| Üsttekine şiir armağan edin! | |
|
+31Jean Cassidy Belissiamos Clarance Rothstein Christopher Raikes Lysander Pheragas Charles Ernest Bright Lucinda Alexis Breandan Scythia Stuart Rousseau Enric Sandro Valério Laryssa Irina Archibald William Julian O'Neil Clariss Luisa Pietra Jade Gabriella Karon Lily L. Black Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia Aurora Clayborne Renae Shawnee Holzhauser Maurellé Nemesis Argyris Vynsja Croweix Taylor Mia Swift Eurydice Black Indis Oak J. Engelbert Miguel Andres Ruselló Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Nicole Marissa Magdalene Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11975 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 15 Kas. 2008, 20:27 | |
| Her üye sınırları aşmadan üstteki üyeye en az dört dizelik bir şiir armağan edecek bu oyunda. Kafiye, uyum önemli. Forum oyunlarının eğlencelerinden biridir şiir oyunu. Hadi başlayalım! | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11856 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 15 Kas. 2008, 20:32 | |
| | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 15 Kas. 2008, 20:39 | |
| Bİ ARKADAŞIM VARDI, GÖZLERİ HASRET BAKAN, BAKIŞLARIYLA YÜREKLERİ YAKAN, ÇARESİZCE YALNIZ KALAN
YALNIZ DEĞİLSİN ARKADAŞIM, BEN SENİNLE YOLUNDAYIM AŞIKSAN SUÇ SENDEMİ, SENİN GİBİ BENDE SEVDALIYIM
ÜZÜLSENDE FAYDASI OLMAZ GÜLMEK LAZIM,AĞLAMAK OLMAZ HUZUR LAZIM,ÖFKE OLMAZ, SEVMEK LAZIM,KALPSİZLERİ SEVMEK OLMAZ.... | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Paz 16 Kas. 2008, 21:10 | |
| Hep cana yakındı o, Severdi herkesi. Gün geldi yine değişmedi. Bizlerden ayıran farkın anahtarı kendisiydi. Hep güçlü ve düşünceliydi o, Kolladı herkesi. Bir mail uzağımızdan bile, Değişikliğini gösterdi. Hep uzun yazmazdı o, Yinede özendirirdi herkesi. Gün geldi bir RP ile, Değişikliğin kendisiydi. Hep kazanan olmalıydı o, Çünkü düşünürdü herkesi. Hep kazanmalıydı, kazandı da, Değişikliği iyiliğiydi. Sana az bile ama. xD | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12199 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Paz 16 Kas. 2008, 22:40 | |
| Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden Eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak Ve bir zaman bakacaksın semaya ağlayarak Sular sarardı... yüzün perde perde solmakta Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta Eğilmiş arza, kanar, muttasıl kanar güller Durur alev gibi kanlarda kanlı bülbüller Sular mı yandı? Neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Paz 16 Kas. 2008, 22:40 | |
| Kişiliğiyle apayrı Benliğinle çok canlı Kendine has biri o Her seferinde Farklı duygularla Keşfetmeyi gösteren Bir gizem o Her defasında Çözüm üretip Kendini karmaşa İçine atan bir bilmece
Çok güzel olmadı ama napalım acemilik zor iş=) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Paz 16 Kas. 2008, 23:11 | |
| İlk siteye geldiğinde bir avatardın benim için. Ama iyilik kaynıyordun için için. Herkesin seni sevmesi için yaptın herşeyi dostluk için. Şimdi kalplerin biricik tatlısısın sen bizim için. İlk avatarın hiç hoşuma gitmemişti. Ama avatarın değil kişiliğin etilemişti. Senin kendine özgü RP'lerin ve sevincin, Hepmizi içten etkilemişti. Şimdi durup düşünüyorum neden seni sevdiğimi, Yanıtı bulamıyorum bu karmaık labirentte. Fakat sorguluyorum yinede benliğimi. Sonra anlıyorum bu siteyi senin adam ettiğini. xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Paz 16 Kas. 2008, 23:17 | |
| Nereden başlasam Ne yazsam Anlatamam İçimde size karşı Uyanan bu sevgi Sanki bir aile Ayrı bir alem Ayrı insanlar Farklı davranışlar Karakterler Sevinçler Hüzünler Kederler Hepsi sizinle gelişti Sayenizde oluştu Duygularım Öğretilerim Sizin benliğiniz Benden bir parça Haline gelip bölüne Bölüne bölüne Sonuna ulaştı Hissettiğim sevgi Arkaşlık dostluk Sırdaş olabilme hissi Hepsi senin ve senin Gibilerin kişiliklerinin Analizinde saklı | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Paz 16 Kas. 2008, 23:21 | |
