| Üsttekine şiir armağan edin! | |
|
+31Jean Cassidy Belissiamos Clarance Rothstein Christopher Raikes Lysander Pheragas Charles Ernest Bright Lucinda Alexis Breandan Scythia Stuart Rousseau Enric Sandro Valério Laryssa Irina Archibald William Julian O'Neil Clariss Luisa Pietra Jade Gabriella Karon Lily L. Black Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia Aurora Clayborne Renae Shawnee Holzhauser Maurellé Nemesis Argyris Vynsja Croweix Taylor Mia Swift Eurydice Black Indis Oak J. Engelbert Miguel Andres Ruselló Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Nicole Marissa Magdalene Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 22:54 | |
| Kafiyeli bir şekilde yazılmış dörtlükler Ve ardından acemilikle dökülmüş mısralar Senin söylemlerinle her seferinde daha da mutlu oluyor Ve aynı hisler içindeyim bende Bir bilmeceyiz ikimizde Çözümlenemeyen ayrı duygular içinde bulanan İki zıt kutup Biraz benzerlik Bir tarif gibi oluşan bir yemeğin Tuzu biberiyi belki de Hissetiklerimiz o kadar farklı ki Uzaktan evrenin ve kaderin Yarattığı bir yer çekiminin oluşmasını Sağlayan ıssız bir kuytunun dibinde Gözüken aydınlık | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 23:00 | |
| Bak yine döktürdün şair hafasıyla. Sen benden iyisin deyip durma. Mis gibi yazdın işte Benim tepemin tasını attırma. xD Mütevazılığı kanından geliyor. Kardeş gibiyiz ya, kan çekiyor. Aslında gerçekten çok zıt kişilikleriz ama Birbirimizi çok seviyoruz. Ben siyahsam sen beyaz, Ben karsam sen güneşsin. Her konuda sen beni geçiyorsun ama, Alımlı ve güzel olduğun kadar mütevazisin. xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 23:04 | |
| Hiç bir şekilde bunu kabul etmem Bazı konularda iyiyimdir Ama şiirde sen beni Geçiyorsun buna emin ol Bir aynaya bak ve kendini Tanımla bakalım ne çıkıcak Bir de ben tanımlayım dicem Ama benim elimde hiç bir şey Yok Boş ve sığ bakışlarla bakıyorum O aynaya ama sen dolu dolu Derin düşünceler içinde bakıyorsun Sevgiyi hissediyorsun Bense hissetmeye ihtiyaç duyuyorum Seviyoruz birbirimizi çünkü bir kalemin Kalem traşı varsa biz onun tam tersine işlevlerde Olan kendi halinde iki kişiyiz Bizi birbirimize yakınlaştırıp Birleştiren ve bir bütün yapan Nokta da bu olsa gerek | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 23:11 | |
| Bakıyorum aynaya mal mal, Hakikaten karşimda bir mal var. O bana bakıyor, ben ona. Olmadı bu başlamadı, hadi başa sar. xP Birazdan Indis'de gelse süper olacak. Ama o ÖSS için çalışacak. O zaman bir döktürelim. Emininm birazdan buraya damlayacak. xD İlhamı yakalmışsın kuyruğundan. Hızlı gidiyorsun bu aralar. Devamına inanıyorum durmadan, Arkadaş seçiminde iyi senin kararlar. Çok duygusal yazıyorsun, bu bana uymaz. Bilirsin, ben komik adamım ben güldürmezsem olmaz. Sende işim duygusallığını kattın. İşte bu şiir kitaplarda olmazsa olmaz. xD Hadi Indis bırak dersleri Oluşturalım süper 3lüleri. Ama olmaz ben zeki kızım dersen. Anlarım Prayd Of Raven'leri. xD | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Çarş. 19 Kas. 2008, 23:23 | |
| Sonunda geldim işte, Karaladım birşeyler içten içe. Ama biraz saçma oldu, Polinomlarla kafam doldu.
Keşke benimde yeteneğim olsa, Şiirlerimle başlıklar dolsa, Ama yok öyle bir ihtimal Bakıyorum klavyeye aval aval.
Dayrnt dedi gel üçlü olalım Hep birlikte şiirler yazalım Kıramadım onu yazdım bunları Umarım beğenirsiniz bu saçmalıkları.
