28 Ocak 2009, 14:26 | |
| Robert Lewis Stevenson - Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde tek kelimeyle muhteşemdi | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11780 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Çarş. 28 Ocak 2009, 14:43 | |
| Stephen King ~ Oyun
Kaçıncı defa okuyorum ben bu kitabı? Bilmiyorum. Hmm...
Çocuk Kalbi'ni okumak istiyorum! 'O' da okuyormuş. Nasıl acaba? *kalpler* | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12207 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 30 Ocak 2009, 14:56 | |
| Emily Bronte - Uğultulu Tepeler | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11805 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 30 Ocak 2009, 15:17 | |
| Bende en son onu okudum bende bende xD Heathcliff'e sempati besleyen Edward'a katılmaktayım. Salak Cathy xD Cidden ama güzelim Ralph Fiennes... uhhmm yani Heathcliff varken... Şu sıralar iki kitap okuyorum. Ozan Beedle ve Jane Eyre (Beedle da bir hikaye kaldı okumaya üşendim dün başladım dün bitirdim sayılır =) ) Ama Jane Eyre öyle ince ilkokul versiyonu değill. Tuğla gibi kitap -___- | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Paz 01 Şub. 2009, 19:11 | |
| Jane Austen - Aşk ve Gurur bitmişti dün, klasiklerden devam. İçinde yarısı olmayan baskılarından olmayınca sevmeye başladım. | |
|
| |
Acheron Leandros Latin Dansçısı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11571 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Ptsi 02 Şub. 2009, 05:38 | |
| Stephenie Meyer ~ Tutulma
*Uzun zamandır okumuyorum o zaman? Birkaç gündür... Yeni kitaplar istiyoruuumm.* | |
|
| |
Adrâsteia Agniezska Vampir & Ruhe im DunkeL - Piyanist + Geri Vokal
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 37 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11988 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: En Son Okuduğunuz Kitap? Cuma 06 Şub. 2009, 20:40 | |
| Stephanie Meyer ~ Alacakaranlık
1 günde bitirdim lanet olsun, şimdi diğerlerini istiyorum. *bağımlısmiley*
Filmini hiç ama hiç sevmemişken kitabına bittim. Oo | |
|
| |
| En Son Okuduğunuz Kitap? | |
|