| Üsttekine şiir armağan edin! | |
|
+31Jean Cassidy Belissiamos Clarance Rothstein Christopher Raikes Lysander Pheragas Charles Ernest Bright Lucinda Alexis Breandan Scythia Stuart Rousseau Enric Sandro Valério Laryssa Irina Archibald William Julian O'Neil Clariss Luisa Pietra Jade Gabriella Karon Lily L. Black Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia Aurora Clayborne Renae Shawnee Holzhauser Maurellé Nemesis Argyris Vynsja Croweix Taylor Mia Swift Eurydice Black Indis Oak J. Engelbert Miguel Andres Ruselló Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Nicole Marissa Magdalene Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jean Cassidy Belissiamos Caliginosus Pagina Kitapçısı - Dükkan Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11544 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Ptsi 02 Mart 2009, 20:57 | |
| Sever o birisini Söylemese de ismini Parmağında yüzüğü var Bu iş biraz şüpheci xD Bilmem oldumu artık. Profilde gözüme çarpan bişiydi şeettirdim ^^ | |
|
| |
Alexander Delahanty Çellist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 34 Kan statüsü : Muggle doğumlu. Galleon : 11561 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Cuma 06 Mart 2009, 18:56 | |
| Dallara bastı kiraz gel bana biraz biraz... =D | |
|
| |
Jean Cassidy Belissiamos Caliginosus Pagina Kitapçısı - Dükkan Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11544 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Cuma 06 Mart 2009, 20:23 | |
| Şairdir şairane gibidir. Anlatılmayan bir sahibanedir Mavimsi bir tanrı hissidir Onu bana anlatan gözleri. Bilemem gözlerin ne renk xD | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 07 Mart 2009, 16:02 | |
| Acil St. Mungo'ya gitmeli Anlamadıysa Ernest'ın kimi sevdiğini Yüzüğü karıştırma bak şimdi Parçalarım kafanda tepsiyi
Tepsi nereden çıktı anlamadım ama xP Yüzük müzük karıştırmayın ya T.T Daha önce William imzasından oldu böyle fazla dikkatli birinin dikkati yüzünden T.T xP | |
|
| |
Lalita Gynea Wolfrec Baş Şifacı - Büyü Hasarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Kan statüsü : BULANIK Galleon : 11539 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 07 Mart 2009, 16:06 | |
| Şiir yazmaktan yoksunum ben Kafiyeleri hiç bilemem On metreden dalarım sana Bana sakın dokunma
xD | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 07 Mart 2009, 16:11 | |
| Ettirmem laf Ernest'a Symph paralar seni sonra Hele bir dokun görürsün valla Yüzünde koca bir maaşallah
[ Iyk ben bu başlıktan uzaklaşayım, ama cidden Ernest'a dalarsan, Symph sana dalar. Ay bak yine cici kız sınırımı aşıyorum] | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Kan statüsü : BULANIK Galleon : 11539 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 07 Mart 2009, 16:20 | |
| Onun espiri niteliğinde bir şiir olduğunu anlamyorsan sana kalmış bir şey .Durduk yere millet bana neden laf yetiştirmeye çalışır bilmiyorum. ^^
Her lafa dalıpta sanmaki herkes seninki gibi yanlış fikirli Benim ne dediğim belli delirtmeyin beni Epi topu bir espiri İçine edilmemeli... ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 07 Mart 2009, 16:29 | |
| On metreden sen hiç dalma bana Bu adam niye dokunsun ki sana Elizabeth'e hiç cevap yazma Espirili şiirine onun karşılığı bence güzel valla Ehm neyse... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 07 Mart 2009, 16:32 | |
| superdi xD şimdi şunu bir okuyun ^^ xD
Kafiyelerle derdim var Bilmemki bu kızın neyi var Herkesin bir egosu var Benimki fazlası ile koyar | |
|
| |
Alexander Delahanty Çellist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 34 Kan statüsü : Muggle doğumlu. Galleon : 11561 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 07 Mart 2009, 16:58 | |
| Kafiyeli şiirlerin şizofreni belirtisi olduğunu biliyormuydunuz? =D
Güzellik beyindedir Karşılığı tende değil Güzellik sevgidedir Hissetmemek elde değil...
Güzellik duygudadır Kelimelerde değil Güzellik yürektedir Ruhunda yaşar, dilde değil.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Cuma 26 Haz. 2009, 23:01 | |
| Yaz tatilini sevmezmiş Semizotu yemezmiş Yastığı kemirmezmiş Alex'e pek girmezmiş
*Bu ne be O.o Gece gece ne kadar saçmalayabileceğimi test edeyim dedim. Bayağı yüksek çıktı O.o Neyse kaç aydır en altta başlık üste çıksın azıcık O.o* | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 27 Haz. 2009, 02:55 | |
| Onu tanımak büyük bir olay Yaptıkları her şey ayrı bir senfoni Her haliyle birbirinden farklı ve özel Onun karakteri hayatın içinde ki bir Sanattan ibaret Ben ve saçmalamak evet tek kelimeyle bu... | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11639 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 08 Tem. 2009, 22:54 | |
| Herşeyi masmavi onun Sitedeki en uyumlu avatar imza Nicole 'un (ün olmasına rağmen kafiye icabı.) Ekspresso puanı uçup gitmiş dünyadan Katil Elliott 'la gelecek sonun Saçmalamak saçmalamak saçmalamak ama yine de hayatımda yazdığım en güzel şiirlerden | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 08 Tem. 2009, 23:02 | |
| Köpüklere boğulsa da Ünlüsü imzadan fışkırsa da Unicorn değil Tek boynuzlu at yazsa da Ekspresso puanı güzel bir sayı olsa daa Mesaj sayısını 500 görüp aaaa diye bağırsam ve tepkimi anlamasam da Öünkü oo, o bööyleee.
İğrencim. Ne işim var benim burada. | |
|
| |
| Üsttekine şiir armağan edin! | |
|