Öyle pır pırki içim, Enselenme korkusuyla için için Artık gitsem iyi olur Yoksa cezalar beni bulur.
xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Perş. 20 Kas. 2008, 17:48 | |
| Şiirlerin Türkçe dersini hatırlattı bana. Yinede güzel, helal olsun sana. Şiirlerin çirkin değil. Bu başlıktan bir şeyler kap baka baka. Bizde şair değiliz. Duygularımızın dilleriyiz. Senin şiirlerinde çok hoş. Bize şiir yazılmasını severiz. Bak güzel bir 3lü olduk. Şiirlerle siteden koptuk. RPlerimiz güzel ama, Şiirlerde hepimiz solduk. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! Perş. 20 Kas. 2008, 21:33 | |
| Arkadaşlığımız bir ağacın kök salması Gibi kök salsın içimize İnsanlık değil mi Her seferinde büyüyerek Yeni bir çığır açsın Bu üçlü Şiirleri elden ele Geçip Paylaşmayı ve yaşatmayı ögretsin İçimizde ki bu sevginin sıcak bir Su kaynağı gibi herkesin İçine dolup aksın O sımsıcacık Güzelliğiyle | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 20:38 | |
| Hep sona kala kala, Savaştık buralarda. Arkadaşlığımız sanki bir rüya. Karıştım ben sana. Çok meşgulum bu arada Yinede devam yazmaya. Okumak lazım arada sırada. Alıştım ben sana. Çok güzel bir şarkı hayatta, Arkadaşlık denen sevgilerle karlışma Bilirsin ben güzel yazarım ama Isındım ben sana. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 21:07 | |
| Ne kadar karışık bu hayat denilen senfoni Biri bir taraftan diğeri de söyle ve sonunda Oluşur bir müzik dinletisi Söyleyen anlatır aşkını dilden dile Çalan onunla beraber aynı duygular İçinde ulaşamayacağı birini Düşleyerek girer Bir mateme Hepimiz birbirinden farklı olsakta Bu hayat denilen kahbe kader Benzer şeyleri koyar önümüze Ve kedinin bizle oynadığı gibi Oynar ve mındar oluruz bu hayatın Cilveli yollarında | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 21:30 | |
| Bu şiir bana mı bilinmez. Her önüne gelen sevilmez. Arkadaşlık aşkın geçilmez. Sana kaftan biçilmez. Senin RP okunmaz. Okunacak kadar kısa olmaz. Okuya okuya yazar olunmaz. Yinede okumazdan anlaşılmaz. Kişiselliğin yansımamış karaktere. Yanında olurum sonsuza kadar seve seve. Benim seni bırakacağımı düşünme. Pekiştireceğiz sevgimizi RePe'yle. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 21:37 | |
| Bu ikilem ikimizi de öldürür Dünya'nın sonu geldiğinde Belki bu iki uzaktan arkadaş Birbirine ulaşır Rplerle tabi birleşecek Ellerimiz Biz hepimizin bir yardımcısı Bir destekçisiyiz Her seferinde farklı arkadaşlıklar Kurularak ilerleyecek bu site de Büyüyen Rp aşkı ve sevgisi Birleştirecek ikimizin ve tüm Rp severlerin ellerini | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 21:42 | |
| Moralim biraz bozuk, kalbim kırık. Kırıklıktan çok derin bir sıyrık. Seven sevene bu dünyada, Anlarsın sen beni Nihal kanka. Aşık olmuş delinin teki bana, Ne var bende bu kadar biri anlatsada Çözsem bu işin sırrını. Keşke kendiside yalanlamasa. Seviyorum bende birini. Aşk yalan, sevdam yaşam gibi. ARkadaşlarım çok ama, Yalnızlık sırtımdaki kamçı izi. Düşünün benim halimi. Anlayın bu büyük derdimi. Nahal bilir, anlar beni. Ama düşünen bulunur mu bilemez kimse müneccim gibi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 21:50 | |
| Kimin morali bozuk değil ki Şu fani dünyada Bir aralar bezmiştim Hayatta bir sevgili aramaktan Veya sevilmek istemekten Şimdi takılıyorum doya sıya Keyfimce geziyor eğleniyorum Hiç mi bağlanmadı bu kalp başkasına Tabi bağlandı sevdi ama gönül Ferman dinlemiyor Dertler hep arda arda gelerek Yıkıyor bu aşk denilen Kahrolocası merette Her seferinde parçalandı Seveni sevmedi Sevmeyene ulaşamadığı İçin delice bağlandı Ama olmadı O bana ben ona yaraşamadıktan Sonra aşk benim defterimde yaşayamadı Usanmaktan kırılmaktan Ağlamaktan bıktı Bu delik deşik olan Kalp Artık yara