| Sendeki mütevazılık hissi, Benliğinde olmayan bir sisti. Böyle güzel RP'ler senin. İçinde bulunan bir izdi. Sen bu sitenin güzel üyesisin artık. Seni aramıza alıp, kötülükleri sattık. Binamız Slyhetin, karakterimiz kötü ama, Biz iyiliği seninle yaşattık. Şimdi kimisinin karakterinde büyük kötülük var. Sen karakterinle değil, kendiği iyiliğinle bizi sar. Senin o buzun RP'lerin Bizim gözlerimiz yokluğunda hep seni arar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Paz 16 Kas. 2008, 23:27 | |
| Sen var ya sen Açık sözlüğünle İnsanları iyi bir Şekilde analiz Edip çözmenle İnsanların aklındasın Gerçek bir keşifsin Belki de çözümleyen Ama bir o kadar Karışık ama net Bir sabunun duruluğu Kadar saf ve güvenilir Söyleyemediğim sözleri Anlayacak kadar canayakın Herkesin içinde bir parça Alıp kendine katacak kadar Zeki ve mitevazi Her şeyinle bize bir örnek Teşkil ediyorsun Bu gittikçe hain bir kişiliğe Bürünen hayat çukurunda | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Paz 16 Kas. 2008, 23:43 | |
| Senin uykucu tavrın ve son yanıtı yazma isteğin, Çok derinden etkiledi beni Nihal'im. Ama sen sabah uyanacak ve yarın bakacaksın bu sayfaya, Hoşuna gidecek bu emek, baş yapıt olmasada. Senin o temiz kalbin, Duru ve ilginç güzelliğin, Tüm benliğini kattığın bu şiirin, İki edilmez senin bi' dediğin. Sen kaplerimizdeki tahtı çaldın bile. Kapısını çaldığında -bu sitenin- hepimiz koştuk zile. Sen ki bizim sevgi yumağımız haline gelen, O iç benliğile seni saralım sineme. Bu şiiri yazan bu acemi şair, Bil ki seni çok seven biri. Fakat bu devam eden sihir, Arkadaşlığımız büyük bir devir. Tanıştık tanışalı evren bize dar. Sen bizim kötülüklerimizi bir kağıda sar. Sonra onları oturup yakalım. Ateşimizi söndürmesin hain kar. Senin ünlünü Sweney Todd'dan tanıdım. Sempatimi döt nala üzerine saldım. Senin iyi niyetimi anlaman, Arkadaşlığımızı -seninle- dillere destan yaptım. Bu güzel işte. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Ptsi 17 Kas. 2008, 19:07 | |
| Sana seni anlatsam Anlar mısın beni Seni sevdiğimi ve dostluğumuzu Netten de olsa sonsuza kadar Götürmek istediğimde kızar mısın Yoksa sevinçten bir iki damla gözlerin mi yaşlanır O kadar içten ki bu yazdıkların ne yazsam seni Bu küçüçük kelimelerin içine sığdıramam Burada bambaşka düşünceler içinde girdim Ama bir sitenin bu kadar canayakın ve içten Olduğunu bilmiyordum Seni anlatamam kelimenin gizli bir anahtarı Gibi sık sıkısın Canayakınlığın espirlerin hepsi ayrı ayrı Güzel ve bence bu sitaye özel
Biraz değişik oldu ama idare etmek lazım=) | |
|
| |
Miguel Andres Ruselló
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 12002 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Ptsi 17 Kas. 2008, 19:11 | |
| Denizin dibi mildir Beni söyleten dildir Bir sen söyleeee bir de ben Bakalım dertli kimdir
Ben yazmadım ama sağolsun Dilber Hala çok güzel yazmış, bulmuş! xP Bilmeyen için Dilber Hala Avrupa Yakası'ndaki bir tiplemedir. Ayrıca ben Charlie ona göre şiir yazın. ^^ | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11939 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Ptsi 17 Kas. 2008, 20:09 | |
| Herkese kendini sevdirirsin Sen ne sempatik şeysin (xD) Beni en çok özleyenlerdenmişsin Rplerin hep böyle muhteşem gitsin
Kafiye yapıcam derken saçmaladım gibime geldi xP ---------------------------------------- Ayrıca;
Yaşasın sonunda oldu! Chad'i, layıkıyla kullanacak biri bulundu! Bu harika avatar-imzayla, Gözlerim faltaşı gibi oldu.
xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Ptsi 17 Kas. 2008, 20:42 | |
| Senin var ya o renklendirmen, Zaten çok üstün seviyen. Bizim için süper senin RePen, (xP) Oy benim Indis Oak'm. xP Sakın bırakma Gosip Görl'ü. Ama unutma işini gücünü. Yaparsan hata, yeerim cücüğünü. (XD) Oy benim Indis Oak'm. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 21:17 | |
| Her zaman ki gibi yeni bir gün Ve umutlar farklı düşünceler Yalan yanlış söylenen sözler Hayatın bu inişli çıkışlı yollarında Olmaktan ne kadar yorulsamda Burada olmak şiir yazmak Paylaşmak ve bir şeyler kazanamak Hayatımda birilerin yer alması Senin kadar neşeli birini görerek Hayatı daha iyi bir yönden bakmaya Yönelmek ve ilerlemek Her tarafta dert keder var Ama burada yazdıklarım ve Paylaştıklarımla her şey daha Renkli ve güzel Hayat seninle tatlı ve hoş Daha sempatik bir hale geldi Düşüncelerim seninle Anlamlaştı Hislerim gittikçe senin fikirlerin Ve yazdıklarınla bütünleşti | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 21:22 | |
| Dediğin gibi; yeni bir gün ve okul stresi, Doldu mu akşama ödev listesi? İNGİLİZCE sınavı zaten ayrı bir ders, Dolmuştur senin için su testisi. Gelip geçer bu yazılanlar. Ama unutulmaz arkadaşlıklar dostluklar. Biz dillere destan olalım, Kıskansın bizi tüm varlıklar. Senin sayende kafiye becerim gelişti, Yollarımız bu sitede kesişti. Eğer olur ikimizden biri giderse. Bu iş tamamen bitmemişti. XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 21:26 | |
| O kadar çok farklı ki Yaşadığımız ilişki Duygularımı anlatmam Bakış açım, tarzım Gelişip düzeldi Hayat daha güzel Zorda olsa Günler daha da Manalı bu dostluk Denizinin içinde Edebiyatım gelişti Bu sitede bir de Sayende bir satır Şiir yazamayan ben Artık bir şair oldum Düşünceler kafamın İçinde bilmeden Dışarı çıkar sözcüklerle Senin sayende rahat bir Hal aldı hayat ne kadar Zor olduğundan yakınıp Dursamda bu hayatın Gelip geçici ve sıkıcı Yollarından | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 21:30 | |
| Doğru hayat gelir, geçer ve sıkar. Çok Rp yapınca insan bıkar. Sen Rp Out'da kafanı biraz topla. Sana 3 vakte kadar bir kısmet var. Sende bilirsin arkadaşlık üstündür her sevgiden. Nasıl oldu bu arkadaşlık ikimizde istemeden. Düşünüp dururum ben bu sırrı. Evrenden daha kısa bir sürede oluştu fark ettirmeden. İşte bizde yazalaım güzel bir şiir, Dünyada olsun bir. Şimdi yemeğe gidiyorum. Yarım saate beni burda bil. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 21:36 | |
| Ne kadar güzel söylemişsin Hayat o kadar geçici ki İnsan içinde kalıcı bir etki arıyor O kadar çok aradım ki burada Bulamadığımı düşünüp usanmıştım Bu sevgi tomurcuğuyla Her seferinde farklı bir his Sarar içimi en önemli sevgidir Bu Dostluk Uzağız birbirimize ama kalplerimiz Bir bu Dostluğun başlangıcında Ne sen beni biliyordun Ne de ben seni ama Kader bizi örümcek ağlarıyla Bağladı bu farklı düşünce yumağıyla Hayattan bezmiştim bir aralar Ama şimdi hayat bana bezmediğimden Kıskançlıkla bakışlar atar Bu doğanın oluşturduğu düzen içinde | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 21:57 | |