bantları bile Yerinde sağ salim kalmasına Neden olamıyordu Ama sonunda öyle biri Çıktı ki karşıma güzel olmasa da Güzelliği öğretti ve kalbim o ande Bir başka aşkla şenlendi O da bilmiyor beni Ama ben biliyorum Ve görünce duruyor Onun zamanı ve benim zamanım Sonra delicesine koşturuyor Şarkı söylüyorum Espri yapıyorum Haykırıyorum doya sıya Tüm şehire İşte aşk kahretmemeliymiş Aşk adamı sarhoş ederek Mutlu etmeliymiş Onun sayesinde anladım Sana tavsiyem kırma seni Seveni sevdiğine kavuşamıyorsan Üzülme bazen bir bakış bile içinde Umudu alevlendirip senin hayatta ki Yaşama tutunma amacın olsun Bir ışık doğsun ve içine sevmese Yetsin sana ömrün boyunca | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 22:00 | |
| Seviyorum ama sevilmekte istiyorum. Onun beni arkadaş olarak göremsinin kolay olduğunu hissediyorum. Artık bu aşk meşk işleri zorlaşıyor, tahmin ediyorum Ama onunla konuşurken 'sevgilim' demek diliyorum. Neden anlamıyor beni kahpe felek. Anca yedirsin bize kelek. Zaten kalbim aşk acılarından fazlasıyla ödlek. Yaşamak bile bana bir kıyamet-i alamet. Aşikarım bu aşk acılarına. Devam bu hayat defterine karalamaya. Aşk kalbimdeki büyük bir yara. Anla artık beni anla. Nihal kanda düşündü beni. Yazdı içinden gelenleri. Onun şiirini yolladım hayatımın aşkına Beğenmezse dikilirim senin karşına. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 22:05 | |
| Kendi içimden gelenler Benim bir parça yaşadıklarımdır Hayatta hep acı çektim Ama artık Ulaşılmaz bir aşk yaşasamda Mutluyum Bari siz kavuşun İki yakın arkadaş İki elle ele gezen Sevgili olun ve Haykırın doğaya karşı Olan bütün sevginizi | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 22:15 | |
| Sevdiğimi biliyor ama görmezden geliyor. Aslında içlerde bir yerde o da beni seviyor. Ben tüm zirvelere ulaşmak isterim. Başkalarını sevmek bile bir bir beceri gerektiriyor. Kızdan zorla sevdiğini öğrenmeye çalışıyorum. BElki büyük hata yapıyorum. Ama bunu duymak tek ilacım olabilir. Sanki sonsuza kadar bekliyorum. Anladım ben anlşayacağımı. Biliyorum büyük bir jest yapacağımı. Ufacık bir hata ile kimilerinin kalbini kıracağımı. Ama bir türlü derdimi anlatamayacağımı, BİLİYORUM. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 22:20 | |
| Çözersin sen bu olayı bir bir Çok fazla sıkma sonunda Elinde sonunda biticek İşte ben bir ilişkiye Başlamaktan korktuğumdan Belli edemiyorum Korkmasamda Korkuyorum Bakışlarından ürküyorum Ama sonunda içimi küçük Bir kıvılcım renklendiriyor Bir mutluluk sarıyor içimi Bunu hissetmedim Sevdiğim diğer Kişilerde ama korkuyorum Ve başka tarafa yöneliyorum Bilmiyorum sizin haliniz ne olur Ama mutluluğa erişirseniz Bende kendi mutluluğuma mutluluk Katıcam | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 22:30 | |
| Hayat denen bu foseptik çukuru Sevgilinin yanı hep başucu Ölüm zaten bir şekerleme Buldum bu aşkta bir ip ucu. Kıskanıyor sanki beni. Çok üstün görüyor sanırım kendini. Şimdi küstü ben bir suç işlemişim gibi Ne yapalım gülelim kakara kikiri. Kafam dağıldı şarkılar bir farklı Çalsın benim için bin tazlı. Var bir arkadaşım memleketi Karslı. (xD) Yinede çok şanslı mı şanslı. Hadi arkadaşım yaşayalım bu hayatı. SAlla sende meşki aşkı. Bundan sonra tek düşmanım yalnızlık. Korksun benden bundan gayrı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 22:33 | |
| Demek bu kadar basitmiş Kabul etmeyip bırakıp Gitmek küsmek Bırak o seni kaybeder Beni o kadar kaybettiler ki Bin parça olduğumu sanmıştım Bir ara Sende olmadan gülüp geçiyorsun Ya bu olaya seni tebrik eder Tüm sevdiklerime lanetler Okurum koca bir tebbessümle | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 22:39 | |
| Aşık olmak koca bir yalan. Ee bak işte geride kalan. Koca sıfırdan bile daha acı salan. İnanmak yok bunlara, Giden, kalan, kopan, satan. Sevdim ne oldu? Yalanın kardeşi doğdu. Şimdi arkadaş bile olmak zor. Bıraktı içime büyük bir kor. Yinede kalırım karşısında mor. Dil bile çıkartırım yaşama. Gülmem ben aşktan kaçana. Sevgisi yalansa bir yaşam gider, Çokta tın der geçerim beni aldatana. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 22:41 | |
| Süpersin hayatta bakış Açınla Her fikrin ayrı bir Bakış açısı Yeter artık düşünme Onu hakketmedi Demekki böyle bir sevginin Altına elini koyamadı belki de Bilmiyorsun İstemezdim böyle olmasını Ama aşk zaten hep ulaşılmazı Oynamayı seviyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 22:57 | |
| Ulaşılmaz bundan sonra benim adım. Çok büyüktür benim namım. Ulaşması kazık olmak zorunda demek ki, Bundan sonra soğuk ve kaya gibi sinirlerim olacak sanırım. Bu şiirler kapak olsun sana. Seni sevene ve sana hayran hayran bakana. Lenetler yağdırmayacağım ama, Gönlündeki taht çirkin birine kalır İnşallah. Kaybettin beni güzelim. Zorları ve güzelleri severim. Fakat sen bana kazığı taktın. Bütün aşkı bir anda yaktın. Benim ruh ikizim sen değilsin Önğne geleni artık seversin Karşımda öpüşsen kaç yazar Sen benim için artık bir hiçsin. Şimdi böyle söylemek kolay Pazartesi zortlamak bana koyar. Önüne gelen iyne bana sorar; " O kızdan sonra kalbine kim taht kurar?" Nasıl ruh halim çözebilsin mi Nihal? Sen hep benim yanımda kal. 7 senelik arkadaşlarımı bile geçtin. Seni gidi kurnaz çakal. Hadi sen gül biraz benim yerime Yan yana girelim biz kefene. Ölüm bizi ayırmaz. ÖBür dünya üstümüze gelse bile. Bul orda beni kesinlikle ARayıs sürmesin bir ömür yine Sen güvenimi çalıp almışinsan, Unutma bu ufak kalpteki sevgiyle Sararım seni kendime. XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 23:07 | |
| Bir acı daha geldi çattı Bu kadar mıydı insanlar Niye bu kadar acımasız Anlamıyorum insan Sevmese bile nasıl Bir kalemde atar Gider değer vermemek Lazım sevmemek Bağlanmamak İnanmamak Güvenmemek Çünkü bir bağlanırsın O sana bin tövbe ettirir Bir seversin Hayatı sana zindan ettiğini sanır Dostun dersin Bir kalemde onu da siler Canım arkadaşım bu da geçer Hayat sana bir ders verdi Gerçek yüzüyle karşılaştın Karşındaki insanın Değmeyecek biriymiş Artık değerini öğrendin Ve gözünde hiç oldu Sen takma hiç bir şeyi Sana adam mı yok Her yerde ondan daha Güzel gaddar olmayan Vicdanıyla hareket eden Kızlar var İyi ki varsın bu hayatta İyi ki burada buldum Seni bak anladık İnsanların gelip geçici Bir düzen içinde olup Kafasına göre gidip geldiğini Ama bundan sonra biz de buna Göre denk alırız ayağımızı Diğer dünya da zaten onlar görecek Her türlü bu acıyı çektirmenin cezasını Biz vicdansızla bir olmayalım Onun yerine onlara kahkalarala gülüp Sinir edelim seninle olur mu | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 23:13 | |
| ARtık değiştirelim konuyu. Baydık sitedeki topluluğu Biraz iç açalım, Hep beraber coşalım. 2 Essence yedim ve miğdem bir garip. O kız beni engellemiş bi trip. Çokta tın diyoruz millet, Buluruz bana göre bir RP partneri geçer bu hayat bir tek onu sevip. HAdi Nhal'cim bul bana bir partner. RP yapasım geldi çok süper. Şiirlerden nedense soğudum. Olsun bu da geçer. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsttekine şiir armağan edin! C.tesi 22 Kas. 2008, 23:16 | |
| Bakalım bakalım Tamam benim de içim bayıldı Zaten bünyem de müsait Her an bayıcı bir hal alabilirim Bilmiyorum sana rp partneri olarak Kimi bulsak Hiç de aklıma gelmez ki böyle Aniden sorunca sen en iyisi bul Sora sora kendine bir rp partneri Olmadı arkadaş olarak bir rp yapabilirZ Nasıl olsa sen başlarsın gene ben de Senin olayına olay katar ilham alır Yazarım bir güzel başka bir RP | |
|
| |
| Üsttekine şiir armağan edin! | |
|