| Biz hayattan değil, o bizden bezsin. Sen iç benliğinle herkesden güzelsin. Bu site sadece bir aracı, Bizim dostluğumuz senelere rağmen yükselsin. Sen benden büyüksük, ben senden küçük. İzmirden sana gelen bir öpücük. Sakın ufak deyip geçme bu çocuğa. Biz senle ne RP'ler edücük. xD Geldim yazdım yine sana bu komediyi. Unutmazsın umarım bu ufak kalpte yaşayan sevgiyi. Sana inancım tam fakat Şu hayat denen çukur bir batan, yiyip bitirebilir her şeyi. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 22:05 | |
| İnanmıyor değilim senin bu saf sevgine Bil ki bende de aynı derin duygular içerisindeyim O öpücükle kendime gelerek zamanın nasıl geçtiğini Bilemedim, sayende neşelendi hayat Dertler teker teker bir denizin dalgalanmasında Kumların ıslanıp kalenin bozulması gibi Kayboldu bütün her şey bir anlığına Bu kadar uyumla devam edersek Biz senle Rplerin altını üstüne getirir Yeni bir çığır açarız | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 22:33 | |
| Bir yandan şiir bir yandan skeç yazıyorum. Ne mükemmel insanım biliyorum. Sana çok değer veriyorum. Bir yandan -nedense- bunalım dinliyorum. Hakaten yalnış yapıyorum. Şimdi girdim yine Rock'tan. Yalan oldu Haktan. Toplarım tüm hataları arka sokakatan. Yollarım sana gül yaprakları kopararaktan. Bırakmadım seni şiirsiz. Ne pişkin ne işsiz, Mahlukatın tekiyim gerçeksiz. Ama olsun, en büyük artım, Seni seviyorum sebepsiz. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 22:38 | |
| Koca bir tebbessüm belirdi gene yüzümde Bütün mutsuzluğuma moral kaynağı olması sağladın Her seferinde biraz daha ileriye adım attığımda Daha cesur ve acizlikten kopmuş bir şekilde İlerliyorum Gidiyorum her seferinde farklı yollara Bulmaya çalışıyorum kendimi Ama nerden bilebilirdim ki Bu kadar uzak ve bir o kadar yakın Olan bu düşüncelerimle ilgili olduğunu Yazmaktan zevk alırdım Şimdi bağımlısı oldum yazamadan Anlatmadan gülmeden duramıyorum Anlatmaksızın bütün hisler Bilinmeyen hayal dünyasını giden Hayalle gerçek arasında bütünleşmiş Düşünce diyarının hepsinden Oluşan bilinmeyen sen | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 22:43 | |
| Yine yazdın birkaç mısra. Yazdım Nihal adını kalbime hırsla. Bu saatte burdaysam. Bil ki tırsa tırsa. xD Güldürme işi artık benim için süper. Az çok hoşumada gider. Yazıyorsam bir sebebi var. Sevgim tüm herkese yeter. Senin yerin çok ayrı. Yok kimseyle ayrı gayrı. Fakat bir Nihal var ki Herkesin üstünde var büyük hayrı. xD | |
|
| |
| Üsttekine şiir armağan edin! | |
|